Ταινίες - σειρές

Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Re: Cinemania

Δημοσίευση από PRAKTORINOS »

Peja 4 έγραψε:Θα κάνω και εγώ μία πρόταση, είδα χτες το “Whatever works” του θεού κατά τη γνώμη Woody και παρά την βλαμμένη μετάφραση του τίτλου κάτι που έχει γίνει πια κανόνας η ταινία είναι μία ευχάριστη κωμωδία με το κλασικό σαρκαστικό μέχρι αηδίας στυλ του εν λόγο κυρίου και τους σουρεαλιστικούς χαρακτήρες (υπέροχη ερμηνεία από τον Larry David). Ακόμα είναι και η επιστροφή του στο αγαπημένο του Μανχάταν μετά από τις περιπλανήσεις σε Λονδίνο και Βαρκελώνη!!
Συμφωνώ και επαυξάνω.
"Τα πάντα όλα" ο νέος Woody.
Τα χρειαζόμαστε αυτά τα φιλμ για γερό ξελαμπικάρισμα.

Μου έφερε κάτι από "Educating Rita"
αλλά στο πολύ πιο φρέσκο.
Κι ας φλερτάρει με τα 80 ο Άλλεν.

Στηρίζει όλη την ταινία στις ατάκες των διαλόγων (σπεσιαλιτέ του)
θυμίζει έντονα θεατρικό έργο (οι περισσότερες σκηνές διαδραματίζονται στο διαμέρισμα τού ήρωα)
και αναφέρεται μέσα σε μιαμιση ώρα
με όλα όσα μας βασανίζουν κάθε μέρα.

Τέτοιο κατεβατό ιδεών, ουτε σεντόνι τού Pepermint να ήταν!
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

tigon4 έγραψε:κοιτα εγω εκανα ενα παραπονο γιατι οι ταινιες που προβαλονται ειναι για μεγαλες ηλικιες και ετσι δεν μπορουμε να παρουμε μερος σε αυτο το topic μελοι με αλλα ενδιαφεροντα ή να το πω καλυτερα η οι συζητησης σε αυτο το τοπικ γινονται μονο για τετοιες παλιες ταινιες τις οποιες εγω προσωπικα δεν μπορω να σχολιασω γιατι δεν τις εχω δει και ουτε προκειται γιατι δεν μου αρεσουν, αρα δεν μπορω να συζητησω με κανεναν σ'αυτο το τοπικ........δευτερον εγω οταν εκανα το παραπονο δεν αναφερθηκα στο ehemitho και σε κανεναν προσωπικα και ο ehemithos μου απαντησε να παω να δω ΒΟΥΛΗ και τετοια, ε ενταξει απαντησα και εγω, σαφως για πλακα το εκανα.......δεν το εκανα για να μειωσω την προταση καποιου μελους του forum........νομιζω οτι εχουμε παιδια και αποπαιδια στο φορουμ

Υ.Γ. και το τελευταιο πλακα ειναι, το τονιζω γιατι μπορει καποιος(γενικα) να εχει χασει το χιουμορ του
Μια χαρά τα λές με τον κουραστικό κουλτουριάρη Εχέμυθο.
Μερικές ταινίες που μας έκανε πρόταση έκατσα και τις κατέβασα να τις δω.

Επιπτώσεις

1.Σκότωσα το ratio μου.

2.Έχασα το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης

3. Κοιμήθηκα στο 10 λεπτό και έπεσα απο την πολυθρόνα με αποτέλεσμα να τραυματιστώ.

4. Όλες ήταν ασπρόμαυρες και εκεί που τα έβλεπα ασπρόμαυρα τώρα αρχίζω να τα βλέπω έγχρωμα.

5. Η ψυχική οδύνη είναι τεράστια

6. Παραμιλώ στον ξύπνιο μου.

7. Χώρισα με τον σκύλο μου

8. Κάηκε η VGA

9. Ανατινάχτηκε ο Η/Υ μου

10. Και το μπαλκόνι είναι πολύ χαμηλό.
Άβαταρ μέλους
kass4

Δημοσίευση από kass4 »

Φίλε tigon4 ,
βιάζομαι να σε προφυλάξω, από τους δόλιους σκοπούς του gash04 .
Η εξουσία είναι γλυκειά και η καρέκλα του Μοδεράτορα επίσης. Απειλείται μόνο από την αποκάλυψη της αλήθειας, που το φως της (κινηματογραφικής) γνώσης προσφέρει. Μη πιστέψεις τα φληναφήματα που ως επιχειρήματα παραθέτει.
Αντιθέτως σε προτρέπω να ακαλουθήσεις τον δύσκολο, αλλά με γλυκούς καρπούς στο τέλος του,δρόμο του Μεγάλου Δασκάλου Ε-χε-χε-μυθου.
Μάλιστα θα σου αποκαλύψω και τα ακριβή πονήματα τα οποία πρέπει να αποστηθίσεις, ώστε να φανείς άξιος μαθητής Του.

1. Μαθήματα Αισθητικής Κινηματογράφου : Το Σοβιετικό Μοντάζ
2. Μαθήματα Αισθητικής Κινηματογράφου : Φως και Χρώμα: Η Ψυχή της ταινίας
3.Μαθήματα Αισθητικής Κινηματογράφου : Είδη Πλάνων και Γωνίες Λήψης
4.“Δοκίμια θεωρίας και κριτικής κινηματογράφου. Ποιητική μιας άλλης πραγματικότητας

Δεν θέλω να σε κουράσω, μόλις τελειώσεις μ' αυτά θα προχωρήσουμε στον δεύτερο από τους 882 κύκλους μαθημάτων. Καλή τύχη...
Άβαταρ μέλους
teratios

Δημοσίευση από teratios »

άντε πάλι με τα φληναφήματα...
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

Ναι.
Σολιψιστοπαθείς ολοι τους.
Τι να πεις...

Ειδικα αυτος ο Εχεμυθος, που μας εχει πρηξει στην κουλτουρα, αντι να προτεινει καμια ταινια που να μην πρεπει να εχεις πιει πι έιτς ντι ον δε Χέγκελ ροκς προηγουμενως, για να την καταλαβεις εστω.

Θα ξεκινησω εγω την νεα πορεια στο τοπικ, γιατι αν περιμενω απο αυτον, σωθηκαμε.

Σημερα σκοπευω να δω μια ταινια με την Τζένιφερ Άνηθον και τον Ζαν Κλωντ ΜπαμΜπάμ και θα σας γραψω αυριο την κριτικη. Αναμενετε.
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

kass ευχαριστω για το ενδιαφερον αλλα δεν καταλαβα τι πρεπει να κανω για να γινω μαθητης του εχεμιθου.....
πραγματικα δεν καταλαβα, τι να παω στην ρωσια και να κανω μονταζ ?
συνηθως στον κινηματογραφο δεν εχει φως και χρωματα σκοτεινα ειναι εκει μεσα ουτε στα 2 μετρα δεν βλεπεις, τωρα αυτο που λες για ψυχη του κινηματογραφου εγω προσωπικα δεν την εχω εσθανθει.....
για τα ειδη πλανων δεν καταλαβαινω και πολυ μετα για την γωνια ληψης αν ενοεις που καθομαι στον κινηματογραφο οταν πηγαινω, συνηθως καθομαι στο κεντρο προς τα πανω δεν ξερω αν ειναι καλη γωνια ληψης αυτη αλλα απο συνηθεια.
θεωρια κινηματογραφου δεν ξερω αλλα κριτικη εχω πιστευω γιατι εχω δει πολλες ταινιες......οσο για την ποιητικη μιας αλλης πραγματικοτητας ενοεις μαλλον να φυγω απο την θεση μου στον κινηματογραφο και να μπω ας πουμε στο πετσι του ρολου ενος ηθοποιου αρα να βρισκομαι σε μια αλλη πραγματικοτητα....πραγματικα ενδιαφερον το τελευταιο νομιζω οτι μια φορα το ειχα παθει αυτο αλλα δεν θυμαμαι ακριβως σε ποια ταινια, νομιζω στον τιτανικο τον ρολο του τζακ.

για να κανουμε και λιγο πλακα πιο ευκολα γινεσαι μαθητης του μπρους λι παρα του exemithou.......
gash ευχαριστω για την υποστηριξη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tigon4 την Πέμ 03 Δεκ 2009, 18:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kass4

Δημοσίευση από kass4 »

Ρε tigon4, είσαι μεγάλο γατόνι.
Ξεπέταξες τα τρία μαθήματα σε λίγα λεπτά.
Πρόβλημα έχουμε μόνο στο σοβιετικό μοντάζ, καθότι Σοβιέτ πλέον νιετ.
Ελπίζω να μας βοηθήσει ο Χλ-εχλε-μυθος, ώστε να προχωρήσουμε παρακάτω.
( μόνο μην ανακατευτεί ο Πέπερμιντ και γίνουμε ρδελομπού )
Μια χαρά τα πας ρε !
Άβαταρ μέλους
teratios

Δημοσίευση από teratios »

τα μαθήματα
ήταν φληναφήματα
σολιψιστικά

Haiku του paokmania

(τα παραδοσιακά haiku, για να μαθαίνουν κάτι αγραμματέοι βούληδες είναι 3στιχα με 5-7-5 συλλαβές αντίστοιχα)
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

και να φανταστεις kass οτι με τον κινηματογραφο ασχολουμε επιφανειακα.......που να αφιερωνα περισσοτερο χρονο.....
SATANAS

Δημοσίευση από SATANAS »

teratios έγραψε:(τα παραδοσιακά haiku, για να μαθαίνουν κάτι αγραμματέοι βούληδες είναι 3στιχα με 5-7-5 συλλαβές αντίστοιχα)
συγγνώμη. θα προσπαθήσω να επανορθώσω

Υπνός στον πάγκο
Καφέ παλτό φοράει
Χαμένα ντέμπρυ

:twisted:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SATANAS την Πέμ 03 Δεκ 2009, 20:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

:lol: :lol: :lol:
Eισαι θεος.
Σορυ κιολας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hideguti την Πέμ 03 Δεκ 2009, 20:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

καλά εγώ το βράδυ θα ξαναδώ τον δράκουλα του stoker και εσείς μαλώστε με την ησυχία σας.. :opaokara:
SATANAS

Δημοσίευση από SATANAS »

Ας μην ξεχναμε ότι σημερα ειναι η μερα για τα ΑΜΕΑ, αδελφε καας. Το διορθωσα. :twisted:

χιδε ευχαριστω
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

παιδια οποιoς δει το ''the girlfriend experience'' θελω εντυπωσεις.....
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ehemithos 199 »

tigon4 έγραψε: τι πρεπει να κανω για να γινω μαθητης του εχεμιθου.....
τεκνον μου tigon...αν δεν το χεις καταλαβει, εισαι ηδη μαθητης μου!
δες τα ποσταρισματα των τελευταιων σελιδων και θα καταλαβεις οτι εσυ εισαι ο πρωτος τη ταξη εκπαιδευομενος της σχολης εχεμυθου Β.Β.Σ. (Βαρια Βιομηχανια Σινεφιλων)
τα πρωτα σου μαθηματα θα εχουν ως αντικειμενο το σκουπισμα των φυλλων, το πλυσιμο των πιατων μεχρι και να πιανεις μυγα με ξυλακια θα σου μαθω...36 ειναι τα δωματια των shaolin!! υπομονη και συγκεντρωση λοιπον!
οσον αφορα τη γνωστη συμμορια των αναπολουντων του υπαρκτου σολιασμου, να τους πεις να παρουν τη μασελα τους και να ασχοληθουν με τη κλιμακτηριο τους σε αλλο τοπικ!
φληναφηματα και σολι-ψωλη-στικα λογυδρια δεν μας αντιπροσωπευουν!
σου προτεινω να κανεις ντου στη γιαφκα τους (http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic ... start=1530) και να παραθεσεις βιντεο απο σασα μπαστα και ζετα-πνιγω το κουνελι...
οσον αφορα κατι μοδερατορες ντεμεκ υπερασπιστες φερελπιδων νεων του σίτε μας, σε προειδοποιω οτι δεν ειναι απο καλη παστα...η γιαγια του προερχεται απο υψηλα (χ)ισταμενη οικογενεια στην ιεραρχια των αχμαντινετζαντ και ο παππους του πνευματικος πατερας του ουγκο τσαβεζ και ιδρυτικο στελεχος των τουΜπα-μαρος!
θα εχει την καταρα μου καποια στιγμη να δει ως εκ θαυματος στο αβαταρ του, φωτογραφια του Γιασουχιρου Οζου να φοραει φανελα ΠΑΟΚ του 85΄με διαφημιση ΠΕΡΣΙΚΑ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ehemithos 199 την Πέμ 03 Δεκ 2009, 21:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κινηματογράφος-βίντεος”