Καλως ηλθες....dim-cyprous-paok έγραψε:Γεια κ χαρα σας σε ολους!!!!!!!!Ειμαι απο Σερρες κ μενω χρονια στην κυπρο.
Αν κ γραφω πρωτη φορα σας διαβαζω χρονια τωρα,απλα σημερα εστανθηκα την αναγκη να γραψω ενα δυο πραγματα.
Ειμαι 42 χρονων κ δοξα τον θεο εχω δει τον ΠΑΟΚ κ στα καλα του κ στα κακα του,οπως πολλοι εδω μεσα...![]()
ομως τα πραγματα φετος κατα την γνωμη μου ειναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.Και εξηγουμε γιατι ειναι διαφορετικα
1)Ειναι η πρωτη φορα ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ που γινετε μια οργανωμενη κ συστηματικη προσπαθεια
2)Υπαρχουν επιτελους στην ομαδα ατομα που διαχειριζονται τις τυχες της, τα οποια εχων γνωσεις κ γκ@υλα
3)Απο οτι δειχνουν τα πραγματα φευγει η ΣΑΒΟΥΡΑ απο την οποια τοσα χρονια πονεσαν τα ματια μας κ θα ερθουν πεκτες που θελουν να πεξουν ποδοσφερο κ οχι να κοροιδευουν τον κοσμο(κ σημερα αφου τεθηκαν στο περιθοριο να διεροτουντε ΓΙΑΤΙ, βλεπε ρατς)
Ακουω πολλους που διαμαρτηρωντε γιατι αργουν οι μεταγραφες....δηλαδη αλλες χρονιες που δεν αργουσαν οι ΚΑΡΑΒΙΕΣ ολα στον ΠΑΟΚ μας ηταν υπεροχα?ηρεμηστε ρε επιτελους,δωστε λιγο χρονο στην ομαδα κ τους ανθρωπους της κ κυριος στους εαυτου σας.Υπαρχει εστω κ ενας εδω μεσα που να πειστευει οτι φετος παμε για προταθλημα???
ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ!!!!!!!
Για το μονο που πραγματικα φοβαμε κ στενοχορουμε ειναι ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ ΜΑΣ.....χαλασε,απολοτριωθεικε, μονο ΑΥΤΟΣ μπωρει να κανει τον ΠΑΟΚ δυνατοτερο κανοντας υπομονη κ στηριζωντας κ μονο ΑΥΤΟΣ μπωρει να καταστρεψει ισος την τελευταια ευκαιρια που μα δινετε να παμε ψηλοτερα.Καλο απογευμα....
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
- sourmenetes
- Moderator
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
- pisakaipoupoula
ότι τρέχει τρέχει τρέχει και ξανατρέχει...και από μπάλα όχι πολλά...έτσι λένε αυτοί τουλάχιστονvrasidas έγραψε:τι λενε ρε παιδια γαμω τα ισπανικα μου μεσα στο φορουμ της ελτσε για τον παικτη??
https://twitter.com/elchecfoficial/stat ... 3102232576
- pirate_salonica
Πάντως ο ένας στους 3 τον λέει "paquete",δηλαδή παλτό,τραγί,κατσίκι,πως αλλιώς να το πω?
μπαφαλο δεν ξερω ρε αδερφε. απλα μαζι με ατλετικο αλαβες και οσασουνα τους εχω για βασκους. μπορει και να κανω και λαθος
παντως και να ερθει θα πρεπει να μπει σε προετοιμασία. λογικα μεχρι τωρα καθόταν
παντως και να ερθει θα πρεπει να μπει σε προετοιμασία. λογικα μεχρι τωρα καθόταν
Άντε καλό μας Αύγουστο...

Αν το βρήκες ειρωνεία, φέρτε πίσω τη μύγαace79grpaok έγραψε:Σας το είχα πει χθες οτι ο παίκτης θα κλείσει σε ένας και κάποιος με ειρωνεύτηκε πως και έχω καλή αυρα για τον παίκτη ,απλά η κοινή λογική ήταν .
ΑθλετικThracian έγραψε:μπαφαλο δεν ξερω ρε αδερφε. απλα μαζι με ατλετικο αλαβες και οσασουνα τους εχω για βασκους. μπορει και να κανω και λαθος
Η Ατλέτικο είναι από Μαδρίτη
- falconakis
Αντε έγινε η αρχή! και τώρα περιμένουμε την συνέχεια...και να δεις που θα ναι από ολλανδία μεριά...

- Dimitris_L4
Κ εγω εναν τετοιο μαυρουκο νταμαρι αρκουδιαρη θελω...Thracian έγραψε:καναν αρκουδιάρη για την αμυνα να φερει μαζι με τα δυο τα μαυρακια
-
john4serres
- dim-cyprous-paok
buffalobill4 έγραψε:Καλως τονα. Αντε αγορι μου μπες στο αεροπλανο.
Θρασιαν, το Ελτσε δεν ανηκει στην Ελ Παίς Βάσκο. Στην κομουνιδαδ δε Βαλενθια νομιζω ανηκει
17 με 27 θα ειμαι εκει κ θα δουμε οικογενειακος 2 παχνιδια της ΠΑΟΚΑΡΑΣ ΜΑΣ
- Kostomanolis
Το σωστο ειναι Βασκωνια η αν θες χωρα των ΒασκωνThracian έγραψε:λετε να βαλαν καμια πτήση τσαρτερ απο βασκία προς σαλονίκη ειδικα για τον παιχτη μη χασει την προπονηση την αποευματινή;
σιγα ρε ηρεμηστε
υγ: βασκικα ειναι ρε συ βρασιδα δεν ειναι ισπανικα ¨)
Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- buffalobill4
Θρασιαν, όσο περιμένουμε τον Γκάρι να μπει στο αεροπλάνο θα σου εξηγήσω για τις βάσκικες ομάδες.Thracian έγραψε:μπαφαλο δεν ξερω ρε αδερφε. απλα μαζι με ατλετικο αλαβες και οσασουνα τους εχω για βασκους. μπορει και να κανω και λαθος
Αθλέτικ Κλουμπ ντε Μπιλπμάο (από το Μπιλμπάο )
Ντεπορτιβο Αλαβές (από τη Βιτόρια- πρωτευουσα της Εουσκαλερρία)
Ρεαλ Σοσιεδάδ (από το Σαν Σεμπαστιάν)
η Οσασουνα ειναι από την Παμπλόνα. Η Παμπλονα ανηκει στην περιφερεια της Ναβαρρα η οποια παλια ανηκε στη χωρα των Βασκων. Πλεον οχι. Εχεις ακομα πολλους Βασκους βεβαια. Τους αποκαλουνε κατι σαν "Βασκους γιαλαντζι" (σε ελευθερη μεταφραση παντα)
Εσυ πιστευω θα μπερδευεις την Ελτσε με την Ειμπάρ η οποια ειναι οντως Βασκικη ομαδα
**Εουσκαλερρια= η χωρα των Βασκων στα βασκικα