Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Αφήστε τις καταστροφολογίες.
Όταν υπάρχει σωστή επαφή, πλάνο και ΜΠΑΚΙΡΙ, ΟΛΟΙ ΠΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ.
Αν θέλουμε να κάνουμε μεταγραφάρες, θα κάνουμε. Είτε είναι 1 Ιουνίου είτε 31 Αυγούστου. Είτε είμαστε εκτός Ευρώπης είτε παίζουμε ομίλους τσου λου.
Όταν υπάρχει σωστή επαφή, πλάνο και ΜΠΑΚΙΡΙ, ΟΛΟΙ ΠΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ.
Αν θέλουμε να κάνουμε μεταγραφάρες, θα κάνουμε. Είτε είναι 1 Ιουνίου είτε 31 Αυγούστου. Είτε είμαστε εκτός Ευρώπης είτε παίζουμε ομίλους τσου λου.
-
mbison
Ειμαστε στους ισχυρους και ειδικα στα πρωτα προκριματικα ο αντιπαλος θα ειναι πολυ χαλι.
Το θεμα ειναι αν ειναι προτιμοτερο να αφησουμε τον Ιουνιο να περασει κ να ξεκινησουμε 1-7 κ να μην παρασυρθουμε να ειμαστε ετοιμοι νωρις. Να ξεκουραστουνε κ να χτισουνε ομαδα
Το θεμα ειναι αν ειναι προτιμοτερο να αφησουμε τον Ιουνιο να περασει κ να ξεκινησουμε 1-7 κ να μην παρασυρθουμε να ειμαστε ετοιμοι νωρις. Να ξεκουραστουνε κ να χτισουνε ομαδα
τι λετε ρε>?? ποιος δεν ερ8ει γιατι παιζουμε 2 προκριματικα..? τι βλακειες ειναι αυτες...
πιασαμε πατο... ωρα για αναγεννηση... η χρονια μαρτυριο τελειωσε...
πιασαμε πατο... ωρα για αναγεννηση... η χρονια μαρτυριο τελειωσε...
καπως έτσι το βλεπω και εγώ. άντε 28-29 Ιουνίου βαριά βαριά. και τα πρώτα προκριματικά να έχουν τη μορφή αγώνων προετοιμασίας.mbison έγραψε:Ειμαστε στους ισχυρους και ειδικα στα πρωτα προκριματικα ο αντιπαλος θα ειναι πολυ χαλι.
- pisakaipoupoula
Αν πάμε μ αυτό το ρόστερ στο 1ο προκριμ. πας ένα στοίχημα ότι θα δούμε ντέρμπι?mbison έγραψε:Ειμαστε στους ισχυρους και ειδικα στα πρωτα προκριματικα ο αντιπαλος θα ειναι πολυ χαλι.
Εμενα προταση μου ειναι να δημιουργηθουν δυο ενδεκαδες. Η μια αποτελουμενη απο οσους μεινουν + καποιες χαμηλης δυναμικοτητας μεταγραφες, που θα βγαλει τα καλοκαιρινα ματς και θα κανει τη συντομη προετοιμασια ωστε να μη μας νοιαζει αν θα κλαταρει στην πορεια.
Γιατι θα υπαρχει η ΔΕΥΤΕΡΗ που θα χτιστει με πιο αργο και σταθερο τροπο, με τις μεγαλες μεταγραφες και σωστη σωματικη προπονηση.
Προφανως αυτα δε γινονται στον απολυτο βαθμο! Απλα να υπαρξει στοχευση ωστε να περασουμε τα προκριματικα χωρις να κλαταρουμε τον Οκτωβρη..
Γιατι θα υπαρχει η ΔΕΥΤΕΡΗ που θα χτιστει με πιο αργο και σταθερο τροπο, με τις μεγαλες μεταγραφες και σωστη σωματικη προπονηση.
Προφανως αυτα δε γινονται στον απολυτο βαθμο! Απλα να υπαρξει στοχευση ωστε να περασουμε τα προκριματικα χωρις να κλαταρουμε τον Οκτωβρη..
με σωστο τιμ δε θα κλαταρει κανεις μην αρχισουμε παλι σεμιναρια εργοφυσιολογιας αλλα ειναι απλα τα πραγματα
εμεις στο πεταλο και οι επιστημονες στο τιμ και ολα καλα θα πανε
εγω μετα τις δηλωσεις κλαους ειμαι αισιοδοξος παλι
εμεις στο πεταλο και οι επιστημονες στο τιμ και ολα καλα θα πανε
εγω μετα τις δηλωσεις κλαους ειμαι αισιοδοξος παλι
Εγά πάλι είμαι σίγουρος ότι με σωστό προπονητή και τεχνικό τιμ, με αυτούς τους παίκτες, η εικόνα θα είναι τελείως διαφορετική.
σπυρο δες τις δηλωσεις κλαους σε παρακαλω και διεγραψε το ποστ σου .... εκτιθεσαι
Che τις δηλώσεις τις είδα. Το θέμα είναι ότι καλώς ή κακώς με τους παίκτες που έχουμε τώρα θα πάμε (σε μεγάλο βαθμό) στους πρώτους αγώνες.
Αυτό που λέω, λοιπόν, είναι ότι ακόμα και αυτοί οι παίκτες, με άλλο προπονητή θα έχουν διαφορετική είκόνα. Εννοείται πως το ιδανικό σενάριο είναι να υπάρχει πλήρης αναδιοργάνωση. Αυτό όμως, σε 1 μήνα, δεν νομίζω ότι γίνεται.
Αυτό εννοούσα, όχι ότι πρέπει να μείνουν όλοι αυτοί. Μπορεί να μην το εξέφρασα καλά.
Αυτό που λέω, λοιπόν, είναι ότι ακόμα και αυτοί οι παίκτες, με άλλο προπονητή θα έχουν διαφορετική είκόνα. Εννοείται πως το ιδανικό σενάριο είναι να υπάρχει πλήρης αναδιοργάνωση. Αυτό όμως, σε 1 μήνα, δεν νομίζω ότι γίνεται.
Αυτό εννοούσα, όχι ότι πρέπει να μείνουν όλοι αυτοί. Μπορεί να μην το εξέφρασα καλά.
Δέκα παίχτες είπα χθες;
Γράψε λάθος.
Φέρε καμιά 20αρια και βλέπουμε.
Γράψε λάθος.
Φέρε καμιά 20αρια και βλέπουμε.
- ΑποστόληςΑ
+1Spiros_S έγραψε:Εγά πάλι είμαι σίγουρος ότι με σωστό προπονητή και τεχνικό τιμ, με αυτούς τους παίκτες, η εικόνα θα είναι τελείως διαφορετική.
Η ομάδα είναι τόσο χάλια από πλευράς φυσικής κατάστασης και στήσιμο παικτών εντός γηπέδου, που ανταγωνίζεται ευθέως ομάδες της football league για να μην πω fl2.
Για το λόγο αυτό είναι λάθος να κάνουμε ατομική κριτική σε ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ παίκτη με βάση αυτό που δείχνει στους αγώνες αυτούς.