Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
δεν ξερω τι άλλο πρέπει να κανουν τα "μμε" και οι "πρωην" για να καταλαβουμε ότι δεν πρέπει να τους δίνουμε καθόλου σημασία, γιατί μονο, ΜΟΝΟ κακό κάνουν στον ΠΑΟΚ.
πραγματικά τις τελευταίες ημέρες το έχουν τερματίσει και εμείς εκεί, ντογρού να βαράμε το κεφάλι σε ενα αόρατο τοίχος...
πραγματικά τις τελευταίες ημέρες το έχουν τερματίσει και εμείς εκεί, ντογρού να βαράμε το κεφάλι σε ενα αόρατο τοίχος...
Ποτέ δε θα μάθουμε.ΑποστόληςΑ έγραψε:Εγώ γνωρίζω ότι μετά τον αγώνα με Θρήνο στο τηγάνι, βγήκε ο Μαριδάκης και δήλωσε ότι αυτό που προέχει για τον Ολυμπιακό είναι να κερδίσει το πρωτάθλημα. Μόλις τον άκουσα λύθηκα στα γέλια. Μέχρι που, σε 4 ημέρες κιόλας, αρχίσαμε τρώγαμε 3άρες και 4άρες σε κάθε αγώνα. Κανείς από τους παίκτες δεν βγήκε να εξηγήσει το γιατί. Όπως κανείς δεν θα εξηγήσει γιατί προχθές η ομάδα του πρώτου ημιχρόνου είχε χαώδη διαφορά από αυτήν του δεύτερου.
Έχω σταματήσει εδώ και πολύ καιρό να ακούω αθλητικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς και να επισκέπτομαι αθλητικά ή "ΠΑΟΚτσήδικα" sites τύπου paok24, inpaok και δε συμμαζεύεται.
Επιλέγω να πληροφορούμαι μέσω του PAOKmania. Παρότι υπάρχουν διαφορετικές απόψεις που οδηγούν σε "διαμάχες" μεταξύ μελών και ίσως μερικές φορές επηρεάζουν την ψυχολογία μας και χαλάνε το κλίμα, θέλω να πιστεύω ότι όλα τα μέλη έχουμε δυο σημαντικά κοινά: ανιδιοτέλεια και αγάπη για τον ΠΑΟΚ.
Σήμερα έτυχε να είμαι εκτός γραφείου την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η συνάντηση του επιτελείου και αναγκάστηκα να ακούσω ραδιόφωνο.
Χάρηκα πολύ όταν άκουσα τη δήλωση στήριξης του Σαββίδη στον προπονητή, όχι γιατί είμαι Τουντορόσκυλο, αλλά γιατί θεωρώ πως ότιδήποτε διαφορετικό στην παρούσα χρονική στιγμή θα μπορούσε να προκαλέσει μεγαλύτερο κακό στην ομάδα.
Αυτό που ακολούθησε όμως από τους "δημοσιογράφους" και τους "ραδιοφωνικούς παραγωγούς" με έκανε να αηδιάσω και να καταλάβω ξεκάθαρα πλέον ότι θέλουν το κακό του ΠΑΟΚ.
Αμέσως μετά το διάβασμα της ανακοίνωσης Σαββίδη, ο Τσορμπατζόγλου είπε ότι είναι σίγουρος πως η αμφισβήτηση και ο πόλεμος εναντίον του Τούντορ θα συνεχιστούν αμείωτα. Το είπε με τέτοια σιγουριά που με έπεισε ότι είναι κι αυτός μέρος αυτών που θα συνεχίσουν τον πόλεμο εναντίον του Τούντορ, του ανθρώπου που πριν δευτερόλεπτα στήριξε επίσημα η κεφαλή του ΠΑΟΚ. Άρα έδειξε ότι ο ίδιος είναι εναντίον του ΠΑΟΚ. Μάλλον ήταν τόσο μεγάλη η έκπληξη και η απογοήτευση του γιατί οι προσπάθειες τους απέτυχαν, που δεν κατάφερε να κρατήσει ούτε τα προσχήματα.
Στη συνέχεια, το γύρισα στο Metropolis όπου πέτυχα τον Γρηγοριάδη με τον Κανελλάκη να κατακρίνουν με ύφος δικαστή την απόφαση του Σαββίδη και να είναι σίγουροι πως είναι λάθος και πως ο ΠΑΟΚ θα ζημιωθεί από αυτή.
Δεν άντεξα άλλο, έκλεισα το ραδιόφωνο και υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μην ξανακούσω αυτούς που βαφτίζονται ΠΑΟΚτσήδες ή "υπέρμαχοι της αντικειμενικης ενημέρωσης" και πολεμούν λυσσαλέα την ομάδα μου.
Επιλέγω να πληροφορούμαι μέσω του PAOKmania. Παρότι υπάρχουν διαφορετικές απόψεις που οδηγούν σε "διαμάχες" μεταξύ μελών και ίσως μερικές φορές επηρεάζουν την ψυχολογία μας και χαλάνε το κλίμα, θέλω να πιστεύω ότι όλα τα μέλη έχουμε δυο σημαντικά κοινά: ανιδιοτέλεια και αγάπη για τον ΠΑΟΚ.
Σήμερα έτυχε να είμαι εκτός γραφείου την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η συνάντηση του επιτελείου και αναγκάστηκα να ακούσω ραδιόφωνο.
Χάρηκα πολύ όταν άκουσα τη δήλωση στήριξης του Σαββίδη στον προπονητή, όχι γιατί είμαι Τουντορόσκυλο, αλλά γιατί θεωρώ πως ότιδήποτε διαφορετικό στην παρούσα χρονική στιγμή θα μπορούσε να προκαλέσει μεγαλύτερο κακό στην ομάδα.
Αυτό που ακολούθησε όμως από τους "δημοσιογράφους" και τους "ραδιοφωνικούς παραγωγούς" με έκανε να αηδιάσω και να καταλάβω ξεκάθαρα πλέον ότι θέλουν το κακό του ΠΑΟΚ.
Αμέσως μετά το διάβασμα της ανακοίνωσης Σαββίδη, ο Τσορμπατζόγλου είπε ότι είναι σίγουρος πως η αμφισβήτηση και ο πόλεμος εναντίον του Τούντορ θα συνεχιστούν αμείωτα. Το είπε με τέτοια σιγουριά που με έπεισε ότι είναι κι αυτός μέρος αυτών που θα συνεχίσουν τον πόλεμο εναντίον του Τούντορ, του ανθρώπου που πριν δευτερόλεπτα στήριξε επίσημα η κεφαλή του ΠΑΟΚ. Άρα έδειξε ότι ο ίδιος είναι εναντίον του ΠΑΟΚ. Μάλλον ήταν τόσο μεγάλη η έκπληξη και η απογοήτευση του γιατί οι προσπάθειες τους απέτυχαν, που δεν κατάφερε να κρατήσει ούτε τα προσχήματα.
Στη συνέχεια, το γύρισα στο Metropolis όπου πέτυχα τον Γρηγοριάδη με τον Κανελλάκη να κατακρίνουν με ύφος δικαστή την απόφαση του Σαββίδη και να είναι σίγουροι πως είναι λάθος και πως ο ΠΑΟΚ θα ζημιωθεί από αυτή.
Δεν άντεξα άλλο, έκλεισα το ραδιόφωνο και υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μην ξανακούσω αυτούς που βαφτίζονται ΠΑΟΚτσήδες ή "υπέρμαχοι της αντικειμενικης ενημέρωσης" και πολεμούν λυσσαλέα την ομάδα μου.
Ολοτελα συμπτωματικη οποιαδηποτε ταυτιση με αποψεις εδω μεσανεξτ τζεν έγραψε: Ευτυχώς ο Νίκος Βεζυρτζής περιέγραψε το πρωί της προηγούμενης Κυριακής, τα πράγματα ως είχαν στον Σαββίδη.
Μίστερ εγωιστή, υπερόπτη, αντιπαιδαγωγέ αυτό ήταν ...
Ο κλοιός έχει σφίξει κι ακόμα κι οι υποστηρικτές του, προβάλλουν ως δικαιολογία, ότι ακολουθούν κρίσιμα παιχνίδια κι ο νέος τεχνικός δεν θα προλάβει να γνωρίσει την ομάδα!
Ήμουν από τους φανατικούς υπέρμαχους της επιστροφής του, όταν κι έγινε, δεν το κρύβω, μήπως και συμμαζέψει το πάρτυ εκατομμυρίων, που πήγαιναν σε ένα τρύπιο κουβά. Άκουσα με προσοχή όσα είπε. Δυστυχώς μέρα με τη μέρα επιβεβαιώνονται φόβοι μου για πολλά πράγματα, που έφταναν στα αυτιά μου, τα είχα στο μυαλό μου, αλλά δεν ήθελα να τα πιστέψω. Στον ΠΑΟΚ ο μηχανισμός μπάζει, ο Πύργος της Βαβέλ, κατά πολλούς, γέρνει. Όσον αφορά τον Άγγελο έχει παραξενιές, αλλά τρελός δεν είναι και το άθλημα το ξέρει αρκετά ως πολύ καλά κι αυτό το έδειξε η διαδρομή του. Είχα γράψει πως ο ΠΑΟΚτσής μπορεί να κοιμάται ήσυχος όσο έχει στον πάγκο της ομάδας του, Αναστασιάδη, Μαρκόπουλο και Καλμαζίδη. Λίγους μήνες μετά ο ένας καρατομήθηκε, ο άλλος έβγαλε την ομάδα τρίτη, το πρωτάθλημα των μικρώνδηλαδή κι ο τρίτος έκανε το πρώτο νταμπλ στην ιστορία μας στο βόλλευ. Επειδή, λοιπόν, ο Μακεδόνας τεχνικός είναι ΠΑΟΚ κι έχει εστιάσει το πρόβλημα, θεωρώ, πως πρέπει να μιλήσει ξεκάθαρα στον μεγαλομέτοχο για να λυθεί με όποιο κόστος. Χωρίς κανένας από εμάς να μάθει τίποτα. Δεν χωράνε εγωισμοί εδώ και ποιος θα κάνει την πρώτη κίνηση. Αν θα επιστρέψει είναι δικό τους θέμα επίσης και σε ποιο πόστο. Εγώ τον ευχαριστώ γιατί πέρυσι μετά από πολλά χρόνια πίστεψα. Όσον αφορά τα αναχρονιστικά, τσομπάνης και σία είναι μόνο για γέλια, διότι κανένας δεν έκανε τον κόπο να βρεθεί σε προπόνησή του ή σε βίντεο ανάλυση. Δεν λέω να γυρίσει, άλλωστε δεν θα βγάλει άκρη με την τρόικα+1. Θα μπορούσε να συνεργαστεί μόνο με τους Βεζυρτζή και Κούδα προφανώς, που μιλούν την ίδια ποδοσφαιρική γλώσσα. Στα καθαρά λεγόμενά του, του ρίχνω ευθύνη στο γεγονός, πως δεν επεδίωξε ΜΟΝΟ άμεση επαφή με τον Σαββίδη και στην ιστορία έμπλεξε ο Αγγελίδης, ίσως κι άλλοι. Για το πριμ είπε την αλήθεια, βεβαίως σε Ρατς και Μακ από καλοθέλητες μεταφέρθηκαν, άλλα πράγματα. Την αλήθεια είπε και για τις μεταγραφές, άλλους ζήτησε, συν την ανανέωση Κατσικά-Τζανδάρη κι άλλα είδε μπροστά του (ΝΟΜΠΟΑ-ΚΟΣΤΑ). Θυμάμαι πέρυσι ο Αθανασιάδης είπε θα βγω να τα πω κι επειδή τον θεωρώ αρσενικό, τον καλώ να συμπληρώσει τον πρώην προπονητή του.
Υ.Γ. Πολλές φορές καλέ μου Άγγελε δεν θέλεις να κάνει κακό στη ζωή, νομίζεις πως κάνεις το σωστό προστατεύοντας αυτό που αγαπάς, αλλά μη μιλώντας ξεκάθαρα, άθελά σου γίνεσαι μέρος του προβλήματος, που διαιωνίζεται. Ήσουν το 1996, είσαι το 2016, μακάρι να είσαι και το 2066 και να έχουμε κερδίσει όλοι μας τον ΠΑΟΚ ...
Ποιος ειναι αυτος;;;
Ποσο στημενος, ελεεινος και τρισαθλιος παιζει να εισαι ΡΕ;;;
Ποσο στημενος, ελεεινος και τρισαθλιος παιζει να εισαι ΡΕ;;;
Το θέμα με τον Αγγελο Αναστασιάδη έκλεισε νομίζω. Τα πρόσωπα που αναφέρονται δεν είναι πλεον στην ομάδα. Περσινά ξινά σταφύλια.
Ας κοιτάξουμε τι θα κάνει η ομάδα ΤΩΡΑ κι ας την στηρίξουμε γιατί δεν βλέπω στήριξη. Οι χαβουζαίοι μάλλον γελάνε με τα καμώματά μας.
Ας κοιτάξουμε τι θα κάνει η ομάδα ΤΩΡΑ κι ας την στηρίξουμε γιατί δεν βλέπω στήριξη. Οι χαβουζαίοι μάλλον γελάνε με τα καμώματά μας.
- teo4giannitsa
Βγήκαν και τα ραμολιμέντα ( συγγνώμη, οι παλαίμαχοι ) πάλι να κάνουν το κομμάτι τους. Γελοίοι. Εχετε κουράσει ρε σιχαμένοι.
-
O τζορμπατζογλου ειρωνικα το ελεγε γιατι ειναι ο μονος αρδ που στηριζει τουντορ
Γρηγοριαδης εχει αφηνιασει γιατι τον εχει κανει ρομπα ο σαββιδης. Ο πετρωτος τα ιδια
Γρηγοριαδης εχει αφηνιασει γιατι τον εχει κανει ρομπα ο σαββιδης. Ο πετρωτος τα ιδια
Πόσο τυχαίο μπορεί να είναι που βγαίνουν Λεοντιάδης , Μπέλλης και θάβουν τους "ξένους" του ΠΑΟΚ;
-
Oι μισοι ζουνε στην δεκαετια του 70 και οι αλλοι μισοι θελουν μεροκαματοteo4giannitsa έγραψε:Βγήκαν και τα ραμολιμέντα ( συγγνώμη, οι παλαίμαχοι ) πάλι να κάνουν το κομμάτι τους. Γελοίοι. Εχετε κουράσει ρε σιχαμένοι.
Καθολου. Να περιμενετε πολεμο σε μιχελ αρνεσεν τουντορ γιατι ο ΠΑΟΚ πρεπει να εχει ελληνικη ψυχη. Ρε ουυυυυυυυυυυυυστ φερτε 10 ισπανοβραζιλιοαργεντινακια να κεντανεlogios έγραψε:Πόσο τυχαίο μπορεί να είναι που βγαίνουν Λεοντιάδης , Μπέλλης και θάβουν τους "ξένους" του ΠΑΟΚ;

Ουστteo4giannitsa έγραψε:Βγήκαν και τα ραμολιμέντα ( συγγνώμη, οι παλαίμαχοι ) πάλι να κάνουν το κομμάτι τους. Γελοίοι. Εχετε κουράσει ρε σιχαμένοι.
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ρε μάγκες ο Αρνεσεν με τον Βενγκερ πότε συναντήθηκαν???