Νίκος Bεζυρτζής
Re: Νίκος Bεζυρτζής-Αντιπρόεδρος ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ
ναι αλλά η προφητεία λέει ότι θα μείνει και θα είναι σα να έφυγε.
Πάντως το καλύτερο που έχει να κάνει ο Ιβάν είναι να μη δεχτεί την παραίτησή του, αν υπάρξει τελικά αύριο.
Πάντως το καλύτερο που έχει να κάνει ο Ιβάν είναι να μη δεχτεί την παραίτησή του, αν υπάρξει τελικά αύριο.
Και τα αρδ που θα μαθαινουν νεα? Πίστευα οτι θα ηταν χρησιμος στην λιγκα κλπ αλλα μαλλον καπου χαθηκε...
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 0#p1074150MANIAKOS έγραψε:pilotos έγραψε:Άι χάσου ρε που δεν γέλασες ούτε με την Oxford streetMANIAKOS έγραψε:Μετάλλαξη DNA
SM-G920F
;;;
SM-G920F
Εδώ δεν βγήκε δήμαρχος....Yupis έγραψε:Τα καλύτερα νέα αν πάρει δρόμο...αν θέλει να βγει βουλευτής υπάρχει και άλλος δρόμος
SM-G920F
καποιοι αναρωτιεστε ποιος θα δινει τα αρδ ειδηση..
δεν εχετε καταλαβει οτι καθε αρδ και μεσο που εκπροσωπει εχει πιασμενο και απο εναν και μαχεται να τον καθιερωσει..
παραδειγμα θα δωσω..ο πολκας σε τελευταιο αρθρο του καπου λεει
"Ο Λούμπος Μίχελ ως πρόεδρος εκτιμώ πως είναι μία περίπτωση όχι και τόσο μόνιμη. Η παρουσία του σε αυτόν τον ρόλο θα εξαρτηθεί από το αν ο Φρανκ Άρνεσεν και ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους.
Είμαι σίγουρος πλέον, πως αν αναζητηθεί πρόεδρος ο Ιβάν Σαββίδης ξέρεις ποιον θα βάλει. Δεν θα επηρεαστεί από το στημένο κλίμα. "
τι εννοειι ο ποιητης?μαλλον τον υιο τον ενα και μοναδικο και εις του πατρος εκ πορευομενο..το ονομα του ξεκιναει απο μ και ειναι ανθεκτικος σαν την κατσαριδα..
ετσι λοιπον ο πολκας αφου του καηκαν αλλα χαρτια παλευει γι αυτο..
ο βασιλοπουλος εχει τον βεζυρτζη και παει λεγοντας..
οποτε μη χαιρεστε παντα θα υπαρχουν παιχνιδια εξουσιας στη πλατη του ΠΑΟΚ και θεσεις και αποψεις απο αρδ οχι αντικειμενικες αλλα που εξυπηρετουν τις τσεπες τους
δεν εχετε καταλαβει οτι καθε αρδ και μεσο που εκπροσωπει εχει πιασμενο και απο εναν και μαχεται να τον καθιερωσει..
παραδειγμα θα δωσω..ο πολκας σε τελευταιο αρθρο του καπου λεει
"Ο Λούμπος Μίχελ ως πρόεδρος εκτιμώ πως είναι μία περίπτωση όχι και τόσο μόνιμη. Η παρουσία του σε αυτόν τον ρόλο θα εξαρτηθεί από το αν ο Φρανκ Άρνεσεν και ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους.
Είμαι σίγουρος πλέον, πως αν αναζητηθεί πρόεδρος ο Ιβάν Σαββίδης ξέρεις ποιον θα βάλει. Δεν θα επηρεαστεί από το στημένο κλίμα. "
τι εννοειι ο ποιητης?μαλλον τον υιο τον ενα και μοναδικο και εις του πατρος εκ πορευομενο..το ονομα του ξεκιναει απο μ και ειναι ανθεκτικος σαν την κατσαριδα..
ετσι λοιπον ο πολκας αφου του καηκαν αλλα χαρτια παλευει γι αυτο..
ο βασιλοπουλος εχει τον βεζυρτζη και παει λεγοντας..
οποτε μη χαιρεστε παντα θα υπαρχουν παιχνιδια εξουσιας στη πλατη του ΠΑΟΚ και θεσεις και αποψεις απο αρδ οχι αντικειμενικες αλλα που εξυπηρετουν τις τσεπες τους
Ο Βασιλόπουλος λέει τώρα ότι θα παραιτηθεί αύριο και πως θα διοικηθει από έναν ξενο που δεν ξέρει τίποτα από ΠΑΟΚ, για Μίχελ.
Ο νικολας τα ξέρει όλαlogios έγραψε:Ο Βασιλόπουλος λέει τώρα ότι θα παραιτηθεί αύριο και πως θα διοικηθει από έναν ξενο που δεν ξέρει τίποτα από ΠΑΟΚ, για Μίχελ.
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ στοιχημάτισα το avatar περί αυτού. Μακάρι να με διαψεύσει και θα τον τιμήσω δεόντως.K_geo έγραψε:εγω δεν πιστευω οτι θα παραιτηθει.
Ποιός Εγώ;;;;eorptol έγραψε:Ο νικολας τα ξέρει όλαlogios έγραψε:Ο Βασιλόπουλος λέει τώρα ότι θα παραιτηθεί αύριο και πως θα διοικηθει από έναν ξενο που δεν ξέρει τίποτα από ΠΑΟΚ, για Μίχελ.
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Λίγο off, έγινε και από τον Τζατζαρά αναφορά για ξενύχτια Χαρίση αλλά και Τούντορ , ένα τετράγωνο ποιο πάνω, όπως είπε.
Αυτά έπρεπε να διορθώσεις κυρ Νίκο και όχι τις μετεγγραφές............
Αυτά έπρεπε να διορθώσεις κυρ Νίκο και όχι τις μετεγγραφές............
Και παραδόξως γιαυτόν που έχει τη βότκα κάτω από τον πάγκο και την πορτοκαλάδα πάνω, κουβέντα.