Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
stephanos

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από stephanos »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Στον αναπτυγμένο Δυτικό κόσμο η τεχνολογία κάνει την καθημερινότητα του ανθρώπου πιο εύκολη, όπως επίσης και τη δυνατότητα 24ωρης παρακολούθησής του.
Εικόνα
Ο Αποστόλης δεν βλέπει μόνο το τυρί, βλέπει και τη φάκα.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Ο.Κ. thank's @ sfinas...Έλεγα απλά μήπως δεν χρειαζόταν να το κάνω αυτό... :)
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

stephanos έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Στον αναπτυγμένο Δυτικό κόσμο η τεχνολογία κάνει την καθημερινότητα του ανθρώπου πιο εύκολη, όπως επίσης και τη δυνατότητα 24ωρης παρακολούθησής του.
Εικόνα
Ο Αποστόλης δεν βλέπει μόνο το τυρί, βλέπει και τη φάκα.
Δε νομίζω ότι σε παρακολουθούν περισσότερο αν έχεις πιο γρήγορο ίντερνετ;

Αφού με παρακολουθούν που με παρακολουθούν, ας σερφαρω καλύτερα ;)
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Δεν χρειάζεται παρακολούθηση, απλά καταγραφή

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
goran 64

Το "κόλλημα" μέσω Google "πάει σύννεφο" στο forum ακόμα...Με Mozila firefox "κεντάει"...Είχε ξανασυμβεί αυτό πριν λίγο καιρό και δεν ξέρω ούτε πως λύθηκε, ούτε όμως πως θα ξαναλυθεί... 8-)

Υ.Γ. Η μερική αποχή-ελάχιστη συμμετοχή του (πλέον) προτύπου μου στο forum @ MANIAKOS με οδηγεί μαθηματικά στην κατάθλιψη :( ... @ Maniac γύρνα ξανά :shock: ...λείπεις πολύ!!! :o
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

goran 64 έγραψε: Υ.Γ. Η μερική αποχή-ελάχιστη συμμετοχή του (πλέον) προτύπου μου στο forum @ MANIAKOS με οδηγεί μαθηματικά στην κατάθλιψη :( ... @ Maniac γύρνα ξανά :shock: ...λείπεις πολύ!!! :o
Μανιακε γραφε γιατι αλίμονο σου.Στα φυσιολογικα(?) του και δε παλευεται που να παθει και καταθλιψη.
Θα ξεχειλισουν τα emoticon απ το server. :P
Άβαταρ μέλους
goran 64

:P :P :P Ότι θα διάβαζα τον kat5 να παρακαλάει τον @ MANIAC να............................γράφει, ποιος να μου τόλεγε και να το πίστευα!!! :D

Υ.Γ. Οι λατρεμένοι moderators απεργία έχουν σήμερα;;; :?

Φτου γμτ, σήμερα που δεν έχω και καθόλου όρεξη για "ξεσάλωμα";;; :P
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Γιατι?
Κρυωμενος εισαι?
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Θλάση.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Στα δάχτυλα!!! :o

Υ.Γ. Οι πανηγυρτζήδες γυρνάνε μετά το τριήμερο της Εθνικής εορτής ή νωρίτερα;;;
Άβαταρ μέλους
goran 64

Black Hole

aoratos έγραψε:
aoratos έγραψε:
Θα ηταν καλο για την ηρεμια σου να εχεις υποψην οτι περα απο το πολιτικο/ιδεολογικο background που μπορει να εχει ο καθενας απο ολους αυτους, το οποιο μπορει να ειναι κοινο, το πρωτο πραγμα που κοιταζουν να προασπισουν με καθε κινηση και κοστος ειναι το "σπιτι" τους, τις "επενδυσεισ´ τους και το status τους στον κοσμο και στον κυκλο τους. Αν εχεις υποψην σου αυτο ισως καταλαβεις οτι ο βαζελος και ο γαβρος ειναι δυο τελειως διαφορετικοι κοσμοι.
Απο Κεντρική 25/03/2016 - Η Επανάσταση συνεχίζεται - Αρκαδοπόντιος

Δεν καταλαβαίνεις ρε ζώο ότι ο ΠΑΟΚτσής έχει καταλάβει το παιχνίδι που κάνεις με την πράσινη λουλού, που είστε δύο όψεις του ΙΔΙΟΥ νομίσματος;

Και έχεις τον μ@λ@κα να λέει με «ύφος» ότι πρόκειται περί δύο διαφορετικών κόσμων.
Για να καταλάβω ο ''φίλος'' της κεντρικής τι κάνει ακριβώς?? βρίζει μέλος του forum στο άρθρο του για να πουλήσει οπαδισμό??
Το να προσπαθεί κάποιος να τονίσει και να υπερμεγενθύνει το ΕΓΩ του σε τέτοιο βαθμό, ώστε να χαρακτηρίζει σαν "υβριστή" και "αρχιΠ.Α.Ο.Κ.άρχη" κοτζάμ ΑΡΚΑΔΟΠΟΝΤΙΟ, απομονώνοντας μάλιστα εντελώς προπαγανδιστικά φράσεις ενός άρθρου του, όχι απλά με ξεπερνάει αλλά με κάνει τουλάχιστον έξαλλο!!!

Μόνο για να μας γράφει "ποιοτικά" λογάκια για "πεσμένη 10 επίπεδα κάτω ποιότητα του forum απ τον Οκτώβριο εξ αιτίας μας" είναι το εν λόγω παλικαράκι, δίχως όμως να κοιτάει τις δικές του "Γκαιμπελικές" πρακτικές και μάλιστα όχι "εν βρασμώ" αλλά "κατόπιν ωρίμου σκέψεως"!!!!!!!!!!!!

Τι άλλο θα έπρεπε να πω δηλαδή τώρα;;;

Να σας χαιρόμαστε βρε εσάς τα νέα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια, φτοουυυ, φτοουυυ........................σκόρδα σας!!!

Υ.Γ. Τρίζουν τα κόκαλα του συχωρεμένου του Σήφη, αυτού του πρότυπου του οπαδού του Π.Α.Ο.Κ., ανήμερα μάλιστα των 40 ημερών απ τον χαμό του!!! Ο Θεός να σε έχει κοντά του, δίπλα του ρε παλίκαρε Σήφη... :(
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 26 Μαρ 2016, 12:36, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Re: Σχόλια για την κεντρική σελίδα

Δημοσίευση από Tolaros »

goran 64 έγραψε:Κάποια πράγματα φίλε Γιώργο πρέπει να λέγονται-γράφονται, όσο κι αν είναι οφθαλμοφανή!!!

Φυσικά δεν πρόκειται να ξαναασχοληθώ και με τους δυο τους!!!

Ας κρίνουν οι υπόλοιποι συμφορουμίτες μόνοι τι θα κάνουν, έχοντας όμως όλα τα δεδομένα μπροστά τους!!! ;)

Δεν πέρασαν 24 ώρες τελικά ξαναασχολήθηκες. Άσε όπως λες τους συμφορουμίτες να κρίνουμε μόνοι μας κ μην κάνεις 10 post/h σε κάθε τόπικ, μπαίνουμε να διαβάσουμε τίποτα κ όλο τα ίδια κ τα ίδια. Άσε κ κάτι να πέσει κάτω
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δύο πράγματα μόνο φίλε μου @ Tolaros:

1..."Επανάληψις, μήτηρ μαθήσεως"... και

2...Ο αγώνας είναι αέναος και "νυν υπέρ πάντων ο αγών"...
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Ναι φίλε μου αλλά εδώ είναι φόρουμ κ η διαρκής επανάληψη είναι πονόματος για τους αναγνώστες. Δεν απευθύνεσαι σε παιδάκια, συνεχείς προτροπές, υποδείξεις κ καυγάδες γύρω από τα ίδια δε χρειάζονται είναι κουραστικά. Άσε τον κόσμο να κρίνει μόνος του
Άβαταρ μέλους
goran 64

Αδερφέ, πονόματο είχαμε και τρία χρόνια επί Σάντος, αλλά κάθε Κυριακή ήμασταν στα τσιμέντα της Τούμπας για το καλό του Π.Α.Ο.Κ. με τεράστια υπομονή, πληρώνοντας μάλιστα αδρά το αντίτιμο του εισιτηρίου!!!

Δεν νομίζω να γράφω κάτι ενάντιο στην ομάδα, οπότε αν κουράζεσαι, απλά προσπέρνα τα posts μου!!!

Δεν είναι όλα τα μέλη του forum και ειδικότερα όλοι οι "επισκέπτες" του, ούτε στην ηλικία σου, ούτε πιθανά έχουν "ισχυρά φίλτρα" όπως εσύ, ούτε παρακολουθούν το κάθε post του καθενός καθημερινά... ;)

Γι αυτό, έστω και έναν να "κερδίσουμε", ωφελημένος θα είναι μόνο ο Π.Α.Ο.Κ.!!!

Υ.Γ. Όσο για τους καυγάδες που αναφέρεις, τους αποφεύγω πλέον όπως ο διάολος το λιβάνι, αν δεν το πρόσεξες, όπως και δεν "επεμβαίνω" καθόλου στην κρίση κανενός!!!!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”