Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Odi έγραψε:Γιατί θα γίνει μπουρδέλο,θα γράψετε 10 σελίδες,στο τέλος δεν θα βγάλετε τίποτα και θα βγουν άλλα δέκα μέλη και θα διαμαρτύρονται για τις προσωπικές κόντρες που ρίχνουν το επίπεδο. Ότι γίνεται κάθε φορά δηλαδή,χωρίς διάθεση προσβολής ειλικρινά.Απλά κουράστηκα.
Φασιστικό είναι και να γ@μ@τε τους Mods κάθε δεύτερη μέρα και να τους γράφετε εκεί που δεν πιάνει μελάνι αδερφέ goran,αλλά δεν βλέπω να ιδρώνει και πολύ το αυτί σας.Το αντίθετο θα έλεγα.
Ηρεμήστε,μην δίνετε συνέχεια.Παρακαλώ και πάλι.
Kat,δουλειές και λοιπές υποχρεώσεις που εμείς οι single δεν έχουμε..
Κάντε topic "Αντιπαραθέσεις" τότε!!! Είναι λύση!!! Γιατί δεν το κάνετε;;; 10 φορές το έχω ζητήσει!!!
Σέβομαι την προσφορά σας και το ξέρετε καλά όλοι οι moderators!!! Ζήτησα μάλιστα συγγνώμη απ τον RoMaN μετά το ban μου γιατί τον "ανάγκασα" να στερήσει τον λόγο σε μένα και σε άλλον έναν συμφορουμίτη!!!
Αν δεν θέλετε να αντιπαρατίθεμαι σε προπαγανδιστικές, ειρωνικές, μέχρι και εμπαθείς τακτικές σε βάρος μου μην τους αφήνετε να με προκαλούν με τέτοιου είδους, επαναλαμβανόμενα πολύ συχνά μάλιστα, σχόλια!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 28 Μαρ 2016, 00:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν χρειάζεται καν να διακρίνεται το είδος και η ποιότητα της αντιπαράθεσης!!! Όποιου είδους κι αν είναι ας μεταφέρονται εκεί για να είναι καθαρά τα υπόλοιπα topics από την "σαβούρα" (για τους περισσότερους και με το δίκιο τους) και τις "μανούρες"!!!
Υ.Γ. Προσωπικά σέβομαι πολλές άλλες απόψεις, ακόμη φυσικά και ατόμων που είχαμε κάποια ή κάποιες προστριβές, αλλά κάποιοι συγκεκριμένοι δεν σέβονται (εντελώς παραδόξως) ούτε μία δική μου και "ψάχνονται" συνέχεια με την πάρτη μου!!!
Odi έγραψε:Γιατί θα γίνει μπουρδέλο,θα γράψετε 10 σελίδες,στο τέλος δεν θα βγάλετε τίποτα και θα βγουν άλλα δέκα μέλη και θα διαμαρτύρονται για τις προσωπικές κόντρες που ρίχνουν το επίπεδο. Ότι γίνεται κάθε φορά δηλαδή,χωρίς διάθεση προσβολής ειλικρινά.Απλά κουράστηκα.
Ξεχασες οτι θα ειμαστε κακοι μοντς οταν θα τους σταματησουμε
Πέτρο, κι άλλες φορές μας σταματήσατε και σβήσατε posts σε "ακατάλληλη στιγμή" όπως ακριβώς τώρα και τα αποτελέσματα τα βλέπεις!!! Πήραν και "τα πάνω τους" και ζητάνε να "διευθετήσετε" το φαινόμενο Goran γιατί θα απέχουν (λέει) απ το φόρουμ λόγω "έλλειψης ποιότητας"!!! Ε δεν πάμε καθόλου καλά, θα τρελαθούμε τελείως!!!
Νισάφι δηλαδή με αυτούς τους ποιοτικούς εδώ μέσα πια, θαρρείς και τους πιάσαμε απ τον λαιμό κάνουν!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 27 Μαρ 2016, 22:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αφου ξες οτι ακρη δε θα βγει ρε Γρηγορη.Κι εμενα με κουραζουν καποια πραγματα και στο πα φιλικα,τωρα δυστυχώς πιασαμε το αλλο ακρο.Δικαιωμα σου ειναι να εκφραζεσαι οπως θελεις εφοσον δε προσβαλεις τους αλλους και φυσικα δεν ειναι λογος να φυγεις απ το φορουμ.Το αν φτανεις καπου στην υπερβολη αλλο καπελο.Εσυ βαζεις πολλα εμοτικον,ο ΜΑΝΙΑΚΟΣ τρολαρει συνεχως(καποιοι ενοχληθηκαν και για αυτο) εγω ψαχνω συνεχεια παλια ποστ.Ολοι καποιο κουσουρι εχουμε και καποιος θα ενοχληθει.Τι να κανουμε να φυγουμε ολοι?
Εδω υπαρχουν ανθρωποι που τ ανεκδοτα τους θα πρεπε ν απαγορευτουν απ τη συνθηκη της Γενευης* κι εμεις συζηταμε για τα εμοτικον.
Goran ,ποιο attention whore πεθαίνεις όσο για το παπάκι που έβαλες μπροστά στο όνομα μου ,που όλοι ξέρουν τι σημαίνει στο επιστρέφω στα μούτρα.Προπαγανδα κανεις εσύ που σε παλαιότερη αντιπαράθεση μας σε τελειωσαν τα επειχειρηματα αμφισβητήσες αν είμαι ΠΑΟΚ και είπες ακριβώς αυτήν την ατάκα ,δεν θα με βγάλεις τρελο κιόλας φίλος σου δεν είμαι και ούτε θα γούσταρα να γίνω ποτε,κάτι τύποι με την δικη σου συμπεριφορά χωρίζουν τον κόσμο του ΠΑΟΚ σε πετσιά και φυτά και φωνάζουν "ΠΑΟΚ γεια σου εσύ και τα φυτά σου".Οσο για το γεγονοςνοτι 6 μήνες εδώ έχεις φακελώσει τα μέλη ,που κάποια είναι εδώ απο την αρχή του φόρουμ ,για να ξετρυπώσεις τους αλλόθρησκους το αφήνω ασχολίαστο .Γκοραν ο ξετρυπώτης των αλλοθρησκων ρου παοκμανια.Δεν το πιστεύει ούτε η 20 μήνη ανηψια μου αυτό το παραμυθάκι.Μόντς μην τον κάνετε τίποτα αφήστε τον να εκτίθεται και να κάνει το φόρουμ ότι θέλει.
Ποτε δεν είχα τουιτερ ,ούτε φειςμπουκ για να ξέρω ,έτσι κάνε τον ρομποκοπ σε εμενα και άσε άλλους ανεξελεγκτους .μαθημενα τα βουνά απο τα χιόνια.Κλασικά την λες σε εμενα και για το σεντόνι του άλλου που μας κατηγορεί για προπαγάνδα μουγκά.Ολα δικαια στο φόρουμ ,δεν γουστάρω να κλαίγομαι αλλα και η εύνοια έχει τα όρια της.
Καθεστε και ψαχνεστε ΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ! Αυτο, το καταλαβαινεις;
Και συ, και ο γκοραν και ολοι σας! 100 φορες (και λιγες λεω, κυριολεκτικα) εχουμε ζητησει απο ολους να σταματησετε και μας γραφετε κανονικα ΣΤΑ @@ ΣΑΣ! Και μου λες τωρα για για ρομποκοπ, που καθεσαι και ξεκινας το ποστ σου για το κακο @ που εβαλε στο ονομα σου (που το εκανε σε αλλα 15 ονοματα πριν απο σενα)
Ε εγω πια νοιωθω μεγαλος μ@λ@κ@ς που και απο ολους τα ακουω για τους κακους μοντ (σβηνεις, γιατι σβημεις, δε σβηνεις, γιατι τα αφηνεις ανεξελεγκτα κτλ) και ολοι σας στα @@ σας και γω και ο Ρομαν και ο Οντι καθε μερα
Και συνεχεια ξεκινατε, οχι μπηχτες στον εναν για τον Σαλπι και τι εκανε τοτε, οχι για τον κλοουν Τουντορ, οχι για το γκοραν και πως μας πρηζει και μπηχτες στο ακυρο, οχι δωσε και ο γκοραν για τους αλλους, φερε και οι υπολοιποι οτι δε τον μαζευουν οι μοντ, πεταγονται και μερικοι οτι δε θα επρεπε να τον μαζευουν οι μοντ γτ δεν ειναι σωστη η φιμωση και γινεται το φορουμ ενα ακομα μεγαλυτερο μπουρδελο. Και αυτα ειναι σχεδον καθημερινα!
Εχω μα τω Θεο σιχαθει να μπαινω να σας διαβαζω ρε, και μετα λετε μερικοι οτι φυγαν μελη και δε ξερω τι. Αν με κουραζουν μια τα γραπτα του γκοραν που πολλες φορες τα προσπερναω γτ δεν εχω χρονο για σεντονια, αλλες δεκα με κουραζουν σχολια μονιμα ΓΙΑ τον γκοραν, φταιει δε φταιει, και μιλατε και για ευνοια
Τελευταιο τελος που λεω. ΚΑΘΕ επομενο σχετικο με το συγκεκριμενο θεμα εχει φυγει, στο δευτερο και ο συγγραφεας.-
Αν εχετε να πειτε κατι αλλο σχετικα με το ΦΟΡΟΥΜ, καλως να γραψετε
pgetsos έγραψε:Μέχρι και το @ σε πείραξε... Twitter να φανταστώ δεν είχες ποτέ; τα άλλα 40 ονόματα που τα έβαλε έτσι, δεν;
@όνομα σημαίνει κάνεις αναφορά σε κάποιον.-
Twitter λέει ο πιτσιρίκος...τσ τσ, ρε στο IRC, (εγώ συγκεκριμένα χρησιμοποιούσα το Nemesis Script για να μπαίνω) πατούσες @Όνομα και ό,τι έγραφες μετά, πήγαινε κατ'ευθείαν στον αποδέκτη που ήθελες! Από τότε έμεινε αυτό..
Και το "@" στα ενγκλεζικά, μεταφράζεται "at", οπότε είναι σαν να λες "At pgetsos"..
Goran, προπαγάνδα θα ήταν να έλεγαν ψέματα (βλ. πρεζέμπορας).
Τα μέλη εδώ αναφέρονται σε γεγονότα και λένε ότι βαφτίζεις άλλους αντιΠΑΟΚτσήδες, τους θεωρείς ύποπτους, για το στυλ γραφής (bold, χρώματα κτλ) και διαμαρτύρονται..
@ RoMaN δεν μπορώ να μην απαντήσω έτσι όπως το θέτεις: Γι αυτά με τους 300 του Βουλινού λέει ψέματα ο @Ace, ότι δηλαδή το χρησιμοποίησα γιατί δεν είχα άλλα επιχειρήματα και για να το παίξω Π.Α.Ο.Κ.άρχης!!!
Δεν είχα επιχειρήματα σε αντιπαράθεση με τον @ Ace, πως σου φαίνεται αλήθεια σαν γεγονός αυτό;;;
Μιλάει για προστασία μου απ τους moderators ο @ Ace, ο οποίος τολμάει να μου απευθύνει την ύβρη "whore" σε λίγο προηγούμενο post του, το τελευταίο του πριν από αυτό το δικό μου, δίχως καν να σβηστεί από εσάς αμέσως και "σουλατσάρει" άσβηστο προσβάλλοντας με κατάφωρα σε ολόκληρο το forum και να μου γράφει με περίσσιο θράσσος ότι μου γυρνάει στα μούτρα το @ που έβαλα πριν το όνομα του (ως αναφορά στο πρόσωπο του φυσικά) και τον τσάντισε;;; Ε νισάφι ρε παιδιά, είμαι και κάποιας ηλικίας και αγγλικά γνωρίζω καλά, υπ όψιν!!!
Edit: Επιτρέπετε στον @ Ace να με βρίζει γράφοντας με κατάμουτρα "whore";;; Επιμένω: ΤΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΒΗΣΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΒΡΙΣΙΑ;;; Κουμπάκια πάντως δεν πατάω!!!
Το έχω αναφέρει μεν (για τους 300 του Βουλινού επανέρχομαι), αλλά για κάποιους άλλους λόγους, άρα λέει ευθαρσώς ψέματα ο @ Ace, προπαγανδίζοντας και ειρωνευόμενος συνέχεια με αυτήν την ατάκα, τόσο που την έχει μάθει ολόκληρο το forum και με χαρακτηρίζει Π.Α.Ο.Κ.άρχη, με πολύ εκνευριστικά επαναλαμβανόμενο τρόπο, χωρίς να του την λέει κανένας σας!!! Μόνο την "αλλαγή" του προς το καλύτερο εκθειάζετε όλοι οι moderators και δεν βλέπετε ότι γράφει συνεχώς αίσχη για μένα!!! Ε βέβαια, ο @ Goran δεν "πατάει κουμπάκια" και δεν κάνει αναφορές, κοιτάζει να τους αντιμετωπίζει όλους κατάφατσα, γι αυτό κιόλας τρελαίνονται νομίζοντας ότι έχω ασυλία, μην παρατηρώντας όμως ότι οι εκφράσεις μου είναι πολύ κόσμιες όσα νεύρα κι αν έχω με τον καθέναν τους!!!
Αν θέλει ας ψάξει τα posts που το παίζω Π.Α.Ο.Κ.άρχης με τους 300, να τα παραθέσει όλα και να δούμε ποιος λέει αλήθεια!!!
Τώρα τα υπόλοιπα με τα γαμώτικονς και τα χρωματιστά posts με μεγάλα γράμματα δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο ακριβώς ενοχλούν, αλλά σε κάθε περίπτωση, αφού το forum δίνει τέτοια δυνατότητα δεν είναι κατακριτέο να τα χρησιμοποιώ κι εγώ, όπως κι άλλοι εδώ μέσα!!!
Θα τα αποφεύγω πάντως όσο μπορώ, σεβόμενος κάποιων την άποψη ότι τους "κουράζουν", ιδίως του @ D.C.!!!
Υ.Γ. Φυσικά και θεωρώ ύποπτους κάποιους και δικαίωμα μου δίνουν οι ίδιοι με διάφορα posts τους, όπως εχθές ο @ Παλαιολόγος ας πούμε, ο οποίος μας έγραψε και στιχάκι τύπου "έκανες τον Κ@κιννάκη μάγκα, ρε μ@λάκα, ρε μ@λάκα..."!!! Μόνο που δεν μας το τραγούδησε και κατάμουτρα δηλάδη, χώρια που επαναλαμβανόταν διαρκώς ότι ο πουστόγ@υρος έχει καλύτερη ομάδα από έμάς (5 φορές), ότι έχουμε κόμπλεξ ηττοπάθειας απ το '80-'90 (2-3 φορές) και χώρια που όποτε αναφέρεται σε μεταγραφές μας γράφει "να πάρουν" και ποτέ "να πάρουμε" τάδε ή δίνα παίχτες κ.τ.λ.!!! Άσε που "εξυμνεί" εντελώς ειρωνικά την "αυτοπειθαρχία" μου να κάνω posts και να βρίσκω και το κουμπάκι (όπως ακριβώς το γράφει) με τα μεγάλα γράμματα "μέσα σε τόσα...νεύρα" (οι ακριβείς εκφράσεις του)!!! Τα είδε κανείς σας αυτά;;; Αν ναι, τι να πω άλλο;;; Ψάξτε τα χτεσινά (προχτεσινά τώρα πλέον) posts του @ πιλότου και του @ PAOKTZIS να δείτε τι λένε για τον κύριο @ Παλαιολόγο και θα καταλάβετε πολλά!!! Η πίεση όλων μας χτυπούσε 200 και είχαμε τον κύριο @ Παλαιολόγο να μας "κάνει τα @@ μαξιλάρες του καναπέ", όπως του έγραψα επακριβώς, μετά την 3η επανάληψη του ίδιου χθεσινού τροπαρίου του κι εκείνος απτόητος συνέχιζε να μας λέει για το D.N.A. looser που έχει ο Π.Α.Ο.Κ., ακόμα απ το μπάσκετ των δεκαετιών '80-'90 και τα βρωμοσκούληκα που μας έσφαζαν τότε με πρώτη την τότε "πατρόνα" τους το ξανθό βρωμοσκούληκο που έκανε κουμάντο την Ελλάδα μαζί με τον αρχιβρωμιάρη (της Ε.Ο.Κ. τότε και της F.I.B.A. σήμερα ακόμα) Β@σιλ@κόπουλου!!! Ντροπή και αίσχος λέω προσωπικά για όλα τα παραπάνω σε ένα οπαδικό site του Π.Α.Ο.Κ. για κάθε Π.Α.Ο.Κ.τσή!!!
ΑντιΠ.Α.Ο.Κ.τσή πάντως δεν "βάφτισα" κανέναν, οπότε κι εδώ ψέματα λένε όσοι το ισχυρίζονται!!! Αλλοτριωμένους Π.Α.Ο.Κ.τσήδες ναι, "βλέπω" αρκετούς, δίχως όμως να μέμφομαι κάποιον προσωπικά έως τα τώρα!!!
Υ.Γ. 2...Όταν δεν με προκαλούν δεν αντιδρώ και ελπίζω να θυμάσαι πόσο "ήσυχος" ήμουν όταν επέστρεψα απ το ban και διάβασα τόσα "πεσίματα" από διάφορους εδώ μέσα, την ώρα μάλιστα που δεν μπορούσα να τους απαντήσω και πόσο σημασία τους έδωσα εκτός από μία ήπια μου αναφορά που τους περιλάμβανε όλους μαζί!!!
Υ.Γ. 3...Παρ όλα αυτά ακόμα κάνω προσπάθειες συνεννόησης (ειδικά με κάποιους συγκεκριμένους, όπως τους αναφέρω στο topic "συναντήσεις μελών" πριν κάνα δύο ώρες), μήπως κι από κοντά λυθούν κάποιες παρεξηγήσεις, αλλά μάλλον ούτε αυτό θα εκτιμήσειμκανείς τους αφού μάλλον τους διακατέχει πλέον μία ακατανόητη εμπάθεια για το άτομο μου!!!
Ίδωμεν λοιπόν!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 28 Μαρ 2016, 11:12, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.