Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
Δεν είναι το ποσόν το θέμα, που παρεμπιπτόντως τα 6εκ. είναι απλά για την αγορά του πλειοψηφικού (από εκεί και πέρα μόνο οι ίδιοι ξέρουν το bussiness plan όπως είπαν). Είναι και πολλά άλλα πράγματα... Δεν είναι εύκολο να ασχοληθείς με ομάδα, και ειδικά ένας όμιλος αράβων που ξεψυρίζουν και το παραμικρό..
Παράδειγμα οτι παίζουν με τη φήμη τους πρώτα απ'όλα και εξετάζουν και τα πιθανά οφέλη αυτής της αγοράς..
Γνώμη μου πως το οτι οι συζητήσεις κράτανε 6 μήνες είναι θετικό... Τουλάχιστον δείχνει σοβαρή επένδυση...
Ας σκεφτούμε πως σε αντίθετη περίπτωση θα λέγαμε "ποιοι είναι αυτοί που εμφανίστηκαν απο το πουθενά" και "πως αγοράζεις μια ομάδα έτσι ξαφνικά" και "κάτι βρωμάει εδω" κλπ κλπ...
Παράδειγμα οτι παίζουν με τη φήμη τους πρώτα απ'όλα και εξετάζουν και τα πιθανά οφέλη αυτής της αγοράς..
Γνώμη μου πως το οτι οι συζητήσεις κράτανε 6 μήνες είναι θετικό... Τουλάχιστον δείχνει σοβαρή επένδυση...
Ας σκεφτούμε πως σε αντίθετη περίπτωση θα λέγαμε "ποιοι είναι αυτοί που εμφανίστηκαν απο το πουθενά" και "πως αγοράζεις μια ομάδα έτσι ξαφνικά" και "κάτι βρωμάει εδω" κλπ κλπ...
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
-Κύριε Σπυράτο, στην ανακοίνωση που υπογράφετε και εσείς, γίνεται λόγος για δραστικές αλλαγές στη διοίκηση και την οργάνωση της ομάδας, εφόσον το consortium fund αναλάβει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών. Αναρωτιέται, κατά συνέπεια, ο κόσμος του ΠΑΟΚ, αν στα πλάνα σας βρίσκεται ο Θόδωρος Ζαγοράκης...
"Αυτό είναι το μόνο βέβαιο. Ο κ. Οντέι (έτσι πρόφερε το όνομα του Oday Al Shammarri) έχει προσωπική σχέση μαζί του. Φυσικά και η προοπτική να συνεχίσει στην διοίκηση παραμένει για μας πρώτη προτεραιότητα. Μόνο αν ο κ. Ζαγοράκης το επιθυμεί δεν θα είναι στο πλευρό μας".
οσο θα ειναι ο ζαγορ μεσα εγω δεν φοβάμαι.
το οτι κρατάνε τοσο πολυ για μενα καλο φενετε αν και απο οτι μπορεσα να καταλάβω απο την ανακοίνωση κολανε σε καποια πραγματα όπως αυτο που λεει για τον νομο και τις ελληνικές ΠΑΕ κτλ.
Αδερφε οταν λες αγοράζει 15 μιρια χρεοι τη εννοείς?
εγω δεν βλεπω να χρωσταει ο ΠΑΟΚ τιποτα.... 1,κατι που χρωστάει και ειναι στην ρύθμιση πληρώνετε κανονικα και τα αλλα εκτός το οτι δεν τα ζηταει κανεις και ο ζαγορ που έτρεχε να τα πληρώσει δεν ενοιαζε κανεναν απο ολος τους άχρηστους που κυβερναν .... αρα δεν χρωστας.
για μενα αγοράζουν ομαδα μι κιαλο στην ευρωπη, αγοράζουν μελλοντικό γηπεδο, αγοραζουν επιχειρήσεις στην ελλαδα και πολλα αλλα ... ακομη και να πληρώσουν τα χρεοι αν δωσουν 5 μιρια στο κρατος ξεχρέωσαν.... λετε να ειναι πολλα για αυτους?
μακαρι να γινει η συμφωνία γιατι ο ΠΑΟΚ για να τον δουμε εκει που θελουμε θελει λεφτα ... ολα τα αλλα τα εχει.
"Αυτό είναι το μόνο βέβαιο. Ο κ. Οντέι (έτσι πρόφερε το όνομα του Oday Al Shammarri) έχει προσωπική σχέση μαζί του. Φυσικά και η προοπτική να συνεχίσει στην διοίκηση παραμένει για μας πρώτη προτεραιότητα. Μόνο αν ο κ. Ζαγοράκης το επιθυμεί δεν θα είναι στο πλευρό μας".
οσο θα ειναι ο ζαγορ μεσα εγω δεν φοβάμαι.
το οτι κρατάνε τοσο πολυ για μενα καλο φενετε αν και απο οτι μπορεσα να καταλάβω απο την ανακοίνωση κολανε σε καποια πραγματα όπως αυτο που λεει για τον νομο και τις ελληνικές ΠΑΕ κτλ.
Αδερφε οταν λες αγοράζει 15 μιρια χρεοι τη εννοείς?
εγω δεν βλεπω να χρωσταει ο ΠΑΟΚ τιποτα.... 1,κατι που χρωστάει και ειναι στην ρύθμιση πληρώνετε κανονικα και τα αλλα εκτός το οτι δεν τα ζηταει κανεις και ο ζαγορ που έτρεχε να τα πληρώσει δεν ενοιαζε κανεναν απο ολος τους άχρηστους που κυβερναν .... αρα δεν χρωστας.
για μενα αγοράζουν ομαδα μι κιαλο στην ευρωπη, αγοράζουν μελλοντικό γηπεδο, αγοραζουν επιχειρήσεις στην ελλαδα και πολλα αλλα ... ακομη και να πληρώσουν τα χρεοι αν δωσουν 5 μιρια στο κρατος ξεχρέωσαν.... λετε να ειναι πολλα για αυτους?
μακαρι να γινει η συμφωνία γιατι ο ΠΑΟΚ για να τον δουμε εκει που θελουμε θελει λεφτα ... ολα τα αλλα τα εχει.
-
gate4mitsos
Α,μπραβοFalegkos έγραψε:μακαρι να γινει η συμφωνία γιατι ο ΠΑΟΚ για να τον δουμε εκει που θελουμε θελει λεφτα ...
- navigator11
δλδ ενα μηνα τωρα θα εχουμε αυτο το βιολι;θα ψαχνουμε πληροφοριες κ επειδη δε θα βρισκουμε τπτ στο ιντερνετι θα εχουμε ολημερις κ οληνυχτις διατυπωση ... αμφιβολιων;
εγω λεω ας θεωρησουμε το θεμα ως ΜΗ ΥΠΑΡΧΟΝ κ ας επικεντρωθουμε στα αγωνιστικα.ο,τι ειναι να γινει θα γινει!με την επιστροφη απο τις γιορτες,θα πληροφορηθουμε ΕΠΙΣΗΜΩΣ πως εχει η κατασταση.ΕΠΙΣΗΜΩΣ!
ελπιζω η παρουσια των αραβων να εξακολουθησει,μεχρι να δοθει η συνεντευξη με τη διοικηση,να ειναι διακριτικη κ να μην εχουμε συνεντευξεις επι συνεντευξεων απο σημερα!
εγω λεω ας θεωρησουμε το θεμα ως ΜΗ ΥΠΑΡΧΟΝ κ ας επικεντρωθουμε στα αγωνιστικα.ο,τι ειναι να γινει θα γινει!με την επιστροφη απο τις γιορτες,θα πληροφορηθουμε ΕΠΙΣΗΜΩΣ πως εχει η κατασταση.ΕΠΙΣΗΜΩΣ!
ελπιζω η παρουσια των αραβων να εξακολουθησει,μεχρι να δοθει η συνεντευξη με τη διοικηση,να ειναι διακριτικη κ να μην εχουμε συνεντευξεις επι συνεντευξεων απο σημερα!
δεν υπαρχει η εταιρια... η μαλον υπαρχει πλεον.PARASANDALOS έγραψε:στο γοογλε παντως δε βρισκω κατι.....της εταιρειας
http://www.consortium-im.com/contact.aspx
ειναι ενα σκαλοπάτι
lamosas έγραψε:Να σας θυμίσω πως έγινε η αγοραπωλησία της ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσα σε ένα μήνα;
Και μάλιστα μιλάμε για αγοραπωλησία. Δηλαδή κάποιος αγόραζε και κάποιος πουλούσε.
Στην περίπτωση της ομάδας μας, το μόνο που αγοράζεται είναι τα χρέη.
Απορώ λοιπόν προς τι τόση κωλυσιεργία (6 μήνες συζητήσεων) για την ολοκλήρωση μιας αγοραπωλησίας με σχετικά μικρό ποσό.
Εσενα ποιος σου ειπε οτι ο μαρινακης εχει αγορασει το γαυρο? εισαι τοσο σιγουρος γιαυτο? ησουν παρων και στις υπογραφες και στα διαδικαστικα?
Προσεξε δεν σε ειρωνευομαι και δεν λεω οτι δεν θα παρει τις μετοχες ο μαρινακης, το μονο που λεω ειναι οτι δεν εχει ολοκληρωθει η μεταβιβαση και ειμαι σιγουρος γιαυτο που γραφω.
μα γιατί, ο διαγωνισμός του ποιος δημοσιογράφος μπορεί να γλείψει καλύτερα πρέπει να έχει κάποιο νικητήελπιζω η παρουσια των αραβων να εξακολουθησει,μεχρι να δοθει η συνεντευξη με τη διοικηση,να ειναι διακριτικη κ να μην εχουμε συνεντευξεις επι συνεντευξεων απο σημερα!
δεν έχει να βρείς πολλά , μερικά που βρήκαμε τα βάζουμε πχPARASANDALOS έγραψε:στο γοογλε παντως δε βρισκω κατι.....της εταιρειας
http://www.consortium-im.com/contact.aspx
http://www.companycheck.co.uk/company/06272431
CRYSTREGAL LIMITED
CRYSTREGAL LIMITED was first registered at Companies House on 2007-06-07 as a Private Limited with share capital with registered number 06272431.
They have registered an SIC code of 74870 which is Unknown activity
According to Companies House the status of CRYSTREGAL LIMITED is currently Active.
The office address supplied by the incorporating directors was:
RIDGEWELL & BOREHAM ACCOUNTANTS,
24A CROWN STREET
BRENTWOOD
CM14 4BA
GB
You can find out more about CRYSTREGAL LIMITED on Google
Cash at Bank
From the most recent set of accounts filed by CRYSTREGAL LIMITED their cash at bank in 2010 was:
£1,141.
Cash in bank trend:
* 2010 - £1,141
* 2009 - £326
* 2009 - £326
* 2008 - £5,144
These figures are extracted from accounts filed on 2010-11-12 and supplied by ukdata.com - learn about Interpreting Company Accounts
http://www.indiatradezone.com/search/me ... objtype=IF
Cryst Regal Inc.
IMPORT & EXPORT INTERNATIONALLY - Agricultural development programmes. - Liquid Fertilizer enhancement - Various - - Various Fertilizer & Crops Seeds suppliers, Developers & Distributors. - UREA Suppliers & Distributers. - Food basic Ingrediants - WFP. - Flour / Wheat / Apples / Oranges / Olives / Tomato Paste / Cooking Oil / Frozen Meat. - Baby Products provider Agents. - Electronic Products Supplier Agents. - Steel Lighting Suppliers into development of towns & cities. - Metal - steel and Cast Iron
2- Thesi Hasapakia
Thessaloniki 57009
Kalohori Greece
http://www.manufacturer.com/product/i2356920-Flour.html
Company Name: Cryst Regal Inc.
Address: 2- Thesi Hasapakia Thessaloniki 57009 Kalohori
Tel: 30-6947-669328,447957980837,447956202498 ,
Fax: 30-2310-751626,441708861016
Homepage: http://www.agrogreece.gr
Contact Person: A.Ali , Business Consultant
Country: Greece
http://www.manufacturer.com/company/i11 ... +Inc..html
IMPORT & EXPORT INTERNATIONALLY - Agricultural development programmes. - Liquid Fertilizer enhancement - Various - - Various Fertilizer & Crops Seeds suppliers, Developers & Distributors. - UREA Suppliers & Distributers. - Food basic Ingredia
Business Type: Distributor Buying Agent Dealer / Reseller Service Provider
Estimated Annual Sales (USD): 1 million to 5 million USD
Year Established: 1970
CrystRegal Inc/Ltd. Has Several Offices Internationally and is well recognised for its commitment, Unity and generation experience into Trading Excellence, providing over 40years trading experience and knowledge. Engaged in exports & Imports of Agricultural development programmes & trading of Agricultural products (various). Involvements are within 4sectors:Paragraph 2- We offer a complete trading service into transportation, Consultancy and problem solving services
Αλλα parasandale μην ανησυχείς. όπως δήλωσε ο δικηγόρος τους "έχει πετρελαϊκές από πίσω".
ΥΓ: υπομονή, περιμένουμε τα 6.7 εκατομμύρια euro....αν τα βάλουν μαγkια τους.
Καποιοι δεν εχετε καταλαβει οτι η προοπτικη που ανοιγεται ειναι σοβαρη και τεραστια...
Ουτε σε γοογλε θα βρουμε οικον στοιχεια ,ουτε πουθενα...
Εχεγγυο της προοπτικης ειναι ο Ζαγορακης και γι αυτο θα παραμεινει στην θεση που γνωριζει πολυ καλα χωρις να εχει να σκεφτει και αλλα στο κεφαλι του ,οπως πριν..
Εξαλλου με τον Σαμαρι υπαρχει προσωπικη επαφη και φιλια και ξερουμε ολοι οτι ο Ζαγορακης τα μετραει πολυ αυτα..
Οσο αναφορα τα χρεη, μονομιας θα πληρωθουν και ...game over...
Ουτε σε γοογλε θα βρουμε οικον στοιχεια ,ουτε πουθενα...
Εχεγγυο της προοπτικης ειναι ο Ζαγορακης και γι αυτο θα παραμεινει στην θεση που γνωριζει πολυ καλα χωρις να εχει να σκεφτει και αλλα στο κεφαλι του ,οπως πριν..
Εξαλλου με τον Σαμαρι υπαρχει προσωπικη επαφη και φιλια και ξερουμε ολοι οτι ο Ζαγορακης τα μετραει πολυ αυτα..
Οσο αναφορα τα χρεη, μονομιας θα πληρωθουν και ...game over...
ποιος το ειπε αυτο για 14 εκατομμυρια εξτρα ?moican4 έγραψε:Στο τελος της ανακοινωσης , φαινεται ξεκαθαρα πως η συμφωνια εχει κλεισει ..
Ο μηνας παρατασης διαφαινεται και μεσα στην ανακοινωση για ποιο λογο γινεται...
Ξαναλεω, τα 6 μυρια αν δεν εχουν δοθει ηδη ,θα δοθουν την επομενη εβδομαδα που θα πεσουν οι(οριστικες) υπογραφες...
Και μετα θα ερθουν και αλλα 14 για τις λοιπες υποχρεωσεις..
Το φωναζω εδω και πολυ καιρο αλλα λιγο υπομονη να κανουμε......
Εγω.. 
Υπαρχει ενα ολοκληρο πλανο το οποιο θα υλοποιηθει βημα προς βημα...
Υπαρχει ενα ολοκληρο πλανο το οποιο θα υλοποιηθει βημα προς βημα...
Ekτιμώ πολύ την αισιοδοξία πολλών συνοπαδών μου.
Ειτε πηγάζει απο πληροφόρηση που εγώ δε διαθέτω, είτε είναι έμφυτη - ως στάση ζωής.
Χαρη προς αποφυγη παρεξήγησης δεν αναφέρομαι σε σένα. Μιλώ για το γενικότερο κλίμα που επικρατεί.
Προσωπικά δε πιστεύω τίποτα απο αυτά που βγαίνουν. Και είμαι ιδιαίτερα ενοχλημένος που αυτά γίνονται στη πλάτη του ΠΑΟΚ . Υποτίθεται τέτοιες εποχές είχαν (?) περάσει ανεπιστρεπτί.
Ειμαι ιδιαίτερα ενοχλημένος που μια σοβαρή διεργασία στα διοικητικα του ΠΑΟΚ (ΑΜΚ) έχει αναβληθει-ματαιωθεί-μετατεθεί 2 φορές σε διάστημα 1 μήνα.
Ειμαι ιδιαίτερα ενοχλημένος που από παντου ερχόντουσαν πληροφορίες ότι 20 Δεκέμβρη θα "αλλάξουμε σελίδα"....και αντι γιαυτό βλέπουμε Κυριακάτικα να κάνουμε κωλοτουμπες , να δινουμε ενα μηνα περιθώριο ακομα και να δινουν και δελτιο τυπου και οι Αραβες .
Οταν πάλι έκραζα πριν λίγο καιρο και έλεγα για το deadline στις 20 Δεκμβριου .. και γιατί χρειάζεται αφού ,όπως λένε, έχει συμφωνήσει ο Ζαγορ... ένας φίλος εδώ μου ειπε..." Μα για να ξέρει ο Ζαγορ τι μπατζετ θα εχει. ΠΑΟΚ εισαι , δε θα περιμένεις μια ζωή" . Και είχε δίκιο για αυτό, με έπεισε.
Προφανώς αυτό έπαψε να ισχύει.
Και για να τελειώσω με το πρωινό Δευτεριατικο κράξιμο , ειναι ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ για το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ να μου έχει φατσα-καρτα μετά από τα ξεφτιλικια της Κερκυρας , μια φωτο με Αραβες + τη Τουμπα.
Ναι μεν μας ξεπάτωσε ο τσιγκας και ο ιωάννου , αλλά ΠΑΟΚτση μη μασας εσυ. Ερχεται ο Σαλαντιν να σε σώσει
ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ.
Ειτε πηγάζει απο πληροφόρηση που εγώ δε διαθέτω, είτε είναι έμφυτη - ως στάση ζωής.
Χαρη προς αποφυγη παρεξήγησης δεν αναφέρομαι σε σένα. Μιλώ για το γενικότερο κλίμα που επικρατεί.
Προσωπικά δε πιστεύω τίποτα απο αυτά που βγαίνουν. Και είμαι ιδιαίτερα ενοχλημένος που αυτά γίνονται στη πλάτη του ΠΑΟΚ . Υποτίθεται τέτοιες εποχές είχαν (?) περάσει ανεπιστρεπτί.
Ειμαι ιδιαίτερα ενοχλημένος που μια σοβαρή διεργασία στα διοικητικα του ΠΑΟΚ (ΑΜΚ) έχει αναβληθει-ματαιωθεί-μετατεθεί 2 φορές σε διάστημα 1 μήνα.
Ειμαι ιδιαίτερα ενοχλημένος που από παντου ερχόντουσαν πληροφορίες ότι 20 Δεκέμβρη θα "αλλάξουμε σελίδα"....και αντι γιαυτό βλέπουμε Κυριακάτικα να κάνουμε κωλοτουμπες , να δινουμε ενα μηνα περιθώριο ακομα και να δινουν και δελτιο τυπου και οι Αραβες .
Οταν πάλι έκραζα πριν λίγο καιρο και έλεγα για το deadline στις 20 Δεκμβριου .. και γιατί χρειάζεται αφού ,όπως λένε, έχει συμφωνήσει ο Ζαγορ... ένας φίλος εδώ μου ειπε..." Μα για να ξέρει ο Ζαγορ τι μπατζετ θα εχει. ΠΑΟΚ εισαι , δε θα περιμένεις μια ζωή" . Και είχε δίκιο για αυτό, με έπεισε.
Προφανώς αυτό έπαψε να ισχύει.
Και για να τελειώσω με το πρωινό Δευτεριατικο κράξιμο , ειναι ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ για το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ να μου έχει φατσα-καρτα μετά από τα ξεφτιλικια της Κερκυρας , μια φωτο με Αραβες + τη Τουμπα.
Ναι μεν μας ξεπάτωσε ο τσιγκας και ο ιωάννου , αλλά ΠΑΟΚτση μη μασας εσυ. Ερχεται ο Σαλαντιν να σε σώσει
ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ.