Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV
-
Jack_MeHoff
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV
Πότε έδωσε ο ΠΑΟΚ τόσα λεφτά και θα τα δώσει τώρα;
Μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού οι κινήσεις με πάνω από 2 εκατομμύρια. Η στρατηγική είναι να πάμε με ελεύθερους και δανεικούς, οι οποίοι σιγά σιγά θα αντικαθίστανται από καλύτερους, μέχρι να βγούμε Τσάμπιονς Λιγκ. Εγώ προσωπικά αυτό έχω καταλάβει.
Μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού οι κινήσεις με πάνω από 2 εκατομμύρια. Η στρατηγική είναι να πάμε με ελεύθερους και δανεικούς, οι οποίοι σιγά σιγά θα αντικαθίστανται από καλύτερους, μέχρι να βγούμε Τσάμπιονς Λιγκ. Εγώ προσωπικά αυτό έχω καταλάβει.
σοαρες,εσιτι, μουρκ, σφιρντεσκι, αγκουστο, κοταρσκι, πριγιοβιτς, ινγκανσον, ζαμπα, ναρευ, κουλιατα(1,8)Jack_MeHoff έγραψε:Πότε έδωσε ο ΠΑΟΚ τόσα λεφτά και θα τα δώσει τώρα;
- Dark Knight
Τέτοιες ώρες, τέτοια λόγια! Εδώ που φτάσαμε, αν δεν κάνει την υπέρβαση ο Ιβαν σπρώχνοντας χρήμα πέραν του βασικού πλάνου, δεν έρχεται παίκτης ποιότητας. Απλά είναι τα πράγματα. Αλλιώς ας μείνουμε με Βρακά και Σμυρλή, να μπαίνουν να ξεκουράζουν τους βασικούς τουλάχιστον σε παιχνίδια που έχουμε καθαρίσει από σχετικά νωρίς. Βέβαια θα κάνουμε κάθε φορά τον σταυρό μας μην τραυματιστεί κάποιος από τους βασικούς και φουλ στο ξεμάτιασμα!
λογικα το ονομα θα σκασει μεχρι αυριο..δεν υπαρχει αλλος χρονος..
Το σερβακι ρε παιδιά το σερβακι!! Μιλάμε για ευκαιρία από τις λίγες που σε 2-3 χρόνια τον σπρώχνεις με 5πλασια.
Και θα τους κάνουμε όλους κουδούνι μεσοεπιθετικα
Και θα τους κάνουμε όλους κουδούνι μεσοεπιθετικα
- Patricio_4
Μήπως τον κάνουμε overhype? Ο τύπος δεν παίζει βασικός ούτε στη Παρτιζάν
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συγνώμη στο Σερβακι τι ακριβώς έχετε δει ρε παιδιά;Έναν μέτριο σε ταχυτητα παίκτη βλέπω , πολύ αδύναμο , με αδύναμο σουτ και χωρίς αριθμούς στην Παρτιζάν που το πρωτάθλημα τους είναι τρομερά υποβαθμισμένο..
-
Dimitrisou
Περί Κόμαν επειδή ξέρω το ρουμανικό πρωτάθλημα ..Απίστευτη τεχνική πολύ καλή ταχύτητα και γενικά έχει όλο το πακέτο αλλα πρέπει ψυχολογικά να βρεις το κουμπί του..Βέβαια ο μπεκαλι δεν έχει ανάγκη τα λεφτά και πουλάει όταν και όσο θέλει αυτός …μακαρο να ισχύει …
Το θεωρω απιθανο...Ο Μπεκαλι πουλαει και μαλιστα ακριβα,εμεις αυτη τη στιγμη κοιταμε μαλλον δανεικους.
Despodov , El ghazi για μένα οι κορυφαίες επιλογές.Ο Κομαν είναι παικταρα και με τον Λουτσέσκου θα έδειχνε ένα 50% πάνω αλλά η ρήτρα του είναι στα 5 χαρτιά…Για συζητήσεις με τον Μπεκάλι 2 Σεπτεμβρίου ούτε καν το αναφέρω..
- Metagrafakias
Συγνωμη ρε παιδια αλλα τι αριθμους περιμενετε απο ενα 20χρονο παιδι???τωρα θα γραψει αριθμους στην καριερα του και παλι στη Παρτιζαν εχει 20 γκολ 10 ασιστ αιρθμους Τζολη πριν φυγει δλδ...
Επισης ειναι ελευθερος, αρα σημαινει οτι ειχε θεματα,ειτε με τη διοικηση ειτε με τον προπονητη, οποτε και αυτο μπορει να παιζει ρολο οτι δεν ηταν βασικουρα εκει...
Εγω βλεπω οτι εχει κληθει στα 19 του Εθνικη Σερβιας!!!Δεν καλεισαι εκει στα 19 αν δεν εισαι σουπερ ταλεντο...
Επισης ειναι ελευθερος, αρα σημαινει οτι ειχε θεματα,ειτε με τη διοικηση ειτε με τον προπονητη, οποτε και αυτο μπορει να παιζει ρολο οτι δεν ηταν βασικουρα εκει...
Εγω βλεπω οτι εχει κληθει στα 19 του Εθνικη Σερβιας!!!Δεν καλεισαι εκει στα 19 αν δεν εισαι σουπερ ταλεντο...
Θα συμφωνήσω. Λες και βλέπω μια χειρότερη εκδοχή του Λάμπρου.proedros έγραψε:Συγνώμη στο Σερβακι τι ακριβώς έχετε δει ρε παιδιά;Έναν μέτριο σε ταχυτητα παίκτη βλέπω , πολύ αδύναμο , με αδύναμο σουτ και χωρίς αριθμούς στην Παρτιζάν που το πρωτάθλημα τους είναι τρομερά υποβαθμισμένο..
- Patricio_4
Καμία σχέση με Τζόλη, ο Τζολης στα 19 του έφυγε από εμάς. Ήταν βασικότατος σε ομάδα Europa League και είχε 14 γκολ, 6 ασίστ στη τελευταία του σεζόν.
Ο Σέρβος 3 σεζόν παίζει με την πρώτη ομάδα και ακόμη δεν είναι βασικός ούτε στο πρωτάθλημα, ενώ πέρσι είχε 2 γκολ, 2 ασίστ.
Ο Σέρβος 3 σεζόν παίζει με την πρώτη ομάδα και ακόμη δεν είναι βασικός ούτε στο πρωτάθλημα, ενώ πέρσι είχε 2 γκολ, 2 ασίστ.
Για το Σέρβο παιζει τπτ και το συζηταμε?? Γιατί αλλιώς θα έπρεπε να μεταφερθούμε στο '' ποιον παικτη θα θελατε στην ομάδα''