μα γιατί, ο διαγωνισμός του ποιος δημοσιογράφος μπορεί να γλείψει καλύτερα πρέπει να έχει κάποιο νικητήελπιζω η παρουσια των αραβων να εξακολουθησει,μεχρι να δοθει η συνεντευξη με τη διοικηση,να ειναι διακριτικη κ να μην εχουμε συνεντευξεις επι συνεντευξεων απο σημερα!
Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
δεν έχει να βρείς πολλά , μερικά που βρήκαμε τα βάζουμε πχPARASANDALOS έγραψε:στο γοογλε παντως δε βρισκω κατι.....της εταιρειας
http://www.consortium-im.com/contact.aspx
http://www.companycheck.co.uk/company/06272431
CRYSTREGAL LIMITED
CRYSTREGAL LIMITED was first registered at Companies House on 2007-06-07 as a Private Limited with share capital with registered number 06272431.
They have registered an SIC code of 74870 which is Unknown activity
According to Companies House the status of CRYSTREGAL LIMITED is currently Active.
The office address supplied by the incorporating directors was:
RIDGEWELL & BOREHAM ACCOUNTANTS,
24A CROWN STREET
BRENTWOOD
CM14 4BA
GB
You can find out more about CRYSTREGAL LIMITED on Google
Cash at Bank
From the most recent set of accounts filed by CRYSTREGAL LIMITED their cash at bank in 2010 was:
£1,141.
Cash in bank trend:
* 2010 - £1,141
* 2009 - £326
* 2009 - £326
* 2008 - £5,144
These figures are extracted from accounts filed on 2010-11-12 and supplied by ukdata.com - learn about Interpreting Company Accounts
http://www.indiatradezone.com/search/me ... objtype=IF
Cryst Regal Inc.
IMPORT & EXPORT INTERNATIONALLY - Agricultural development programmes. - Liquid Fertilizer enhancement - Various - - Various Fertilizer & Crops Seeds suppliers, Developers & Distributors. - UREA Suppliers & Distributers. - Food basic Ingrediants - WFP. - Flour / Wheat / Apples / Oranges / Olives / Tomato Paste / Cooking Oil / Frozen Meat. - Baby Products provider Agents. - Electronic Products Supplier Agents. - Steel Lighting Suppliers into development of towns & cities. - Metal - steel and Cast Iron
2- Thesi Hasapakia
Thessaloniki 57009
Kalohori Greece
http://www.manufacturer.com/product/i2356920-Flour.html
Company Name: Cryst Regal Inc.
Address: 2- Thesi Hasapakia Thessaloniki 57009 Kalohori
Tel: 30-6947-669328,447957980837,447956202498 ,
Fax: 30-2310-751626,441708861016
Homepage: http://www.agrogreece.gr
Contact Person: A.Ali , Business Consultant
Country: Greece
http://www.manufacturer.com/company/i11 ... +Inc..html
IMPORT & EXPORT INTERNATIONALLY - Agricultural development programmes. - Liquid Fertilizer enhancement - Various - - Various Fertilizer & Crops Seeds suppliers, Developers & Distributors. - UREA Suppliers & Distributers. - Food basic Ingredia
Business Type: Distributor Buying Agent Dealer / Reseller Service Provider
Estimated Annual Sales (USD): 1 million to 5 million USD
Year Established: 1970
CrystRegal Inc/Ltd. Has Several Offices Internationally and is well recognised for its commitment, Unity and generation experience into Trading Excellence, providing over 40years trading experience and knowledge. Engaged in exports & Imports of Agricultural development programmes & trading of Agricultural products (various). Involvements are within 4sectors:Paragraph 2- We offer a complete trading service into transportation, Consultancy and problem solving services
Αλλα parasandale μην ανησυχείς. όπως δήλωσε ο δικηγόρος τους "έχει πετρελαϊκές από πίσω".
ΥΓ: υπομονή, περιμένουμε τα 6.7 εκατομμύρια euro....αν τα βάλουν μαγkια τους.
Καποιοι δεν εχετε καταλαβει οτι η προοπτικη που ανοιγεται ειναι σοβαρη και τεραστια...
Ουτε σε γοογλε θα βρουμε οικον στοιχεια ,ουτε πουθενα...
Εχεγγυο της προοπτικης ειναι ο Ζαγορακης και γι αυτο θα παραμεινει στην θεση που γνωριζει πολυ καλα χωρις να εχει να σκεφτει και αλλα στο κεφαλι του ,οπως πριν..
Εξαλλου με τον Σαμαρι υπαρχει προσωπικη επαφη και φιλια και ξερουμε ολοι οτι ο Ζαγορακης τα μετραει πολυ αυτα..
Οσο αναφορα τα χρεη, μονομιας θα πληρωθουν και ...game over...
Ουτε σε γοογλε θα βρουμε οικον στοιχεια ,ουτε πουθενα...
Εχεγγυο της προοπτικης ειναι ο Ζαγορακης και γι αυτο θα παραμεινει στην θεση που γνωριζει πολυ καλα χωρις να εχει να σκεφτει και αλλα στο κεφαλι του ,οπως πριν..
Εξαλλου με τον Σαμαρι υπαρχει προσωπικη επαφη και φιλια και ξερουμε ολοι οτι ο Ζαγορακης τα μετραει πολυ αυτα..
Οσο αναφορα τα χρεη, μονομιας θα πληρωθουν και ...game over...
ποιος το ειπε αυτο για 14 εκατομμυρια εξτρα ?moican4 έγραψε:Στο τελος της ανακοινωσης , φαινεται ξεκαθαρα πως η συμφωνια εχει κλεισει ..
Ο μηνας παρατασης διαφαινεται και μεσα στην ανακοινωση για ποιο λογο γινεται...
Ξαναλεω, τα 6 μυρια αν δεν εχουν δοθει ηδη ,θα δοθουν την επομενη εβδομαδα που θα πεσουν οι(οριστικες) υπογραφες...
Και μετα θα ερθουν και αλλα 14 για τις λοιπες υποχρεωσεις..
Το φωναζω εδω και πολυ καιρο αλλα λιγο υπομονη να κανουμε......
Εγω.. 
Υπαρχει ενα ολοκληρο πλανο το οποιο θα υλοποιηθει βημα προς βημα...
Υπαρχει ενα ολοκληρο πλανο το οποιο θα υλοποιηθει βημα προς βημα...
Ekτιμώ πολύ την αισιοδοξία πολλών συνοπαδών μου.
Ειτε πηγάζει απο πληροφόρηση που εγώ δε διαθέτω, είτε είναι έμφυτη - ως στάση ζωής.
Χαρη προς αποφυγη παρεξήγησης δεν αναφέρομαι σε σένα. Μιλώ για το γενικότερο κλίμα που επικρατεί.
Προσωπικά δε πιστεύω τίποτα απο αυτά που βγαίνουν. Και είμαι ιδιαίτερα ενοχλημένος που αυτά γίνονται στη πλάτη του ΠΑΟΚ . Υποτίθεται τέτοιες εποχές είχαν (?) περάσει ανεπιστρεπτί.
Ειμαι ιδιαίτερα ενοχλημένος που μια σοβαρή διεργασία στα διοικητικα του ΠΑΟΚ (ΑΜΚ) έχει αναβληθει-ματαιωθεί-μετατεθεί 2 φορές σε διάστημα 1 μήνα.
Ειμαι ιδιαίτερα ενοχλημένος που από παντου ερχόντουσαν πληροφορίες ότι 20 Δεκέμβρη θα "αλλάξουμε σελίδα"....και αντι γιαυτό βλέπουμε Κυριακάτικα να κάνουμε κωλοτουμπες , να δινουμε ενα μηνα περιθώριο ακομα και να δινουν και δελτιο τυπου και οι Αραβες .
Οταν πάλι έκραζα πριν λίγο καιρο και έλεγα για το deadline στις 20 Δεκμβριου .. και γιατί χρειάζεται αφού ,όπως λένε, έχει συμφωνήσει ο Ζαγορ... ένας φίλος εδώ μου ειπε..." Μα για να ξέρει ο Ζαγορ τι μπατζετ θα εχει. ΠΑΟΚ εισαι , δε θα περιμένεις μια ζωή" . Και είχε δίκιο για αυτό, με έπεισε.
Προφανώς αυτό έπαψε να ισχύει.
Και για να τελειώσω με το πρωινό Δευτεριατικο κράξιμο , ειναι ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ για το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ να μου έχει φατσα-καρτα μετά από τα ξεφτιλικια της Κερκυρας , μια φωτο με Αραβες + τη Τουμπα.
Ναι μεν μας ξεπάτωσε ο τσιγκας και ο ιωάννου , αλλά ΠΑΟΚτση μη μασας εσυ. Ερχεται ο Σαλαντιν να σε σώσει
ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ.
Ειτε πηγάζει απο πληροφόρηση που εγώ δε διαθέτω, είτε είναι έμφυτη - ως στάση ζωής.
Χαρη προς αποφυγη παρεξήγησης δεν αναφέρομαι σε σένα. Μιλώ για το γενικότερο κλίμα που επικρατεί.
Προσωπικά δε πιστεύω τίποτα απο αυτά που βγαίνουν. Και είμαι ιδιαίτερα ενοχλημένος που αυτά γίνονται στη πλάτη του ΠΑΟΚ . Υποτίθεται τέτοιες εποχές είχαν (?) περάσει ανεπιστρεπτί.
Ειμαι ιδιαίτερα ενοχλημένος που μια σοβαρή διεργασία στα διοικητικα του ΠΑΟΚ (ΑΜΚ) έχει αναβληθει-ματαιωθεί-μετατεθεί 2 φορές σε διάστημα 1 μήνα.
Ειμαι ιδιαίτερα ενοχλημένος που από παντου ερχόντουσαν πληροφορίες ότι 20 Δεκέμβρη θα "αλλάξουμε σελίδα"....και αντι γιαυτό βλέπουμε Κυριακάτικα να κάνουμε κωλοτουμπες , να δινουμε ενα μηνα περιθώριο ακομα και να δινουν και δελτιο τυπου και οι Αραβες .
Οταν πάλι έκραζα πριν λίγο καιρο και έλεγα για το deadline στις 20 Δεκμβριου .. και γιατί χρειάζεται αφού ,όπως λένε, έχει συμφωνήσει ο Ζαγορ... ένας φίλος εδώ μου ειπε..." Μα για να ξέρει ο Ζαγορ τι μπατζετ θα εχει. ΠΑΟΚ εισαι , δε θα περιμένεις μια ζωή" . Και είχε δίκιο για αυτό, με έπεισε.
Προφανώς αυτό έπαψε να ισχύει.
Και για να τελειώσω με το πρωινό Δευτεριατικο κράξιμο , ειναι ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ για το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ να μου έχει φατσα-καρτα μετά από τα ξεφτιλικια της Κερκυρας , μια φωτο με Αραβες + τη Τουμπα.
Ναι μεν μας ξεπάτωσε ο τσιγκας και ο ιωάννου , αλλά ΠΑΟΚτση μη μασας εσυ. Ερχεται ο Σαλαντιν να σε σώσει
ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ.
Γιαννη υπαρχει λογος που πηρε αναβολη...
Πιστεψε με.,.και δεν εχει σχεση με μπατζετ και λοιπα..
Δεν ξερω γιατι εχεις στραβωσει τοσο αλλα ας περιμενουμε λιγο να δουμε τι θα κανουν...
Πιστεψε με.,.και δεν εχει σχεση με μπατζετ και λοιπα..
Δεν ξερω γιατι εχεις στραβωσει τοσο αλλα ας περιμενουμε λιγο να δουμε τι θα κανουν...
καλημερα σε ολα τα καταριανα Παοκτσακια.
εαν αρχισω να κανω παραθεσεις θα τελειωσω αυριο. οποτε δεν το κανω.
με την λεξη κονσορτσιουμ βγαζω σπυρια απο την εποχη αλεξακη
και κονσορτσιουμ ελληνοαμερικανων απατεωνων:x
αδικα χτυπατε το σαμαρι
τα δεδομενα μεχτι στιγμης οπως τα αντιλαμβανομαι εγω τουλαχιστον:
1) το αφεντικο δεν το ξερουμε. ο σαμαρι πρεπει να παει στα μισα εμιρατα και να πεισει 19 εμιρηδες και 5-6 σειχηδες να βαλουν τα φραγκα. εαν ειναι συγγενεις του ή οχι δεν το ξερω και δεν νομιζω να εχει σημασια. σημασια εχει οτι δεν ξερουμε αυτον που κανει κουμαντο. αυτον που εχει τα φραγκα.
2) θα εμφανισουν ενα πλανο για το τι εχουν σκοπο να κανουν στον ΠΑΟΚ. μου κανει εντυπωση οτι αυτο δεν εχει γινει ηδη. σε ποιες βασεις συμφωνησαν με τον ζαγορακη? στα 6εκ για το 51%? για το μελλον της ομαδας? μπορει βεβαια να τα εχουν πει ηδη μεταξυ τους.
3) δεν ξερουμε ακομη τι δουλεια κανουν οι ανθρωποι. ο δικηγορος λεει αυτα που πρεπει να πει για πετρελαια που ειναι απο πισω αλλα εαν υπαρχουν πετρελαια αυτα επρεπε να ειναι μπροστα και οχι πισω. αλλωστε καμια δουλεια δεν ειναι ντροπη
. αυτα που ειναι απο πισω τα ακουω ψιλοβερεσε. και ο μπατμαν ειχε τα μισα σπατα και την μιση ελουντα
χιλαδες στρεματα
γενικα υπαρχει μια μυστικοπαθεια. οσοι ειναι αισιοδοξοι και εχουν εμπιστοσυνη στον ζαγορακη πιστευουν οτι θα μαθουν αυτα που πρεπει να μαθουν οταν ερθει η ωρα. οσοι δεν ειναι αισιοδοξοι εκφραζουν επιφυλαξεις και θεωρουν οτι δεν ξερουν αυτα που επρεπε να ξερουν για την οικονομικη επιφανεια και τις προθεσεις των αραβων.
προσωπικα θα προτιμουσα να ερθει ενα αλανι απο το καταρ και να μας πει "αυτος ειμαι, αυτα εχω, αυτες τις επενδυσεις εχω κανει, αυτα τα πλανα εχω για τον ΠΑΟΚ. γουσταρετε?" και οχι καποιος που θαααααααα κανει επενδυσεις στην χαλκιδικη και καποιος που εχει πετρελαια αλλα προφανως απο ταπεινοφροσυνη δεν το βγαζει προς τα εξω.
εαν αρχισω να κανω παραθεσεις θα τελειωσω αυριο. οποτε δεν το κανω.
με την λεξη κονσορτσιουμ βγαζω σπυρια απο την εποχη αλεξακη
αδικα χτυπατε το σαμαρι
τα δεδομενα μεχτι στιγμης οπως τα αντιλαμβανομαι εγω τουλαχιστον:
1) το αφεντικο δεν το ξερουμε. ο σαμαρι πρεπει να παει στα μισα εμιρατα και να πεισει 19 εμιρηδες και 5-6 σειχηδες να βαλουν τα φραγκα. εαν ειναι συγγενεις του ή οχι δεν το ξερω και δεν νομιζω να εχει σημασια. σημασια εχει οτι δεν ξερουμε αυτον που κανει κουμαντο. αυτον που εχει τα φραγκα.
2) θα εμφανισουν ενα πλανο για το τι εχουν σκοπο να κανουν στον ΠΑΟΚ. μου κανει εντυπωση οτι αυτο δεν εχει γινει ηδη. σε ποιες βασεις συμφωνησαν με τον ζαγορακη? στα 6εκ για το 51%? για το μελλον της ομαδας? μπορει βεβαια να τα εχουν πει ηδη μεταξυ τους.
3) δεν ξερουμε ακομη τι δουλεια κανουν οι ανθρωποι. ο δικηγορος λεει αυτα που πρεπει να πει για πετρελαια που ειναι απο πισω αλλα εαν υπαρχουν πετρελαια αυτα επρεπε να ειναι μπροστα και οχι πισω. αλλωστε καμια δουλεια δεν ειναι ντροπη
γενικα υπαρχει μια μυστικοπαθεια. οσοι ειναι αισιοδοξοι και εχουν εμπιστοσυνη στον ζαγορακη πιστευουν οτι θα μαθουν αυτα που πρεπει να μαθουν οταν ερθει η ωρα. οσοι δεν ειναι αισιοδοξοι εκφραζουν επιφυλαξεις και θεωρουν οτι δεν ξερουν αυτα που επρεπε να ξερουν για την οικονομικη επιφανεια και τις προθεσεις των αραβων.
προσωπικα θα προτιμουσα να ερθει ενα αλανι απο το καταρ και να μας πει "αυτος ειμαι, αυτα εχω, αυτες τις επενδυσεις εχω κανει, αυτα τα πλανα εχω για τον ΠΑΟΚ. γουσταρετε?" και οχι καποιος που θαααααααα κανει επενδυσεις στην χαλκιδικη και καποιος που εχει πετρελαια αλλα προφανως απο ταπεινοφροσυνη δεν το βγαζει προς τα εξω.
ενδιαφέρον θα έχει να δούμε και πως θα αντιμετωπιστούν όσοι θα προσπαθήσουν να μπουν με το ζόρι στο μισθολόγιο των αράβων. Με καρότο ή με μαστίγιο;
μέχρι τώρα κρατούσα μια επιφυλακτική στάση και διέκρινα μια σοβαρότητα και απο μεριά Ζαγοράκη και από τους άραβες.και τώρα πρωί πρωί αρχίσαμε τις συνεντεύξεις και μάλιστα στον πετρουλάκη...αρχίζω και χάνω την εμπιστοσύνη
.κόψτε τις συνεντεύξεις και πιάστε δουλειά.
Mε τη Κερκυρα εχω στραβωσει και παίρνει η μπάλα και τους Αραβες και τους γαυρους στη δουλεια και τους βάζελους και το ΔΝΤ και ολα.moican4 έγραψε: Δεν ξερω γιατι εχεις στραβωσει τοσο αλλα ας περιμενουμε λιγο να δουμε τι θα κανουν...
Ισως ειμαι κάπως υπερβολικός
- kataramenos5
Απο την ανακοινωση:
Και τί περιλαμβάνει αυτο το όλα ?(Παραχώρηση γηπέδου ίσως?)

Χμμμ..Δηλαδή δέν συμφωνήθηκαν ακομα?Στη συνέχεια και εφόσον όλα συμφωνηθούνκαι υπογραφεί το σχετικό έγγραφο
Και τί περιλαμβάνει αυτο το όλα ?(Παραχώρηση γηπέδου ίσως?)
giapas έγραψε:Mε τη Κερκυρα εχω στραβωσει και παίρνει η μπάλα και τους Αραβες και τους γαυρους στη δουλεια και τους βάζελους και το ΔΝΤ και ολα.moican4 έγραψε: Δεν ξερω γιατι εχεις στραβωσει τοσο αλλα ας περιμενουμε λιγο να δουμε τι θα κανουν...
Ισως ειμαι κάπως υπερβολικός![]()
![]()
![]()
- Sick Bastard
Ρε παίδες λίγη υπομονή.
Σε ένα μήνα θα ξέρουμε ότι μπορούμε να ξέρουμε, τέλος πάντων σαν απλοί οπαδοί.
Ας μην βασανίζουμε το μυαλό μας με σενάρια και υποθέσεις, γιορτές έρχονται.
Σε ένα μήνα θα ξέρουμε ότι μπορούμε να ξέρουμε, τέλος πάντων σαν απλοί οπαδοί.
Ας μην βασανίζουμε το μυαλό μας με σενάρια και υποθέσεις, γιορτές έρχονται.