Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Asimos

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Δημοσίευση από Asimos »

barlow4 έγραψε: για το υγ.γιατι να μην περιμενεις λιγο καιρο να μας επικοινωνησουν κ τις σκοπευουν να κανουν, που ως τωρα τιποτα δεν εχουν πει οι ιδιοι παρα μονο οι ψωμολυσσες αρδ.μπορει και να γλιτωσεις τη φαση της κωλοτουμπας.
για το υγ3.τωρα σοβαρα πιστευεις οτι με το σαββιδη ακομα και ξενερωμενο θα φερουμε σαλμον μπαιανο πία και αλαν μουμιν μπαλαφα κ ηλιαδη για να παιξουμε στο επομενο πρωταθλημα.η λογικη μοιαζει με το παιδακι που δεν του παιρνουν παγωτο και απειλει οτι θα αυτοκτονησει.
οσο για τη χωρις λογο και αιτια μειωση αποδοχων τι να πω.ειναι συμβολαιο αναλογο των δυνατοτητων που εδειξε ο μαντουρο?βερεσε τα ακουω εγω τα βαενθια και σεβιλλη.εδω τι εδειξε.πιο αργος και βραδυκινητος απο το τζιολη.να παιρνει αυτος ο ανθρωπος κοντα μυριο?να ειναι μισοβασικος και μισοπαγκιτης και να εχει απο τα μεγαλυετρα συμβολαια?και ο μαρτενς το ιδιο.μπορει ολοι να τον πιστευουμε οτι αξιζει αλλα δεν το εδειξε και τραυματιζεται συνεχεια.ας κανει ενα συμβολαιο ακομα μεγαλυτερο αλλα με προυποθεσεις συμμετοχων.ειναι δυνατον να καθεται ολη τη χρονια απο τραυματισμους και να του δινεις ενα απο τα μεγαλυτερα συμβολαια?
το μονο φαουλ που ειδα εγω ως τωρα ειναι αυτο το οποιο ειναι και αντικειμενικο και οχι γεννημα της φαντασιας καποιου αρδ.δηλαδη η διαχειριση των υποθεσεων λινο και βουκιτς.
υγ.καλα τα λεω dip myalo?
Facebook δεν έχω, ράδιο δεν πιάνω εδώ χάμω, συνεπώς τα ΑΡΔ δεν με αγγίζουν.

Δεν φταίει ο Μαντούρο που τον φέρανε μπρο, φταίει αυτός που τον επέλεξε, και δέχτηκε να δώσει έναν σκασμό λεφτά γιατί κι εμένα μου ακούγονται βερεσέ τι έκανε στο παρελθόν. Στη βράση κολλάει το σίδερο.

Το ίδιο και οι λοιποί παίχτες και ειδικά του Λούκας που τον κάναμε σκάουτιγκ 2 χρόνια μέχρι να τον φέρουμε και με το που ήρθε τελικά δεν μας κάνει.

Όσο για το Σαββίδη προβληματίζομαι από το εξής απλό. Η εναλλαγή πολιτικής και η μετάβαση από το να πετάει στον κουβά λεφτά (με αρκετή υποβοήθηση διάφορων λαμογιών) μέχρι να κάνει μια συμπαγή και δυνατή ομάδα ανταγωνιστική για μένα είναι φόβητρο, εξού και τα ΥΓ.

Δεν θέλω να παίρνει ο Άγγελος τις υπεραξίες κάθε αθλητή και το 110%, αλλά απλώς την αξία και το 90%. Αυτό φοβάμαι. Αυτό με προβληματίζει γιατί θεωρώ πως αν δώσεις 100.000.000€ στον Άγγελο να σου κάνει ομάδα είναι ικανός να σου κάνει με 3.000.000€ και τα άλλα 97 να τα κρατήσει κάβα.

Δεν ξέρω τι σύνδρομο μας έχει πιάσει αλλά αυτό το κρύο-ζέστη δεν αντέχεται και όσο το σκέφτομαι τόσο δεν βγάζω άκρη.

Ναι έχεις δίκιο, ναι δεν έχουν επικοινωνήσει τις προθέσεις τους στη πλατιά μάζα του κόσμου, ναι δεν ξέρουμε πολλά πράγματα, ναι δεν ξέρουμε την οικονομική πολιτική της φετινής σαιζόν αλλά μετά το περσινό φιάσκο η απότομη αλλαγή σημαίνει παραδοχή του λάθους.

Θέλω να πω και κάτι για το βάζελο. Καλώς ή κακώς, δικαίως ή αδίκως ήταν η έκπληξη του πρωταθλήματος. Δεν έκανε πρωταθλητισμό όμως. Φόρτσαρε την κατάλληλη στιγμή. Τέτοιες ομάδες υπήρξαν πολλάκις στο παρελθόν με ένα κοινό συντελεστή. Την μηδενική διατηρισημότητα των όσων πετύχανε χωρίς φράγκα.
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

barlow και angelheart
Αυτή την στιγμή ίσως και ο Άγγελος να μην έχει καταλήξει 100% σε αυτούς που θα μείνουν. Δεν είναι εύκολο να διορθώσεις ενα τόσο ανισσόροπο ρόστερ που κουβαλάει παίκτες των τριών τελευταίων προπονητών (Μπόλονι, Δώνη, Στέβενς) και άστοχες μανατζερικές επιλογές (κολεξιον καλοκαιριού 2013).
Τί θα πρέπει δηλαδή να κάνουν; Να διαρρέουν παπά στους δημοσιογράφους; Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.
Υπομονή. Μόλις παρουσιάστει ο Άγγελος και μιλήσει θα μπούνε όλα σε σειρά. Μεχρι τότε δείτε μπάσκετ, κλείστε τα γ@μωραδιόφωνα και ανοίξτε τα μάτια γιατί κυκλοφορεί τόσο σορτσάκι που θα μας τα πετάξει έξω!
:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Σε λίγο θα μας βγάλετε οτι δε θέλει να έχει παίκτης συμβόλαιο πάνω από εκατό χιλιάρικα. Όπως έδιωξε με τη μια το βρύζα όταν ανέλαβε το 1997, αρνήθηκε να έρθει ο φρατζέσκος λίγο αργότερα, ενώ όταν πήγε στον παναθηναϊκό πήραν πόδι κατευθείαν νικοπολίδης, χένρικσεν, σάριτς, γκαλέτο, σόουζα, πφλίπσεν και βλάοβιτς.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

κατ'αρχην δεν ξερουμε αν θα παμε απο το ξοδεμα στο αντιθετο.ας περιμενουμε να δουμε.δεν υπερασπιζομαι κανεναν.αν αρχισουν και φερνουν αμαφουληδες κ εγς θα κραξω.προς το παρον δεν εχω τιποτα να πιαστω για να κραξω.αυτο λεω.τη περιρρεουσα ατμοσφαιρα για μειωσεις σαρδελες κλπ τη δημιουργουν οι αρδ που οσο μακρυα και να ειναι ιντερνετ εχεις.
απο εκει και περα οντως αυτος που τους εφερε φταιει και οχι οι ιδιοι οι παικτες.αυτο δε σημαινει πως πρεπει να μεινουν ,η εν παση περιπτωσει οτι θα πρεπει να πληρωνονται βασει βιογραφικου και οχι αποδοσης.καλως η κακως καποιος τους εφερε,ειναι εδω και παιρνουν τα μεγαλα συμβολαια χωρις λογο.
για το λουκας δεν ξερω τι να πω.παλι περιμενω.δε νομιζω να θελουν να τον διωξουν εκτος και αν θελει αυτος να φυγει.ουτε πιστευω οτι ειπε κανεις οτι δε μας κανει.
οσο για την παραδοχη του λαθους καλα θα κανουν να το αποδεχτουν και να αλλαξουν πορεια.ο περσινος σχεδιασμος ηταν χαντρες και καθρεφτακια για ιθαγενεις.και δεν πιστευω ο αναστασιαδης αν του πουν παρε 15 να πει θελω 3.γουμενο ειχε τοτε και πουλουσε φυκια για μεταξωτες κορδελες.
και το ξαναλεω δεν αποκλειω τιποτα.αλλα δεν ειδα και τιποτα για να εχω αρνητικη γνωμη.ας ξεκινησουν να πραττουν κ βλεπουμε.27 μαιου σημερα.τι επρεπε να εχει γινει.δεν αποφασιζει μια ομαδα μονη της.υπαρχον κ οι παικτες που εχουν κ τα θελω τους κ τις παραξενιες τους και ειναι και η περιοδος του νυφοπαζαρου που υπογεια οι μανατζαραιοι προξενευουν την πραμματεια τους απο εδω κ απο εκει και παιρνουν τα μυαλα του καθε καγκουρα αερα.δεν ειναι φουτμπολ μανατζερ.
υγ.ανανεωσε το λινο.μη με συγχιζεις.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Είμαστε κοντά με το Λίνο και το διάβασα στο ΑΡΔοσάιτ :opaokara:

Λέμε τα ίδια πράγματα, απλώς εγώ είμαι λίγο πιο αιχμηρός γιατί περιμένω με την οικονομική άνεση που έχει ο ΠΑΟΚ να είμαστε όλοι λίγο πιο ήρεμοι...
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Σου κάθετε το λαχείο Νάτχο, που είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ παίχτης που μπορεί να σου βγει μακροπρόθεσμα ΤΖΑΜΠΑ με μελλοντική πώληση ή και κέρδος... ΠΡΕΠΕΙ να τον κρατήσεις..

ΠΡΕΠΕΙ να στείλεις στα ΜΜΕ (τα αθηναϊκά) σανό για τον καινούριο Καφού τον Κίτσιου, όπως και τον καινούριο Γκατούσο τον Κάτσε. Μέχρι τότε θα είμαστε τα κορόιδα που θα βλέπουμε πωλήσεις Κάγκουρα 17εκ. και Μανωλά τώρα 5εκ.

Σε αυτό το πράγμα ο Βρύζας και οι λοιποί έχει μαύρα μεσάνυχτα.. ποτέ δε βρήκε παίχτη με μελλοντικά οφέλη.. παλιά μυαλά που σκέφτονται ακόμη όπως 4 χρόνια πριν που βγαίναμε τσίμα-τσίμα.. Λοιπόν έχω 5 κουκιά, θα φέρω το Ρομπέρ με 0,5 κουκί να βγει η χρονιά.
Α.. με συχωρείτε.. διάλεξαν το Λούκας ως μελλοντική μεταγραφή.. τον οποίο αν βρούμε κάπου να τον δώσουμε τζάμπα θα είναι ευχή Θεού..

Ως τότε ας είμαστε τα κορόιδα με Τζιόληδες-Νίνηδες και παιχνίδια μανατζαρέων.. κι άσε το χοντρό να πουλάει Αμπντούνιδες 3εκ. Άλλωστε το ποδόσφαιρο πλέον είναι χρηματηστήριο.. και ως συνήθως κάποιος πρέπει να είναι το κορόιδο...

Κύριες και κύριοι.. ο ΠΑΟΚ του 2014!
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

κοιτα το νατχο τον κρατας σχετικα ευκολα.
πες οτι ληγει το συμβολαιο και σκαει προταση απο τη ρομα.κανεις ενα add new manager (αρκει να εχεις φορτωσει τα εμπορικα πρωταθληματα στο background) παιρνεις ρομα και ακυρωνεις τη μεταγραφη.καθως περναει ο καιρος σκαει προταση απο τη βαλενθια, ακολουθεις την ιδια τακτικη μεχρι να τελειωσει το καλοκαιρι οποτε δε βρισκει ομαδα κ τον ανανεωνεις.επισης μπορεις να μπεις σε editor και να βαλεις αγαπημενη ομαδα τον ΠΑΟΚ και μισητες ολες τις υπολοιπες του κοσμου.οποτε ουτε καν θα το συζηταει.διοτι το αν θα μεινει ο νατχο ειναι καθαρα θεμα του πως θα το χειριστουμε εμεις.και εγω στη θεση του αν μου ελεγαν ελα καμπιονατο ελα μπουντεσλιγκα ελα πρεμιερσιπ θα περιμενα τις βασκανιες του βρυζα για να δω αν θα ψηθω.
το πρωταθλημα ειναι ανεκδοτο και αυτο το εχει δει μια χαρα ο νατχο.οσα κ να μου εδιναν αν ειχα προτασεις απο σοβαρες ομαδες δεν καθομουν.ο μαρινακης ειναι ικανος αν ο νατχο ριξει κανενα μπουκετο στις αδερφες του γαυρου να εφευρει τιμωρια αφαιρεσης των βραβειων που πηρε στη ρωσια ο νατχο.
μια πιθανοτητα υπαρχει να μεινει.να μην του γιενι προταση που να αξιζει απο ομαδες της δυσης.αν εχει προτασεις μονο απο ρωσιες η εστω βελγια κλπ η αν οι προτασεις δεν του δινουν εγγυησεις πρωταγωνιστικες σε εναν βαθμο τοτε μπορει να το σκεφτει.κατα τα αλλα η θεση του ΠΑΟΚ ειναι απο την αρχη του κομπαρσου.αλλιως δεν θα ερχοταν για εξαμηνο λες και ειναι μπασκετ.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

αρρωστάκι με CM01/02 και εσύ εεε;;; :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

κλωτσησαμε κεριερες για το μανατζερ.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Άμα σας πω ότι ακόμη αυτήν την έκδοση παίζω κάθε βράδυ μέχρι τα χαράματα, τί θα με πείτε;... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

πες μου οτι παιζεις με to madeira και peter prospar.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Με Σκαλίδη από τα Χανιά και Αλεξ.Παπαδόπουλο απο Εθνικό αστέρα... :lol:

Μια από τα ίδια...13 χρόνια κόλλημα :lol:
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

paok87 έγραψε:Με Σκαλίδη από τα Χανιά και Αλεξ.Παπαδόπουλο απο Εθνικό αστέρα... :lol:

εγω παιζω το φμ 14 με το cheat engine για να εχω απεριοριστο μπατζετ αλλα παλι απο κατι χωρια χανω :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

paok87 έγραψε:Με Σκαλίδη από τα Χανιά και Αλεξ.Παπαδόπουλο απο Εθνικό αστέρα... :lol:

Τσσσς ποσο πίσω με πηγες ρε συ...

Sent from my mind using boobs power
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

barlow4 έγραψε:πες μου οτι παιζεις με to madeira και peter prospar.
Προτιμώ να τ' ακουμπώ σε west-guardiola-tsigalko. Τελικό τσουλου από δεύτερη χρονιά. Ποιός Κόλκας, το γατάκι να πούμε...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”