Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Κομμάτι άρθρου του 24.
"Συγκεκριμένα, η ΤΣΣΚΑ φέρεται να έχει προτείνει στον ΠΑΟΚ τον δανεισμό του Καρασκάλ, με ένα ενοίκιο που φτάνει το 1,5 εκατομμύρια Ευρώ, με τη συμφωνία να περιλαμβάνει οψιόν αγοράς ύψους 7 εκατομμυρίων Ευρώ.
Το ποσό του ενοικίου είναι ξεχωριστό από την κάλυψη του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή, που αγγίζει το 1,5 εκατομμύριο Ευρώ κάτι που σημαίνει πως αυτή η πρόταση «κοστίζει» στον Δικέφαλο 3 εκατομμύρια Ευρώ για ένα χρόνο δανεισμού του Καρασκάλ."
Δεν θέλω να ξενερώσει κανείς, αλλά αν ισχύει το παραπάνω, ξεχάστε τον. Πάμε παρακάτω παιδιά.
Το λινκ: https://www.paok24.com/podosfairo/43266 ... -karaskal/

"Συγκεκριμένα, η ΤΣΣΚΑ φέρεται να έχει προτείνει στον ΠΑΟΚ τον δανεισμό του Καρασκάλ, με ένα ενοίκιο που φτάνει το 1,5 εκατομμύρια Ευρώ, με τη συμφωνία να περιλαμβάνει οψιόν αγοράς ύψους 7 εκατομμυρίων Ευρώ.
Το ποσό του ενοικίου είναι ξεχωριστό από την κάλυψη του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή, που αγγίζει το 1,5 εκατομμύριο Ευρώ κάτι που σημαίνει πως αυτή η πρόταση «κοστίζει» στον Δικέφαλο 3 εκατομμύρια Ευρώ για ένα χρόνο δανεισμού του Καρασκάλ."
Δεν θέλω να ξενερώσει κανείς, αλλά αν ισχύει το παραπάνω, ξεχάστε τον. Πάμε παρακάτω παιδιά.
- 
				papwolf
Δε νομίζω ότι η ΤΣΣΚΑ ούτε άλλη ρωσική ομάδα είναι σε θέση ούτε καν να διαπραγματευτεί, όχι να ζητά ενοίκια. Εκτός αν ο παίκτης δε καίγεται να φύγει από Ρωσία, αν όμως το κάνει τότε η πρόταση του ΠΑΟΚ είναι μονόδρομος για την ομάδα.

- 
				makispaspartou
Επιπέδου Ejuke ο συγκεκριμένος .. Παικταρας κοινώς ..
Μεσοεπιθετική εξάδα με Ναρει Ζιβκοβιτς Ντελιας Τάισον Καρασκαλ Πελκας νομίζω είναι Ονείρωξη !! Πάει για 20 plus γκολ ο Σαματα.. Αν κλείσουν και οι δυο χαφαρες ..

Μεσοεπιθετική εξάδα με Ναρει Ζιβκοβιτς Ντελιας Τάισον Καρασκαλ Πελκας νομίζω είναι Ονείρωξη !! Πάει για 20 plus γκολ ο Σαματα.. Αν κλείσουν και οι δυο χαφαρες ..
- 
				Leonardo10
Η ΤΣΣΚΑ το έχει πιστέψει άσχημα από ότι φαίνεται, τι 3Μ συνολικά για έναν δανεισμό 1 έτους και οψειον 7Μ, τι μας ψεκάζει ο Πούτιν βρε καρμίρηδες

- Unpsofable78
Άρα συνολικά ζητάνε 8,5 μύρια για το 100% των δικαιωμάτων του παίκτη.1,5 για τον δανεισμό και 7 ως οψιον αγοράς.Blackgr4 έγραψε:Κομμάτι άρθρου του 24.
Εμείς προτείνουμε 4,5 για το 50% υποτίθεται. Δεν φαίνεται να απέχουν οικονομικά πολύ στην κοστολόγηση του παίκτη.
Οσον αφορά τον δανεισμό που λένε, δεν ισχύει ότι όποιος παίκτης του Ρωσικού πρωταθλήματος επιθυμεί να αποχωρήσει λόγω πολέμου, μπορεί να πάει οπουδήποτε δανεικός αφού η νέα του ομάδα καλύψει εξ ολοκλήρου το συμβόλαιο του;
Αν υποθέσουμε ότι ισχύει αυτή η πρόταση των Ρώσων, κρίσιμο είναι κατά πόσο είναι υποχρεωτική η οψιόν.
Εγώ για τέτοιο νούμερο, υποχρεωτικό, δεν τον θέλω.
Κουβέντα να γίνεται προφανώς, οπαδοί είμαστε , άλλοι κρίνουν ποιότητα και οικονομικά δεδομένα του Χ στόχου.
Δεν νομίζω όμως ότι αξίζει τόσα λεφτά με όσα μέχρι τώρα έχει κάνει στην καριέρα του.
Άμα τον θέλουν ισπανικές και αγγλικές ομάδες που παίζουν σε μεγαλύτερα νούμερα, ας τον πάρουν

Εγώ για τέτοιο νούμερο, υποχρεωτικό, δεν τον θέλω.
Κουβέντα να γίνεται προφανώς, οπαδοί είμαστε , άλλοι κρίνουν ποιότητα και οικονομικά δεδομένα του Χ στόχου.
Δεν νομίζω όμως ότι αξίζει τόσα λεφτά με όσα μέχρι τώρα έχει κάνει στην καριέρα του.
Άμα τον θέλουν ισπανικές και αγγλικές ομάδες που παίζουν σε μεγαλύτερα νούμερα, ας τον πάρουν
- 
				Leonardo10
Άμα τον κοστολογούν 8.5 για το 100% πολύ πιθανό να αποδεχτούν 4.5 για το 50%. Γίναμε και λογιστές για χάρη του ΠΑΟΚ

Και πέρσι ξεροσταλιάζαμε τέτοια εποχή με τον άλλο τον βαψομαλιά με τα 20εκ λιγότερα. Δεν τσιμπάω γιατί θα χαλαστώ πολύ. Ότι είναι να'ρθει θε να'ρθει αλλιώς θα προσπεράσει.

Δηλαδη μας ζητανε 1.5 εκατομμυριο ενοικιο για εναν παικτη που δεν καναμε προταση ? Για πουλιντζερ ειστε ρε κεραταδες

- 
				mbison
Είδα βίντεο του Καρασκαλ. Λογικα θα μπει αριστερά για να χωρέσει με Ντελια στο 10 κ δεξιά ο Αντριγια. Ταισον κ Ναρει στον πάγκο. Λογικά θα πουληθεί κάποιος.  Αρα έρχεται ως εξτρεμ κ οχι σαν 8αρι. Αναμενουμε τον χαφ

Απίστευτος παικταράς, φέρτε τον και με 10. Με το που θα πατήσει το πόδι του Ελλάδα, αυτομάτως γίνεται ο καλύτερος μεσοεπιθετικός του πρωταθλήματος.

Το 50% ανήκει στην Ρίβερ Πλέιτ, οπότε οι Ρώσοι για το δικό τους 50% ζητάνε αυτά τα νούμερα. Άρα είμαστε πολύ μακριά από συμφωνία.

- Mitsospaoki4
- Moderator
Αν όντως το έχει πάρει πάνω του ο Ιβαν, είναι πολύ πιθανό να πυροδοτήσει την βόμβα..

https://www.infobae.com/en/2022/04/21/t ... scal-pass/
Συμφωνα με αυτο το αρθρο η ριβερ εχει το 10%

Συμφωνα με αυτο το αρθρο η ριβερ εχει το 10%
Α, ευχαριστώ, άρα τα ποσά είναι πιθανότατα για το 90% τού παίκτη.