Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Jack_MeHoff

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV

Δημοσίευση από Jack_MeHoff »

Πότε έδωσε ο ΠΑΟΚ τόσα λεφτά και θα τα δώσει τώρα;

Μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού οι κινήσεις με πάνω από 2 εκατομμύρια. Η στρατηγική είναι να πάμε με ελεύθερους και δανεικούς, οι οποίοι σιγά σιγά θα αντικαθίστανται από καλύτερους, μέχρι να βγούμε Τσάμπιονς Λιγκ. Εγώ προσωπικά αυτό έχω καταλάβει.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Jack_MeHoff έγραψε:Πότε έδωσε ο ΠΑΟΚ τόσα λεφτά και θα τα δώσει τώρα;

Μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού οι κινήσεις με πάνω από 2 εκατομμύρια. Η στρατηγική είναι να πάμε με ελεύθερους και δανεικούς, οι οποίοι σιγά σιγά θα αντικαθίστανται από καλύτερους, μέχρι να βγούμε Τσάμπιονς Λιγκ. Εγώ προσωπικά αυτό έχω καταλάβει.
σοαρες,εσιτι, μουρκ, σφιρντεσκι, αγκουστο, κοταρσκι, πριγιοβιτς, ινγκανσον, ζαμπα, ναρευ, κουλιατα(1,8)
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Δημοσίευση από Dark Knight »

Τέτοιες ώρες, τέτοια λόγια! Εδώ που φτάσαμε, αν δεν κάνει την υπέρβαση ο Ιβαν σπρώχνοντας χρήμα πέραν του βασικού πλάνου, δεν έρχεται παίκτης ποιότητας. Απλά είναι τα πράγματα. Αλλιώς ας μείνουμε με Βρακά και Σμυρλή, να μπαίνουν να ξεκουράζουν τους βασικούς τουλάχιστον σε παιχνίδια που έχουμε καθαρίσει από σχετικά νωρίς. Βέβαια θα κάνουμε κάθε φορά τον σταυρό μας μην τραυματιστεί κάποιος από τους βασικούς και φουλ στο ξεμάτιασμα!
Demir

Δημοσίευση από Demir »

λογικα το ονομα θα σκασει μεχρι αυριο..δεν υπαρχει αλλος χρονος..
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Το σερβακι ρε παιδιά το σερβακι!! Μιλάμε για ευκαιρία από τις λίγες που σε 2-3 χρόνια τον σπρώχνεις με 5πλασια.
Και θα τους κάνουμε όλους κουδούνι μεσοεπιθετικα
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

Μήπως τον κάνουμε overhype? Ο τύπος δεν παίζει βασικός ούτε στη Παρτιζάν

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Συγνώμη στο Σερβακι τι ακριβώς έχετε δει ρε παιδιά;Έναν μέτριο σε ταχυτητα παίκτη βλέπω , πολύ αδύναμο , με αδύναμο σουτ και χωρίς αριθμούς στην Παρτιζάν που το πρωτάθλημα τους είναι τρομερά υποβαθμισμένο..
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Περί Κόμαν επειδή ξέρω το ρουμανικό πρωτάθλημα ..Απίστευτη τεχνική πολύ καλή ταχύτητα και γενικά έχει όλο το πακέτο αλλα πρέπει ψυχολογικά να βρεις το κουμπί του..Βέβαια ο μπεκαλι δεν έχει ανάγκη τα λεφτά και πουλάει όταν και όσο θέλει αυτός …μακαρο να ισχύει …
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το θεωρω απιθανο...Ο Μπεκαλι πουλαει και μαλιστα ακριβα,εμεις αυτη τη στιγμη κοιταμε μαλλον δανεικους.
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Despodov , El ghazi για μένα οι κορυφαίες επιλογές.Ο Κομαν είναι παικταρα και με τον Λουτσέσκου θα έδειχνε ένα 50% πάνω αλλά η ρήτρα του είναι στα 5 χαρτιά…Για συζητήσεις με τον Μπεκάλι 2 Σεπτεμβρίου ούτε καν το αναφέρω..
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Συγνωμη ρε παιδια αλλα τι αριθμους περιμενετε απο ενα 20χρονο παιδι???τωρα θα γραψει αριθμους στην καριερα του και παλι στη Παρτιζαν εχει 20 γκολ 10 ασιστ αιρθμους Τζολη πριν φυγει δλδ...
Επισης ειναι ελευθερος, αρα σημαινει οτι ειχε θεματα,ειτε με τη διοικηση ειτε με τον προπονητη, οποτε και αυτο μπορει να παιζει ρολο οτι δεν ηταν βασικουρα εκει...
Εγω βλεπω οτι εχει κληθει στα 19 του Εθνικη Σερβιας!!!Δεν καλεισαι εκει στα 19 αν δεν εισαι σουπερ ταλεντο...
adman

Δημοσίευση από adman »

proedros έγραψε:Συγνώμη στο Σερβακι τι ακριβώς έχετε δει ρε παιδιά;Έναν μέτριο σε ταχυτητα παίκτη βλέπω , πολύ αδύναμο , με αδύναμο σουτ και χωρίς αριθμούς στην Παρτιζάν που το πρωτάθλημα τους είναι τρομερά υποβαθμισμένο..
Θα συμφωνήσω. Λες και βλέπω μια χειρότερη εκδοχή του Λάμπρου.
kos

Δημοσίευση από kos »

Τιτίκα το σερβακι... Υπό προϋποθέσεις και μόνο αν πάρουν 2
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

Καμία σχέση με Τζόλη, ο Τζολης στα 19 του έφυγε από εμάς. Ήταν βασικότατος σε ομάδα Europa League και είχε 14 γκολ, 6 ασίστ στη τελευταία του σεζόν.
Ο Σέρβος 3 σεζόν παίζει με την πρώτη ομάδα και ακόμη δεν είναι βασικός ούτε στο πρωτάθλημα, ενώ πέρσι είχε 2 γκολ, 2 ασίστ.

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Για το Σέρβο παιζει τπτ και το συζηταμε?? Γιατί αλλιώς θα έπρεπε να μεταφερθούμε στο '' ποιον παικτη θα θελατε στην ομάδα''
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”