Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Και όμως μακάρι όλοι να είχαμε τον τρόπο σκέψης σου
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ace79grpaok
Άλλο η γκρίνια και άλλο να μαλώνεις με το μισό φόρουμ και να αποχωρούν τόσα άτομα αλλα δεν καταλαβαίνεις η δεν θες να καταλάβεις.Επειδη το καρφί μάλλον πάει σε εμενα δεν νομίζω η γκρίνια μου να χαρακτηρισε κανέναν αλλοθρησκο η να είχα την ασυλία απο τους μοντ που έχει ο συγκεκριμένος.Εσυ θυμάσαι τα μπαναρισματα που έτρωγα κατά ριπας επειδή γκρίνιαζα όχι επειδή χαρακτηριζα αλλόθρησκους εδώ μέσα όπως άλλοι που ειναΙ στο απυρόβλητο.kataramenos5 έγραψε:Σοφα μιλαει ο γεροντας.Απ την αλλη ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ σε κανενα φορουμ να βαζεις πολλα emoticon ,bold κλπ ή να απαντας σε καθε ποστ.Ειναι επιλογη του καθενος.
Η πλακα ειναι οτι καποιοι που μας εσπαγαν τα νευρα γραφωντας απαξιωτικα κι ειρωνικα ποστ ανα 10'' τη μερα του αγωνα, βγαινουν τωρα και ζηταν να επεμβουν οι μοντ για το καλο του φορουμ .
- Μπαρκαρούτσος
Η γκρίνια δεν είναι κακή. Η επαναλαμβανόμενη γκρίνια είναι ενοχλητική, αλλά όχι banαρίσιμη.
Ο georgeo4 πχ χθες έφυγε για μια εβδομάδα για χαρακτηρισμό σε άλλο μέλος..
Εσύ ace συμμορφώθηκες και μπράβο, σε καμαρώνω!
Για τα μπολντςκεφαλαίαέγχρωμα, έγινε σύσταση χθες στον goran και τα είπατε κι εσείς πολύ σωστά!
Ο georgeo4 πχ χθες έφυγε για μια εβδομάδα για χαρακτηρισμό σε άλλο μέλος..
Εσύ ace συμμορφώθηκες και μπράβο, σε καμαρώνω!
Για τα μπολντςκεφαλαίαέγχρωμα, έγινε σύσταση χθες στον goran και τα είπατε κι εσείς πολύ σωστά!
Όλα καλά φίλε sporos123 αλλά κατα την γνώμη μου έχεις μπερδέψει κάτι. 'Ενας στραβομαθημένος 50άρης δεν είναι κανένα 10χρονο να τον καθίσεις κάτω και με όλη την καλή διάθεση να του μάθεις να δείχνει σεβασμό σε αυτόν που έχει απέναντι του και να μην εξφεντονίζει χαρακτηρισμούς όπως προπαγανδιστής και αλλοθρήσκος σε όποιον συνομιλώντας διαφωνεί μαζί του. Προσωπικά δεν ανέχομαι πατρωνάρισμα από κάνενα Γκόραν ούτε υποδείξεις πως πρέπει να σκέφτομαι για να νιώσω ΠΑΟΚ.sporos123 έγραψε: Εν καταλειδι,δεν λεμε να αποχωρησει κανεις.Ολοι οι καλοι χωρανε.Θελουμε ολες τις αποψεις,αρκει να εκφραζονται σε ενα πλαισιο.Επειδη πολλες φορες ξεφευγουμε αοο αυτο το πλαισιο,με αποτελεσμα να μαμιουνται τα τοπικ και σχεδον παντα κοινη συνισταμενη ειναι ο Γκοραν,θα πρεπει νομιζω να αναθεωρησει καποια πραγματα και να αλλαξει ροτα..Γιατι να συνεχιστει αυτο θα χαρακτηριστει αυτος γραφικος,αν και εχει αγγιξει τα ορια,και στο φορουμ θα μεινουν 3 και ο κουκος..
Την άποψη του προσωπικά δεν την θέλω στον χώρο που γουστάρω και σέβομαι απεριόριστα και αδικαιολόγητα για δικούς μου λόγους. Γιατί πρώτα από όλα αυτός πέντες μήνες που φιλοξενείτε εδω μέσα με τις αντιδράσεις του έχει αποδείξει ότι δεν δέχετε και δεν σέβεται την διαφορετικά των απόψεων των ατόμων με τους οποίους συνομιλεί. Μόνο εμένα προσωπικά με έχει παραμέμψει 2-3 φορές στην διακριτική ευχέρεια των mods για ξεκούμπισμα επείδη θεωρεί ότι οι απόψεις μου κουλίζουν και προπαγανδίζω.
Και εν πάσει περιπτώσει το να 'εχεις αυτοσυγκράτηση και να μην κάνεις κατάχρηση των διακαιωμάτων σου και των ελευθεριών σου εις βαρος της ελευθερίας των άλλων εξφενδονίζοντας 100 ποστς /ώρα είναι και θέμα τακτ και αισθητικής πράγματα που δυστυχώς δεν μαθαίνονται όσες συστάσεις και να γίνουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aoratos την Κυρ 27 Μαρ 2016, 17:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- kataramenos5
Κι εμενα με κουραζει και πολλες φορες δε τα διαβαζω ολα.Υπαρχουν ομως επαναλαμβανομενες συμπεριφορες ΠΟΛΥ πιο εκνευριστηκες απ του Γκοραν.από sporos123 » Κυρ Μαρ 27, 2016 1:30 pm
Ειναι γεγονος ομως,οτι παρολο που δεν απαγορευονται ,ειναι εντελως κουραστικα,ανουσια και εκνευριστικα,οταν χρησιμοποιουνται στον υπερθετικο βαθμο.
Το εξηγει ο Νικος.
Πολυς κοσμος αξιολογοι κλπ κλπ αραιωσαν ΠΟΛΥ πρωτου εμφανισθει το φαινομενο(nikolasf έγραψε: ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΡΑΙΩΣΑ ΛΟΓΩ GORANΑΛΛΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ...
![]()
ΗΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΡΜΙΡΙΚΑ, ΤΑΞΕΡΩΟΛΑΔΙΚΑ, ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ, ΣΑΣΑΤΑΛΕΓΑΔΙΚΑ, ΑΤΕΚΜΗΡΙΩΤΑ, ΕΝΙΟΤΕ ΥΠΟΠΤΑ ΚΛΠ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΠΛΗΜΥΡΙΖΑΝ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ - ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΣΧΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, Ή ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ (ΠΧ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ) - .
![]()
ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΓΩΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΞΟΠΡΕΠΕΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΑΥΤΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΩ ΩΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ Η ΑΡΑΙΩΣΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.![]()
ΑΥΤΙΑ:ugeek:

Ace δεν εχει τοσο σημασια αν χαρακτηρισες καποιον αλλοθρησκο οσο το να καταλαβουμε οτι και η συνεχομενη γκρινια εκνευριζει και διωχνει κοσμο το ιδιο.Χρειαστηκαν 100 μπαν για να το καταλαβεις(ευτυχώς).Καλιο αργα...
Ρε καλά κάνει και τα χώνει ο Γκόραν.
Όλοι θέλουμε και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο.
Όλοι θέλουμε να βρίζουμε τους παίκτες, τους προπονητές την διοίκηση, να πετάμε υπονοούμενα για μειωμένες αποδόσεις, για ξενύχτια, για ντόπες, να λέμε Ρώσο τον Πόντιο και να τον λέμε και άμπαλο, να λέμε για γαμοκροάτες, αλλά μόλις πει κάποιος κάτι για μας, θα πέσουμε να τον φάμε τον πούστη. Πυρ ομαδόν.
Μια χαρά τα λέει ο Γκόραν. Αυτός τουλάχιστον τα λέει πάντα. Κάθε μέρα. Δεν σπεκουλάρει στις γκέλες όπως κάποιοι κουραδόμαγκες.
Τα μπλιπλίκια να κόψει και είμαστε τζετ.
Όλοι θέλουμε να βρίζουμε τους παίκτες, τους προπονητές την διοίκηση, να πετάμε υπονοούμενα για μειωμένες αποδόσεις, για ξενύχτια, για ντόπες, να λέμε Ρώσο τον Πόντιο και να τον λέμε και άμπαλο, να λέμε για γαμοκροάτες, αλλά μόλις πει κάποιος κάτι για μας, θα πέσουμε να τον φάμε τον πούστη. Πυρ ομαδόν.
Μια χαρά τα λέει ο Γκόραν. Αυτός τουλάχιστον τα λέει πάντα. Κάθε μέρα. Δεν σπεκουλάρει στις γκέλες όπως κάποιοι κουραδόμαγκες.
α)πολυχρωμους χαρακτηρες
β)bold
γ)μεγαλες γραμματοσειρες
δ)emoticons
ε)συνεχεις μομφες περι αλλοθρησκων,προπαγανδιστων,κουλιζουσων/γαυριζουσων/βαζελιζουσων συμπεριφορων
στ)'ηγετικα' και παρακινητικα ξεσηκωματα
ζ)τσακωμους,
αν βελτιωσει-κοψει ο γκοραν κατι κανουμε.θελει πολυ δουλεια, παντως και μονο οτι για εναν πενηνταχρονο ανθρωπο αφενος του υποδεικνυουμε τη σωστη φορουμικη συμπεριφορα και δειχνει να μην καταλαβαινει κιολας αφετερου, δεν τον τιμαει και πολυ.δεν ξερω αν ο γκοραν ή αλλοι χρηστες τα εχετε σασμενα οπως λεμε στα γιαννενα (δλδ δεν εχετε προβληματα στη ζωη σας), παντως εγω μεσα στο γενικοτερο τρεξιμο της καθημερινοτητας που πλεον εχω,με κουραζει αφανταστα να σπαταλαω τον οσο ελευθερο χρονο μου εχει απομεινει για να διαβαζω μπουρδες και τσακωμους.αν δεν γινει κατι αμεσα και δε βελτιωθει η κατασταση θα αποστασιοποιηθω κι εγω με τη σειρα μου απο το φορουμ, κουραστηκα.
β)bold
γ)μεγαλες γραμματοσειρες
δ)emoticons
ε)συνεχεις μομφες περι αλλοθρησκων,προπαγανδιστων,κουλιζουσων/γαυριζουσων/βαζελιζουσων συμπεριφορων
στ)'ηγετικα' και παρακινητικα ξεσηκωματα
ζ)τσακωμους,
αν βελτιωσει-κοψει ο γκοραν κατι κανουμε.θελει πολυ δουλεια, παντως και μονο οτι για εναν πενηνταχρονο ανθρωπο αφενος του υποδεικνυουμε τη σωστη φορουμικη συμπεριφορα και δειχνει να μην καταλαβαινει κιολας αφετερου, δεν τον τιμαει και πολυ.δεν ξερω αν ο γκοραν ή αλλοι χρηστες τα εχετε σασμενα οπως λεμε στα γιαννενα (δλδ δεν εχετε προβληματα στη ζωη σας), παντως εγω μεσα στο γενικοτερο τρεξιμο της καθημερινοτητας που πλεον εχω,με κουραζει αφανταστα να σπαταλαω τον οσο ελευθερο χρονο μου εχει απομεινει για να διαβαζω μπουρδες και τσακωμους.αν δεν γινει κατι αμεσα και δε βελτιωθει η κατασταση θα αποστασιοποιηθω κι εγω με τη σειρα μου απο το φορουμ, κουραστηκα.
- ace79grpaok
Το γραφικομετρο βαράει κόκκινα απο ευτυχώς ελαχιστους εδώ μέσα.Kat είσαι λάθος πάντως εγώ σε αντίθεση με άλλους δεν είπα ποτε να φύγει κανένας ,όσο για το αν βελτιώθηκα μετά απο 100 μπσναρισματα δεν με νοιάζει η γνώμη σου,επίσης οι απόψεις σου είναι πολύ φιλογαυρικες τώρα τελευταία,γιατί το λέω?έτσι χωρίς λόγο και χωρίς κανένα στοιχείο απλα δεν μπορώ να σε αντικρούσω και σε χαρακτηριζω αλλοθρησκο επίσης επειδή ήμουν στους 5000 συο ΠΑΟΚ-ζελα το 97 στο μπάσκετ εχω το σούπερ μεγαλείο ΠΑΟΚαρχη .Ξερω δεν υπάρχει λογική σε αυτό που λέω αλλα το ίδιο δεν λένε και κάποιοι άλλοι εδώ μέσα όταν θέλουν να επικρατήσουν σε μια λογομαχία όταν στερούνται επειχηρηματων.
Ο γκοραν βγάζει έναν αυθορμητισμό παοκτσηδικο με τα καλά και τα στραβά του .....στραβά έχουμε όλοι μας και ας μην κάνουμε τις παναγιες προτιμώ τον αυθορμητισμό του γκοραν χωρίς να ξεφεύγει από κάτι άλλες ύπουλες συμπεριφορές όπως λέει και ο Νικόλας. .....DC έγραψε:Ρε καλά κάνει και τα χώνει ο Γκόραν.
Κλασικός kataramenos
Απο όλα τα προβλήματα άξιο λόγου και επίλυσης είναι μόνο αυτό που εντοπίζει ως μεγαλύτερο! Όλα τα υπόλοιπα παβουν να είναι προβλήματα και να μην τα λύσουμε ποτε αν δεν λυθεί πρώτα αυτό που τον ενοχλεί πιο πολύ.
π.χ. στην ΠΑΕ έχει θέμα με τον τρόπο που διοικεί ο Σαββίδης? Σωστά και καλά κάνει και το επισημένει, ο Πόντιος δεν έχει υπομονή! Λάθος και ίσως το νούμερο 1 λάθος. Ε απο εκει και πέρα όμως αν δεν λυθεί αυτό κατα την κοσμοθεωρία του δεν θα πρέπει να λυσουμε τίποτε! Κάνει μ@λ@κιες ο Τούντορ και δημιουργεί αγωνιστικό πρόβλημα, να κοντράρουμε οποιον ζητάει να λυθεί το πρόβλημα γιατί έχουμε άλλα μεγαλύτερα.
Ε και με τα προβλήματα του φόρουμ μια από τα ίδια είσαι κατ!

Απο όλα τα προβλήματα άξιο λόγου και επίλυσης είναι μόνο αυτό που εντοπίζει ως μεγαλύτερο! Όλα τα υπόλοιπα παβουν να είναι προβλήματα και να μην τα λύσουμε ποτε αν δεν λυθεί πρώτα αυτό που τον ενοχλεί πιο πολύ.
π.χ. στην ΠΑΕ έχει θέμα με τον τρόπο που διοικεί ο Σαββίδης? Σωστά και καλά κάνει και το επισημένει, ο Πόντιος δεν έχει υπομονή! Λάθος και ίσως το νούμερο 1 λάθος. Ε απο εκει και πέρα όμως αν δεν λυθεί αυτό κατα την κοσμοθεωρία του δεν θα πρέπει να λυσουμε τίποτε! Κάνει μ@λ@κιες ο Τούντορ και δημιουργεί αγωνιστικό πρόβλημα, να κοντράρουμε οποιον ζητάει να λυθεί το πρόβλημα γιατί έχουμε άλλα μεγαλύτερα.
Ε και με τα προβλήματα του φόρουμ μια από τα ίδια είσαι κατ!
To μεγαλύτερο πρόβλημα εδώ μέσα είναι το αλάθητο της άποψης που θεωρείτε/θεωρούμε δεδομένο κάποιοι ή πολλοί εδώ μέσα.
Κανένα πρόβλημα δεν είναι defacto σοβαρότερο ενός άλλου και κανένα ανεξάρτητο από τα υπόλοιπα. Ποιος μπορεί να αποδείξει τεκμηριωμένα και αναμφισβήτητα πχ ότι τα λάθη του κάθε προπονητή/ παικτών και η εικόνα του σε απόδοση και η αποτελεσματικότητά του είναι πλήρως ανεπηρέαστη και ανεξάρτητη από το πως λειτουργεί ο ΙΒΑΝ, η ΠΑΕ, το σύστημα, η διαιτησία, οι οπαδοί κλπ...;;;;
Πώς γίνεται παίκτες, παράγοντες και προπονητές που εδώ βγήκαν άχρηστοι, αλλού να μεγαλουργούν;;;;
ΤΕΣΠΑ προτιμώ τους Goran που έχουν σταθερή άποψη, και την διατυπώνουν βρέξει χιονίσει έστω και με γραφικό τρόπο - εμένα προσωπικά δεν με χαλάει- παρά αυτούς που προαναφέρω σε άλλο ποστάρισμά μου! :ugeek:
Υ.Γ Σόρυ για το imposed του ποστ αν δεν μπορείτε να το διαβάσετε προσπεράστε....

Κανένα πρόβλημα δεν είναι defacto σοβαρότερο ενός άλλου και κανένα ανεξάρτητο από τα υπόλοιπα. Ποιος μπορεί να αποδείξει τεκμηριωμένα και αναμφισβήτητα πχ ότι τα λάθη του κάθε προπονητή/ παικτών και η εικόνα του σε απόδοση και η αποτελεσματικότητά του είναι πλήρως ανεπηρέαστη και ανεξάρτητη από το πως λειτουργεί ο ΙΒΑΝ, η ΠΑΕ, το σύστημα, η διαιτησία, οι οπαδοί κλπ...;;;;

Πώς γίνεται παίκτες, παράγοντες και προπονητές που εδώ βγήκαν άχρηστοι, αλλού να μεγαλουργούν;;;;
ΤΕΣΠΑ προτιμώ τους Goran που έχουν σταθερή άποψη, και την διατυπώνουν βρέξει χιονίσει έστω και με γραφικό τρόπο - εμένα προσωπικά δεν με χαλάει- παρά αυτούς που προαναφέρω σε άλλο ποστάρισμά μου! :ugeek:
Υ.Γ Σόρυ για το imposed του ποστ αν δεν μπορείτε να το διαβάσετε προσπεράστε....
Εκτός του Λούκας που έφυγε κακώς,κανένας παίκτης,παράγοντας ή προπονητής που έφυγε από εμάς δεν μεγαλουργεί πουθενά πάντως..
Όσο για τα παραπάνω,κανείς δεν έχει το αλάθητο και καθένας εκλαμβάνει ως σημαντικά,αυτά που ο ίδιος θέλει..
Λοιπόν το θέμα δε χωράει συζήτηση. Για όλα φταίει ο κόσμος που είναι αχάριστος και δεν ευχαριστιέται με τόσους εκατοντάδες τίτλους και αντί να λέει μπράβο συνέχεια κράζει τους παικταράδες και τους προπονηταράδες που παίρνουν ψίχουλα και τιμούν επάξια την ασπρόμαυρη φανέλα.
Σόρυ για τα bold και για την μεγάλη γραμματοσειρά, αμα δεν μπορείτε να τα διαβάσετε απλώς στα @@ μου!
Πρέπει να κυκλοφορεί ιός, αλλιώς δεν εξηγείται αυτή η κατάσταση στο forum τελευταία...
Πρέπει να κυκλοφορεί ιός, αλλιώς δεν εξηγείται αυτή η κατάσταση στο forum τελευταία...
- ace79grpaok
aoratos έγραψε:Σόρυ για τα bold και για την μεγάλη γραμματοσειρά, αμα δεν μπορείτε να τα διαβάσετε απλώς στα @@ μου!
Σταματα εσύ κουληζεις,εγώ ήμουν στους 400 στο εδεσαικος-ΠΑΟΚ άρα είμαι ΠΑΟΚαρχης.Άμεση εκτέλεση με ανασκολοπισμό σε όποιον χρησιμοποιεί γραματοσειρα πάνω απο 18.☺