Προετοιμασία στην Ολλανδία (8-23 Ιουλίου)

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
diniko80

Re: Προετοιμασία στην Ολλανδία (8-23 Ιουλίου)

Δημοσίευση από diniko80 »

δεν ξερει μπαλα ρεεεεεεεε :) :) :)
γιαυτο βολοδερνει σα το ρουλη ασανσερ :) :) :) :)
σοβαρα τωρα οτι βλεπω λεω τπτ παραπανω thrix για αλλους μπορει να ειμαι 100% λαθος για αλλους σωστος
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Καλά ρε μαλ@κα Σάντος δεξί μπακ ο Κοντρέρας?
Ρε μαλ@κα Σάντος βάλε τον ΊΒιτς!
Τι κάνεις ρε καρπουζά ρε τρελέ απο το Εστορίλ έλεος!
Μα καλά μαλ@κα πας καλά παίξε 4-4-2 τι 4-5-1 ρε χέστη!
Πω είναι ηττοπαθής ο τύπος το έφαγε!
Βάλε ρε 4-4-3!
Πάλι Μπαλάφα έβαλε θα τρελαθώ......
Βάλε μέσα Βιερίνια επιτέλους!!

Υ.Γ.
Ευτυχώς που δεν ακούει κανέναν σας γιατί δεν την παλεύετε μετά συγχωρήσεως αδέρφια.
Οι προτάσεις σας για το how to στο Pc σας και στο game σας.
Οι χήρες στο κρεβάτι δεν κάνουν έτσι...
Στηρίζω σου λέει ο άλλος μετά.
ΕΛΕΟΣ....
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Commadante Pablo έγραψε:
D.A.A.T. έγραψε:Ποδοσφαιρικα μιλωντας το πειραμα Κοντρερας ειναι τρομακτικο...
danirifle έγραψε:
Commadante Pablo έγραψε:Αυτη η ΜΑΛΑΚΙΑ με τον Κοντρερας δεξια ποτε επιτελους θα σταματησει;
επιτέλους??? σε ενάμισι φιλικό τον είδες δεξί μπακ μεγάλε... πες μου και ότι κουράστηκες και δεν πάει άλλο...
σσσσσ....Μην λες τετοια κακα πραγματα! Πρεπει να δεις ξανα τον mvp της προηγουμενης σεζον να ξεφτιλιζεται στα δεξια,αν πεις το αυτονοητο θα σε μαλωσουν!...
Comandante Δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται
θες να στο γράψω και ισπανικά????
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

diniko80 έγραψε:δεν ξερει μπαλα ρεεεεεεεε :) :) :)
γιαυτο βολοδερνει σα το ρουλη ασανσερ :) :) :) :)
σοβαρα τωρα οτι βλεπω λεω τπτ παραπανω thrix για αλλους μπορει να ειμαι 100% λαθος για αλλους σωστος
Δεν είμαι αλεργικός στο να λέει κανείς τι βλέπει (αν και σε περίοδο προετοιμασίας θα περίμενα λιγότερο κράξιμο) απλά πρόσθεσα μια πληροφορία στη συζήτηση.
Έτυχε και ταίριαζε με αυτά που έγραψες... τι να σου κάνω δε φταίω εγώ που πέφτεις όλο πάνω μου :) :) :)
Ας μη μου πάταγες τον κάλο... τώρα θα το πληρώσεις :) :) :) :shock:
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

XAXAX......το γαμημενη στο location ειναι συνοικια της πρωτευουσας? και μεις θελουμε τετοια συνοικια ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :) :) :) :)

γυρνανε τα παλικαρια μια απο ολλανδια που προπονηθηκαν σκληρα αν κρινω απο το ελλεινο τους παρουσιαστικο....ολοι εχουνε ρεψει (με εξαιρεση το βερονακο που απλα ηρθε στα γραδα του).......

το φιλικο με τις σερρες που εχει ανακοινωσει ο περουκας εξαρταται απο τη συγκαταθεση του δον φερναντο πυο θα το σκεφτει οπως ελεγαν οι ρεπορτερς της ομαδας.........αντε γιατι σουκου δε γουσταρω μπανια και προτιμω μπαλα μπαλα μπαλα μπαλα μπαλα μπαλα μπαλα μπαλα
:?
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

η ομάδα ανεβαίνει σιγά σιγά. ίδιος στα πρώτα 15-20 λεπτά του 2ου ημιχρόνου η καταστροφή του παιχνιδιού τις sparta ήταν εντυπωσιακή θυμίζοντας λίγο το περσινό ΠΑΟΚ

μετά λίγο η κούραση, λίγο οι αλλαγές μας απορύθμισαν στο τέλος. από τους καινούργιους με άρεσε ο ampumpakari , με χάλασε ο κρέσιτς. το παιχνίδι του κρέσιτς είναι διαφορετικού από του χαλκιά και κάπου δε τον έχει συνηθίσει η αμυντική μας γραμμή.

ο κουτσιανικούλης δείχνει τι pasta παίκτης είναι. λίγο περισσότερο εμπιστοσύνη θέλει από το santos γιατί το παιδί έχει ποδοσφαιρική νοημοσύνη.

o conceisao όσο περισσότερο τοv βλέπω τόσο περισσότερο με αρέσει. κατά τι γνώμη μου δεν υπάρχει αυτή τι στιγμή στο roster παίκτης που να μπορεί να τον αντικαταστήσει 100%. μπορεί να κλατάρει και λόγο ηλικίαs μετά από κάποιους μήνες αλλα ως τότε βλέπουμε.

τώρα που τελειωσε η προετοιμασία το θέμα είναι : μπορεί να χτυπήσει αυτή η ομάδα πρωτάθλημα?? θα έλεγα ότι γενικά λείπει κάτι. λείπουν ένας ακόμα και δυο παίκτες που θα σηκώσουν την ομάδα με ατομικές ενέργειες. ο santos θα προσπαθήσει να το ξεπεράσει αυτό παρουσιάζοντας μια άνοστη ομάδα γεμάτη εργάτες με εξαίρεση έναν δυο παίκτες

βεβαια λέγοντας αυτό πάντα θωρούσα ότι η πιο άνοστη ομάδα που έχω δει στο ΠΑΟΚ σε οποιοδήποτε άθλημα ήταν το μπάσκετ του ΠΑΟΚ με μπέρι-σάβιτς-γαλακτερό-κόρφα-πρέλεβιτς. η μοναδική ομάδα που σχεδόν κανένας παίκτης δε μπορούσε να καρφώσει με μια σχετική άνεση αλλα σύγχρονος ίσος και η καλύτερη ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ ever (αν και οι εραστές τον καρφωμάτων του λέβιγκστον θα διαφωνήσουν).

τελοσπάντων ξέφυγα σταματώ εδώ
Άβαταρ μέλους
Slade

Δημοσίευση από Slade »

H ομαδα εδειξε οτι εχει αρχισει να βρισκει τα πατηματα της , ειναι πολυ νωρις βεβαια ακομη και θα χρειαστει χρονος ωστε να λειτουργησουν τα συστηματα και οι αυτοματισμοι που θελει ο Σαντος.Πολυ θετικος ο Αμπουμπακαρι , ο Γκαρσια αρχοντας , ο Σορλεν εγγυηση . Ο Κονσεισαο παλι θα κανει τους επικριτες του να κρυφτουν , αψογο σταματημα της μπαλας πανω στην γραμμη , ωραιες εναλλαγες παιχνιδιου , σεντρα διαβητης , μεγαλος παιχτης. Ο Φιλομενο με τον Μουσλι να δεσουν λιγο , να αρχισει να παιζει κι ο Βιειρινια και ολα θα παν καλα και φετος.
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

ρε παιδια..το πειραμα με το Κοντρερας δεν ηταν λαθος..Απλα απετυχε..για αυτα ειναι η προετοιμασια..2-3 αποψεις ειναι καλο να ακουγονται αλλα ειμαστε προετοιμασια..Αν στοπ επισημο γινει κατι που δεν αρεσει τοτε θα υπαρξει κριτικη
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ειδα το παιχνιδι η ομαδα ειναι καρμπον με την περσινη απλα γιατι παιζουν οι ιδιοι παιχτες.
1.Δεν βλεπω τι παραπανω προσφερει ο φιλομενο απο τον κουτσια.
2.Θετικος ο αμπουμπακαρι αλλα κατι που δεν μου αρεσε ηταν οτι δεν βαζει τα ποδια του στη φωτια.
3.Κρεσιτς προβλημα ψηλα εκει που ο χαλκιας ειναι αρχοντας.
4.Εκτος απο το σουτ ο κουτσια ειχε και την ωραια ενεργεια απο αριστερα με την πασα στον κονσεισαο φατσα στο τερμα που δεν ειχε καλο τελειωμα.
5.Σναουτσνερ ο μοναδικος παιχτης που δεν θελω να βλεπω στην ομαδα στην γ εθνικη υπαρχουν καλυτερα μπακ συγνωμη μαγκες αλλα ειναι η γνωμη μου και δεν προκειτε να αλαξει για αυτον τον παιχτη.
6.Ο κοντρερας δεν την εχει τη θεση αρα κατα τη γνωμη μου θελουμε ενα δεξι μπακ αριστερα ο λινο ειναι απολαυστικος με πολυ καλα τρεξιματα.

Τελος ειμαι πολυ αισιοδοξος γενικα για την σεζον γεμισε η ομαδα παρα πολυ με την ενσωματωση και των παιχτων που λειπουν θα δουμε ποδοσφαιρο που δεν θα αρεσει στους περισοτερους απο εμας αλλα για αλλη μια σεζον θα νικαμε τα παιχνιδια.Οσο αφορα τα ντερμπι με πενηνταρισια διαιτησια και λιγο τυχη θα παρουμε τα αποτελεσματα που δεν πηραμε περυσι θα νοιθουν την ανασα μας σε ολο το πρωταθλημα γιαυτο ειμαι σιγουρος και με λιγη τυχη και καλες συγυκριες ολα ειναι πιθανα.

Υ.Γ ΟΙ ρεγγες δεν εχουν καμια τυχη τετοιου τυπου ομαδες ειναι κομενες και ραμενες στα μετρα αυτου του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

τα πειράματα γίνονται για χίλιους δύο λόγους....
ξεκολλάτε....
Άβαταρ μέλους
teratios

Δημοσίευση από teratios »

gash04 έγραψε: Βάλε ρε 4-4-3!
Εύρηκα!! Ο Χαλκιάς δεύτερο δεξί χαφ για να καλύπτει τον Κοντρέρας!!

:)
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

τα πειράματα πρέπει να γίνονται και γι αυτό είναι τα φιλικά...

ούτε ο βεγκερ δε βγάζει συμπέρασμα από έναν παίκτη μέσα από ένα μόνο παιχνίδι...

και καλά κάνει ο σάντος και δοκιμάζει τον κοντρέρας δεξί μπακ..

γιατί αν δεν τον δοκιμάσει δε θα ξέρει..
και δοκιμάζω δε σημαίνει ότι αν δε μου βγει σε ένα παιχνίδι ή ακόμα και σε δύο έβγαλα αρνητικό συμπέρασμα

γενικά μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα...
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

ωραια τα πειραματα εγιναν και απετυχαν.
ελπιζω να μη δουμε και σε επισημο ματς τον κοντρερας δεξι μπακ,τον φιλομενο στη γραμμη και τον κουτσιανικουλη αναπληρωματικο.

καλος ηταν σημερα ο κονσεισαο αλλα ξερουμε ολοι οτι ο κονσεισαο παντα παιζει με αντιπαλους μικρες ομαδες και εξαφανιζεται στα ντερμπι.

εκεινο που δεν καταλαβα επισης ειναι γιατι δεν επαιξε ο αραμπατζης μετα απο μια τοσο καλη εμφανιση στο προηγουμενο φιλικο?

αυτος που ανεβηκε καπως στην εκτιμηση μου ειναι ο αμπουμπακαρι που εδειξε πολυ καλυτερα στοιχεια απο τις προηγουμενες εμφανισεις.

και για φιλομενο κοντρερας να πω οτι ηταν αναμενομενο να αποτυχουν γιατι παιχτες που δεν ειναι γρηγοροι δεν μπορουν να παιξουν στη γραμμη αυτο ειναι νομιζω γενικη παραδοχη
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Α ρε Φιλομενο...εισαι ενα μηνα στην ομαδα και απετυχες κιόλας! Ουτε να σε σαραντησουμε δεν προλαβαμε...

Να φυγεις! Να πας αλλου!
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

ε ντραγκα ντρουγκα φιλομενο και φιλομενο μας εχει τριλανει ο σαντος maximus

α και δεν λεω απετυχε ο φιλομενο λεω απετυχε το πειραμα να παιζει αριστερα που δεν ειναι η θεση του.
οπως απετυχε και το πειραμα του κοντρερας δεξι μπακ και επιθετικα που δεν ανεβαινει καθολου αλλα και αμυντικα γιατι στη γραμη παιζουν γρηγορα εξτρεμ που δεν μπορει να ακολουθησει ο κοντρερας.

δεν λεω ειναι κακοι παιχτες λεω αποδιδουν πολυ λιγοτερα στις συγκεκριμενες θεσεις
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”