Herenveen - Π.Α.Ο.Κ. 27.8.2009

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του Ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ αλλά και γενική συζήτηση περί της Ευρωπαϊκής πορείας του ΠΑΟΚ στο παρελθόν.
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Re: Herenveen- P.A.O.K. 27.8.2009

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

arisk, axl4, Bopo, Byzantinos, christ4, comealot, ContrerasPablo, crabsody, D.A.A.T., e8nos, Falegkos, geoavr, gergeo4, gregnola, Hamurabi, ioanmits, Jermaine, Maximus, nikos55, nirvana4, ntinos, palok, PAOK LEME!!!, paok x.m., paok4kyriakos, ronaldo, sidpanos, Thanos4, thrix, zakkonto και 43 επισκέπτες.ΟΛΟΙ πικραθηκαμε εγω πρωτος,μια ευκαιρια χαθηκε για οικονομικη εξυγιανση δοξα στην ευρωπη,μεταγραφες ΑΛΛΑ δεν πρεπει να μαλωνουμε ΠΑΛΙ και πρεπει να στηριξουμε ΤΩΡΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΠΟΤΕ που εχασε ενα μεγαλο στοιχημα την εισοδο στην ευρωπη,το αγωνιστικο το ανελυσα πανω(αν το ειδε κανεις).Ο παοκ θελει στηριξη και την αξιζει,οχι για σημερα για ολες τις αλλες στιγμες που μας εχει χαρισει...
kos

Δημοσίευση από kos »

thrix έγραψε:Τώρα το αίμα βράζει! Μήπως είναι καλύτερα να τα πούμε σε μια δυο μέρες?

εντελως ψυχραιμα θα σου πω τρια πραγματακια:

1) το δωρο του γκαγκατση ηταν πολυ ακριβο. σε δυο χρονια ο κουτσια μπορει να κανει 15 εκ. σημερα τα δυο που εδωσα για να τον παρω μου στερησαν την δυνατοτητα να παρω εναν καλυτερο απο τον φιλομενο, εναν καλυτερο απο τον αναστασακο, ενα δεξι μπακ και εναν που θα εστελνε στον παγκο τον ιβιτς. το παιδι βεβαια δεν φταιει σε τιποτα, οτι εγινε εγινε, και πρεπει να τον στηριξει η τουμπα για να μην το καψει. προσωπικα δεν υπαρχει περιπτωση φετος να σηκωθω απο την θεση μου και να πω ασχημη κουβεντα για τον κουτσια. τον περιμενω.

2) η επιμονη στον ιβιτς θα στοιχησει στον ΠΑΟΚ την φετινη χρονια και στον σαντος την δουλεια του. ο σερβος ειναι καλος σε ολα εκτος απο αυτο που πρεπει να κανει. οργανωση παιχνιδιου, καθετη πασα, στηριγμα στο φορ. να το βρασω το φιλοτιμο και την μια κεφαλια-γκολ στα 10 ματς. καθηστερει την αναπτυξη. κανει ζημια κρατωντας την @ουτανα την μπαλα.

3) παρα τον αποκλεισμο πρεπει να ερθουν δυο παικτες. υπαρχουν δεν υπαρχουν λεφτα. ας σταματησει για ενα χρονο το προπονητικο. ο ζαγορακης το ειπε σωστα. το αγωνιστικο κομματι ειναι η ναυαρχιδα της προσπαθειας. αν δεν παει καλα η ομαδα δεν θα παει καλα τιποτα. τις θεσεις τις ξερει καλυτερα απο εμενα ο σαντος (ελπιζω δηλαδη γιατι παρα την αδυναμια που του εχω διακρινω μια εμμονη στον ιβιτς).
Άβαταρ μέλους
peris

Δημοσίευση από peris »

αυτος ζει ακομα η εχει γινει βρυκολακας?
εγω ενα πραγμα εχω να πω
παιδια αμα σας χαλαει αλλαξτε ομαδα
το ποδοσφαιρο ειναι χομπι και οχι πανακεια
για να γουσταρουμε το βλεπουμε
ε δεν εχεις συμβολαιο με καμια ομαδα..δεν σ αρεσει η μια δεν την αντεχεις πηγαινε στην αλλη που σου καθετε καλυτερα.
μην χαλιεσται αδικα και σας φταινε ολα
νταξ κι εμεις πονεσαμε και βουρκωσαμε στο τελος αλλα σφυριξε το κορακι παμε για αλλα.
comealot

Re: !!

Δημοσίευση από comealot »

Falegkos έγραψε:
comealot έγραψε:Εντάξει,σας φταίει η ομάδα...
Οι δικοί μας οι οπαδοί δεν σας φταίνε που για 70 λεπτά μουρμούριζαν συνθήματα μέσα από τα δόντια τους????
Ρε ο ΠΑΟΚ γίνεται οπαδικά όπως όλες οι άλλες ομάδες...ξυπνήστε!

θα αυτοκτονήσω με αυτα που ακουω.......
ελεος ρε φιλε πλακα μου κανεις.......εδω μονο ο λαος υπάρχει στον ΠΑΟΚ τοσα χρόνια..1500 ατομα στην ολανδια και αντι να κοιτάς που δεν πέρασες κράζεις τον λαο....

ντροπή το μονο που εχω να πω.
Τι υπάρχει ρε ΠΑΟΚάρχη...που μου σηκώνεις το πανό της 4 στην Τούμπα για να το δει το χορτάρι και πριν βγουν οι ομάδες το κατεβάζεις...που βγάζεις το λαρύγγι σου από την ταβέρνα μέχρι την πρώτη σφυρίχτρα και μετά κοιτάς σαν μαστουρωμένος...που πλακώνεσαι με τους συνοπαδούς σου...που μουρμουρίζεις συνθήματα για 50 λεπτά...που ο Ηρακλής έχει περισσότερους οργανωτές από σένα (δεν έχεις κανέναν για 7000 οργανωμένους)...που μου σηκώνεις τα χέρια φασιστικά μπροστά από μια σκοπιανή σημαία...που είσαι 7000 χιλιάδες (ναι επαναλαμβάνομαι) και ακούγεσαι σαν 1500...που πας εκδρομή στην Ολλανδία για την ομάδα σου και δεν μπορείς να μιλήσεις από τον καπνό του....τσιγάρου.
Που το μόνο που ξέρεις να λες είναι ότι κοιμάται ο Σάντος και για την αφεντιά σου κάνεις μόκο...
Αγόρι μου,οπαδισμός δεν σημαίνει πλήθος...οπαδισμός σημαίνει φωνή...γιατί το πλήθος μπορεί να είναι και ένα πλήθος πρόβατα...πορτοκάλια...σακιά με πατάτες...ο οπαδός είναι φωνή και συναίσθημα,όχι μπριζόλα και ρετσίνα...
Ούτε με ένα πυροτέχνημα ξεπληρώνεις το χρέος σου στην ομάδα...ΠΑΟΚΤΣΗ ΜΟΥ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος comealot την Πέμ 27 Αύγ 2009, 21:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
paok x.m.

Δημοσίευση από paok x.m. »

crabsody έγραψε:Aυτοί που κράζουνε μάλλον την εποχή Γούμενου απλά δεν ασχολιόντουσαν. Ο ΠΑΟΚ έχει τι περισσότερες προοπτικές από ποτέ και θέλουν να βάζουν τρικλοποδιές. Ο κάθε άσχετος το παίζει προπονητής. Σαν να έρθει ένας άσχετος και να θέλει να διδάξει σε μένα προγραμματισμό. Ο καθένας στο πόστο του παιδιά. Η δικιά μας δουλειά είναι να είμαστε οπαδοί. Να κοιτάξουμε να κανουμε τη δικιά μας δουλειά καλά

Απλα αδερφε μπραβο!!!+ οσα θες!!!Λογικη ειναι η πικρα αλλα μην τα ισοπεδονουμε ολα!!Μπορει σαν οπαδοι να κρινουμε αλλα ως εκει!!Καποιοι ξερουν πολυ καλυτερα!!!
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

peris έγραψε: εγω ενα πραγμα εχω να πω
.
ελεος............
ειναι λύση να αλλάξεις ομαδα?
νομίζεις πως γίνετε η το θέλει καποιος?
οσοι και να κράξουμε αυριο παλι ΠΑΟΚ θα φωνάζουμε και θα γουστάρουμε......
ελεος
savic79

Δημοσίευση από savic79 »

Λοιπόν επι τέλους πρέπει να δούμε κάποια πράγματα ψυχρά και χωρίς συναίσθημα.Αποκλειστήκαμε από μια ομάδα που ήταν στα μέτρα μας και ο συνδυασμός κακοτυχίας(γκολ που φάγαμε στην τούμπα) και κακών εμφανίσεων επέφεραν το μοιραίο.Το χειρότερο είναι ότι κλασσικά και φέτος λόγω υπέρμετρης αισιοδοξίας και κακής νοοτροπίας θα αρχίσει πάλι η αέναη γκρίνια που επειδή για ευνόητους λόγους δεν είναι εύκολο να κατευθυνθεί προς τη διοίκηση θα πιάσει προπονητή και σταμπαρισμένους παίκτες(πάλι καλα που δεν έπαιζε και ο κονσεισάο).Όσοι θέλετε να μηδενίσετε τα πάντα,παίκτες προπονητή κλπ. σκεφτείτε πρώτα τα εξής:
1.Πόσο έχετε επηρεαστεί από τους ραδιοφωνατζήδες της πόλης που βγάζαν όλη τη βδομάδα τη χερενφεεν καφενείο?Είναι καφενείο μπροστά στον ΠΑΟΚ του 70?Είναι καφενείο μπροστά στον ΠΑΟΚ που απέκλεισε την Άρσεναλ?Πάντως μπροστά στον φετινό ΠΑΟΚ δύσκολο ομάδα που είναι στην Ευρώπη να είναι καφενείο.
2.Τι μέγεθος νομίζετε ότι είναι ευρωπαικα αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ?
3.Το ελληνικό ποδόσφαιρο τι κάνει στην ευρώπη και εμείς που μέχρι πρόπερυσι ήμασταν διαλυμένοι πρέπει και να ξεχωρίσουμε?

Λίγο να τα βασανίσετε αυτά τα ερωτήματα οι απαντήσεις είναι προφανείς.Είμαστε ένα πρωταθληματάκι της σειράς,με κακές ομάδες που είναι σχεδόν πάντα αουτσάιντερ στην ευρώπη και που συνήθως αποκλείονται.Όλοι οι ευρωπαίοι παρακαλάνε να κληρωθούν με ελληνικές ομάδες.Η οργάνωσή μας είναι εντελώς της πλάκας,δώσαμε 4 ευρωπαϊκά παιχνίδια και ακόμα δεν έχουμε παίξει πρωτάθλημα(παγκόσμια πατέντα).Τα περί μεγάλων λαών,ομάδων μύθων κλπ έίναι για εσωτερική κατανάλωση από τα ραδιόφωνα και τις εφημερίδες,που δυστυχώς καλλιεργούν ένα κλίμα απαιτήσεων που απλά είναι κωμικές.Η μαύρη αλήθεια είναι ότι καμμιά ελληνική ομάδα δεν μπορεί να αντιμετωπίσει ως καφενείο ακόμα και μια κακή ολλανδική,και να περιμένει και σίγουρη και εύκολη πρόκριση.Ο ΠΑΟΚ έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά του για να φτάσει και πάλι στο ευρωπαϊκό επίπεδο που ήταν κάποτε.Για αυτό χαμηλά την μπάλλα τα κεφάλια κάτω και δουλειά για να πετύχουμε τον πραγματικά ρεαλιστικό στόχο της σεζόν δηλαδή να επαναλάβουμε κάτι σαν το περσινό πρωτάθλημα ώστε να εδραιωθούμε και πάλι σαν δύναμη τουλάχιστον στην ψαροκώσταινα και μετά βλέπουμε.
Τώρα όποιος εξακολουθεί να πιστεύει ότι αν φύγουν προπονητές παίκτες κλπ θα πάρουμε πρωταθλήματα κύπελλα και ευρωπαϊκά δικαίωμά του.
Jermaine

Δημοσίευση από Jermaine »

ο λαός ήταν παρόν για άλλη μια φορα μην ακούω τέτοια πράγματα...το θέμα με τον ίβιτς και τον αρχηγό έχει ξεφύγει...ότι και να γίνει φταίνε αυτοί...ο vierinha ο μούσλι και ο garcia ήταν χώμα σήμερα...τι σημαίνει ότι πρέπει να ωρυόμαστε για να φύγουν???
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Ναι ήμασταν απαράδεκτοι. Ναι χάσαμε την πρόκριση μόνοι μας από μια χειρότερη ομάδα. Ναι χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία να αλλάξουμε αγωνιστικό και οικονομικό επίπεδο. Συμφωνώ σε όλα.

Τώρα βάλτε τις μαύρες τις πλερέζες και να το κλαίμε όλοι μαζί για κάμποσο καιρό, συζητώντας για το ποιος πρέπει να φύγει, να πάει αλλού κ.λ.π.

Αδέρφια δεν είναι λύση αυτή. Άσε που μια τέτοια στάση στην αρχή της χρονιάς εγκυμονεί κινδύνους για την πορεία μας φέτος. Προτείνω υπομονή και στήριξη της ομάδας και του προπονητή. Φυσικά όχι άκριτα, σαν τα πρόβατα, υποστηρίζοντας ότι όλα είναι σούπερ, γιατί δεν είναι. Αλλά με υπομονή γιατί είμαστε στην αρχή της χρονιάς.

Προσωπικά, δεν θα ξαναμπώ σ' αυτό το τόπικ. Το συνιστώ σε όλους. Πάμε παρακάτω, πάει αυτό τελείωσε. Τώρα τα κοντοσούβλια το Σαββατοκύριακο και η ζωή συνεχίζεται.

:x
comealot

Δημοσίευση από comealot »

Jermaine έγραψε:ο λαός ήταν παρόν για άλλη μια φορα μην ακούω τέτοια πράγματα...το θέμα με τον ίβιτς και τον αρχηγό έχει ξεφύγει...ότι και να γίνει φταίνε αυτοί...ο vierinha ο μούσλι και ο garcia ήταν χώμα σήμερα...τι σημαίνει ότι πρέπει να ωρυόμαστε για να φύγουν???
Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ ήταν παρών...την φωνή του δεν είδα φίλε μου.Τα εισιτήρια τα εξαντλήσαμε,την φωνή μας όχι

Δείτε πρώτα τα δικά μας και μετά κράξτε όσο θέλετε την ομάδα
Άβαταρ μέλους
peris

Δημοσίευση από peris »

Falegkos έγραψε:
peris έγραψε: εγω ενα πραγμα εχω να πω
.
ελεος............
ειναι λύση να αλλάξεις ομαδα?
νομίζεις πως γίνετε η το θέλει καποιος?
οσοι και να κράξουμε αυριο παλι ΠΑΟΚ θα φωνάζουμε και θα γουστάρουμε......
ελεος
εγω για το καλο τους το λεω για να μην χαλιουνται αδικα..
δεν γινεται να εισαι μια ομαδα και να μην σου αρεσει κατι σ αυτην
πανε σ αλλη που σ αρεσει
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΜΟΥ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ! ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ"!!! ΔΕ ΛΕΩ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ... ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ... ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΚΛΑΨΑΣ... ΠΑΜΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΝΙΚ...Η ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ! ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΙ ΤΟ "ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ" ΣΕ ΣΙΓΟΥΡΕΣ ΝΙΚΕΣ, ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΤΛΟΥΣ ΜΑΛΛΟΝ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Caballo Viejo έγραψε:Ναι ήμασταν απαράδεκτοι. Ναι χάσαμε την πρόκριση μόνοι μας από μια χειρότερη ομάδα. Ναι χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία να αλλάξουμε αγωνιστικό και οικονομικό επίπεδο. Συμφωνώ σε όλα.

Τώρα βάλτε τις μαύρες τις πλερέζες και να το κλαίμε όλοι μαζί για κάμποσο καιρό, συζητώντας για το ποιος πρέπει να φύγει, να πάει αλλού κ.λ.π.

Αδέρφια δεν είναι λύση αυτή. Άσε που μια τέτοια στάση στην αρχή της χρονιάς εγκυμονεί κινδύνους για την πορεία μας φέτος. Προτείνω υπομονή και στήριξη της ομάδας και του προπονητή. Φυσικά όχι άκριτα, σαν τα πρόβατα, υποστηρίζοντας ότι όλα είναι σούπερ, γιατί δεν είναι. Αλλά με υπομονή γιατί είμαστε στην αρχή της χρονιάς.

Προσωπικά, δεν θα ξαναμπώ σ' αυτό το τόπικ. Το συνιστώ σε όλους. Πάμε παρακάτω, πάει αυτό τελείωσε. Τώρα τα κοντοσούβλια το Σαββατοκύριακο και η ζωή συνεχίζεται.

:x
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Re: !!

Δημοσίευση από Falegkos »

comealot έγραψε:
Falegkos έγραψε:
comealot έγραψε:Εντάξει,σας φταίει η ομάδα...
Οι δικοί μας οι οπαδοί δεν σας φταίνε που για 70 λεπτά μουρμούριζαν συνθήματα μέσα από τα δόντια τους????
Ρε ο ΠΑΟΚ γίνεται οπαδικά όπως όλες οι άλλες ομάδες...ξυπνήστε!

θα αυτοκτονήσω με αυτα που ακουω.......
ελεος ρε φιλε πλακα μου κανεις.......εδω μονο ο λαος υπάρχει στον ΠΑΟΚ τοσα χρόνια..1500 ατομα στην ολανδια και αντι να κοιτάς που δεν πέρασες κράζεις τον λαο....

ντροπή το μονο που εχω να πω.
Τι υπάρχει ρε ΠΑΟΚάρχη...που μου σηκώνεις το πανό της 4 στην Τούμπα για να το δει το χορτάρι και πριν βγουν οι ομάδες το κατεβάζεις...που βγάζεις το λαρύγγι σου από την ταβέρνα μέχρι την πρώτη σφυρίχτρα και μετά κοιτάς σαν μαστουρωμένος...που πλακώνεσαι με τους συνοπαδούς σου...που μουρμουρίζεις συνθήματα για 50 λεπτά...που ο Ηρακλής έχει περισσότερους οργανωτές από σένα (δεν έχεις κανέναν για 7000 οργανωμένους)...που μου σηκώνεις τα χέρια φασιστικά μπροστά από μια σκοπιανή σημαία...που είσαι 7000 χιλιάδες (ναι επαναλαμβάνομαι) και ακούγεσαι σαν 1500...που πας εκδρομή στην Ολλανδία για την ομάδα σου και δεν μπορείς να μιλήσεις από τον καπνό του....τσιγάρου.
Που το μόνο που ξέρεις να λες είναι ότι κοιμάται ο Σάντος και για την αφεντιά σου κάνεις μόκο...
Αγόρι μου,οπαδισμός δεν σημαίνει πλήθος...οπαδισμός σημαίνει φωνή...γιατί το πλήθος μπορεί να είναι και ένα πλήθος πρόβατα...πορτοκάλια...σακιά με πατάτες...ο οπαδός είναι φωνή και συναίσθημα,όχι μπριζόλα και ρετσίνα...
Ούτε με ένα πυροτέχνημα ξεπληρώνεις το χρέος σου στην ομάδα...ΠΑΟΚΤΣΗ ΜΟΥ
1)παοκαρχης εισαι....
2)Αυτα που κανει ο λαος του ΠΑΟΚ τα προσκυνούν ολοι
3)αν με τον λαο περναμε πρωταθλήματα και κύπελλα τωρα θα ήμασταν πρωτοι στην ευρωπη.
4)πανε στην κερκιδα στο καγκελο και αν δεν μασας κατέβασε τους και κανε καιρκιδα.

καταλάβετε επιτέλους οτι ο ΠΑΟΚ θελει ομάδα και οχι λαο γιατι τον λαο τον εχει χρόνια τωρα.
Άβαταρ μέλους
nikos55

Δημοσίευση από nikos55 »

Ιβιτς κορυφαιος (δε μετραω τον Χαλκια γιατι δε χρειαστηκε ιδιαιτερα). Απο τους υπολοιπους μονο το Βιτολο μπορω να ξεχωρισω αν και μετα το 60 κουραστηκε οπως και στο 1ο ματς. Δε βγηκε το συστημα, ο Παμπλο δεν τα καταφερε, ο Λινο σε μερικες φασεις αστειος αν ειχαμε δεξι μπακ ο Σαβινι θα παιζε σιγουρα αριστερα. Κακη εμφανιση, μετριοτατοι οι πιο πολλοι. Σκατα ψυχολογια ολοι μας τωρα, πληγωθηκε ο εγωισμος, πηγε πισω το μεγαλωμα του ΠΑΟΚ. Η ζωη συνεχιζεται.

...levantarse es obligatorio
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”