Τι υπονοείς??γιατί δεν σε κατάλαβα..Isaak the Greek έγραψε:Να πω την αμαρτια μου κι εγω πιστευω πως υπαρχει λογος σοβαρος για τον οποιο ο Βιτολο εκανε οτι εκανε , οπως και ο Μουσλιμοβιτς , οπως και ο Βασιλακης , οπως και αλλοι στο παρελθον.
Δεν θα συμφωνήσω. Δεν μπορείς να περιμένεις μέχρι το 93΄ γιατί τότε ή θα κάνεις κάτι χοντρό ώστε να αποβληθείς σίγουρα, ή δεν θα προλάβεις να το κάνεις και τα έχασες όλα! Εξ άλλου, αν ισχύει το σενάριο των "πράσινων χρημάτων" (που διευκρινίζω ότι ΔΕΝ το πιστεύω) θα ήταν ακόμη καλύτερα αν στερούσες από την ομάδα σου τον ενδέκατο παίκτη για έναν ολόκληρο ημίχρονο!stephanos έγραψε:Αν ήμουν ποδοσφαιριστής και δή αμυντικό χαφ που θέλει να δεχτεί κόκκινη για να μην παίξει στο (μεθ)επόμενο ματς, θα φρόντιζα να την πάρω στο 93'.paok_4_ έγραψε:Ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί ο Βιτόλο κάνει 2 χαζομάρες σε ένα ημίχρονο. Μην μου πει κανείς αντανακλαστικά αντέδρασε γιατί τότε κάθε φορά που θα περνούσε η μπάλα από δίπλα του θα άπλωνε χέρι. Και εάν μερικοί δεν θέλουν ούτε καν να φαντάζονται ότι έγινε εσκεμμένα, αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούν να χαρακτηρίζουν άλλους που το θεωρούν εσκεμμένο (έστω και αν το πιστεύω μόνο εγώ, που δεν νομίζω όμως).
Τί πιο λογικό;
Διάλεξε με ποιόν τρόπο: Σκληρό φάουλ, διαμαρτυρία στον διαιτητή, βουτιά, καθυστερήσεις, χέρι, όρεξη νά 'χεις και αφορμές υπάρχουν. ΓΙΑΤΙ να το κάνω στο 45', δώσε μου ΜΙΑ λογική εξήγηση.
Εκτός αν υποστηρίζεις ότι το έκανε για να πάρει βαθμό η γριά...
Εντάξει δεν συμφωνούμε με την άποψη αυτή, αλλά δεν θα γίνουμε και φασίστες! Θα δεχθούμε την διαφορετική άποψη, άσχετα αν δεν μας αρέσει (Voltaire).kos έγραψε:and the winner is:
προφανως δεν εισαι απο τους Παοκτσηδες που πανε στο γηπεδο. αν εισαι απο αυτους που πανε, δεν πρεπει να ξαναπας. αν θεωρεις τον ευατο σου σοβαρο ανθρωπο. εγω ετσι θα εκανα εαν πιστευα κατι τετοιο. δεν θα πηγενα στο γηπεδο εαν ειχα την παραμικρη υποψια οτι παικτης της ομαδας πηρε εσκεμενα κοκκινη για να μην παιξει στο ματς με τον βαζελο.paok_4_ έγραψε: Για τον Βιτόλο τί να πω που είναι δυο φορές χειρότερο? Για μένα, προσωπική άποψη, το έκανε επίτηδες όχι για να χάσουμε από τον ηρακλή, αλλά για να μην κερδίσουμε τον βάζελο. Βέβαια όλοι μας ξέρουμε τι "Δημοκρατία" επικρατεί στο forum αυτό και έτσι περιμένω να σβηστεί και αυτό το ποστ μου όπως έχουν σβηστεί και μερικά άλλα που "δεν άρεσαν".
Ρε συ Αποστόλη, μεγάλα παιδιά είμαστε, μην κολλάμε στην λεπτομέρεια, αφού κατάλαβες τί θέλω να πω. Δεν θες 93'; Θες 85'; 80'; 75'; Έχεις ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ημίχρονο να πάρεις κάρτα και σημειωτέον είσαι το ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ της ομάδας, άρα εξ ορισμού αυτός που ρίχνει και κλωτσιές αν χρειαστεί.ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν θα συμφωνήσω. Δεν μπορείς να περιμένεις μέχρι το 93΄ γιατί τότε ή θα κάνεις κάτι χοντρό ώστε να αποβληθείς σίγουρα, ή δεν θα προλάβεις να το κάνεις και τα έχασες όλα!
Όπως θεωρεί κάποιος (βάση δημοκρατικών αρχών μάλλον...) οτι μπορεί να χαρακτηρίσει έναν ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ (και ιδιαίτερα κάποιον που δεν έχει δώσει δικαιώματα) "πουλημένο" και "προδότη" (όταν λές ότι παίρνει εσκεμμένα κόκκινη για να κάνει κακό στην ομάδα και να μην κερδίσει και τον παναθηναϊκό), έτσι μπορώ και εγώ (με την ίδια ακριβώς λογική) να χαρακτηρίσω γελοίο και καραγκιόζη τον ξερόλα εξυπνάκια που χαρακτήρισε το Βιτόλο όπως τον χαρακτήρισε...Και εάν μερικοί δεν θέλουν ούτε καν να φαντάζονται ότι έγινε εσκεμμένα, αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούν να χαρακτηρίζουν άλλους που το θεωρούν εσκεμμένο (έστω και αν το πιστεύω μόνο εγώ, που δεν νομίζω όμως).
lefis έγραψε:Τι υπονοείς??γιατί δεν σε κατάλαβα..Isaak the Greek έγραψε:Να πω την αμαρτια μου κι εγω πιστευω πως υπαρχει λογος σοβαρος για τον οποιο ο Βιτολο εκανε οτι εκανε , οπως και ο Μουσλιμοβιτς , οπως και ο Βασιλακης , οπως και αλλοι στο παρελθον.
Τελικά ποιος είναι ο μ@λ@κ@ς της υπόθεσης? Καλά που έχουμε σπουδαγμένους σαν εσένα να μας εξηγούνε τί είπε ο Βολταίρος.Και κάτι άλλο... Ο Βολταίρος προάσπισε το δικαίωμα του καθενός να εκφράζει και να υπερασπίζεται τη γνώμη του... Ok... Mήπως προάσπισε και κάποιο δικαίωμα να εκφράζουν και οι υπόλοιποι τη γνώμη τους για αυτόν...?? Λογικό δεν ακούγεται...?? Λέω εγώ τώρα... Μήπως...??