Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από aivas19 »

PAOK1LIFE έγραψε:
Vet_eranos έγραψε:Από λάθος γωνία ξεκινάτε οι περισσότεροι τον συλλογισμό σας..

Δε χρειάζεσαι καμία μεταγραφή για να περάσεις Μάλμε και τις λοιπές..οποιαδήποτε στιγμή μέσα στη χρονιά θα τους κέρδιζες μέσα έξω..

Ετοιμότητα χρειάζεσαι που δύσκολα θα την είχες τέτοια περίοδο..

Οπότε είτε διάλεξαν στην προετοιμασία τον μαραθώνιο της χρονιάς κι όχι για τώρα είτε μπορεί κ να μην γνωρίζουν τι χρειάζεται ως προετοιμασία για να πετάς τον Αύγουστο.

Ποια Μάλμε..φέρτε την τον Οκτώβριο, ροτατιον θα κάναμε για το πρωτάθλημα ..

Προσωπικά είμαι τέρμα απογοητευμένος από την αποτυχία κ απτην ενδεχόμενη φυγή του κρητικαρου..
Εδώ ήρθε ρε φίλε η Μαλμε και τους έβαζαν να κάνουν σάουνες πιο πριν για να μπορούν να αποδώσουν καλύτερα στην ζέστη με λιγότερες απαιτήσεις οξυγόνου. Εμείς είχαμε γαλακτοθεί δεν μπορούσαμε να κουνηθούμε μετά το 70.

Παίζεις τσουλου τον Αυγουστο και δεν πας να φέρεις τον καλύτερο επιστήμονα γυμναστή να σε κάνει να πετάς τον Αυγουστο και βασίζεσθε στον γυμναστή του Λουτσέσκου που οι ομάδες που κάνει παίρνουν μπρος τον Δεκέμβρη αντί να τους ταράξεις στις πορτοκαλάδες να πετάνε τον Αυγουστο.

Αλλά τι περιμένεις πήραμε πρωτάθλημα και αντί να κοιτάξουν να βγάλουν τα διαρκείας αμέσως και να κοιτάξουν να φέρουν παίχτες πήγανε διακοπές στην Τήνο και είχανε όλο τον Ιούνιο όχι αποσυρόμαστε από την απόκτηση Καμάρα όχι ξανά ενδιαφερόμαστε. Έπαιζα αγώνα κρίσιμο τσουλου με την Μαλμε και ο Γιωργος ήταν διακοπές στην Ιμπιζα. Καλά έκανε και ήταν αλλά βάλε κάποιον να ασχοληθείς αφού σου αρέσει περισσότερο το κροςφιτ κτλ.

Απαράδεκτη οργάνωση εγώ λυπάμαι τον Ιβαν ο άνθρωπος για τον ΧΨ λόγο δεν μπορεί να είναι στην Τούμπα και τον φέρνουν στο αμήν να περνάνε όλα από το χέρι του στο τέλος γιατί κάποιοι είναι φανερά ανίκανοι δεν κάνουν.
Ρε φιλε τι γραφεις παλι; Ποιες πορτοκαλαδες;
nkoss

Δημοσίευση από nkoss »

Συγγνώμη για το οφ τόπικ, αλλά αν δεν μπει η δυνατότητα θετικής και αρνητικής ψήφου στα σχόλια (όπως στο sdna πχ) θα τρελαθούμε εδω μέσα. Διαβάζεις το σχόλιο του PAOKLIFE, διαβάζεις και του Dimitris L4 και σκέφτεσαι ότι οι απόψεις είναι μοιρασμένες στον κόσμο. Αν υπήρχε από κάτω ένα +10 στον Dimitris και ένα -10 στον PAOKLIFE, θα ήμουν πιο ήρεμος. Αν είναι θέμα οικονομικό δίνω όσο όσο για να βρω την ηρεμία μου. Σόρρυ PAOKLIFE, θεωρώ χρήσιμες όλες τις απόψεις, αλλά πιο χρήσιμο το δικαιωμα να εκνευρίζομαι.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

ΠΑΟΚΤΣΗΣ-4 έγραψε:
Leonardo10 έγραψε: Πρωτάθλημα 2019
Πρωτάθλημα 2024
Κύπελλο 2017
Κύπελλο 2018
Κύπελλο 2019
Κύπελλο 2021
Σε οκτώ χρόνια 6 τίτλοι. Σε ποιο ποσοστό επιτυχίας μεταφράζετε;
Αυτό το λάθος κάνουν φίλε μου οι περισσότεροι.Θεωρούν κριτήριο για την αξία και
την αξιολόγηση της ομάδας τις αδιαμφισβήτητες επιτυχίες στις εγχώριες διοργανώσεις.
Ποδοσφαιρικό κριτήριο το πάναργο και ανυπόληπτο ελλ.πρωτάθλημα.Ε όχι δεν είναι.
Ναι γιατι ειχαμε 20 πρωταθληματα και λεμε ε οκ τωρα παμε για διακριση στην Ευρωπη. Το ακουσαμε και αυτο
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Στις πωλήσεις από ότι φαίνεται δεν πιανόμαστε σε ταχύτητα… Τέλος πάντων προφανώς και ο μικρός ήθελε πολύ να δοκιμάσει έξω όποτε η συμφωνία ήταν να παίξει στα προκριματικά και μετά να φύγει… Εδώ που φτασαμε ελπίζω να πάρουμε τους παίκτες που θελουμε πραγματικά έστω και στο ενενήντα των μεταγραφών. Με δεδομένη την πώληση Κουλιερακη για μένα δεν υπάρχει θέμα διαθέσιμου μπατζετ και καμία δικαιολογία να μην γίνουν κινήσεις. Εύχομαι το τέλος Αυγούστου να μας βρει πρωτοπόρους , περασμένους στο Europa και φανερά ενισχυμένους.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Πάντως χαφ χρειαζόμαστε 2 και όχι 1, θα είναι τραγικό να μείνουμε με Οζντόεφ, Τσιγγάρα που δεν υπολογίζεται και τον Σβαμπ που θα έχει εναν ακόμη χρόνο στην πλάτη του
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

george188 έγραψε:
PAOK1LIFE έγραψε:Θεωρώ αδιανόητο ότι ο ρούλης του παλέτα (της γ εθνικής που θα βρεθεί κάποια στιγμή σύντομα) και είναι εκτός ευρώπης να έχει στα χαφ Monchu - Cifuentes και δεξί μπακ τον Mallo !

Και εμείς ολόκληρο καλοκαίρι να είμαστε στα χαφ με Οζντοεφ - Σβααπ - Τσιγγάρα και τον ανέτοιμο Καμαρα και δεξιά τον Βιερίνια - τον Σαστρε και τον Οτο που είναι κανονικά αριστερό μπακ.

Είμαστε 16 Αυγούστου και δεν έχουν βρει παίχτες και έχει βρει παίχτες ο ρουλης και δεν έχει παραιτηθεί ένας από το σκατουνγκ τιμ και το μεταγραφικό τμήμα γενικά.

Έφαγα ένα μήνα μπαν γιατί είπα ότι θα έρθει ο Μειτέ πέρασε ο μήνας εγώ μαύρισα έγινα σαν τον Μειτέ και ακόμα εδώ μέσα φέρνουν κάποιοι κάθε μέρα τον Μειτέ.

Δηλαδή αν δεν κληρωνόμασταν με τους Ροβερς και κληρωνόμασταν με την καμία άλλη ομάδα τι θα λέγαμε τώρα.

Διώξατε τόσα άτομα με μπαν για να λέτε τώρα τα ίδια με αυτά που λέγανε αυτοί που τους μπανάρατε από τον Ιούνιο.

Αυτά που λένε κάποιοι πριν τον αγώνα εσείς τα λέτε στο ημίχρονο και στην λήξη.

Τώρα καταλάβατε ότι κάτι δεν πάει καλά στον μεταγραφικό σχεδιασμό στον ΠΑΟΚ.

Φάγαμε όλο το καλοκαιρί όχι θα πουληθεί ο Ντελιας όχι ο Κοταρσκι όχι Κουλιεράκης ενώ εγώ έπαιζα τσουλου.
Ποιος σιφουεντες ακριβως, δεν μιλάω καν για μοντσου. Παίκτης με συμμετοχές μονο στο mls ουσιαστικά και να ζηλέψω τι?
Ε τι να σου ρε φίλε εσύ ζήλεψε τον Οζντοεφ αυτό κατάλαβες εσύ το νόημα από όλο το ποστ. Σου γράφω αν ο ρουλης βρίσκει αυτόν εσύ θα έπρεπε να είχες βρει τουλάχιστον στην χειρότερη αυτόν και καλύτερο.

Ήθελες επιθετικο και μεσοεπιθετικό από τον Γενάρη να πας τελικό ευρωπαϊκό με τον γαύρο και τους έφερες όταν έπαιζες αγώνα τσουλου τέλη Ιουλίου .

Μου γέμισες Ρωσικες σημαίες στην ομάδα λες και δεν έχει αλλού παίχτες και λες μετά γιατί σε στέλνει η ΟΥΕΦΑ σφαγέες διαιτητές. Εδώ αποβάλει τους Ρώσους η ΟΥΕΦΑ από παντού και πας και μου φέρνεις επιθετικό Ρώσο από την ομάδα του στρατού. Ο μαρινακης ο χοντρος ήταν κορόιδο που έφερε ουκρανό επιθετικό. Γιατί τον έφερε? Τον είχε ανάγκη ? Αφού είναι πολιτική και μαφία η ιστορία με την ΟΥΕΦΑ θέλει και λίγο διπλωματία αλλιώς μετά θα σε πιάνουν κεφαλοκλείδωμα και το ΒΑΡ θα βλέπει αλλού και θα τρως γκολ που θα έπρεπε να ακυρωθούν. Εγώ πρέπει να στα πω αυτά δεν τα βλέπετε.
tsoupakampra

Δημοσίευση από tsoupakampra »

Dimitris_L4 έγραψε:Ρε μλκς ειστε καλα τωρα??η ετοιμη Μαλμε ενα ολοκληρο ημιχρονο ηθελε γκολ κ δεν εκανε υποψια ευκαιριας..αντιθετα ο ανετοιμος ΠΑΟΚ ειχε δοκαρι κ ενα μαλλι του αχαρακτηριστου Μουργκ...εκανε τη μαλακια ο Ντεσποτοφ κ εγινε οτι εγινε..ειπαμε κριτικη για αργοπορια αλλα τα εχετε γαμησει ολα στην ισοπεδωση...Ποια ελληνικη ομαδα καλυψε ολα τα κενα της για τα προκριματικα...ΚΑΜΙΑ...κ ειναι κ τ λογικο..στην Ελλαδα ειμαστε οχι στην Ισπανια να τρεχουν να ερθουν οι παιχτες..το χαρτι πηγε με φορ τσουμπερ κ αμραμπατ κ αμυνα ασχολιαστη..η ζελα πηγε με εξτρεμ τζουρισιτς μαντσινι κ αλλαγη λημνιο κ γερεμεγεφ...

Μην συγκρινεις κονφερενς με τσουλου.
Φετος ηταν ιδανικη συνθηκη να προκριθουμε.ΝΑΙ στραβοκλοτσια ,ναι στο 96 αλλα η πραγματικοτητα ειναι οτι απο περυσι ξερεις οτι εχεις δανεικο χαφ ,απο περυσι ξερεις οτι δεν εχεις φορ και τον φερνεις μια εβδομαδα πριν τα ματς.
Πες εσυ οτι ημασταν οκ.Με την ιδια περσυνή ομαδα,χωρις καμμια αναβαθμιση πας για την υπερβαση. Ε δωσε 5 για να παρεις 25.
Στο κονφερενς που λες για αεχ,σε παιρνει να παιξεις πρωτα τα παιχνιδια και αν περασεις να ενισχυθείς καταλλήλως.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Οι μπουκ έπαψαν να δέχονται στοιχήματα για το πόσο θα μείνει ο παοκ1λife μαζί μας.
Το φράξανε , αποκλείω να βγάλει το ΣΚ με το ρυθμό που πάει.
tsoupakampra

Δημοσίευση από tsoupakampra »

george188 έγραψε:
PAOK1LIFE έγραψε:Θεωρώ αδιανόητο ότι ο ρούλης του παλέτα (της γ εθνικής που θα βρεθεί κάποια στιγμή σύντομα) και είναι εκτός ευρώπης να έχει στα χαφ Monchu - Cifuentes και δεξί μπακ τον Mallo !

Και εμείς ολόκληρο καλοκαίρι να είμαστε στα χαφ με Οζντοεφ - Σβααπ - Τσιγγάρα και τον ανέτοιμο Καμαρα και δεξιά τον Βιερίνια - τον Σαστρε και τον Οτο που είναι κανονικά αριστερό μπακ.

Είμαστε 16 Αυγούστου και δεν έχουν βρει παίχτες και έχει βρει παίχτες ο ρουλης και δεν έχει παραιτηθεί ένας από το σκατουνγκ τιμ και το μεταγραφικό τμήμα γενικά.

Έφαγα ένα μήνα μπαν γιατί είπα ότι θα έρθει ο Μειτέ πέρασε ο μήνας εγώ μαύρισα έγινα σαν τον Μειτέ και ακόμα εδώ μέσα φέρνουν κάποιοι κάθε μέρα τον Μειτέ.

Δηλαδή αν δεν κληρωνόμασταν με τους Ροβερς και κληρωνόμασταν με την καμία άλλη ομάδα τι θα λέγαμε τώρα.

Διώξατε τόσα άτομα με μπαν για να λέτε τώρα τα ίδια με αυτά που λέγανε αυτοί που τους μπανάρατε από τον Ιούνιο.

Αυτά που λένε κάποιοι πριν τον αγώνα εσείς τα λέτε στο ημίχρονο και στην λήξη.

Τώρα καταλάβατε ότι κάτι δεν πάει καλά στον μεταγραφικό σχεδιασμό στον ΠΑΟΚ.

Φάγαμε όλο το καλοκαιρί όχι θα πουληθεί ο Ντελιας όχι ο Κοταρσκι όχι Κουλιεράκης ενώ εγώ έπαιζα τσουλου.
Ποιος σιφουεντες ακριβως, δεν μιλάω καν για μοντσου. Παίκτης με συμμετοχές μονο στο mls ουσιαστικά και να ζηλέψω τι?

προφανως ποιος σιφουεντες ή μοντσου.Δεν τους ξερουμε οι περισσοτεροι.Οπως δεν ξεραμε και τον σβαμπ και τον Οζντοεφ,οποτε οταν δεν τους ξερεις ,κοιτας την χρηματιστηριακη τους αξιας στο transfermarkt.
Ε του μοντσου και του σιφουεντες ειναι διπλασια + απο των δικων μας.
Αν θα βγουν βαλουτες δεν το ξερουμε αλλα στα νουμερα υπερτερουν
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Εγώ δεν ξέρω αν τα λεφτά για Κουλιε είναι πολλά ή λίγα (καθώς υπάρχει και η δεδομένη επιθυμία του παίκτη να αλλάξει επίπεδο) ξέρω όμως ότι με τα λεφτά της πώλησης και με την δεδομένη είσοδο σε Ευρωπαϊκό όμιλο υπάρχει το μπατζετ για να γίνουν οι κινήσεις που θα οδηγήσουν στο upgrade του ρόστερ μας.

Λεφτά, λοιπον, υπάρχουν. Η διάθεση από τον Ιβαν είναι δεδομένη.

Ήδη έχουν έρθει καλοί παίκτες και ο κορμός έχει παραμείνει (θα ρθει και ο Μειτε). Στο τιμόνι είναι ο στρατηγός.

Δεν βλέπω λόγο ούτε για γκρίνια ούτε για άγχος.

Ότι πρέπει να γίνει, θα γίνει.
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Αν είναι να έρθει μόνο ένα χαφ, ας ανακοινωθεί κι σήμερα ο Μειτέ.
Είναι τόσο κομβική η συγκεκριμένη θέση που δεν μας παίρνει να μην βγει σαν κίνηση.
Τα 2 στόπερ είναι λογικό πως θα έρθουν ως αντικαταστάτες και ενώ προσωπικά θα προτιμούσα ένα βασικό δεξί μπακ, μακάρι να έρθει έστω ένας καλύτερος, νεότερος, ταχύς αναπληρωματικός στα αριστερά.
Αν γίνουν αυτές οι 4 κινήσεις θα είναι από τα πιο πλήρη ροστερ της ιστορίας μας, με 2 μελανά σημεία :
ότι θα λείπει ένας ακόμα οργανωτής μέσο επιθετικά (πέρα από Ταισον-Κωνσταντελια) και ένας αναπληρωματικός του Μειτέ που να μπορεί να κάνει την ίδια δουλειά στο γήπεδο.
Timelord

Δημοσίευση από Timelord »

JohnDag έγραψε:Εγώ δεν ξέρω αν τα λεφτά για Κουλιε είναι πολλά ή λίγα (καθώς υπάρχει και η δεδομένη επιθυμία του παίκτη να αλλάξει επίπεδο) ξέρω όμως ότι με τα λεφτά της πώλησης και με την δεδομένη είσοδο σε Ευρωπαϊκό όμιλο υπάρχει το μπατζετ για να γίνουν οι κινήσεις που θα οδηγήσουν στο upgrade του ρόστερ μας.

Λεφτά, λοιπον, υπάρχουν. Η διάθεση από τον Ιβαν είναι δεδομένη.

Ήδη έχουν έρθει καλοί παίκτες και ο κορμός έχει παραμείνει (θα ρθει και ο Μειτε). Στο τιμόνι είναι ο στρατηγός.

Λεφτά υπάρχουν. Διάθεση υπάρχει. Γνώση υπάρχει να έρθουν παίκτες ποιοτικοί; Για μένα όλο το πρόβλημα είναι στη στελέχωση μεταξύ κεφαλής και προπονητή. Εκεί + τις εγκαταστάσεις, γήπεδο πχ είναι που είμαστε ακόμα πολύ μακριά απτό επίπεδο τσου λου που θέλουμε τόσο
Δεν βλέπω λόγο ούτε για γκρίνια ούτε για άγχος.

Ότι πρέπει να γίνει, θα γίνει.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Καιρό είχαμε να ζηλέψουμε μεταγραφές του ρουλη.
Πάμε λίγο στήριξη και σε Μάντζιο που επίσης έχουμε καιρό, ο καλύτερος Έλληνας προπονητής, παίρνει το πορτοφόλι του Ρουμάνου κτλ
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Τι θα γίνει;; 2 στοπερ και 2 χάφ θελουμε και δεν ακούγεται τίποτα απόλυτως .. μάλλον αλλάξανε οι στόχοι προς τα κάτω
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

ΠΑΟΚΤΣΗΣ-4 έγραψε:
Leonardo10 έγραψε: Πρωτάθλημα 2019
Πρωτάθλημα 2024
Κύπελλο 2017
Κύπελλο 2018
Κύπελλο 2019
Κύπελλο 2021
Σε οκτώ χρόνια 6 τίτλοι. Σε ποιο ποσοστό επιτυχίας μεταφράζετε;
Αυτό το λάθος κάνουν φίλε μου οι περισσότεροι.Θεωρούν κριτήριο για την αξία και
την αξιολόγηση της ομάδας τις αδιαμφισβήτητες επιτυχίες στις εγχώριες διοργανώσεις.
Ποδοσφαιρικό κριτήριο το πάναργο και ανυπόληπτο ελλ.πρωτάθλημα.Ε όχι δεν είναι.
Σώπα ρε φιλαράκι εσυ που βαρέθηκες να σηκώνεις πρωταθλήματα και δεν τα θεωρείς επιτυχίες.
Που φτάσαμε να μην θεωρούν επιτυχία το πρωτάθλημα αλλά μόνο τα ευρωπαϊκά, ότι ναναι…
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”