Η οργάνωση της θύρας 4

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Re: Η οργάνωση της θύρας 4

Δημοσίευση από free4 »

Συμφωνώ Ντέμον με το σκεπτικό σου..
Μπράβο που έδειξες το σωστό δρόμο, αλλά πόσοι θα τον ακολουθήσουν??

Μπιλ, όσο για το φθηνό εισιτήριο, νομίζω και η 7 τις ίδιες τιμές έχει!
Και στην τελική αν έρθεις στην 4 λόγω του εισιτηρίου, πάνε προς την 3, εκεί όπου τα πράγματα είναι πιο ήσυχα, όχι στο τοιχάκι της 4 με την Α
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

DamoN εισαι μεγαλο αλανι ρε συ... Μακαρι να σκεφτοταν ολοι ετσι... Θα ταν πολυ καλυτερο το αποτέλεσμα για όλους μας και ειδικά για τον ΠΑΟΚ... :pano:
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

εγω δεν ειμαι αλανι....κανονικος ειμαι....αυτοι ειναι μπαγλαμαδες που τραβαν βιντεακια και φερνουν γκομενες στο ιστορικοτερο πεταλο της ευρωπης....αλλα εσεις φταιτε που δεν τους αρχιζετε στις ψιλες....(σσσσσ ακουστηκα σκληρος)
εχω ακουσει αμετρετητες ιστοριες για αυτο τον λαο και αυτη τη θυρα με τους οργανωτες και τα αλανια της και οταν αρχισα να πηγαινω και εγω ψιλοξενερωσα....
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Φίλες ότι έχεις πει είναι η φρικτή αλήθεια..
Ποιος όμως έχει σήμερα τα @@ να αρχίσει τις φάπες εκεί που πρέπει??
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Καληνύχτα μας... Απ το κακό στο χειρότερο... :(
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Θύμισε κερκίδα ντέρμπι. Πολλοί παρτάκηδες.
Άβαταρ μέλους
paokakiG4

Δημοσίευση από paokakiG4 »

πολυ μετρια χτες η κερκιδα λιγο στο πρωτο 20λεπτο ημασταν σχετικα γκαζωμενοι και μετα χαλια...και κλασικα 60-80 λες και πηγαιναμε εκκλησια!!!μερικοι εχουν χασει το νοημα...δν γινεται να ειμαι διπλα με σερβους και ελληνες και οι σερβοι να φωναζουν πιο πολυ ακομα κι ας μην ξερουν το συνθημα!!!ημαρτον με τους μουν0δουλους!!!διπλα στον μπελλο και ηταν χερακι χερακι μ τν γκομενα και εκοβε βολτες και τη φασωνε!!!ελεος!!!!!δρομο απο την 4!!!την εχετε κανει σαν τις ακυρες τις γκομενες σας μαλ@κες!!!ερχεστε γηπεδο λες και πατε στο κλαμπ ασχετοι!!!10 κιλα ζελε και το μαλλι για συναυλια του ρουβα!!!και φυσικα στη χειροτερη φορατε paul frank!!!!στην 4 μονο ασπρομαυρα!!!!!και αυτο με τους πυρηνες...αλλο συνθημα εδιναν κατω στην 4Α αλλο στο καγκελο της 4Α αλλο κατω στην νεαπολη και αλλο στο καγκελο της νεαπολης!!!ε χεσε με ρε φιλε!!!!δε ξερεις τι να φωναξεις!!!και κατι τελευταιο στο παλικαρι με το τυμπανο στην 4Α!!!το τυμπανο πρεπει να ακολουθει και να βοηθαει τη φωνη και οχι να βαραει σε δικο του ρυθμο!!!δλδ ηταν κατι φασεις που επαιζε τελειως ακυρα!!!θελουμε πολυ βελτιωση... :yellowcard:
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Κακιστη η κερκιδα χτες.......
Άβαταρ μέλους
MALEF

Δημοσίευση από MALEF »

novito έγραψε:Καληνύχτα μας... Απ το κακό στο χειρότερο... :(
:roll: Ναι ρε πουστη μου.. :roll:
Άβαταρ μέλους
hulk4teo

Δημοσίευση από hulk4teo »

Αντε να πιασουν τα κρυα να αρχισουν να σπανε μερικοι και μερικες απο την 4 γιατι δεν θα εχουμε καλα ξεμπερδεματα...
Το λεω αυτο γιατι δεν φαινεται να υπαρχει καποιος ηγετης που τον ακουει ολη η 4 και καθεται σουζα.Και αν πω τιποτα εγω ή κανενας αλλος σε κανεναν διπλα του που ειναι λιωμα,ντυμενος μοντελακι και απο φωνη τιποτα,σε κανενα που φιλιεται με την δικια του και φοβαται μην χτυπησουν στο γκολ,σε καμια γκομενα που κυκλοφορει ντυμενη και βαμμενη λες και παει στον πλουταρχο θα σηκωθει κανενα αλλο τσουτσεκι απο διπλα και θα πει ρε αδερφε ολοι ΠΑΟΚ ειμαστε θα πεις στο παλικαρι/κοπελια σε ποια θυρα θα παει? και θα ζητησει και τα ρεστα και στο τελος ο μονος μ@λακ@ς εγω θα ειμαι.Φυσικα αμα μου την δωσει καμια μερα και δω τιποτα τρελο παλι διπλα μου θα την ακουσει οποιος/οποια και να ναι οσο χρονων και να ειναι.
Το προβλημα δεν ειναι φετινο.Εχει αρκετα χρονακια και δεν πιστευω πως θα στρωσουμε καθως οι νεες γενιες ερχονται πιο μαλθακες και κοιμισμενες...Εμενα θυμαμαι δεν με αφηναν να παω γηπεδο ευκολα και πρωτη φορα πηγα μονος τριτη γυμνασιου.Τωρα βλεπω παιδακια και το πιο τρελο μικρα κοριτσια μονα τους στο γηπεδο?ΤΙ γινεται ρε παιδια?
Άβαταρ μέλους
Paokintepo

Δημοσίευση από Paokintepo »

Pegasus έγραψε:Θύμισε κερκίδα ντέρμπι. Πολλοί παρτάκηδες.
+++++

ηταν λογικα λογω της πρωτης αγωνιστηκης ελπιζω να καθαρισει το τοπιο εστω στα μη ντερμπυ :roll:
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Τα ίδια λέμε τόσο καιρό. Κοντεύουμε σε επίπεδο άλλων ομάδων ενώ ξέρουμε ότι είμαστε για πολύ παραπάνω. Από του χρόνου θα ήθελα να δω τα διαρκείας να διατίθενται μόνο μέσω συνδέσμων, μόνο σε "μουρλούς". Οι υπόλοιποι ας έχουν τη δυνατότητα το καλοκαίρι να ανανεώσουν στην 7 αφού θέλουν τόοοοοοσο πολύ να είναι σε πέταλο.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Το "ψαρευω" απ αλλο τοπικ το παρακατω...
gate4mitsos έγραψε:Κακη η ομαδα χθες αλλα δεν γινεται σε καθε αγωνα να πεταει...

Για τον κοσμο που βρεθηκε χθες στο πεταλο τι να πω...Μουγκα και παλι μουγκα.Και ζηταγανε και παθος απο τους παικτες οταν οι ιδιοι ηταν ετοιμοι να κατσουν στις θεσεις τους και να δουν αραχτοι το ματσακι με σπορακια και 3d γυαλια...Αν ειναι δυνατον να φωναζουμε λευτερια για τα αδερφια μας μονο 50 ατομα,για τα πανηγυρια ομως ολοι πρωτοι...
Αν αρχισαμε και στα εκτος να αλλοιωνομαστε, ειναι καιρος να ανησυχουμε... :roll:
Άβαταρ μέλους
bob

Δημοσίευση από bob »

Μήπως έλειπαν οι εχθροί του ΠΑΟΚ και αυτοί που δεν θέλουν το καλό της ομάδας και δεν είχε φωνή η κερκίδα??
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

:twisted:
Ελα ρε συ bob... τυχαιο... σάμπως οι πρεζάκηδες αυτοί μπορούν να κάνουν τόση διαφορά?? Αφού ναι μαστουρωμένοι και πάνε μόνο για να τα σπάσουν και να κοψουν χορηγιες απ την ομαδα... Εικόνα

υ.γ. ευτυχως που κατεβηκαν και καποα αλανια και υπηρχε και λιγη φωνη...
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”