Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Δημοσίευση από Equalizer »

Αφήστε τις καταστροφολογίες.

Όταν υπάρχει σωστή επαφή, πλάνο και ΜΠΑΚΙΡΙ, ΟΛΟΙ ΠΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ.

Αν θέλουμε να κάνουμε μεταγραφάρες, θα κάνουμε. Είτε είναι 1 Ιουνίου είτε 31 Αυγούστου. Είτε είμαστε εκτός Ευρώπης είτε παίζουμε ομίλους τσου λου.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Ειμαστε στους ισχυρους και ειδικα στα πρωτα προκριματικα ο αντιπαλος θα ειναι πολυ χαλι.
Το θεμα ειναι αν ειναι προτιμοτερο να αφησουμε τον Ιουνιο να περασει κ να ξεκινησουμε 1-7 κ να μην παρασυρθουμε να ειμαστε ετοιμοι νωρις. Να ξεκουραστουνε κ να χτισουνε ομαδα
Demir

Δημοσίευση από Demir »

τι λετε ρε>?? ποιος δεν ερ8ει γιατι παιζουμε 2 προκριματικα..? τι βλακειες ειναι αυτες...
πιασαμε πατο... ωρα για αναγεννηση... η χρονια μαρτυριο τελειωσε...
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

3 προκριματικα αλλα συμφωνω μαζι σου
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

mbison έγραψε:Ειμαστε στους ισχυρους και ειδικα στα πρωτα προκριματικα ο αντιπαλος θα ειναι πολυ χαλι.
Το θεμα ειναι αν ειναι προτιμοτερο να αφησουμε τον Ιουνιο να περασει κ να ξεκινησουμε 1-7 κ να μην παρασυρθουμε να ειμαστε ετοιμοι νωρις. Να ξεκουραστουνε κ να χτισουνε ομαδα
καπως έτσι το βλεπω και εγώ. άντε 28-29 Ιουνίου βαριά βαριά. και τα πρώτα προκριματικά να έχουν τη μορφή αγώνων προετοιμασίας. :roll:
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

mbison έγραψε:Ειμαστε στους ισχυρους και ειδικα στα πρωτα προκριματικα ο αντιπαλος θα ειναι πολυ χαλι.
Αν πάμε μ αυτό το ρόστερ στο 1ο προκριμ. πας ένα στοίχημα ότι θα δούμε ντέρμπι?
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

οχι.αλλα παω στοιχημα οτι δεν θα παω με αυτο το ροστερ, :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Εμενα προταση μου ειναι να δημιουργηθουν δυο ενδεκαδες. Η μια αποτελουμενη απο οσους μεινουν + καποιες χαμηλης δυναμικοτητας μεταγραφες, που θα βγαλει τα καλοκαιρινα ματς και θα κανει τη συντομη προετοιμασια ωστε να μη μας νοιαζει αν θα κλαταρει στην πορεια.
Γιατι θα υπαρχει η ΔΕΥΤΕΡΗ που θα χτιστει με πιο αργο και σταθερο τροπο, με τις μεγαλες μεταγραφες και σωστη σωματικη προπονηση.

Προφανως αυτα δε γινονται στον απολυτο βαθμο! Απλα να υπαρξει στοχευση ωστε να περασουμε τα προκριματικα χωρις να κλαταρουμε τον Οκτωβρη..
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

με σωστο τιμ δε θα κλαταρει κανεις μην αρχισουμε παλι σεμιναρια εργοφυσιολογιας αλλα ειναι απλα τα πραγματα

εμεις στο πεταλο και οι επιστημονες στο τιμ και ολα καλα θα πανε

εγω μετα τις δηλωσεις κλαους ειμαι αισιοδοξος παλι
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Εγά πάλι είμαι σίγουρος ότι με σωστό προπονητή και τεχνικό τιμ, με αυτούς τους παίκτες, η εικόνα θα είναι τελείως διαφορετική.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

σπυρο δες τις δηλωσεις κλαους σε παρακαλω και διεγραψε το ποστ σου .... εκτιθεσαι
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Che τις δηλώσεις τις είδα. Το θέμα είναι ότι καλώς ή κακώς με τους παίκτες που έχουμε τώρα θα πάμε (σε μεγάλο βαθμό) στους πρώτους αγώνες.
Αυτό που λέω, λοιπόν, είναι ότι ακόμα και αυτοί οι παίκτες, με άλλο προπονητή θα έχουν διαφορετική είκόνα. Εννοείται πως το ιδανικό σενάριο είναι να υπάρχει πλήρης αναδιοργάνωση. Αυτό όμως, σε 1 μήνα, δεν νομίζω ότι γίνεται.

Αυτό εννοούσα, όχι ότι πρέπει να μείνουν όλοι αυτοί. Μπορεί να μην το εξέφρασα καλά.
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

Δέκα παίχτες είπα χθες;
Γράψε λάθος.
Φέρε καμιά 20αρια και βλέπουμε. :lol:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Spiros_S έγραψε:Εγά πάλι είμαι σίγουρος ότι με σωστό προπονητή και τεχνικό τιμ, με αυτούς τους παίκτες, η εικόνα θα είναι τελείως διαφορετική.
+1
Η ομάδα είναι τόσο χάλια από πλευράς φυσικής κατάστασης και στήσιμο παικτών εντός γηπέδου, που ανταγωνίζεται ευθέως ομάδες της football league για να μην πω fl2.
Για το λόγο αυτό είναι λάθος να κάνουμε ατομική κριτική σε ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ παίκτη με βάση αυτό που δείχνει στους αγώνες αυτούς.
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

+1926
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”