Μια χαρά τα λές με τον κουραστικό κουλτουριάρη Εχέμυθο.tigon4 έγραψε:κοιτα εγω εκανα ενα παραπονο γιατι οι ταινιες που προβαλονται ειναι για μεγαλες ηλικιες και ετσι δεν μπορουμε να παρουμε μερος σε αυτο το topic μελοι με αλλα ενδιαφεροντα ή να το πω καλυτερα η οι συζητησης σε αυτο το τοπικ γινονται μονο για τετοιες παλιες ταινιες τις οποιες εγω προσωπικα δεν μπορω να σχολιασω γιατι δεν τις εχω δει και ουτε προκειται γιατι δεν μου αρεσουν, αρα δεν μπορω να συζητησω με κανεναν σ'αυτο το τοπικ........δευτερον εγω οταν εκανα το παραπονο δεν αναφερθηκα στο ehemitho και σε κανεναν προσωπικα και ο ehemithos μου απαντησε να παω να δω ΒΟΥΛΗ και τετοια, ε ενταξει απαντησα και εγω, σαφως για πλακα το εκανα.......δεν το εκανα για να μειωσω την προταση καποιου μελους του forum........νομιζω οτι εχουμε παιδια και αποπαιδια στο φορουμ
Υ.Γ. και το τελευταιο πλακα ειναι, το τονιζω γιατι μπορει καποιος(γενικα) να εχει χασει το χιουμορ του
Μερικές ταινίες που μας έκανε πρόταση έκατσα και τις κατέβασα να τις δω.
Επιπτώσεις
1.Σκότωσα το ratio μου.
2.Έχασα το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης
3. Κοιμήθηκα στο 10 λεπτό και έπεσα απο την πολυθρόνα με αποτέλεσμα να τραυματιστώ.
4. Όλες ήταν ασπρόμαυρες και εκεί που τα έβλεπα ασπρόμαυρα τώρα αρχίζω να τα βλέπω έγχρωμα.
5. Η ψυχική οδύνη είναι τεράστια
6. Παραμιλώ στον ξύπνιο μου.
7. Χώρισα με τον σκύλο μου
8. Κάηκε η VGA
9. Ανατινάχτηκε ο Η/Υ μου
10. Και το μπαλκόνι είναι πολύ χαμηλό.