Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Δημοσίευση από sourmenetes »

dim-cyprous-paok έγραψε:Γεια κ χαρα σας σε ολους!!!!!!!! :opaokara: Ειμαι απο Σερρες κ μενω χρονια στην κυπρο.
Αν κ γραφω πρωτη φορα σας διαβαζω χρονια τωρα,απλα σημερα εστανθηκα την αναγκη να γραψω ενα δυο πραγματα.
Ειμαι 42 χρονων κ δοξα τον θεο εχω δει τον ΠΑΟΚ κ στα καλα του κ στα κακα του,οπως πολλοι εδω μεσα... :lol:
ομως τα πραγματα φετος κατα την γνωμη μου ειναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.Και εξηγουμε γιατι ειναι διαφορετικα

1)Ειναι η πρωτη φορα ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ που γινετε μια οργανωμενη κ συστηματικη προσπαθεια
2)Υπαρχουν επιτελους στην ομαδα ατομα που διαχειριζονται τις τυχες της, τα οποια εχων γνωσεις κ γκ@υλα
3)Απο οτι δειχνουν τα πραγματα φευγει η ΣΑΒΟΥΡΑ απο την οποια τοσα χρονια πονεσαν τα ματια μας κ θα ερθουν πεκτες που θελουν να πεξουν ποδοσφερο κ οχι να κοροιδευουν τον κοσμο(κ σημερα αφου τεθηκαν στο περιθοριο να διεροτουντε ΓΙΑΤΙ, βλεπε ρατς)
Ακουω πολλους που διαμαρτηρωντε γιατι αργουν οι μεταγραφες....δηλαδη αλλες χρονιες που δεν αργουσαν οι ΚΑΡΑΒΙΕΣ ολα στον ΠΑΟΚ μας ηταν υπεροχα?ηρεμηστε ρε επιτελους,δωστε λιγο χρονο στην ομαδα κ τους ανθρωπους της κ κυριος στους εαυτου σας.Υπαρχει εστω κ ενας εδω μεσα που να πειστευει οτι φετος παμε για προταθλημα???
ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ!!!!!!!
Για το μονο που πραγματικα φοβαμε κ στενοχορουμε ειναι ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ ΜΑΣ.....χαλασε,απολοτριωθεικε, μονο ΑΥΤΟΣ μπωρει να κανει τον ΠΑΟΚ δυνατοτερο κανοντας υπομονη κ στηριζωντας κ μονο ΑΥΤΟΣ μπωρει να καταστρεψει ισος την τελευταια ευκαιρια που μα δινετε να παμε ψηλοτερα.Καλο απογευμα....
Καλως ηλθες.... :D
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

vrasidas έγραψε:τι λενε ρε παιδια γαμω τα ισπανικα μου μεσα στο φορουμ της ελτσε για τον παικτη??

https://twitter.com/elchecfoficial/stat ... 3102232576
ότι τρέχει τρέχει τρέχει και ξανατρέχει...και από μπάλα όχι πολλά...έτσι λένε αυτοί τουλάχιστον
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Πάντως ο ένας στους 3 τον λέει "paquete",δηλαδή παλτό,τραγί,κατσίκι,πως αλλιώς να το πω?
Άβαταρ μέλους
Thracian

Δημοσίευση από Thracian »

μπαφαλο δεν ξερω ρε αδερφε. απλα μαζι με ατλετικο αλαβες και οσασουνα τους εχω για βασκους. μπορει και να κανω και λαθος

παντως και να ερθει θα πρεπει να μπει σε προετοιμασία. λογικα μεχρι τωρα καθόταν
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Άντε καλό μας Αύγουστο...
ace79grpaok έγραψε:Σας το είχα πει χθες οτι ο παίκτης θα κλείσει σε ένας και κάποιος με ειρωνεύτηκε πως και έχω καλή αυρα για τον παίκτη ,απλά η κοινή λογική ήταν .
Αν το βρήκες ειρωνεία, φέρτε πίσω τη μύγα :lol:
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Thracian έγραψε:μπαφαλο δεν ξερω ρε αδερφε. απλα μαζι με ατλετικο αλαβες και οσασουνα τους εχω για βασκους. μπορει και να κανω και λαθος

παντως και να ερθει θα πρεπει να μπει σε προετοιμασία. λογικα μεχρι τωρα καθόταν
Αθλετικ

Η Ατλέτικο είναι από Μαδρίτη :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Thracian

:lol: παναθεμα σας
Άβαταρ μέλους
falconakis

Δημοσίευση από falconakis »

Αντε έγινε η αρχή! και τώρα περιμένουμε την συνέχεια...και να δεις που θα ναι από ολλανδία μεριά...
:pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
Thracian

καναν αρκουδιάρη για την αμυνα να φερει μαζι με τα δυο τα μαυρακια
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Thracian έγραψε:καναν αρκουδιάρη για την αμυνα να φερει μαζι με τα δυο τα μαυρακια
Κ εγω εναν τετοιο μαυρουκο νταμαρι αρκουδιαρη θελω...
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Ρε φέρτε τον Μορενο της Εσπανιολ να γουστάρουμε λίγο άμυνα !!!
Άβαταρ μέλους
dim-cyprous-paok

Δημοσίευση από dim-cyprous-paok »

buffalobill4 έγραψε:Καλως τονα. Αντε αγορι μου μπες στο αεροπλανο.

Θρασιαν, το Ελτσε δεν ανηκει στην Ελ Παίς Βάσκο. Στην κομουνιδαδ δε Βαλενθια νομιζω ανηκει

17 με 27 θα ειμαι εκει κ θα δουμε οικογενειακος 2 παχνιδια της ΠΑΟΚΑΡΑΣ ΜΑΣ :opaokara: :opaokara:
:opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Thracian έγραψε:λετε να βαλαν καμια πτήση τσαρτερ απο βασκία προς σαλονίκη ειδικα για τον παιχτη μη χασει την προπονηση την αποευματινή;
σιγα ρε ηρεμηστε

υγ: βασκικα ειναι ρε συ βρασιδα δεν ειναι ισπανικα ¨)
Το σωστο ειναι Βασκωνια η αν θες χωρα των Βασκων

Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Thracian έγραψε:μπαφαλο δεν ξερω ρε αδερφε. απλα μαζι με ατλετικο αλαβες και οσασουνα τους εχω για βασκους. μπορει και να κανω και λαθος

Θρασιαν, όσο περιμένουμε τον Γκάρι να μπει στο αεροπλάνο θα σου εξηγήσω για τις βάσκικες ομάδες.

Αθλέτικ Κλουμπ ντε Μπιλπμάο (από το Μπιλμπάο )
Ντεπορτιβο Αλαβές (από τη Βιτόρια- πρωτευουσα της Εουσκαλερρία)
Ρεαλ Σοσιεδάδ (από το Σαν Σεμπαστιάν)

η Οσασουνα ειναι από την Παμπλόνα. Η Παμπλονα ανηκει στην περιφερεια της Ναβαρρα η οποια παλια ανηκε στη χωρα των Βασκων. Πλεον οχι. Εχεις ακομα πολλους Βασκους βεβαια. Τους αποκαλουνε κατι σαν "Βασκους γιαλαντζι" (σε ελευθερη μεταφραση παντα)

Εσυ πιστευω θα μπερδευεις την Ελτσε με την Ειμπάρ η οποια ειναι οντως Βασκικη ομαδα

**Εουσκαλερρια= η χωρα των Βασκων στα βασκικα
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Παρακαλάω να μην είναι μόνο η ελεύθερη μετάφραση "γιαλαντζί" :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”