Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos
Re: Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos
Μη τα ισοπεδώνουμε όλα και εγώ δεν είμαι υποστηρικτής του santos αλλα σήμερα την ευθύνη κατά τι γνώμη μου την είχαν 100% οι παίχτες.
ενταξει εγω πλακα κανω γιατι δεν μπορω να κρινω ταχτικη σε τετοιο βουρκο
αλλα και αυτο που γραφει ο σουηδος για μενα ειναι σωστο ασχετα αν για το σημερινο μπορουν να υπαρξουν πολλες δικαιολογιες
αλλα και αυτο που γραφει ο σουηδος για μενα ειναι σωστο ασχετα αν για το σημερινο μπορουν να υπαρξουν πολλες δικαιολογιες
-
Makis44
Αδερφε,οχι...............Εγω που ειμαι υποστηρικτης του σοφου Δον πιστευω οτι σημερα ειχε μεγαλη ευθυνη..........Αλλα μην ισοπεδωνετε καποιοι το εργο του επειδη δε διαβασε καλα ενα παιχνιδι εστω κι αν ηρθε στον κορυφαιο στοχο........
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Makis44 την Τετ 03 Φεβ 2010, 00:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
σοβαρά τώρα καμιά ευθύνη ο πορτογάλος. ήθελα πολύ να ξέρω ποιός φταίει για τους απλήρωτους παίχτες ..
- paok nafplio
Τον φαγαμε τον παπα με τους απληρωτους βλεπω μας το βαλαν το τυρακι κ το φαγαμε..εξηπερετουμε τον σκοπο τους..
Θέλεις σε αυτό το επίπεδο να μιλήσουμε; Ωραια λοιπόν πάμε...tsapgeo έγραψε:σοβαρά τώρα καμιά ευθύνη ο πορτογάλος. ήθελα πολύ να ξέρω ποιός φταίει για τους απλήρωτους παίχτες ..
Ο ΠΑΟΚ έχασε εχθές από τα Γιάννενα γιατί οι παίκτες ήταν απλήρωτοι. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ κερδίσαμε τον Ολυμπιακό και ατρομητο και είναι στην δεύτερη θέση στον βαθμολογικό πίνακα της superleague.
Τώρα ΕΣΥ αδελφέ διάλεξε σε πιο από τα δυο θέματα να μιλήσουμε.
Για να σοβαρευτούμε λίγο. Έχουμε τον πόνο μας θα έχουμε και χαζα.
Αδελφέ, πιστεύω στην πίκρα σου εβγαλες λάθος συμπέρασμα.
Ο Σαντος φταιει που τρωμε τον πρωτο γκολ κατω απο τα ποδια 2 παικτων ,στο δευτερο παιρνει κεφαλια αυτο το κριαρι αναμεσα σε Παμπλο και κοντρερας που κοιτουσαν το Παπιγκο( και το μικρο κΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ) και για το αυτο γκολ του Σναουτσερ..ΟΚ...ΜΙα ερωτηση τωρα..
Στο πρωταθλημα ( δεν μιλαω για τον γαυρο) δευτερος ο Π.Α.Ο.Κ ειναι με αυτους που επαιξαν σημερα η παιζουν αλλοι..? Γιατι θα τρελαθουμε...
Α, και κατι τελευταιο, βγειτε τωρα ολοι ολοι οι "σοφοι" να πειτε οτι δεν κανει για τον Π.Α.Ο.Κ ο Σαντος...Αντε μην κρυβεστε..
Στο πρωταθλημα ( δεν μιλαω για τον γαυρο) δευτερος ο Π.Α.Ο.Κ ειναι με αυτους που επαιξαν σημερα η παιζουν αλλοι..? Γιατι θα τρελαθουμε...
Α, και κατι τελευταιο, βγειτε τωρα ολοι ολοι οι "σοφοι" να πειτε οτι δεν κανει για τον Π.Α.Ο.Κ ο Σαντος...Αντε μην κρυβεστε..
- Maximus
Moican4...Ο καθενας εχει την γνωμη του και τα εχουμε χιλιοπει στο φορουμ...
Δεν φταιει μονο ο Σαντος για το παιχνιδι με τα Γιαννενα...Εχει το κομματι ευθυνης που του αναλογεί (για αλλους μεγαλυτερο, για αλλους μικροτερο)...Τιποτα παραπανω...Αυτο που ξαναειδαμε ειναι ότι βραγχυκυκλώνει η ομαδα οταν δεχεται πρώτη γκολ...
Δεν φταιει μονο ο Σαντος για το παιχνιδι με τα Γιαννενα...Εχει το κομματι ευθυνης που του αναλογεί (για αλλους μεγαλυτερο, για αλλους μικροτερο)...Τιποτα παραπανω...Αυτο που ξαναειδαμε ειναι ότι βραγχυκυκλώνει η ομαδα οταν δεχεται πρώτη γκολ...
Αυτό είναι θέμα συζήτησης.
Για το βραχυκύκλωμα.
Ήταν ένα άσχημο μάθημα που ίσως στην πορεία θα μας κάνει καλό, θέλω να πιστεύω.
Πρέπει να μείνουμε δεύτεροι με διάφορα από τους τεταρτους. Για να μην έχουμε πάλι προετιμασιες από τον Μάιο.
Αυτό το βραχυκύκλωμα που λες Μαξιμε ας το δουν. Σημαντική παρατήρηση.
Για το βραχυκύκλωμα.
Ήταν ένα άσχημο μάθημα που ίσως στην πορεία θα μας κάνει καλό, θέλω να πιστεύω.
Πρέπει να μείνουμε δεύτεροι με διάφορα από τους τεταρτους. Για να μην έχουμε πάλι προετιμασιες από τον Μάιο.
Αυτό το βραχυκύκλωμα που λες Μαξιμε ας το δουν. Σημαντική παρατήρηση.
Το δικαίωμα να λες τη γνώμη σου δεν συνεπάγεται αυτόματα το δικαίωμα να σε παίρνουν στα σοβαρά.
Hubert Humphrey,Αμερικανός πολιτικός
Μαξιμε αυτο φανηκε τουλαχιστον σημερα...Αλλα σημερα ηταν ολοι η ομαδα αγνωριστη...
Hubert Humphrey,Αμερικανός πολιτικός
Μαξιμε αυτο φανηκε τουλαχιστον σημερα...Αλλα σημερα ηταν ολοι η ομαδα αγνωριστη...
Άμμα κανένας παίκτη δεν έκανε τίποτα τι να σου κάνει ο προπονητής??Να μπει να παίξει???

Θα το ξανά πω. Ναι να παίξει. Αλλά περιοχή πατάει;
Άντε έχουμε αγώνα με τον Ηρακλή. Άσχημη μέρα. Πάμε παρά κάτω.
Άντε έχουμε αγώνα με τον Ηρακλή. Άσχημη μέρα. Πάμε παρά κάτω.
Πριν
«Δεν πρέπει κανένας να νομίζει ότι το παιχνίδι θα είναι εύκολο. Θα έχουμε πάλι προβλήματα, αν το κάνουμε αυτό, να το ξέρετε. Ο αντίπαλος δεν έχει να χάσει τίποτα» είπε αρχικά ο Σάντος και συνέχισε:
«Θέλει προσοχή, μυαλό και εγρήγορση. Να παίξουμε αυτό που ξέρουμε, με σοβαρότητα και, επαναλαμβάνω, με προσοχή. Πρέπει εμείς να ορίσουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού, να μπούμε δυνατά από την αρχή και να κάνουμε αυτά που σας ζητώ σε κάθε παιχνίδι. Θα πρέπει να προσέξετε και τον αγωνιστικό χώρο και να είστε σωστοί στις μεταβιβάσεις σας»
Η «σφαλιάρα» που δέχθηκε ο ΠΑΟΚ στα Γιάννενα από τον ΠΑΣ ήταν μεγάλη και ο Φερνάντο Σάντος ήταν απογοητευμένος στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα 4-0, που σήμανε τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Ο Πορτογάλος αρνήθηκε να ψάξει για δικαιολογίες τόσο στο πρόβλημα που υπήρξε στην προπόνηση της Δευτέρας (1/2) με την πρόθεση για αποχή, ούτε στην απουσία του Ιβιτς, ούτε στον τραγικό αγωνιστικό χώρο.
Μετά
«Μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι το μόνο που μπορείς να πεις είναι συγχαρητήρια στον ΠΑΣ. Μπήκαμε άσχημα στο παιχνίδι, αντίθετα με ό,τι κάνουμε συνήθως. Μπήκαμε πολύ χαλαρά, δεχθήκαμε γρήγορα δύο γκολ και μετά είχαμε πολλά προβλήματα. Μετά το 3-0, που ήταν δικό μας δώρο, το παιχνίδι είχε τελειώσει. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε στο δεύτερο ημίχρονο, θυμίσαμε λίγο τον καλό ΠΑΟΚ αλλά ως εκεί. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε σήμερα», τόνισε αρχικά ο τεχνικός του «δικέφαλου».
Και πρόσθεσε: «Είναι μια δίκαιη νίκη του ΠΑΣ. Ήταν μια κακή μέρα για εμάς, μια κακή παρένθεση. Ήταν πολλοί παίκτες σε κακή μέρα και ήταν κακός ο αγωνιστικός χώρος. Εμείς δεν έχουμε συνηθίσει να παίζουμε σε τέτοιο γήπεδο, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Ελπίζω να συνέλθουμε γρήγορα. Ήταν ένας στόχος το Κύπελλο, θέλαμε να προχωρήσουμε».
Για τον αν οι παίκτες του υποτίμησαν τον ΠΑΣ, ξεκαθάρισε: «Όχι, δεν υποτιμήσαμε τον ΠΑΣ, είχαμε δει αγώνες του και τον τρόπο που παίζει. Είχαμε κάνει τα σχέδιά μας, αλλά δεν μας βγήκε τίποτα στον αγωνιστικό χώρο. Είμαι βέβαιος ότι θα είμαστε τελείως διαφορετικοί το Σάββατο στον αγώνα με τον Ηρακλή».
Για το αν η αναστάτωση που προκλήθηκε πριν την προπόνηση της Δευτέρας (1/2), με τους παίκτες να διαμαρτύρονται για τις οφειλές και να μην γίνεται κανονική προπόνηση, επεσήμανε: «Αυτό είναι εσωτερικό μας θέμα, αλλά δεν νομίζω ότι έπαιξε ρόλο».
Για την ενόχληση που έδειξε ο Κουτσιανικούλης κατά την αντικατάστασή του (στο 33’ από τον Μουσλίμοβιτς), ανέφερε: «Και αυτό είναι εσωτερικό μας θέμα».
Για το ρόλο που έπαιξε η απουσία του Ιβιτς: «Αν ο ΠΑΟΚ πρέπει να στηρίζεται σε έναν παίκτη, τότε χάνουμε το μέτρο. Δεν είναι δυνατόν να το έχουμε σαν δικαιολογία για μια ήττα με 4-0».
Για τον αγώνα με τον ΠΑΣ και πάλι στα Γιάννενα, που ακολουθεί σε δύο εβδομάδες για το πρωτάθλημα, ξεκαθάρισε: «Θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι».
http://www.sentragoal.gr/article.asp?ca ... id=7129959
Σάντος μια χάρη μόνο επειδή κατάλαβες πολύ καλά σε ποια χώρα διαμένεις αλλά και επειδή όπως βλέπεις σαν πολλά διαρρέουν προς τα έξω για την ομάδα.
Προσπάθησε να στεγανοποιήσεις την ομάδα με πολλούς τρόπους.
ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ 10 ΑΓΩΝΕΣ
«Δεν πρέπει κανένας να νομίζει ότι το παιχνίδι θα είναι εύκολο. Θα έχουμε πάλι προβλήματα, αν το κάνουμε αυτό, να το ξέρετε. Ο αντίπαλος δεν έχει να χάσει τίποτα» είπε αρχικά ο Σάντος και συνέχισε:
«Θέλει προσοχή, μυαλό και εγρήγορση. Να παίξουμε αυτό που ξέρουμε, με σοβαρότητα και, επαναλαμβάνω, με προσοχή. Πρέπει εμείς να ορίσουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού, να μπούμε δυνατά από την αρχή και να κάνουμε αυτά που σας ζητώ σε κάθε παιχνίδι. Θα πρέπει να προσέξετε και τον αγωνιστικό χώρο και να είστε σωστοί στις μεταβιβάσεις σας»
Η «σφαλιάρα» που δέχθηκε ο ΠΑΟΚ στα Γιάννενα από τον ΠΑΣ ήταν μεγάλη και ο Φερνάντο Σάντος ήταν απογοητευμένος στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα 4-0, που σήμανε τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Ο Πορτογάλος αρνήθηκε να ψάξει για δικαιολογίες τόσο στο πρόβλημα που υπήρξε στην προπόνηση της Δευτέρας (1/2) με την πρόθεση για αποχή, ούτε στην απουσία του Ιβιτς, ούτε στον τραγικό αγωνιστικό χώρο.
Μετά
«Μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι το μόνο που μπορείς να πεις είναι συγχαρητήρια στον ΠΑΣ. Μπήκαμε άσχημα στο παιχνίδι, αντίθετα με ό,τι κάνουμε συνήθως. Μπήκαμε πολύ χαλαρά, δεχθήκαμε γρήγορα δύο γκολ και μετά είχαμε πολλά προβλήματα. Μετά το 3-0, που ήταν δικό μας δώρο, το παιχνίδι είχε τελειώσει. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε στο δεύτερο ημίχρονο, θυμίσαμε λίγο τον καλό ΠΑΟΚ αλλά ως εκεί. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε σήμερα», τόνισε αρχικά ο τεχνικός του «δικέφαλου».
Και πρόσθεσε: «Είναι μια δίκαιη νίκη του ΠΑΣ. Ήταν μια κακή μέρα για εμάς, μια κακή παρένθεση. Ήταν πολλοί παίκτες σε κακή μέρα και ήταν κακός ο αγωνιστικός χώρος. Εμείς δεν έχουμε συνηθίσει να παίζουμε σε τέτοιο γήπεδο, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Ελπίζω να συνέλθουμε γρήγορα. Ήταν ένας στόχος το Κύπελλο, θέλαμε να προχωρήσουμε».
Για τον αν οι παίκτες του υποτίμησαν τον ΠΑΣ, ξεκαθάρισε: «Όχι, δεν υποτιμήσαμε τον ΠΑΣ, είχαμε δει αγώνες του και τον τρόπο που παίζει. Είχαμε κάνει τα σχέδιά μας, αλλά δεν μας βγήκε τίποτα στον αγωνιστικό χώρο. Είμαι βέβαιος ότι θα είμαστε τελείως διαφορετικοί το Σάββατο στον αγώνα με τον Ηρακλή».
Για το αν η αναστάτωση που προκλήθηκε πριν την προπόνηση της Δευτέρας (1/2), με τους παίκτες να διαμαρτύρονται για τις οφειλές και να μην γίνεται κανονική προπόνηση, επεσήμανε: «Αυτό είναι εσωτερικό μας θέμα, αλλά δεν νομίζω ότι έπαιξε ρόλο».
Για την ενόχληση που έδειξε ο Κουτσιανικούλης κατά την αντικατάστασή του (στο 33’ από τον Μουσλίμοβιτς), ανέφερε: «Και αυτό είναι εσωτερικό μας θέμα».
Για το ρόλο που έπαιξε η απουσία του Ιβιτς: «Αν ο ΠΑΟΚ πρέπει να στηρίζεται σε έναν παίκτη, τότε χάνουμε το μέτρο. Δεν είναι δυνατόν να το έχουμε σαν δικαιολογία για μια ήττα με 4-0».
Για τον αγώνα με τον ΠΑΣ και πάλι στα Γιάννενα, που ακολουθεί σε δύο εβδομάδες για το πρωτάθλημα, ξεκαθάρισε: «Θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι».
http://www.sentragoal.gr/article.asp?ca ... id=7129959
Σάντος μια χάρη μόνο επειδή κατάλαβες πολύ καλά σε ποια χώρα διαμένεις αλλά και επειδή όπως βλέπεις σαν πολλά διαρρέουν προς τα έξω για την ομάδα.
Προσπάθησε να στεγανοποιήσεις την ομάδα με πολλούς τρόπους.
ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ 10 ΑΓΩΝΕΣ
Realcon έγραψε:Θέλεις σε αυτό το επίπεδο να μιλήσουμε; Ωραια λοιπόν πάμε...tsapgeo έγραψε:σοβαρά τώρα καμιά ευθύνη ο πορτογάλος. ήθελα πολύ να ξέρω ποιός φταίει για τους απλήρωτους παίχτες ..
Ο ΠΑΟΚ έχασε εχθές από τα Γιάννενα γιατί οι παίκτες ήταν απλήρωτοι. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ κερδίσαμε τον Ολυμπιακό και ατρομητο και είναι στην δεύτερη θέση στον βαθμολογικό πίνακα της superleague.
Τώρα ΕΣΥ αδελφέ διάλεξε σε πιο από τα δυο θέματα να μιλήσουμε.
Για να σοβαρευτούμε λίγο. Έχουμε τον πόνο μας θα έχουμε και χαζα.
Αδελφέ, πιστεύω στην πίκρα σου εβγαλες λάθος συμπέρασμα.
μάλλον δεν ολοκλήρωσα την σκέψη μου από κουραση. υπάρχει περιπτωση να φταίει ο πρόεδρος της σούπα λιγκ για καθυστερήσεις που στραγγαλίζουν οικονομικά τις ομάδες?
τώρα επιβάλλεται να είμαστε μαζί στην ΑΜΚ για οικονομική ανεξαρτητοποίηση της ομάδας.
πάντως σιχαίνομαι να δίνονται ευκαιρίες στα ΜΜΕ για δυσφήμιση του δικέφαλου και περιμένω εξαντλητική ενημέρωση των παικτών στο μέλλον από πλευράς διοίκησης και όλα τα προβλήματα να μένουν εσωτερικά..
και για να επιστρέψω στον σάντος. μου κάνει εντύπωση ο πολιτισμός του και η αγάπη του προς τους παίκτες, η κάλυψη που προσφέρει σαν ένας έμπειρος οικογενειάρχης στα μέλη της οικογένειας του. Νομίζω είναι γνώρισμα γενικότερο των πορτογάλων , ενός λαού ευγενκού και ήπιου στις εκδηλώσεις του.
κάθε φορά μας εκπλήσσει θετικά με τις δηλώσεις του.

κάθε φορά μας εκπλήσσει θετικά με τις δηλώσεις του.