Πιθανόν να έχεις δίκιο, απλά δεν μπορώ να έχω καλή πληροφόρηση μιας και μένω Αθήνα και την δική μου "πηγή" δεν την έχω δει από κοντά εδώ και μήνες! Αυτό που ξέρω σίγουρα εγώ ήταν για τότε κοντά στον Μάιο.GINOLA έγραψε:Τέταρτη φορά θα είναιthios4 έγραψε:Μην σας κάνει εντύπωση αν υποβάλει σε λίγο καιρό την παραίτησή του ο Μπότο. Την 1η φορά που το σκεφτόταν σοβαρά ήταν γύρω στον Μάιο, μετά από αυτά που γίνονται και το "καπέλωμα" που του γίνεται (ενώ τα ακούει και από πάνω κι όλας από εμάς,μέχρι κάποιο βαθμό δικαιολογημένα βέβαια) δεν θεωρώ ότι μπορεί να αντέξει για πολύ ακόμα.
Πάντως όπως και να 'χει, το παράπονο που έχουμε λίγο πολλοί όλοι μας, είναι έστω να έβγαινε προς τα έξω μια ενημέρωση για το πως κινούμαστε, ποιοι είναι οι στόχοι μας και τι να περιμένουμε γενικά. Ο αγνός Παοκτσής, δεν νομίζω ότι θα εξοργιζόταν αν άκουγε κάποια πράγματα με ειλικρίνεια έστω κι αν δεν θα του άρεσαν καθόλου. Αλλά συγνώμη, διεκδίκηση πρωταθλήματος, είμαστε πλήρεις και άλλα τέτοια, δεν μπορώ να τα δεχτώ!
Κλείνοντας, το τρομερό πράγμα που μου μένει, είναι ότι σε μεταγραφική περίοδο διψήφιων μεταγραφών, δεν μπορώ να χωνέψω πως γίνεται να έχουμε κενά σε ΟΛΕΣ τις γραμμές! Στα ακραία μπακ μια θλίψη, μεσοεπιθετικά δεν θα σχολιάσω καν, όσο για την επίθεση ένα τεράστιο ερωτηματικό.
Η σκέψη που κάνω, που αυτή έχει εφαρμογή γενικά σε όλες τις δουλειές και έχει να κάνει και με την επαγγελματική μου εμπειρία, είναι η εξής. Ο Μπότο, όσο χαρισματικός κι αν είναι, που δεν θα το αμφισβητήσω αυτό, ο ρόλος του ήταν Chief Scout. Ούτε Technical Director ούτε Sporting Director. Πχ, παίρνεις έναν πωλητή καταστήματος από μία άλλη επιχείρηση και τον προσλαμβάνεις σαν υπεύθυνο καταστήματος της δικής σου? Εγώ αν αποφάσιζα, θα τον έπαιρνα σαν υπάλληλο (δηλαδή τον ρόλο που είχε και πριν) και αν αποδεικνύει πως το 'χει, ναι, τότε θα του έδινα προαγωγή. Προσοχή όμως! Από τη στιγμή που του εμπιστεύεσαι αυτή τη θέση που του δίνεις, οφείλεις να του δείξεις εμπιστοσύνη και δέχεσαι τα recommendations που κάνει. Αν το ένα σου ξυνίζει, το άλλο σου βρωμάει, τότε υπονομεύεις την δουλειά του αλλά και την δική σου επιλογή!
Και δεν υπονοώ τίποτα για τον Ιβάν, απλά μάλλον η "γάγγραινα" του ΠΑΟΚ είναι άτομο εμπιστοσύνης του Ιβάν...