Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ΤΕΣΠΑ προτιμώ τους Goran που έχουν σταθερή άποψη, και την διατυπώνουν βρέξει χιονίσει έστω και με γραφικό τρόπο - εμένα προσωπικά δεν με χαλάει- παρά αυτούς που προαναφέρω σε άλλο ποστάρισμά μου! :ugeek:
Υ.Γ Σόρυ για το imposed του ποστ αν δεν μπορείτε να το διαβάσετε προσπεράστε....
κοιτα, καταρχην την 'ασταθεια' των αποψεων του την εχω αποδειξει πολλακις με παραθεση (οχι και τοσο) παλαιων του ποστ τα οποια ερχονταν σε πληρη αντιθεση με τα λεγομενα του μερικες μερες μετα, αλλα εν προκειμενω δεν ειναι αυτο το θεμα μας, δεν ειναι κακο να αναθεωρεις.οπως ειπες κι εσυ την αποψη του τη διατυπωνει βρεξει,χιονισει, εχει ηλιο,εχει χαλαζι,εχει ομιχλη, εχει καυσωνα, με καθε καιρικο φαινομενο!παρα τον λιγο καιρο που γραφει στο φορουμ, το πληθος των σχολιων του ειναι τετοιο που ολοι (μα ολοι ) εχουμε καταλαβει τι πιστευει, τι πρεσβευει, ποιες ειναι οι αποψεις του, οι αρχες του, ολα.δεν χρειαζεται ουτε να επαναλαμβανεται, ουτε να αρπαζεται, ουτε να προκαλει, ουτε να κουραζει ουτε και να αυτοανακηρυσσεται με το υφος του σε ΠΑΟΚαρχη,αλαθητο και εκκαθαριστη αλλοθρησκων στοιχειων απο το φορουμ.αν οντως νομιζει οτι ειναι ο μεσσιας του φορουμ ο οποιος θα ξεμπροστιασει αλλοθρησκους χρηστες ή θα ξεκινησει επανασταση κατα του κατεστημενου προεξαρχοντος του ιδιου, βαυκαλιζεται.μη λεμε πολλα, ακομα και ο ιβαν να σχολιαζε εδω μεσα, με 24 ποστ τη μερα, ε 10 μπουρδες στην καλυτερη θα τις ελεγε.δε νοειται 1 ποστ/ωρα, 24 ωρες το 24ωρο, 6 μηνες τωρα.δηλαδη, φρενο!
υγ.αν δεν τριπλοτσεκαριζα το nickname σου, θα επαιρνα ορκο απο το bold,τη γραμματοσειρα και τα εμοτικον οτι ποσταρε ο γκοραν.
aoratos έγραψε:Σόρυ για τα bold και για την μεγάλη γραμματοσειρά, αμα δεν μπορείτε να τα διαβάσετε απλώς στα @@ μου!
Πρέπει να κυκλοφορεί ιός, αλλιώς δεν εξηγείται αυτή η κατάσταση στο forum τελευταία...
Σταματα εσύ κουληζεις,εγώ ήμουν στους 400 στο εδεσαικος-ΠΑΟΚ άρα είμαι ΠΑΟΚαρχης.Άμεση εκτέλεση με ανασκολοπισμό σε όποιον χρησιμοποιεί γραματοσειρα πάνω απο 18.☺
Ok, το καταλάβαμε...
Plot twist: Όντως ο goran έχει δίκιο και όσοι απομακρύνονται "λόγω goran" είναι αλλόθρησκοι που λένε "Ρε φίλε τόσα χρόνια εδώ μέσα στο μουλωχτό, πού με κατάλαβε αυτός ρε;; Άντε να ξεμακραίνω σιγά σιγά..."!
Απο όλα τα προβλήματα άξιο λόγου και επίλυσης είναι μόνο αυτό που εντοπίζει ως μεγαλύτερο! Όλα τα υπόλοιπα παβουν να είναι προβλήματα και να μην τα λύσουμε ποτε αν δεν λυθεί πρώτα αυτό που τον ενοχλεί πιο πολύ.
π.χ. στην ΠΑΕ έχει θέμα με τον τρόπο που διοικεί ο Σαββίδης? Σωστά και καλά κάνει και το επισημένει, ο Πόντιος δεν έχει υπομονή! Λάθος και ίσως το νούμερο 1 λάθος. Ε απο εκει και πέρα όμως αν δεν λυθεί αυτό κατα την κοσμοθεωρία του δεν θα πρέπει να λυσουμε τίποτε! Κάνει μ@λ@κιες ο Τούντορ και δημιουργεί αγωνιστικό πρόβλημα, να κοντράρουμε οποιον ζητάει να λυθεί το πρόβλημα γιατί έχουμε άλλα μεγαλύτερα.
Ε και με τα προβλήματα του φόρουμ μια από τα ίδια είσαι κατ!
Κλασσικος ελληναρας.Παιρνουμε τα λογια του αλλου τα ερμηνευουμε οπως θελουμε , τα πλασαρουμε σα να τα χει πει και κανουμε και κριτικη πανω σ αυτο που φανταστηκαμε(?).Που ακριβως το ειπα αυτο?
Ψαξε και βρες ποιος ηταν ο πρωτος στο φορουμ που εγραψε κατι τετοιο
Φεβ 2016
Goran "σορρυ" .
3 φορες "ξεκινησα" να διαβαζω το αρχικο ποστ ,3 φορες "σταματησα".
Καθε "προταση" εχει 2-3 λεξεις μεσα σε "" και "φατσουλες" αβερτα.
"Διωχνεις" κοσμο ετσι να το ξερεις.
Καλησπέρα κι απ το topic της κολάσεως με "αρχισατανά" τον υποφαινόμενο!!!
Διάβασα όλα τα posts όσων έχουν προβλήματα προσωπικά μαζί μου για διάφορα θέματα και θέλω να εξηγηθώ σε κάποια που θεωρώ-εκτιμώ πιο ουσιώδη:
1...Το μέγεθος και το χρώμα της γραφής το εφαρμόζω-αλλάζω όταν κάτι θέλω να τονίσω και όχι φυσικά για να κουράσω τους συμφορουμίτες μου, εσάς που διαμαρτύρεστε δηλαδή!!!
2...Συνήθως γράφω σε ήπιους τόνους την άποψη μου και έχω πάρα πολλές φορές συμφωνήσει με άλλες απόψεις προσθέτοντας + ή "συμφωνώ" ή ακόμα και "respect", μόνο και μόνο για να μην επαναλαμβάνω τα λεγόμενα κάποιου άλλου κουράζοντας τους υπόλοιπους, πράγμα που αρκετοί παραπονούμενοι το κάνουν αρκετές φορές!!!
3...Όπως ίσως δεν θα προσέξατε, αν πάτε στο topic "σχόλια κ.τ.λ. για άλλες ομάδες" θα βρείτε ελάχιστα (σε σχέση με άλλα topics) posts μου, γιατί ακριβώς δεν δίνω μεγάλη σημασία τι κάνουν οι υπόλοιπες ομάδες πλην αυτής για την οποία νοιάζομαι προσωπικά!!!
3...Όπως ίσως δεν ξέρετε, απ τον Οκτώβριο που έγινα μέλος του forum, έχω ασχοληθεί καθημερινά και μάλιστα πολλές ώρες, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων σε τόσους μήνες, όχι μόνο διαβάζοντας όλα τα posts της καθημερινότητας, αλλά για πολλά μέλη και όλα τα posts που έχουν κάνει από την εγγραφή τους και μετά, όποτε κι αν έχει γίνει αυτή!!! Έχω λοιπόν μία "συνέχεια" στο μυαλό μου για αρκετούς από εδώ μέσα, όχι με βάση την πρόχειρη κρίση μου γι αυτούς, αλλά με βάση τα ίδια τους τα γραφόμενα!!!
4...Όταν λοιπόν (κι αυτό συμβαίνει κατά κόρον σε topics αγώνων όλων των αθλημάτων) "εμφανίζονται" απ το σχεδόν πουθενά συνοπαδοί, οι οποίοι όλη την εβδομάδα είναι ανύπαρκτοι στο forum, και μάλιστα αρχίζουν μία αρνητικογενή μιρλομουρμούρα, η οποία μάλιστα γίνεται επαναλαμβανόμενη σε μη ανεκτό βαθμό, ε τότε αρχίζω και μουρλαίνομαι και φυσικά αντιδρώ!!! Να είστε σίγουροι όμως, ότι δεν αντιδρώ κατά τον ίδιο τρόπο με όλους, γιατί έχω διαχωρίσει κάποια πράγματα για τον καθένα!!! Υπάρχουν μάλιστα φορές, όπου δεν αντιδρώ καθόλου, όταν κάποιο "νέο φυντάνι", το οποίο δεν έχω προλάβει ακόμα να "μελετήσω" κάνει αρνητικές κριτικές!!!
5...Το περίεργο λοιπόν είναι ότι κάποιοι δείχνουν μία ιδιαίτερη ευαισθησία, ξέρετε που;;; Όταν τους απευθύνομαι "κατάμουτρα" κι όχι "ρίχνοντας πυροτεχνήματα" σε τρίτο ενικό ή πληθυντικό πρόσωπο ζητώντας τους συνήθως να τεκμηριώσουν την άποψη τους, η οποία πετιέται εδώ μέσα υπό την μορφή φέιγ βολάν ανάβοντας φωτιές ή περνώντας απαρατήρητη εν ώρα αιχμής, αφήνει έναν σπόρο στο ήδη "οργωμένο χωράφι" του forum, ειδικά μετά από αρνητικά αποτελέσματα των όποιων ομάδων μας!!!
Αυτά τα ολίγα, αν θέλετε επιβεβαίωση για το Νο 4, πηγαίνετε στο topic του χθεσινού αγώνα βόλευ, πάρτε το απ την αρχή όμως, απ την σελίδα πριν την έναρξη του αγώνα, και παρακολουθείστε τα posts μου και του Παλαιολόγου!!! Δείτε τι ώρα μπαίνει ο Παλαιολόγος μέσα, τι είδους posts κάνει, δείτε τα δικά μου, τα οποία εκ των προτέρων αποτελούν μόνο προτροπές για νίκη της ομάδας μας και συνεχίστε μέχρι και μετά το τέλος του αγώνα, όπου κάνω το σχόλιο μου για τον αγώνα εντελώς ήπια και πως αλλάζει η συμπεριφορά μου όταν αρχίζω να "μελετάω" το topic του αγώνα, πως αρχίζω να "τα παίρνω" συμφωνώντας σε ένα post του πιλότου και πως συνεχίζεται μετά το όλο θέμα!!!
Κάποιοι οι οποίοι αναφέρονται στις απόψεις μου και την "τακτική" μου να βγάζω κάποιους αλλόθρησκους όταν δεν συμφωνούν μαζί μου, είναι απλά αλλά δυστυχώς "μακριά νυχτωμένοι" και φυσικά έχουν παλαιότερες αντιπαραθέσεις μαζί μου, απ όπου εντελώς προπαγανδιστικά απομονώνουν μία φράση μου, η οποία μάλιστα δεν αποτέλεσε ουδέποτε "τεκμήριο" για κάποια άποψη μου και την χρησιμοποιούν coppy paste για να με κατηγορήσουν για ισχυρογνώμονα και φυσικά να με ειρωνεύονται ακόμα και σήμερα με κουραστικά επαναλαμβανόμενα posts, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι τους ανέχομαι μην δίνοντας τους σημασία (αυτό φυσικά είναι που τους βγάζει απ τα ρούχα τους εντελώς) και μην διαμαρτυρόμενος συνέχεια στους moderators σαν παιδάκι που του τράβηξε ένα άλλο συνομήλικο του τα μαλλιά !!!
Αυτούς ευτυχώς δεν τους δίνω πλέον σημασία, αλλά δεν παύει η επανάληψη των ψεμάτων ή διαστρεβλωμένων μου γραφομένων (το ίδιο ακριβώς σημαίνουν αυτά τα δύο για μένα προσωπικά) που γράφουν για τα posts μου να προπαγανδίζει αρνητικά, στην κυριολεξία όμως, το ποιόν μου στο forum!!! Τους έχω καλέσει ξανά και ξανά να μην το κάνουν, αλλά αυτοί επιμένουν, τυφλωμένοι μάλλον από αρνητικό εγωισμό, ίσως και εγωκεντρισμό, πολύ πιθανά θεωρώντας ότι ο Goran έγινε πλέον το "θέμα" του forum ίσως χάνοντας πια οι ίδιοι τα "πρωτεία" σ αυτό!!!
Πρόβλημα τους λοιπόν κι ας βρουν την λύση μόνοι τους, μην περιμένοντας όμως ότι προσωπικά θα τους αφήσω ήσυχους αποχωρώντας απ το forum, το οποίο θεωρούν κάτι σαν το χωράφι του μπαμπά τους θέλοντας οι ίδιοι να διαλέγουν τι σόι φρούτα θα είναι σπαρμένο, πράγμα αν μη τι άλλο εγωκεντρικότατο αν προσέξει κιόλας κανείς ότι "απειλούν" τους moderators (ε είναι και κοτζάμ "ομάδα" 5-6 ατόμων βλέπεις και θεωρούν εαυτόν πολύ δυνατό "εν τη ενώσει") με αποχώρηση απ το forum, μέχρι να "διευθετηθεί το φαινόμενο" Goran!!!
Θυμίζω ότι είχα ζητήσει και εν τέλει πήρα από μόνος μου την πρωτοβουλία να ανοίξω ένα topic αντιπαραθέσεων, όπου όποιου είδους και όποιας αιτίας αντιπαράθεση να μπαίνει εκεί μέσα και για να μην "μαμιούνται" όλα τα topics κουράζοντας όσους μπαίνουν να διαβάσουν συγκεκριμένα θέματα, όπως δικαιότατα διαμαρτύρονται κάποιοι, αλλά και να λύνονται καλοπροαίρετα όσες "διαμάχες" ξεκινούν από πιθανές παρεξηγήσεις λόγω της ιδιαιτερότητας του γραπτού λόγου!!! "Κλειδώθηκε" εν ριπή οφθαλμού με διάφορες δικαιολογίες, ενώ αν υπήρχε, πιθανά πολλοί απ αυτούς που "σπαμάρονται" με τέτοιου είδους αντιπαραθέσεις, δεν θα το επισκέπτονταν ποτέ και θα είχαν το κεφάλι τους ήσυχο!!!
Ζητάω απ όλους μία μεγάλη συγγνώμη για το "ατέλειωτο" αυτό post μου, το οποίο γράφεται για ξεκαθαρίσματα συμπεριφορών, εντελώς παντελονάτα και δίχως κακία για κανέναν συμφορουμίτη μας!!!
Να είστε όλοι καλά και καλή και αρμονική μας συνέχεια!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 28 Μαρ 2016, 00:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
giannina4 έγραψε:
κοιτα, καταρχην την 'ασταθεια' των αποψεων του την εχω αποδειξει πολλακις με παραθεση (οχι και τοσο) παλαιων του ποστ τα οποια ερχονταν σε πληρη αντιθεση με τα λεγομενα του μερικες μερες μετα, αλλα εν προκειμενω δεν ειναι αυτο το θεμα μας, δεν ειναι κακο να αναθεωρεις.οπως ειπες κι εσυ την αποψη του τη διατυπωνει βρεξει,χιονισει, εχει ηλιο,εχει χαλαζι,εχει ομιχλη, εχει καυσωνα, με καθε καιρικο φαινομενο!παρα τον λιγο καιρο που γραφει στο φορουμ, το πληθος των σχολιων του ειναι τετοιο που ολοι (μα ολοι ) εχουμε καταλαβει τι πιστευει, τι πρεσβευει, ποιες ειναι οι αποψεις του, οι αρχες του, ολα.δεν χρειαζεται ουτε να επαναλαμβανεται, ουτε να αρπαζεται, ουτε να προκαλει, ουτε να κουραζει ουτε και να αυτοανακηρυσσεται με το υφος του σε ΠΑΟΚαρχη,αλαθητο και εκκαθαριστη αλλοθρησκων στοιχειων απο το φορουμ.αν οντως νομιζει οτι ειναι ο μεσσιας του φορουμ ο οποιος θα ξεμπροστιασει αλλοθρησκους χρηστες ή θα ξεκινησει επανασταση κατα του κατεστημενου προεξαρχοντος του ιδιου, βαυκαλιζεται.μη λεμε πολλα, ακομα και ο ιβαν να σχολιαζε εδω μεσα, με 24 ποστ τη μερα, ε 10 μπουρδες στην καλυτερη θα τις ελεγε.δε νοειται 1 ποστ/ωρα, 24 ωρες το 24ωρο, 6 μηνες τωρα.δηλαδη, φρενο!
υγ.αν δεν τριπλοτσεκαριζα το nickname σου, θα επαιρνα ορκο απο το bold,τη γραμματοσειρα και τα εμοτικον οτι ποσταρε ο γκοραν.
Κύριε giannina4, δηλαδή αυτά που γράφεις προσωπικά για μένα δεν αποτελούν προπαγάνδα;;;
Τι ακριβώς απέδειξες (με τον νου σου και μόνο φυσικά) κύριε μου;;; Ότι αλλάζω απόψεις παρουσιάζοντας "αστάθεια" ;;; Και μάλιστα πολλάκις ;;; Μάλλον λοιπόν δεν θέλεις να καταλάβεις ότι το "τρανταχτό" παράδειγμα που λες και ξαναλές, οφείλετε σε τρολάρισμα μου ταυτόχρονα με την αλλαγή της άποψης (που μέχρι κι ο φίλος @ Dimg4 κατάλαβε και σχολίασε χιουμοριστικά!!!), αλλά εσύ επειδή δεν έχεις χαμπάρι (ή μήπως δεν θέλεις ή δεν σε βολεύει να έχεις;;;) το τι σημαίνει η δήλωση μου, με μεγάλη μάλιστα γραμματοσειρά, "Δηλώνω ότι από σήμερα ο @ MANIAKOS είναι το πρότυπο μου στο forum" συνεχίζεις να το θεωρείς μεγάλη απόδειξη για όσα ανυπόστατα τολμάς και γράφεις προσωπικά για μένα!!!
Σε προκαλώ λοιπόν κύριε giannina4, παρ όλο που δεν έχεις πολύ προσωπικό χρόνο (παρ όλα αυτά όμως είχες χρόνο να "τριπλοτσεκάρεις" το nickname του @ Nicolasf γιατί βλέπεις παντού το "φάντασμα" του Goran ) να ψάξεις όλα μου τα posts και να βρεις κάποια άλλη αλλαγή άποψης μου (εκτός από κάποιες αλλαγές στάσης μου στο θέμα Ιβάν που μας έχει καταμουρλάνει με τις παλινωδίες του 4 χρόνια τώρα συνεχόμενα) και να τις παραθέσεις όπως έκανες με καμιά 8-9 posts μου, "τρώγοντας τα μούτρα σου" απ την προσωπική πολυξερία-ημιμάθεια-άγνοια που σε διακατέχει και επιμένοντας να μην το καταλαβαίνεις (ή σωστότερα να κάνεις ότι δεν το καταλαβαίνεις μήπως;;;)!!!
Ως τότε λοιπόν κόψε την προπαγάνδα προσωπικά σε μένα γιατί δεν την ανέχομαι άλλο και καλώ τους moderators να σε επαναφέρουν στην τάξη του forum άμεσα μάλιστα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
" Άιντε μπακαλούμ" που λένε και οι γείτονες μας οι Τούρκοι!!!
Υ.Γ. Απάντησε μου σε παρακαλώ:
1...Εσένα προσωπικά τι σε ενδιαφέρει αν προσωπικά έχω λύσει το πρόβλημα της ζωής μου και γράφω ή διαβάζω 20 ώρες το 24άωρο;;;
2...Για ποιον ακριβώς λόγο το βρίσκεις αρνητικό για οποιονδήποτε συμφορουμίτη μπορεί να το κάνει και γιατί "συμβουλεύεις" επανειλλημμένα (άρα και πολύ κουραστικά) να "βάλω φρένο";;;
3...Και ποιος είσαι του λόγου σου που θα κρίνεις (ξανά κυριολεκτικά προπαγανδιστικά σε βάρος μου) ότι είναι μπούρδες τα 10 στα 24 posts που κάνω καθημερινά;;; Για κάνε παράθεση καμιά μου μπούρδα να δούμε όλοι τι ακριβώς εννοείς σε παρακαλώ!!!
4...Επίσης που είδες γραμμένο ότι είμαι ο μεγάλος Π.Α.Ο.Κ.άρχης;;; Στην προπαγάνδα που κάνει σε βάρος μου ο φίλος μου ο @ Ace με "τους 300 του Βουλινού" μήπως;;;
5...Και γιατί σε πειράζει αν μου αρέσει να "ανακαλύπτω" αλλόθρησκους;;; Εσύ αφού δεν είσαι, οπότε γιατί κόπτεσαι τόσο πολύ άραγε;;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 27 Μαρ 2016, 21:39, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.
goran απάντησες και τώρα σας παρακαλώ όλους: Φτάνει.giannina4 παρακαλώ μην απαντήσεις.Το Point σου (και όλων των υπολοίπων) έγινε κατανοητό,πίστεψε με.
Όποιος συνεχίσει θα το κάνει τζάμπα και μηνύματα θα διαγραφούν.Σταματήστε με τις προσωπικές κόντρες.
Πρέπει να καταλάβετε οτι δεν υπάρχει όριο στο πόσο θα γράφει κάποιος.Αυτό θα ήταν φασιστικό.Εγώ προσωπικά έχω πει στον goran άπειρες φορές οτι ξεφεύγει με emoticons και αχρείαστες απαντήσεις και είχαμε και μεταξύ μας διαξιφισμό.Καταλαβαίνω τα παράπονα σας,καταλαβαίνω και τον goran.
Αυτό που παρακαλώ να κάνετε είναι οι μεν να καταλάβετε πως και η δική μας θέση είναι ιδιαίτερη και να μην μας κατηγορείτε για υποβάθμιση του forum,εσύ δε goran οτι πρέπει λίγο να "κουλάρεις",ειδικά με αχρείαστες φάτσες,γραμματοσειρές και χρώματα,αλλά κυρίως να μην αισθάνεσαι πως πρέπει να απαντάς επί παντός επιστητού.
Υ.Γ:Και όλα αυτά τα έγραψα χωρίς Bold και χρώματα.Against modern forum.
@ Odi, γιατί να μην απαντήσει αδερφέ ο @ giannina4;;; Έχω κάποιες απορίες να μου εξηγήσει, γιατί να μην το κάνει μέσα σε κόσμιο περιβάλλον για να δούμε από που ορμώμενος προπαγανδίζει σε βάρος μου τελείως "ανέξοδα";;;
Και γιατί να μην έχω άποψη και να μην απαντάω επί παντός του επιστητού;;; Δικαίωμα μου δεν είναι;;;
Αυτά δεν είναι φασιστικά κατά την προσωπική σου άποψη δηλαδή;;;
Γιατί θα γίνει μπουρδέλο,θα γράψετε 10 σελίδες,στο τέλος δεν θα βγάλετε τίποτα και θα βγουν άλλα δέκα μέλη και θα διαμαρτύρονται για τις προσωπικές κόντρες που ρίχνουν το επίπεδο. Ότι γίνεται κάθε φορά δηλαδή,χωρίς διάθεση προσβολής ειλικρινά.Απλά κουράστηκα.
Φασιστικό είναι και να γ@μ@τε τους Mods κάθε δεύτερη μέρα και να τους γράφετε εκεί που δεν πιάνει μελάνι αδερφέ goran,αλλά δεν βλέπω να ιδρώνει και πολύ το αυτί σας.Το αντίθετο θα έλεγα.
Ηρεμήστε,μην δίνετε συνέχεια.Παρακαλώ και πάλι.
Kat,δουλειές και λοιπές υποχρεώσεις που εμείς οι single δεν έχουμε..
Κάτσε ρε συ kat5!!! Ο κόσμος χάνεται γύρω μας ναι, αλλά εδώ βγήκε ολόκληρος "στρατός" (5-6 συγκεκριμένων ατόμων) να προπαγανδίζει σε βάρος μου και να "απειλεί" ότι θα αποχωρήσει απ το forum αν δεν διορθωθεί το "φαινόμενο Goran" και πρέπει πάλι να το αφήσω να πάει;;; Ε όχι άλλη ανοχή ρε αδερφέ, κάνω υπομονή μήνες τώρα με κάποιους, οι οποίοι μάλιστα την εκλαμβάνουν και ως αδυναμία μου και το χειροτερεύουν καθημερινά, πέφτοντας την μου αβέρτα κουβέρτα!!! Φτάνει τόσο λοιπόν πλέον η "άμυνα", υπάρχει κι άλλο τροπαράκι!!!
Εδώ μας λένε ότι έπεσε η ποιότητα του forum 10 βαθμίδες αλλά δεν μας λένε με τι σόι "ποιοτητοτόμετρο" την μετράνε!!! Δηλαδή πρέπει να τρελαθούμε με δαύτους ή να τους αδειάσουμε την γωνιά;;;
Ε όχι ρε συ φίλε, δεν γουστάρω να τους την αδειάσω την γωνιά και απαιτώ να με σέβονται και να μην κανιβαλίζουν στο άτομο μου, ειδικά αφού δεν γνωριζόμαστε καν!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 28 Μαρ 2016, 00:11, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.