Προετοιμασία - Φιλικοί Αγώνες 2015-16
Re: Προετοιμασία - Φιλικοί Αγώνες 2015-16
Θα πω βαρια κουβεντα για καποιους αλλα ειναι κριμα να δωθει δανεικος ο Σαββιδης αν μπορουμε να πουλησουμε τον Κατσε,το κεντρο στο δευτερο ημιχρονο ειναι σαφως καλυτερο απο το πρωτο.
-
τον εβγαλε επειδη επαιξε πολλες φορες ατομικαrainmaker έγραψε:Πέταξε έξω Μυστακίδη ή νομίζω;
Ειμουνα ετοιμος να γραψω οτι σε αντιθεση με τον Δελληγιαννιδη, ο Μυστακιδης ηταν πολυ κακος σημερα.
Δεν ηθελε να τους κακομαθει στο 11 εναντιον 11 και ειπε να βγαλει εναν δικο μας...
-
- The_Stalker
Δύο μ@λ@κίες από Όλσεν και Γλύκο, 2 γκολ.
Όλα τα λεφτά ο Σαββίδης, θετικός ο Μαντούρο, πολύ καλός ο Μαλεζάς. Το βραζιλιάνικο πουλέν έδειξε εξαιρετικά στοιχεία, όλα τα καλά που είδαμε στα βιντεάκια. Κακός ο Μυστακίδης εκνεύρισε τον Τούντορ.
Όλα τα λεφτά ο Σαββίδης, θετικός ο Μαντούρο, πολύ καλός ο Μαλεζάς. Το βραζιλιάνικο πουλέν έδειξε εξαιρετικά στοιχεία, όλα τα καλά που είδαμε στα βιντεάκια. Κακός ο Μυστακίδης εκνεύρισε τον Τούντορ.
Ξανάγραφτο ...lamosas έγραψε:Τα φιλικά είναι για τους προπονητές και μόνο. Μη βγάζετε συμπεράσματα. Για εμένα αυτή η εμφάνιση είναι δείγμα ότι στις προπονήσεις γίνεται δουλειά και όχι σαχλαμάρες...
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Οταν χανεις σε ενα φιλικο λες φιλικο ηταν "αλλα πραγματα εβλεπε ο κοουτς"
Αμα ομως κερδιζαμε 0-5 θα μιλουσαμε για ομαδαρες και θεους και οχι οτι ο αλλος ισως κοουτς "ηθελε να δει αλλα"
τελοσπαντων απαραδεκτα ανορεχτος ΠΑΟΚ (λες και μας εχουν αποδειξει τα παντα και στα @@ τους τα φιλικα), ανησυχητικα ακινδυνος μπροστα με μια μετριοτατη ομαδα
δε μ αρεσε καθολου αυτο που ειδα μετα τους 4 επισημους αγωνες με εντελως αδυναμες ομαδες
τωρα για παιχτες καινουργιους τι να πω? καποτε νομισαμε οτι ο χουσεν ειναι παιχτουρα για ενα αντιστοιχο γκολ.
θελω ο ΠΑΟΚ να νικαει και στα φιλικα με τα λιμα , πολλα θελω?
Αμα ομως κερδιζαμε 0-5 θα μιλουσαμε για ομαδαρες και θεους και οχι οτι ο αλλος ισως κοουτς "ηθελε να δει αλλα"
τελοσπαντων απαραδεκτα ανορεχτος ΠΑΟΚ (λες και μας εχουν αποδειξει τα παντα και στα @@ τους τα φιλικα), ανησυχητικα ακινδυνος μπροστα με μια μετριοτατη ομαδα
δε μ αρεσε καθολου αυτο που ειδα μετα τους 4 επισημους αγωνες με εντελως αδυναμες ομαδες
τωρα για παιχτες καινουργιους τι να πω? καποτε νομισαμε οτι ο χουσεν ειναι παιχτουρα για ενα αντιστοιχο γκολ.
θελω ο ΠΑΟΚ να νικαει και στα φιλικα με τα λιμα , πολλα θελω?
αυτο ισχυει, σορυ, γραφεται εννοω ΜΟΝΟ οταν χανουμε και κανουμε απαραδεκτες εμφανισεις σε ενα φιλικοpilotos έγραψε:Ξανάγραφτο ...lamosas έγραψε:Τα φιλικά είναι για τους προπονητές και μόνο. Μη βγάζετε συμπεράσματα. Για εμένα αυτή η εμφάνιση είναι δείγμα ότι στις προπονήσεις γίνεται δουλειά και όχι σαχλαμάρες...
Συμφωνώ απόλυτα. Ειδικά ο Πουγγουρας, αν στηριχθεί, θα έχει τρομερή βελτίωση. Στόπερ που χρησιμοποιεί και τα 2 πόδια, ξέρει πως να τοποθετεί το σώμα του αλλά και δεν φοβάται να προωθήσει το παιχνίδι, έχει μελλον.simba έγραψε:Ωραιος ο Σαββιδακος.. Εγω αν εβλεπα να ερχοντουσαν τοσα βαρβατα χαφ, ουτε πασα δε θα μπορουσα ν'αλλαξω..
Καλος και ο Πουγγουρας..
Πρωτο στο σακουλι για Jairo!
Κράτα τα θετικά, τα αρνητικά τα είδαμε όλοι.PAOKpanta έγραψε:αυτο ισχυει, σορυ, γραφεται εννοω ΜΟΝΟ οταν χανουμε και κανουμε απαραδεκτες εμφανισεις σε ενα φιλικοpilotos έγραψε:Ξανάγραφτο ...lamosas έγραψε:Τα φιλικά είναι για τους προπονητές και μόνο. Μη βγάζετε συμπεράσματα. Για εμένα αυτή η εμφάνιση είναι δείγμα ότι στις προπονήσεις γίνεται δουλειά και όχι σαχλαμάρες...

Highlight του αγώνα το κλέψιμο του Μπαλαφα στον σαλπι
- Josey Wales
Ο Ζαϊρο είναι σχεδόν έτοιμος για εντεκάδα, θέλει λίγο χρόνο για να κουμπώσει με τους συμπαίκτες του. Ο Γκάρυ θέλει λίγο παραπάνω χρόνο, με το δεδομένο ότι δεν είχε κάνει και προετοιμασία με την Έλτσε, αλλά δείχνει ότι το κατέχει.
Μου άρεσε όχι τόσο που ο Τούντορ έβγαλε τον Μυστακίδη, όσο ότι ο μικρός κατάλαβε την μαλακία του και όταν τον έπιασε η κάμερα να πηγαίνει προς τον πάγκο ήταν με τα αυτιά κατεβασμένα. Επίσης δεν ξέρω πως, αλλά και ο Μαντούρο ήταν αρκετά καλός σήμερα, ενώ ο Μαλεζάς φάνηκε σαν να συνεχίζει από το σημείο που έφυγε για Γερμανία. Αυτός ο Δεληγιαννίδης θέλω να τον δω και σε άλλα ματς γιατί πολλά καλά έχω ακούσει για αυτόν, αλλά δεν έχω ουσιαστικά εικόνα.
Μου άρεσε όχι τόσο που ο Τούντορ έβγαλε τον Μυστακίδη, όσο ότι ο μικρός κατάλαβε την μαλακία του και όταν τον έπιασε η κάμερα να πηγαίνει προς τον πάγκο ήταν με τα αυτιά κατεβασμένα. Επίσης δεν ξέρω πως, αλλά και ο Μαντούρο ήταν αρκετά καλός σήμερα, ενώ ο Μαλεζάς φάνηκε σαν να συνεχίζει από το σημείο που έφυγε για Γερμανία. Αυτός ο Δεληγιαννίδης θέλω να τον δω και σε άλλα ματς γιατί πολλά καλά έχω ακούσει για αυτόν, αλλά δεν έχω ουσιαστικά εικόνα.