Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Και εγω δεν πιστευω οτι θα βιαστουν. Εδω δεν βιαστηκαν 3 μηνες
Περα απο την πλακα αν ειναι να παρουν αυτο που θελουν ας τον παρουν και 17 του μηνα. Αρκει να μην εχει να παιξει μπαλα κανα χρονο.

Δε θέλει να παίξει Ελλάδα ο Μπλέτσας.jibbie έγραψε:ζηταει πολλα, παμε για Μπλετσα.mbison έγραψε:Έστω τον Τάσο Δούση να φέρνανε
Αντε αντε. Τελειωσανε οι μεταγραφες. Να τελειωσει και η μαλακια του κορωνοιου να παμε Τουμπα σε μια ντερμπαρα με καμια Ρομα στους 16 και να εχουμε την καβλα εμεις να θυμηθουμε κερκιδαρα. Ποσο μου εχει λείψει γαμωτο.
Νταξει πεθυμησα τις εποχες που πηγαινα και γυρνουσα σαν να ετρεχα εγω 90 λεπτα.
Καλα τα στατιστικα τα ροστερ η οργανωση τα μπατζετ και τα κασε και και και.
Λοιπον με οποιον και να παιζουμε τους εχουμε ολους. Μια Τουμπα απο τα παλια ρε παιδια. Αυτο μας λειπει.
Νταξει πεθυμησα τις εποχες που πηγαινα και γυρνουσα σαν να ετρεχα εγω 90 λεπτα.
Καλα τα στατιστικα τα ροστερ η οργανωση τα μπατζετ και τα κασε και και και.
Λοιπον με οποιον και να παιζουμε τους εχουμε ολους. Μια Τουμπα απο τα παλια ρε παιδια. Αυτο μας λειπει.
- sourmenetes
- Moderator
Αλήθεια γιατί θα πρέπει να απαντάμε;;;
Μην μπαίνεις ρε φίλε!
Πρέπει να δώσουμε και αναφορά για τα αυτονόητα;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μην μπαίνεις ρε φίλε!
Τον έκοψε η γκοντσαρεβα.jibbie έγραψε:ζηταει πολλα, παμε για Μπλετσα.mbison έγραψε:Έστω τον Τάσο Δούση να φέρνανε
Ακριβός, πολύ ακριβός.
Δύο άτομα, αεροπλάνο, αυτοκίνητο, βενζίνες, σάντουιτς, μήλα ζαγοριν.... Δεν βγαίνει.
Η αυτάρκεια ορίζει ότι πρέπει να συμβιβαστούμε με τον Θύμιο και να το θεωρήσουμε δώρο του προέδρου
Υπέρβαση ρε παιδί μου.
https://www.diontv.gr/category/ekpompes/taxidevontas/
Ας μιλάει ο καθένας για τον εαυτό του...
Δεν υπάρχει αυτό το "έχουμε ξενερώσει όλοι"
Συζητάμε, ανταλλάζουμε απόψεις, διαφωνούμε, συμφωνούμε, προσπαθούμε να καταλάβουμε, να ερμηνεύσουμε, να προβλέψουμε....
Γιατί να το κλειδώσουν;
Συζητάμε, ανταλλάζουμε απόψεις, διαφωνούμε, συμφωνούμε, προσπαθούμε να καταλάβουμε, να ερμηνεύσουμε, να προβλέψουμε....
Γιατί να το κλειδώσουν;
Καλά χαλάρωσε λίγο…έχεις νεύρα και δεν ξέρεις που να ξεσπάσεις…εδώ από εχθές έχουν ακουστεί τα εξ αμάξης και θυμήθηκες σήμερα να βγεις…sourmenetes έγραψε:Αλήθεια γιατί θα πρέπει να απαντάμε;;;
Μην μπαίνεις ρε φίλε!
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Θα μείνει ανοιχτό μέχρι να τελειώσει η μεταγραφική περίοδος. Πάρουμε, δεν πάρουμε παίκτη. Φάγαμε τον γάιδαρο, η ουρά έμεινε.
Αυτή την απάντηση την δέχομαι φίλε…γιατί διατυπώνεται με σύνεση και σεβασμό…όχι σαν του άλλου από πάνω…απλά εξέφρασα την απογοήτευση μου για τα τεκταινόμενα…nunies4 έγραψε:Ας μιλάει ο καθένας για τον εαυτό του...
Γιατί να το κλειδώσουν;
Πάντως οι Τούρκοι έξυπνοι , έχουν άλλες 2 μέρες να μαζέψουν ότι ξέμεινε ..
δεν μπορει καποιος απο το paokmania να ρωτησει στην παε αν διαπραγματευομαστε ακομη με παικτες?
τι στο διαολο το paokmania εχει χιλιαδες μελη
- WestBlock4
Ασ μη λοροιδευομαστε όταν θέλεις κάποιον παιχτη σε κάποια θέση βρίσκεις κ φέρνεις. Όλα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε Φετος ειναι: είχαμε αυτους τους στόχους προσπαθήσαμε για το πανω ράφι αλλά δεν ήθελαν να έρθουν Ελλάδα.Athens έγραψε:δεν μπορει καποιος απο το paokmania να ρωτησει στην παε αν διαπραγματευομαστε ακομη με παικτες?
Κ αν έρθουν σφαλιάρες θα βγούμε κ θα κράζουμε λουτσετσου όπως γίνεται σε κάθε προπονητη
24 ώρες έμειναν για την λιστα της ουεφα.Athens έγραψε:δεν μπορει καποιος απο το paokmania να ρωτησει στην παε αν διαπραγματευομαστε ακομη με παικτες?
όποτε περιμένουμε.
Αν πάρουν παικτη μετα την θα είναι μεγάλοι λακαμαδες.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δεν πιστεύω ότι το χρονικό περιθώριο της ευρωπαϊκής λίστας μας περιορίζει έστω και στο ελάχιστο