Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
thios4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Δημοσίευση από thios4 »

GINOLA έγραψε:
thios4 έγραψε:Μην σας κάνει εντύπωση αν υποβάλει σε λίγο καιρό την παραίτησή του ο Μπότο. Την 1η φορά που το σκεφτόταν σοβαρά ήταν γύρω στον Μάιο, μετά από αυτά που γίνονται και το "καπέλωμα" που του γίνεται (ενώ τα ακούει και από πάνω κι όλας από εμάς,μέχρι κάποιο βαθμό δικαιολογημένα βέβαια) δεν θεωρώ ότι μπορεί να αντέξει για πολύ ακόμα.
Τέταρτη φορά θα είναι
Πιθανόν να έχεις δίκιο, απλά δεν μπορώ να έχω καλή πληροφόρηση μιας και μένω Αθήνα και την δική μου "πηγή" δεν την έχω δει από κοντά εδώ και μήνες! Αυτό που ξέρω σίγουρα εγώ ήταν για τότε κοντά στον Μάιο.

Πάντως όπως και να 'χει, το παράπονο που έχουμε λίγο πολλοί όλοι μας, είναι έστω να έβγαινε προς τα έξω μια ενημέρωση για το πως κινούμαστε, ποιοι είναι οι στόχοι μας και τι να περιμένουμε γενικά. Ο αγνός Παοκτσής, δεν νομίζω ότι θα εξοργιζόταν αν άκουγε κάποια πράγματα με ειλικρίνεια έστω κι αν δεν θα του άρεσαν καθόλου. Αλλά συγνώμη, διεκδίκηση πρωταθλήματος, είμαστε πλήρεις και άλλα τέτοια, δεν μπορώ να τα δεχτώ!

Κλείνοντας, το τρομερό πράγμα που μου μένει, είναι ότι σε μεταγραφική περίοδο διψήφιων μεταγραφών, δεν μπορώ να χωνέψω πως γίνεται να έχουμε κενά σε ΟΛΕΣ τις γραμμές! Στα ακραία μπακ μια θλίψη, μεσοεπιθετικά δεν θα σχολιάσω καν, όσο για την επίθεση ένα τεράστιο ερωτηματικό.

Η σκέψη που κάνω, που αυτή έχει εφαρμογή γενικά σε όλες τις δουλειές και έχει να κάνει και με την επαγγελματική μου εμπειρία, είναι η εξής. Ο Μπότο, όσο χαρισματικός κι αν είναι, που δεν θα το αμφισβητήσω αυτό, ο ρόλος του ήταν Chief Scout. Ούτε Technical Director ούτε Sporting Director. Πχ, παίρνεις έναν πωλητή καταστήματος από μία άλλη επιχείρηση και τον προσλαμβάνεις σαν υπεύθυνο καταστήματος της δικής σου? Εγώ αν αποφάσιζα, θα τον έπαιρνα σαν υπάλληλο (δηλαδή τον ρόλο που είχε και πριν) και αν αποδεικνύει πως το 'χει, ναι, τότε θα του έδινα προαγωγή. Προσοχή όμως! Από τη στιγμή που του εμπιστεύεσαι αυτή τη θέση που του δίνεις, οφείλεις να του δείξεις εμπιστοσύνη και δέχεσαι τα recommendations που κάνει. Αν το ένα σου ξυνίζει, το άλλο σου βρωμάει, τότε υπονομεύεις την δουλειά του αλλά και την δική σου επιλογή!
Και δεν υπονοώ τίποτα για τον Ιβάν, απλά μάλλον η "γάγγραινα" του ΠΑΟΚ είναι άτομο εμπιστοσύνης του Ιβάν...
PablitoV2

Δημοσίευση από PablitoV2 »

Mīngus έγραψε:Αυτή τη στιγμή στο κέντρο έχουμε 3 βασικούς παίκτες των οποίων τα συμβόλαια τελειώνουν το καλοκαίρι.
Μεταβατική σεζόν νούμερο 5 loading.
Επιτέλους κάποιος το είπε.. Και δεν είναι μόνο οι παίχτες που είναι στο κέντρο. Το καλοκαίρι πάλι 10 μεταγραφές θα θέλουμε.. (ελπίζω όχι σαν τις φετινές)
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Demir έγραψε:Τα πράγματα είναι απλά , το ρόστερ ήταν πάνω κάτω συγκεκριμένο , μετά τον αποκλεισμό κλείδωσε ότι δεν υπάρχουν έσοδα .. ο ιβαν για τους λόγους του δεν θέλει να δώσει φέτος πάνω από τα ποσά που είχε οριοθετήσει .. τα αλλά είναι παραμύθια , προφανώς ποτέ δεν έπαιξε να πάρουμε κανένα παίκτη
Και πέρυσι που περάσαμε ομίλους πάλι δεν ενισχυθηκαμε..
Άρα δεν ισχύει αυτό που γράφεις.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Δεν ήρθαν μιτριτσα κ σιντκλει πέρσι; Κάτσε καλά
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Το βράδυ θα γράψω πολλά και με ονοματα γιατί η κατάσταση είναι για γελια εντός ΠΑΟΚ και φταινε όλοι εκει μεσα!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΧΘΕΣ.... ΟΧΙ ΣΗΜΕΡΑ....ΧΘΕΣ!
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Γιατί τώρα τι σε εμποδίζει;
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Dimitrisou έγραψε: Όχι φιλε μου καμία δικαιολογία …εμένα προσωπικά το πλανο μεχρι τη Λέφσκι μου άρεσε πιο πολύ από ποτέ ..το οτι τραβήχτηκε χειρόφρενο και δεν ήρθαν δυο παικταράδες που σου χρειάζονται για να σε απογειώσουν με χάλασε…άλλα ο χοντρός είναι ο ορισμος του παλαιας Κοπής παράγοντα ,δεν νοιάζεται για τον γαύρο και οποιονδήποτε γαύρο έρεισμα θέλει ..και το έχανε…όπως για να είμαστε σοβαροί ισχύει και για όλους όσους ασχολούνται με την μπάλα στην Ελλάδα…Το να κάνω μια ποδοσφαιρική συζήτηση και να λέω πως δεν υπάρχει κανέναν πλανο στον γαύρο δεν είναι δικαιολογία …όταν φέρανε παίκτες και βάζαν τα ΜΜΕ τους να μιλάνε για νέους μαραντονα και μετά από δυο μήνες τους αλλάξανε με άλλους μπορεί να σημαίνει πολλά αλλα πλανο σε καμία περίπτωση …
Ε πως δεν είναι δικαιολογία βρε χαρά μου τη στιγμή που δεν είναι επίσημη εξήγηση της διοίκησης;;
Προφανώς και είναι δικαιολογία τη στιγμή που δεν έχει βγει ποτέ η διοίκηση να μιλήσει για διαφοροποίηση στόχων λόγω επειδή του γηπέδου ξέρω γω.

Μας έχετε φάει τα συκώτια με τα πλάνα και τα αεροπλάνα.
Σε ενοχλεί η αλλαγή του πλάνου του χοντρού; Ε τότε πως σκ@τ@ δεν σε ενοχλεί η αλλαγή του δικού μας πλάνου;
Ποιοι δυο παικταράδες και απογειώσεις και προσγειώσεις μου λες;

Δεν βλέπεις πως πέρσι έπαιζε στόπερ ο Κρέσπο, εσύ έφερες τον Κάργα και τελικά παίζει ο Κουλιεράκης;
Δεν βλέπεις πως είχες ένα κενό στο αριστερό μπακ, έφερες τον Σοάρες και τελικά παίζει ο Τσαούσης;
Δεν βλέπεις πως αγόρασες τον Σάστρε ως αντι-Τέιλορ και τελικά ο ηθοποιός Τέιλορ μπορεί να είναι καλύτερος;
Δεν βλέπεις πως πούλησες τον Τσόλακ για 2.5 χαρτιά, για να φέρεις τον Μπράντον ως 2ο, που ΔΕΝ είναι καθαρός φορ και τελικά παίζει αυτός και όχι ο Ολιβέιρα; Αλλά δίνεις και δανεικό τον Κούτσια!
Δεν βλέπεις πως ήρθαν κάτι παιδάκια από Φαμαλικάο και Μοντεβιδέο για βασικοί(!) και τελικά παίζει ο Καντουρί και ο Μπίσε;
Αυτό εσύ το λες πλάνο; Βρε μια χαρά ήταν η πρόθεση για ανανέωση. Η υλοποίηση όμως είναι άλλο πράγμα.
Όταν λοιπόν ως ιδιοκτησία, αντιλαμβάνεσαι πως η υλοποίηση δεν έχει πάει και τόσο καλά, τι κάνεις; Μουτρώνεις;
Ως οπαδός τι κάνεις; Χειροκροτάς μέχρι να σπάσει το χέρι σου; Θα ωφεληθεί ο ΠΑΟΚ από όλα αυτά ναι ή όχι;
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Άσε Γιώργο δεν είμαστε παιδάκια..
Κανένας δεν φταίει εκεί μέσα όπως λες...
Το ότι η ομάδα είναι στάσιμη τα τελευταία χρόνια είναι πρόβλημα του Σαββίδη.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Asimos έγραψε:Γιατί τώρα τι σε εμποδίζει;
το βραδυ θα εχω χρονο
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

markos4 έγραψε:Άσε Γιώργο δεν είμαστε παιδάκια..
Κανένας δεν φταίει εκεί μέσα όπως λες...
Το ότι η ομάδα είναι στάσιμη τα τελευταία χρόνια είναι πρόβλημα του Σαββίδη.
δεν φταιει ΜΟΝΟ ο ιβαν οπως καποιοι θελουν να νομιζετε!
Άβαταρ μέλους
HARISPAOK83

Δημοσίευση από HARISPAOK83 »

Παντως η ΠΑΕ και ο Ιβαν ειναι ανακολουθοι ακομη και σ αυτο. Οκ καλη η αυταρκεια, αλλα οταν επιδιωκεται μεσω της αυξησης των εσοδων, οχι μεσω της μειωσης των εξοδων.
Ο ΠΑΟΚ αντι να κυνηγήσει την αυξηση των εσοδων του μεσω της κατακτησης μιας εκ των δυο θεσεων π φετος οδηγουν στο τσου λου, ριχνει το μπατζετ και την ποιοτητα απλα για να μειωσει τα εξοδα. Αυτο το πλανο δεν εχει μελλον και δεν οδηγει σε μακροημερευση και πρωταθλητισμο. Ο Ιβάν μιλησε για αυταρκεια και πρωταθλητισμο. Σαν επιχειρηματιας π ειναι θα πρεπε να ξερει πως μονο μεσω της επενδυσης μεγαλωνεις. Οποιος απλα κυνηγαει ελεγχο εξοδων ειναι καταδικασμενος σε μετριοτητα και σμίκρυνση επιχειρηματικα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Ποιοι είναι αυτοί οι κάποιοι;
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Βρε παιδιά ένας φταίει
Ιβαν Σαββιδης το είπε και μόνος του !

Πάμε όπως ήμαστε και βλέπουμε !
Αισιοδοξία δεν μπορούμε να αισθανόμαστε με αυτό το ρόστερ !
Game by game και οποίος αντέξει
Άβαταρ μέλους
Immemoric

Δημοσίευση από Immemoric »

pagotatzis έγραψε:Βρε παιδιά ένας φταίει
Ιβαν Σαββιδης το είπε και μόνος του !

Πάμε όπως ήμαστε και βλέπουμε !
Αισιοδοξία δεν μπορούμε να αισθανόμαστε με αυτό το ρόστερ !
Game by game και οποίος αντέξει
Πόσο καιρό θα μείνουμε στην διεκδίκηση? Θα'μαστε κοντά μέχρι την διακοπή για Μουντιάλ άραγε λες?
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Νιώθω άγριο dejavu με πέρσι
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”