ΑποστόληςΑ έγραψε:Μήπως έχει χιαστούς;

Δεν είμαι ειδικός αλλά δεν νομίζω πως ισχύει αυτό που λέτε. Ο ΠΑΟΚ κανονικά θα πρέπει να μπορεί να δικαιολογίσει τις δαπάνες που κάνει στις αδειοδοτήσεις και για το ffp. Και αυτό δεν θα μπορεί να το κάνει εαν τα κεφάλαια προέρχονται απο άγνωστη πηγή και όχι απο τον λογαριασμό της ΠΑΕ.ΑποστόληςΑ έγραψε:Ακριβώς.soigol έγραψε:Εάν υπάρχει πρόβλημα ρευστότητας του Ιβάν θεωρώ ότι είναι για την μεταφορά των κεφαλαίων του εκτός Ρωσίας.
Εφόσον αγοράσει παίκτη από Ρωσική ομάδα το πρόβλημα παύει να υπάρχει.
Για αυτό και οι προτάσεις για παίκτες από εκεί.
Με 13 εκατομμύρια μόλις αγοράζουμε το 100%. Feasible.rainmaker έγραψε:Το πρώτο μεγάλο αρνητικό που βλέπω στην ιστορία του είναι τα μπλεγμένα δικαιώματα. Πενήντα εδώ πενήντα εκεί
Απο την ειδησιογαφια του περσινου καλοακιριου φαινεται οτι η ριβερ εχει το 10% των δικαιωματων του. Η Τσσκα ειχε δωσει αρχικα 3 εκατομμυρια ευρω για το 50% και αλλα 3 για το υπολοιπο 40% τον Γεναρη του 23.ΑποστόληςΑ έγραψε:Νομίζω ότι αγοράζουμε το μερίδιο της CSKA.
Τα λεφτα παντα βρισκουν τροπο. Ας μην επεκταθουμε σε θεματα που δεν κατεχουμε.VfB v2 έγραψε:Δεν είμαι ειδικός αλλά δεν νομίζω πως ισχύει αυτό που λέτε. Ο ΠΑΟΚ κανονικά θα πρέπει να μπορεί να δικαιολογίσει τις δαπάνες που κάνει στις αδειοδοτήσεις και για το ffp. Και αυτό δεν θα μπορεί να το κάνει εαν τα κεφάλαια προέρχονται απο άγνωστη πηγή και όχι απο τον λογαριασμό της ΠΑΕ.ΑποστόληςΑ έγραψε:Ακριβώς.soigol έγραψε:Εάν υπάρχει πρόβλημα ρευστότητας του Ιβάν θεωρώ ότι είναι για την μεταφορά των κεφαλαίων του εκτός Ρωσίας.
Εφόσον αγοράσει παίκτη από Ρωσική ομάδα το πρόβλημα παύει να υπάρχει.
Για αυτό και οι προτάσεις για παίκτες από εκεί.