ασε με να ξερω 5 πραγματα παραπανω.ολα εχουν οπως σου τα ειπα, απο το καλοκαιρι και οι δυο ειναι στο αρμα.ειδες και με τους σημερινους ορισμους ο κατσικογιαννης παλι 4ος σε ματς του γκει μπηκε,οπως σου τα λεγα.δε χρειαζεται να κοντραρεις απλα επειδη σου χαλαει τη μανεστρα και εχεις πλασει ενα σεναριο στο μυαλο σου.δεν επανερχομαι στο θεμα.kataramenos5 έγραψε:Κι αφου τα κουμαντα εγιναν το περασμενο καλοκαιρι ,στο Καλονη -ΠΑΟΚ τον Ιανουαριο του 15 ,σε κεινο το ανεκδιηγητο παιχνιδι που ο τρελος πηρε την ομαδα να φυγει ,ποιος μας εσφαξε?Ο διδυμος αδελφος του?
Κι αν ψαξεις και πιο παλια(2014), θα βρεις κατι "εξαιρετικα " παιχνιδια απ το καμαρι της Ηπείρου ,οπου οι αντιπαλοι του γαυρου ακομα βριζουν.
Ειπαμε χρυσοψαρο ο ΠΑΟΚτσης ,αλλα οχι κι ετσι.
Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
@ kat5, καλά δεν ακούς ρε φίλε;;; Μην σχολιάζεις άλλο και χαλάς αλλωνώνε την μανέστρα!!!
Καλύτερα άραξε κι ας είναι η δικιά σου χαλασμένη παρά κάποιων που...ξέρουν και 5 πράματα παραπάνω!!!
Τι δεν καταλαβαίνεις μωρέ πια κι εσύ;;;
Δεν βλέπεις που σου τα λέγανε ότι έτσι είναι...αφού;;;
ΟΟΟΥΥΥΦΦΦ ΠΙΑΑΑ...
ΕΠΙΜΟΝΕ ΤΥΠΕ!!!
ΟΥΦ ΠΙΑ ΣΕΝΑΡΙΟΛΟΓΕ Π.Α.Ο.Κ.ΤΣΗ!!! 

Καλύτερα άραξε κι ας είναι η δικιά σου χαλασμένη παρά κάποιων που...ξέρουν και 5 πράματα παραπάνω!!!

Τι δεν καταλαβαίνεις μωρέ πια κι εσύ;;;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 18 Μαρ 2016, 11:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Διαφωνω αποστολη, εχουμε δει αμετρητες περιπτωσεις διαφωνιας στο αν ηταν η δεν ηταν πεναλτυ και εχουμε βριστει αναμεταξυ μας πολλες φορες... οπως προσφατως γκουχου γκουχου γκοραν (χαβαλε κανω) αλλα κι εγω νομιζω πως το μονιμο μπαν ισως ειναι βαρυ. Εγω εφαγα 4-5 προσφατα λογω μαλωματος με τον γκοραν κυριως αλλα αυτα υπαρχουν, οπαδικο φορουμ ειμαστε οχι σαλονιΑποστόληςΑ έγραψε:
Εγώ θυμάμαι, όταν έβλεπα τον αγώνα, ότι χοροπηδούσα από αγανάκτηση όταν έδωσε το φάουλ στον Πεφτούνη. Το να ισχυρίζεσαι όμως ότι είναι πέναλτυ, είναι δημοκρατικό ΟΚ, αλλά σε ένα οπαδικό φόρουμ θα επιφέρει τέτοια ανακατωσούρα που δεν επιτρέπεται. Αυτός είναι ο λόγος άλλωστε που δεν επιτρέπεται η εγγραφή μη ΠΑΟΚτσήδων.
goran 64 έγραψε:Είναι, είναι...Πολύ καλά του 'ξηγήθηκε το αλάνι ο Ιβάν...Άντε να πάει του χρόνου στον πουστόγ@υρο με Βουτούνη και Σκυλ-έγιε να ησυχάσουμε όλοι μας πια...
Υ.Γ. Sorry για το off topic αλλά ο από πάνω ρώτησε και είπα να πω την άποψη μου...
Υ.Γ.2 Δηλώνω ευθαρσώς ότι ΠΡΟΤΥΠΟ MOY στο forum είναι πλέον Ο MANIAKOS!!!
Σιγά να μην κάτσω να σκάσω...αφού!!!

- kataramenos5
Τι να κοντραρω ,γεγονοτα παραθετω.Αλλα αφου το λες εσυ ,να μη πιστευουμε τι βλεπουν τα ματακια μας και τι λενε οι αλλοι(εκτος ΠΑΟΚ).Κι ο Π@πας μωρε ενα παιχνιδι του μυαλου μας ηταν.giannina4 έγραψε: ασε με να ξερω 5 πραγματα παραπανω.ολα εχουν οπως σου τα ειπα, απο το καλοκαιρι και οι δυο ειναι στο αρμα.ειδες και με τους σημερινους ορισμους ο κατσικογιαννης παλι 4ος σε ματς του γκει μπηκε,οπως σου τα λεγα.δε χρειαζεται να κοντραρεις απλα επειδη σου χαλαει τη μανεστρα και εχεις πλασει ενα σεναριο στο μυαλο σου.δεν επανερχομαι στο θεμα.
Ε Λ Ε Ο Σkataramenos5 έγραψε:Τι να κοντραρω ,γεγονοτα παραθετω.Αλλα αφου το λες εσυ ,να μη πιστευουμε τι βλεπουν τα ματακια μας και τι λενε οι αλλοι(εκτος ΠΑΟΚ).Κι ο Π@πας μωρε ενα παιχνιδι του μυαλου μας ηταν.giannina4 έγραψε: ασε με να ξερω 5 πραγματα παραπανω.ολα εχουν οπως σου τα ειπα, απο το καλοκαιρι και οι δυο ειναι στο αρμα.ειδες και με τους σημερινους ορισμους ο κατσικογιαννης παλι 4ος σε ματς του γκει μπηκε,οπως σου τα λεγα.δε χρειαζεται να κοντραρεις απλα επειδη σου χαλαει τη μανεστρα και εχεις πλασει ενα σεναριο στο μυαλο σου.δεν επανερχομαι στο θεμα.
ρε κατ5.
Δηλαδη τι εκανε η Μητσιους το Γεναρη του 2015?
Τι λιγοτερο θα εκανε ο οποιοσδηποτε(πλην Σιδηροπουλου) διαιτητης της λιγδας
την δεδομενη στιγμη?
Δηλαδη ολοι στο "αρμα" ειναι?
Σταματα να βλεπεις παντου "φαντασματα" και συνωμοσιες και ακου λιγο καποιον που τα ξερει απο "μεσα".
Νισαφι πια
Υγ Εχω ενα νεκταρ(γραμπα) οτι πρεπει για παρτυ σου.
Ολους Κολινα θα τους βλεπεις.
Το 2012 ο πουστόγ@υρος ΑΡΔ Ζ@χ@ριάδης "Γιάχ@" τον ονόμαζε αυτόν που δεν έφταιγαν μόνο τα "φαλτσοσφυρίγματα" του αλλά περισσότερο ο Μπόλονι που "δεν είχε καταλάβει πόσο χαμηλών δυνατοτήτων ομάδα είχε αναλάβει" ρε παιδάκι μου!!!
Τώρα στα...βαφτίσια θα κολλήσουμε μωρέ;;;
Υ.Γ. Φυσικά κάποιοι ξέρουν "πέντε πράματα παραπάνω"...ασχέτως τι μας λένε με μεγάλη μάλιστα επιμονή!!!
Τώρα στα...βαφτίσια θα κολλήσουμε μωρέ;;;
Υ.Γ. Φυσικά κάποιοι ξέρουν "πέντε πράματα παραπάνω"...ασχέτως τι μας λένε με μεγάλη μάλιστα επιμονή!!!
Με τέτοιες ταχύτητες, σαν αυτή που έχει πλέον μια γνωστή μου στην Αμερική, λύνονται όλα τα προβλήματα... Δείτε και κλάψτε...
99 USD , τηλέφωνο ίντερνετ και τηλεόραση φουλ καλωδιακή.
Down: 1 Gbps (gigabits per second)
Up: 1 Gbps (gigabits per second)
Datacap: 1 terabyte combined download and upload
SM-G920F
SM-G920F
- ΑποστόληςΑ
Στον αναπτυγμένο Δυτικό κόσμο η τεχνολογία κάνει την καθημερινότητα του ανθρώπου πιο εύκολη, όπως επίσης και τη δυνατότητα 24ωρης παρακολούθησής του.
99 δολάρια;pilotos έγραψε:Με τέτοιες ταχύτητες, σαν αυτή που έχει πλέον μια γνωστή μου στην Αμερική, λύνονται όλα τα προβλήματα... Δείτε και κλάψτε...
SM-G920F
Το κινητό με βγαίνει 5-10 ευρώ τον μήνα, το 24άρι ίντερνετ 15 και η τηλεόρασή μου έχει καλώδιο ... για το ρεύμα.

Τους πιάνουν τον ποπό εκεί στο αμέρικα.
Με αυτά που βλέπω γενικά πιλοτε, με παρόχους κινητής, με Comcast στο 90% του πληθυσμού κτλ, δε συμφωνώ
Το forum "κολλάει" πολύ σήμερα και "χάνονται" πολλά γράμματα των σχολίων πολύ συχνά!!!
Χρειάζεται συνέχεια να "βγαίνω" και να ξανα"μπαίνω" για να διαβάσω!!!
Ξέρει κανείς να μου πει τι να κάνω γι αυτό το πρόβλημα;;;
δοκίμασε να μπεις με firefox, μου έκανε τα ίδια με chrome και μόλις το έβαλα σε firefox πετούσε...goran 64 έγραψε:Το forum "κολλάει" πολύ σήμερα και "χάνονται" πολλά γράμματα των σχολίων πολύ συχνά!!!