γιαυτο βολοδερνει σα το ρουλη ασανσερ

σοβαρα τωρα οτι βλεπω λεω τπτ παραπανω thrix για αλλους μπορει να ειμαι 100% λαθος για αλλους σωστος
Comandante Δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεταιCommadante Pablo έγραψε:D.A.A.T. έγραψε:Ποδοσφαιρικα μιλωντας το πειραμα Κοντρερας ειναι τρομακτικο...σσσσσ....Μην λες τετοια κακα πραγματα! Πρεπει να δεις ξανα τον mvp της προηγουμενης σεζον να ξεφτιλιζεται στα δεξια,αν πεις το αυτονοητο θα σε μαλωσουν!...danirifle έγραψε:επιτέλους??? σε ενάμισι φιλικό τον είδες δεξί μπακ μεγάλε... πες μου και ότι κουράστηκες και δεν πάει άλλο...Commadante Pablo έγραψε:Αυτη η ΜΑΛΑΚΙΑ με τον Κοντρερας δεξια ποτε επιτελους θα σταματησει;
Δεν είμαι αλεργικός στο να λέει κανείς τι βλέπει (αν και σε περίοδο προετοιμασίας θα περίμενα λιγότερο κράξιμο) απλά πρόσθεσα μια πληροφορία στη συζήτηση.diniko80 έγραψε:δεν ξερει μπαλα ρεεεεεεεε![]()
![]()
![]()
γιαυτο βολοδερνει σα το ρουλη ασανσερ![]()
![]()
![]()
![]()
σοβαρα τωρα οτι βλεπω λεω τπτ παραπανω thrix για αλλους μπορει να ειμαι 100% λαθος για αλλους σωστος
Εύρηκα!! Ο Χαλκιάς δεύτερο δεξί χαφ για να καλύπτει τον Κοντρέρας!!gash04 έγραψε: Βάλε ρε 4-4-3!