Razvan Lucescu V
Re: Razvan Lucescu V
Καλα βρε αδερφια, τι προπονητη πιστευετε οτι θα παρουμε (σε περιπτωση που φυγει ο Λουτσος) και απογοητευεστε με την επιλογη Πουσιτς;
Η ερωτηση μου προς οσους επιθυμουν την απομακρυνση του Λουτσε, με την ελπιδα πως θα σκασει προπονητης με βιογραφικο Μεντιλιμπαρ, Μπενιτεθ και τα σχετικα.
Η ερωτηση μου προς οσους επιθυμουν την απομακρυνση του Λουτσε, με την ελπιδα πως θα σκασει προπονητης με βιογραφικο Μεντιλιμπαρ, Μπενιτεθ και τα σχετικα.
- loukas karadimos
Βρείτε τα ρε να τελειώνουμε
Πονάνε τα μυαλά μας
Ο ΠΑΟΚ πάνω απ όλα γαμω τα πάντα σας και τους δύο!!!
Πονάνε τα μυαλά μας
Ο ΠΑΟΚ πάνω απ όλα γαμω τα πάντα σας και τους δύο!!!
- black death
Γιατι ο μεντιλιμπαρ είχε κανα τρομερο βιογραφικο; Γυρολογος σε μικρους της ισπανιας ηταν.Daskalos_4 έγραψε:Καλα βρε αδερφια, τι προπονητη πιστευετε οτι θα παρουμε (σε περιπτωση που φυγει ο Λουτσος) και απογοητευεστε με την επιλογη Πουσιτς;
ο Ραγκατσης πριν λιγο ειπε οτι ΚΑΝΕΝΑΣ εκτος απο το μαρακι δε ξερει ποιον προπονητη κοιταει ο ΠΑΟΚ. Ειναι 100% πανω στον Ιβαν το ζητημα. Οτι και οποιον ακουμε 99% ειναι ψεμα.
black death έγραψε:Γιατι ο μεντιλιμπαρ είχε κανα τρομερο βιογραφικο; Γυρολογος σε μικρους της ισπανιας ηταν.Daskalos_4 έγραψε:Καλα βρε αδερφια, τι προπονητη πιστευετε οτι θα παρουμε (σε περιπτωση που φυγει ο Λουτσος) και απογοητευεστε με την επιλογη Πουσιτς;
συνολικα ναι αλλα ειχε και το γιουροπα με την σεβιλλη. Δε το λες λιγο
Δε συγκρινεται ενας προπονητης με τοσες χρονιες λα λιγκα με εναν που εχει 2.5 χρονια εμπειρια σαν πρωτος και τα 2 σε ομαδα σε πρωταθλημα με πολεμο. Δεν εχει καμια σχεση το ενα με το αλλο
Ρε «μλκς» γιατι επιτρεπετε στους αρδ-ραδιοφωνατζηδες να σας μουρλαινουν το μυαλο; Διαβαζα προχθες στο metrosport οτι λεει «παιζουνε με τις ψυχουλες των ΠΑΟΚτσηδων» και αλλες γραφικοτητες και δεν πιστευα στα ματια μου. Ειμαστε με τα καλα μας; Επειδη δεν τα βρισκουν Σαββιδης-Λουτσεσκου θα φερουμε την καταστροφη ή θα τους δικασουμε οτι δηθεν παιζουν με τα νευρα μας; Συμβαινουν αυτα στο ποδοσφαιρο, οπως και σε καθε αλλον τομεα της ζωης. Αρκετοι θα στενοχωρηθουμε αν φυγει ο Λουτσε, αλλα δεν θα πεσουμε και στα πατωματα. Καπου ωπα δηλαδη. 

- black death
Ναι βέβαια μπηκε μαρτη απ την πισω πορτα ενω ηταν ηδη στους 8. Και την επόμενη σεζον τον έστειλαν με 2 νικες στα 8.embuji έγραψε:black death έγραψε:Γιατι ο μεντιλιμπαρ είχε κανα τρομερο βιογραφικο; Γυρολογος σε μικρους της ισπανιας ηταν.Daskalos_4 έγραψε:Καλα βρε αδερφια, τι προπονητη πιστευετε οτι θα παρουμε (σε περιπτωση που φυγει ο Λουτσος) και απογοητευεστε με την επιλογη Πουσιτς;
συνολικα ναι αλλα ειχε και το γιουροπα με την σεβιλλη. Δε το λες λιγο
Αδερφε black death σε ευχαριστω για την επισημανση, γιατι εκουσια συμπεριελαβα και τον Μεντιλιμπαρ, που δεν ειναι «Μπενιτεθ». Προκειται σαφως για γυρολογο της Ισπανιας. Μαζι σου. Της Ισπανιας ομως, μιας χωρας με τοπ κλας πρωταθλημα.
- black death
Καλα φιλε ψαξε γενικα βιογραφικό. Απο παντου αποτυχημένος έφυγε. Έριξε την ειμπαρ, πηγε στην αλαβες, τον εδιωξαν μετα απο λιγο... Αμα δεν τον πρότεινε ο βαλβερδε, ούτε θα τον ηξεραν στο γαυρο. Σε εμάς θα επεφτε κραξιμο πριν ανακοινωθεί.aivas19 έγραψε:Δε συγκρινεται ενας προπονητης με τοσες χρονιες λα λιγκα με εναν που εχει 2.5 χρονια εμπειρια σαν πρωτος και τα 2 σε ομαδα σε πρωταθλημα με πολεμο. Δεν εχει καμια σχεση το ενα με το αλλο
Βρε δε διαφωνω, δεν ειμαι φαν του. Αλλα δε συγκρινεται και παλι το βιογραφικο του με τον αλλον προπονητη
- Montrealiotis
- black death
Το ιδιο θα ελεγα και με μεντιλιμπαρ. Που μπερδευεσαι;Montrealiotis έγραψε:Ενώ εσύ τον Πουσιτς λες κάτσε να το δούμε. Οκ
- Montrealiotis
Μπερδεύομαι στο ότι η ομάδα μου πάει άναρχα και χωρίς σχέδιο να αντικαταστήσει τον προπονητή που έχει γράψει την μεγαλύτερη ιστορία στον ΠΑΟΚ, με ένα λαχείο από την εμπόλεμη Ουκρανία. Ακριβώς εκεί μπερδεύτηκα
Ενταξει, με εξαιρεση τον Στεφενς και παλιοτερα τον Σαντος, ποιον προπονητη με βιογραφικο ανταξιο του Μεντιλιμπαρ εχουμε φερει; Εστω του γυρολογου -στην Ισπανια- Μεντιλιμπαρ.
Ε, βασει του παρελθοντος μας, προσωπικα δεν περιμενω κατι πολυ καλυτερο απο τον Χ Πουσιτς, σε επιπεδο βιογραφικου παντα.
Ε, βασει του παρελθοντος μας, προσωπικα δεν περιμενω κατι πολυ καλυτερο απο τον Χ Πουσιτς, σε επιπεδο βιογραφικου παντα.