6. Victor José Añino Bermúdez "Vitolo"

Άβαταρ μέλους
lefis

Re: 6. Victor José Añino Bermúdez "Vitolo"

Δημοσίευση από lefis »

ελπίζω να ευχαριστήθηκες τον καφέ σου... :D :D
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Να πω την αμαρτια μου κι εγω πιστευω πως υπαρχει λογος σοβαρος για τον οποιο ο Βιτολο εκανε οτι εκανε , οπως και ο Μουσλιμοβιτς , οπως και ο Βασιλακης , οπως και αλλοι στο παρελθον.

Τα εχουμε παραχαιδεψει τα παιδια μου φαινεται.Καλη ειναι η στηριξη , καλα ειναι τα παινεματα , αλλα χρειαζεται που και που λιγο τραβηγμα τ' αυτι για να επαναφερουμε απαντες στον ισιο δρομο.Και δε μιλαω για τους οπαδους μιας και οι οπαδοι δεν εχουν κανενα τετοιο δικαιωμα.

Μιλαω για διοικηση και προπονητη.Πρεπει καθημερινα να ακολουθουνται διαδικασιες οι οποιες υπαρχουν γραμμενες στον εσωτερικο κανονισμο και πρεπει καθημερινα να περναει στους παικτες το μυνημα πως εδω που ηρθαν δεν ειναι κωλοχανειο οπου ο καθενας κανει οτι του γουσταρει.Πρεπει να μαθουν οι παικτες να ξεχωριζουν ποιες ειναι οι ωρες του χαβαλε και ποιες ειναι οι ωρες της σοβαρης δουλειας και ουδεποτε να τα συνγχεουν αυτα τα δυο.Ιδαλως θα πρεπει να πεφτει καμπανα!

Γιατι , καλο το οικογενειακο κλιμα , δε λεω , αλλα αμα φτασεις στο σημειο να παραγνωριστεις , θα σ' ανεβουν ολοι στο κεφαλι.Κι ας μη ξεχναμε το γνωμικο.....

"Αμα σε σε γ@μησει ο συγγενης , ποιος θα σε γ@μησει?Ο ξενος? ;) " (οσον αφορα το οικογενειακο κλιμα αυτο)

Δεν ξερω , ισως να κανω και λαθος , αλλα οι παικτες μου δινουν την αισθηση οτι πολυ λασκα τα εχουμε τα λουρια.Κι επισης , πως οτι μλκια και να κανουν θα σβηστει με μια καλη εμφανιση , οποτε δε τρεχει καστανο.Κατι στο οποιο φταιμε αποκλειστικα εμεις και μονο εμεις οι οπαδοι!
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

και κατι τελευταιο οσο αφορα το βιτολο και την ''ανταρσια'' που λεγεται οτι εκανε και μετα την ''προδοσια''....ο βιτολο περυσι στον αρηθ τηθ καρδιαθ μαθ επαιζε απληρωτος οχι για 3 μηνες αλλα για πολυ παραπανω(ακομα τον χρωστανε) και ομως δεν δημιουργησε κανενα προβλημα και ηταν ο κορυφαιος παιχτης μεχρι το τελος...οπως επισης ηταν επι χρονια απληρωτος στη σαταντερ και ουτε εκει δημιουργησε προβλημα μεχρι τη στιγμη που ηταν να φυγει και πηρε μερος απο τα χρωστουμενα για να παιξει στον ΠΑΟΚ...αυτα ενημερωτικα για να τελειωνει το θεμα...γι αυτο εγραψα χθες δεν εχει δωσει ποτε δικαιωμα....καλυτερα να σκεφτομαστε 2 φορες πριν πουμε κατι και πριν πιστεψουμε σε κατι....
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

Isaak the Greek έγραψε:Να πω την αμαρτια μου κι εγω πιστευω πως υπαρχει λογος σοβαρος για τον οποιο ο Βιτολο εκανε οτι εκανε , οπως και ο Μουσλιμοβιτς , οπως και ο Βασιλακης , οπως και αλλοι στο παρελθον.
Τι υπονοείς??γιατί δεν σε κατάλαβα..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

stephanos έγραψε:
paok_4_ έγραψε:Ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί ο Βιτόλο κάνει 2 χαζομάρες σε ένα ημίχρονο. Μην μου πει κανείς αντανακλαστικά αντέδρασε γιατί τότε κάθε φορά που θα περνούσε η μπάλα από δίπλα του θα άπλωνε χέρι. Και εάν μερικοί δεν θέλουν ούτε καν να φαντάζονται ότι έγινε εσκεμμένα, αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούν να χαρακτηρίζουν άλλους που το θεωρούν εσκεμμένο (έστω και αν το πιστεύω μόνο εγώ, που δεν νομίζω όμως).
Αν ήμουν ποδοσφαιριστής και δή αμυντικό χαφ που θέλει να δεχτεί κόκκινη για να μην παίξει στο (μεθ)επόμενο ματς, θα φρόντιζα να την πάρω στο 93'.

Τί πιο λογικό;

Διάλεξε με ποιόν τρόπο: Σκληρό φάουλ, διαμαρτυρία στον διαιτητή, βουτιά, καθυστερήσεις, χέρι, όρεξη νά 'χεις και αφορμές υπάρχουν. ΓΙΑΤΙ να το κάνω στο 45', δώσε μου ΜΙΑ λογική εξήγηση.

Εκτός αν υποστηρίζεις ότι το έκανε για να πάρει βαθμό η γριά... Εικόνα
Δεν θα συμφωνήσω. Δεν μπορείς να περιμένεις μέχρι το 93΄ γιατί τότε ή θα κάνεις κάτι χοντρό ώστε να αποβληθείς σίγουρα, ή δεν θα προλάβεις να το κάνεις και τα έχασες όλα! Εξ άλλου, αν ισχύει το σενάριο των "πράσινων χρημάτων" (που διευκρινίζω ότι ΔΕΝ το πιστεύω) θα ήταν ακόμη καλύτερα αν στερούσες από την ομάδα σου τον ενδέκατο παίκτη για έναν ολόκληρο ημίχρονο!
Αν όμως μιλήσουμε σοβαρά θα δούμε ότι ο Vitolo ανέκαθεν είχε έμφαση στις κάρτες. Το προχθεσινό όμως είναι το πρώτο του μεγάλο λάθος, επομένως δεν πρέπει να τον πυροβολήσουμε γι' αυτό. Αρκεί να θυμηθούμε πόσους βαθμούς μας χάρισε με την καλή του απόδοση.
Θα πρέπει όμως ο Santos να του βάλει μυαλό, όπως έγινε και στην περίπτωση του Garcia. Ο ήρεμος (=σκεπτόμενος) Βίκτωρας θα είναι πάντοτε MVP, ή κάτι παραπλήσιο.
Θα ξαναγράψω πως:
ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ. Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ CH.L. ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑ PLAY-OFF.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

kos έγραψε:and the winner is:
paok_4_ έγραψε: Για τον Βιτόλο τί να πω που είναι δυο φορές χειρότερο? Για μένα, προσωπική άποψη, το έκανε επίτηδες όχι για να χάσουμε από τον ηρακλή, αλλά για να μην κερδίσουμε τον βάζελο. Βέβαια όλοι μας ξέρουμε τι "Δημοκρατία" επικρατεί στο forum αυτό και έτσι περιμένω να σβηστεί και αυτό το ποστ μου όπως έχουν σβηστεί και μερικά άλλα που "δεν άρεσαν".
προφανως δεν εισαι απο τους Παοκτσηδες που πανε στο γηπεδο. αν εισαι απο αυτους που πανε, δεν πρεπει να ξαναπας. αν θεωρεις τον ευατο σου σοβαρο ανθρωπο. εγω ετσι θα εκανα εαν πιστευα κατι τετοιο. δεν θα πηγενα στο γηπεδο εαν ειχα την παραμικρη υποψια οτι παικτης της ομαδας πηρε εσκεμενα κοκκινη για να μην παιξει στο ματς με τον βαζελο.
Εντάξει δεν συμφωνούμε με την άποψη αυτή, αλλά δεν θα γίνουμε και φασίστες! Θα δεχθούμε την διαφορετική άποψη, άσχετα αν δεν μας αρέσει (Voltaire).
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Λοιπόν η κάθε παπαριά του κάθε ηλίθιου ραδιοφωνατζή που την ξεστομίζει απρόκλητα και ΠΑΟΚτσήδες την καταπίνουν ανενόχλητα και την μεταφέρουν ή την ανακυκλώνουν στο φόρουμ σαν είδηση ή άποψη είναι εντελώς προκλητική!

Μην λέτε μετά σαν σβήνω ποστ και είναι φασιστικό και χουντικό και άλλα μετά.
Αλλά η μαλακία έχει και όρια.

Αν θέλετε να πείτε ότι υπήρχε σκόπιμος δόλος απο τον παίχτη πάρτε τηλέφωνο στο ράδιο και πείτε το.
Εδώ μέσα δεν έχει καμία θέση ούτε καν σαν άποψη προς συζήτηση.

Προσοχή απο εδώ και στο εξής για τέτοιες μαλακίες που μεταφέρονται εδώ μέσα πραγματικά δεν θα διστάσω για αποβολή του μέλους ισόβιο.

Ακόμα και η αναπαραγωγή του θέματος με παραθέσεις και τα σχετικά.
Ειπώθηκε έληξε τέλος.
Υπάρχει το κουμπί της αναφοράς δημοσίευσης για κάτι που σας ενοχλεί απο κάποιον και εκεί το συζητάμε.
Παράθεση όμως για την ίδια μαλακία βοηθάτε άθελα σας και εσείς στην διαιώνιση της ψευδής είδησης και στην συζήτηση γύρω απο αυτήν.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν θα συμφωνήσω. Δεν μπορείς να περιμένεις μέχρι το 93΄ γιατί τότε ή θα κάνεις κάτι χοντρό ώστε να αποβληθείς σίγουρα, ή δεν θα προλάβεις να το κάνεις και τα έχασες όλα!
Ρε συ Αποστόλη, μεγάλα παιδιά είμαστε, μην κολλάμε στην λεπτομέρεια, αφού κατάλαβες τί θέλω να πω. Δεν θες 93'; Θες 85'; 80'; 75'; Έχεις ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ημίχρονο να πάρεις κάρτα και σημειωτέον είσαι το ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ της ομάδας, άρα εξ ορισμού αυτός που ρίχνει και κλωτσιές αν χρειαστεί.

ΤΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ?

Το σενάριο που αναφέρει ο φίλος αντιτίθεται στην κοινή λογική, αυτό γράφω.

Ας προσέχουμε λίγο, πριν μεταφέρουμε εδώ την κάθε παπαριά που πετάνε ορισμένοι "δημοσιογράφοι" ή "παραγωγοί".
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Και εάν μερικοί δεν θέλουν ούτε καν να φαντάζονται ότι έγινε εσκεμμένα, αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούν να χαρακτηρίζουν άλλους που το θεωρούν εσκεμμένο (έστω και αν το πιστεύω μόνο εγώ, που δεν νομίζω όμως).
Όπως θεωρεί κάποιος (βάση δημοκρατικών αρχών μάλλον...) οτι μπορεί να χαρακτηρίσει έναν ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ (και ιδιαίτερα κάποιον που δεν έχει δώσει δικαιώματα) "πουλημένο" και "προδότη" (όταν λές ότι παίρνει εσκεμμένα κόκκινη για να κάνει κακό στην ομάδα και να μην κερδίσει και τον παναθηναϊκό), έτσι μπορώ και εγώ (με την ίδια ακριβώς λογική) να χαρακτηρίσω γελοίο και καραγκιόζη τον ξερόλα εξυπνάκια που χαρακτήρισε το Βιτόλο όπως τον χαρακτήρισε...

Και κάτι άλλο... Ο Βολταίρος προάσπισε το δικαίωμα του καθενός να εκφράζει και να υπερασπίζεται τη γνώμη του... Ok... Mήπως προάσπισε και κάποιο δικαίωμα να εκφράζουν και οι υπόλοιποι τη γνώμη τους για αυτόν...?? Λογικό δεν ακούγεται...?? Λέω εγώ τώρα... Μήπως...??
Δηλαδή να λέει ο κάθε μακακας την παπαριά του για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας... Ok, δικαιούται (βάση Βολταίρου)... Οι υπόλοιποι δεν δικαιούνται να πουν τη γνώμη τους για το μακάκα...?? Δικαιούνται (πάλι βάση Βολταίρου)...

Οπότε... Η γνώμη μου είναι ότι ο καθένας χαρακτηρίζεται απο αυτά που λέει και γράφει... Και όταν κάποιος λέει και γράφει χονδροειδέστατες μαλακίες, πως αλλιώς μπορεί να χαρακτηριστεί εκτός απο χοντρός μ@λ@κ@ς...?? ;)

Υ.Γ. Τι μαλακίες καθόμαστε και συζητάμε Τεταρτιάτικα...?? Άντε την Κυριακή με τα νεύρα στο maximum και το μυαλό πάνω απο το κεφάλι απο το θυμό, ok να πούμε και καμιά μαλακία ή καμιά χοντράδα να ξεθυμάνουμε, λογικό είναι... Αλλά τρείς μέρες μετά να λέμε τις ίδιες μαλακίες και να σχολιάζουμε τα ίδια ανύπαρκτα θέματα... Είναι λίγο πρόβλημα, κάτι δεν κάνουμε καλά προφανώς... Κάτι πάει λάθος... :cry:

3.1 Το Paokmania.gr/Forum παρέχει στους επισκέπτες /χρήστες τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε συζητήσεις με την αποστολή γραπτών μηνυμάτων. Οι επισκέπτες /χρήστες του Paokmania.gr/Forum οφείλουν να τηρούν τους κανόνες της καλής συμπεριφοράς και της ευπρέπειας και να μην προβαίνουν σε παράνομες ή ανήθικες διατυπώσεις.
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

lefis έγραψε:
Isaak the Greek έγραψε:Να πω την αμαρτια μου κι εγω πιστευω πως υπαρχει λογος σοβαρος για τον οποιο ο Βιτολο εκανε οτι εκανε , οπως και ο Μουσλιμοβιτς , οπως και ο Βασιλακης , οπως και αλλοι στο παρελθον.
Τι υπονοείς??γιατί δεν σε κατάλαβα..

Τι δε καταλαβες ρε Λεφη?Δε στα εξηγω ωραια?????Αφου σου λεω τα παντα ολα ακριβως απο κατω απο αυτη τη φραση.Οτι αισθανομαι.Μαθε μπαλιτσα να μη μπερδευεσαι :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Ολοι ξερουμε οτι ο χωρος του ποδοσφαιρου είναι βρωμικος...Στησιματα με διαιτητες...Προεδροι τσιρακια αλλων προεδρων...Στησιματα για το στοιχημα...Εκβιασμοι ποδοσφαιριστων...Χρηματισμοι ποδοσφαιριστων αλλων ομαδων για να εχουν μειωμενη αποδοση...Χορηγιες κατω απο το τραπεζι...Συμφωνιες ομαδων μεταξυ τους για ανταλλαγη βαθμων...

Δεν πιστευω να αρνειται κανεις οτι αυτα συμβαινουν...Ειδικά δε εδώ στην Ελλαδα, δεν καταλαβαινω γιατι ο χωρος του ποδοσφαιρου να μην ειναι τοσο διεφθαρμενος, οσο και η υπολοιπη κοινωνια...Και φανταζομαι οτι ο καθε οπαδος θεωρεί οτι η ομαδα του δεν "κανει τετοια πραγματα"...

Αυτό είναι ομως κατι εντελως διαφορετικό από το να ξεστομιζουμε τετοιες κατηγοριες, ενώ δεν εχουμε στοιχεία...Συνομωσιες και υποθεσεις μπορουμε να κανουμε πολλες...Το θεμα ειναι αν εχουμε αποδειξεις για αυτα που λεμε...Αλλιως καλυτερα να μην λεγονται καθολου...
paok_4_

Δημοσίευση από paok_4_ »

Και κάτι άλλο... Ο Βολταίρος προάσπισε το δικαίωμα του καθενός να εκφράζει και να υπερασπίζεται τη γνώμη του... Ok... Mήπως προάσπισε και κάποιο δικαίωμα να εκφράζουν και οι υπόλοιποι τη γνώμη τους για αυτόν...?? Λογικό δεν ακούγεται...?? Λέω εγώ τώρα... Μήπως...??
Τελικά ποιος είναι ο μ@λ@κ@ς της υπόθεσης? Καλά που έχουμε σπουδαγμένους σαν εσένα να μας εξηγούνε τί είπε ο Βολταίρος.

3.1Το Paokmania.gr/Forum παρέχει στους επισκέπτες /χρήστες τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε συζητήσεις με την αποστολή γραπτών μηνυμάτων. Οι επισκέπτες /χρήστες του Paokmania.gr/Forum οφείλουν να τηρούν τους κανόνες της καλής συμπεριφοράς και της ευπρέπειας και να μην προβαίνουν σε παράνομες ή ανήθικες διατυπώσεις.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Ας μάθει επιτέλους ο καθένας ότι η Δημοκρατία σταματάει εκεί που αρχίζει το δικαίωμα του άλλου. Και ο καθένας έχει δικαίωμα να διατηρεί την αξιοπρέπειά του...Βέβαια αν οι λαμπίρεες, τατιάνες και κάθε κουτσομπόλα της ΤιΒι σας έκανε να πιστεύετε ότι επειδή κάποιος είναι δημόσιο πρόσωπο έχουμε δικαίωμα να εισερχόμαστε στην ιδιωτκή του ζωή και να τον προσβάλλουμε χωρίς ίχνος ντροπής γιατί κι εμάς δε θα μας άρεσε να μας κάνουν το ίδιο, τότε δυστυχώς επανεξετάστε τις αξίες σας....Γιατί Δημοκρατία δε σημαίνει εκφράζω άποψη ανεξέλεγκτα για όλα, γιατί το ξαναλέω τότε οδηγούμαστε σε οχλοκρατία....

φίλε arisk απλά συμφωνω
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Ο Βολταίρος είχε καμία σχέση με τον Βολτέζο?
Πότε έπαιξε σε μας αυτός?
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

"Διαφωνώ μ' αυτά που λες, αλλά θα υπερασπιστώ, μέχρι θανάτου, το δικαίωμα σου να τα λες"
Αυτό είπε ο Voltaire για όσους τυχόν δεν το γνωρίζουν. Καταλαβαίνετε λοιπόν τι εστί δημοκρατία...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”