Facebook δεν έχω, ράδιο δεν πιάνω εδώ χάμω, συνεπώς τα ΑΡΔ δεν με αγγίζουν.barlow4 έγραψε: για το υγ.γιατι να μην περιμενεις λιγο καιρο να μας επικοινωνησουν κ τις σκοπευουν να κανουν, που ως τωρα τιποτα δεν εχουν πει οι ιδιοι παρα μονο οι ψωμολυσσες αρδ.μπορει και να γλιτωσεις τη φαση της κωλοτουμπας.
για το υγ3.τωρα σοβαρα πιστευεις οτι με το σαββιδη ακομα και ξενερωμενο θα φερουμε σαλμον μπαιανο πία και αλαν μουμιν μπαλαφα κ ηλιαδη για να παιξουμε στο επομενο πρωταθλημα.η λογικη μοιαζει με το παιδακι που δεν του παιρνουν παγωτο και απειλει οτι θα αυτοκτονησει.
οσο για τη χωρις λογο και αιτια μειωση αποδοχων τι να πω.ειναι συμβολαιο αναλογο των δυνατοτητων που εδειξε ο μαντουρο?βερεσε τα ακουω εγω τα βαενθια και σεβιλλη.εδω τι εδειξε.πιο αργος και βραδυκινητος απο το τζιολη.να παιρνει αυτος ο ανθρωπος κοντα μυριο?να ειναι μισοβασικος και μισοπαγκιτης και να εχει απο τα μεγαλυετρα συμβολαια?και ο μαρτενς το ιδιο.μπορει ολοι να τον πιστευουμε οτι αξιζει αλλα δεν το εδειξε και τραυματιζεται συνεχεια.ας κανει ενα συμβολαιο ακομα μεγαλυτερο αλλα με προυποθεσεις συμμετοχων.ειναι δυνατον να καθεται ολη τη χρονια απο τραυματισμους και να του δινεις ενα απο τα μεγαλυτερα συμβολαια?
το μονο φαουλ που ειδα εγω ως τωρα ειναι αυτο το οποιο ειναι και αντικειμενικο και οχι γεννημα της φαντασιας καποιου αρδ.δηλαδη η διαχειριση των υποθεσεων λινο και βουκιτς.
υγ.καλα τα λεω dip myalo?
Δεν φταίει ο Μαντούρο που τον φέρανε μπρο, φταίει αυτός που τον επέλεξε, και δέχτηκε να δώσει έναν σκασμό λεφτά γιατί κι εμένα μου ακούγονται βερεσέ τι έκανε στο παρελθόν. Στη βράση κολλάει το σίδερο.
Το ίδιο και οι λοιποί παίχτες και ειδικά του Λούκας που τον κάναμε σκάουτιγκ 2 χρόνια μέχρι να τον φέρουμε και με το που ήρθε τελικά δεν μας κάνει.
Όσο για το Σαββίδη προβληματίζομαι από το εξής απλό. Η εναλλαγή πολιτικής και η μετάβαση από το να πετάει στον κουβά λεφτά (με αρκετή υποβοήθηση διάφορων λαμογιών) μέχρι να κάνει μια συμπαγή και δυνατή ομάδα ανταγωνιστική για μένα είναι φόβητρο, εξού και τα ΥΓ.
Δεν θέλω να παίρνει ο Άγγελος τις υπεραξίες κάθε αθλητή και το 110%, αλλά απλώς την αξία και το 90%. Αυτό φοβάμαι. Αυτό με προβληματίζει γιατί θεωρώ πως αν δώσεις 100.000.000€ στον Άγγελο να σου κάνει ομάδα είναι ικανός να σου κάνει με 3.000.000€ και τα άλλα 97 να τα κρατήσει κάβα.
Δεν ξέρω τι σύνδρομο μας έχει πιάσει αλλά αυτό το κρύο-ζέστη δεν αντέχεται και όσο το σκέφτομαι τόσο δεν βγάζω άκρη.
Ναι έχεις δίκιο, ναι δεν έχουν επικοινωνήσει τις προθέσεις τους στη πλατιά μάζα του κόσμου, ναι δεν ξέρουμε πολλά πράγματα, ναι δεν ξέρουμε την οικονομική πολιτική της φετινής σαιζόν αλλά μετά το περσινό φιάσκο η απότομη αλλαγή σημαίνει παραδοχή του λάθους.
Θέλω να πω και κάτι για το βάζελο. Καλώς ή κακώς, δικαίως ή αδίκως ήταν η έκπληξη του πρωταθλήματος. Δεν έκανε πρωταθλητισμό όμως. Φόρτσαρε την κατάλληλη στιγμή. Τέτοιες ομάδες υπήρξαν πολλάκις στο παρελθόν με ένα κοινό συντελεστή. Την μηδενική διατηρισημότητα των όσων πετύχανε χωρίς φράγκα.