Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Επιβεβαίωση και από το δίδυμο Τόσκ Τσακ ότι αυτός είναι ο ένας μεσοεπιθετικος που κυνηγάει ο ΠΑΟΚ
- WeWillRockYou
Μεγάλη πρόταση για τα δεδομένα μας.
Βέβαια στη σημερινή συνέντευξη ο υπεύθυνος επικοινωνίας είπε επίσημα πως δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα στην ομάδα.
Επίσης ο παίκτης είναι 25 χρονών. Σε αντίστοιχη ηλικία πήραμε και τον Ίγκασον και είδαμε πως πέρα από το γεγονός πως ο παίκτης κάθισε τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του εδώ συνδυάζοντας τα με τίτλους, έφερε τα περισσότερα χρήματα πίσω.
Μου ακούγεται πολύ δύσκολη περίπτωση πάντως.
[youtube]JZnuzID_2js[/youtube]
Βέβαια στη σημερινή συνέντευξη ο υπεύθυνος επικοινωνίας είπε επίσημα πως δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα στην ομάδα.
Επίσης ο παίκτης είναι 25 χρονών. Σε αντίστοιχη ηλικία πήραμε και τον Ίγκασον και είδαμε πως πέρα από το γεγονός πως ο παίκτης κάθισε τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του εδώ συνδυάζοντας τα με τίτλους, έφερε τα περισσότερα χρήματα πίσω.
Μου ακούγεται πολύ δύσκολη περίπτωση πάντως.
[youtube]JZnuzID_2js[/youtube]
Τι παικταρα είναι αυτή ρε;;;; Μακάρι αλλά ουτοπικό !! Είναι μάγος πραγματικά !!
Ολοι περίμεναν από τον Ρομάνο...
Και καλά επιβεβαιώνουν τώρα, να χαμε να λέγαμε.
Νομίζω οι περισσότεροι τώρα τον βλέπουν στα βιντεάκια.
Και καλά επιβεβαιώνουν τώρα, να χαμε να λέγαμε.
Νομίζω οι περισσότεροι τώρα τον βλέπουν στα βιντεάκια.
- Dark Knight
Βγήκε από όλους συντονισμένα μετά από την ανάρτηση του Ρομάνο. Να είναι μήπως καμμένο ή έχουμε ρεαλιστικές πιθανότητες; Αυτοί οι απίθανοι αρδ δεν μπορούν μία φορά να κάνουν ένα ρεπορτάζ της προκοπής;
- Unpsofable78
Οι αρδ έχουν εντολή να μην διαρρέουν ονόματα. Αυτό λένε έμμεσα. Από την ώρα που ένα όνομα διαρρέει από διεθνή πηγή αυτοί απλά επιβεβαιωνουν αν ισχύει ή όχι.
Αυτο ειναι κατι λογικο απο την μια αλλα και δεν μπορει να αποδειχθει απο την αλλη.
Μην βγει παντως η ολη ιστορια σαν του Σοτελδο... Μακαρι να ερθει αυτη η πουλεναρα (απο football manager)
Στάλθηκε από το SM-A217F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-A217F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Knee injury λεει στο τρανσφερ οποτε ισως γι αυτο δεν παιζει σημερα
- navigator11