Μεταγραφές καλοκαιριού III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Norte

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III

Δημοσίευση από Norte »

παμε παλι...
οτιδηποτε λιγοτερο θα ειναι απλα ΑΠΟΤΥΧΙΑ

1) τερματοφυλακας
2) αριστερ μπακ
3) 10αρι
4) αριστερο εξτρεμ
5) φορ

φυσικα η ομαδα χρειαζεται και 8αρι και βασικο δεξι μπακ αλλα εδω που φτασαμε ας γινουν τα απολυτως απαραιτητα για να ειμαστε ανταγωνιστικη σε ελλαδα και ευρωπη(?) και βλεπουμε...
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Εγώ δεν θέλω καμία μεταγραφή ...

εάν είναι αυτοί που έφεραν το ανέκδοτο Τέιλορ και τον πιο αργό από εμένα Κούρτιτς να πάρει 1,2 εκατ να φέρουν και τους υπόλοιπους να μην φέρουν κανένα άλλο ...

πραγματικά το λέω ... δεν πά να λέτε όλοι ότι θέλετε ... η ομάδα είναι τραγική στο αγωνιστικό κομμάτι ... οι σταθερές μας γερασμένες και δεν μπορούν να βγάλουν άλλο το φίδι από την τρύπα ...

εάν είναι αυτοί που έρχονται να περνούν ένα κάρο λεφτά και να είναι χειρότεροι από τους μέτριους που έχουμε είναι να κλαις και να γελάς συγχρόνως ...

Η ομάδα μας δεν έχει καθόλου μπακ εκτός από τον αρχηγό στα 36 του ... 1000% έχω τουλάχιστον 4 των ακαδημιών που είναι καλύτεροι από αυτούς που παίζουν ... αυτός ή αυτοί που δεν το βλέπουν απλά δεν θέλουν το καλό του ΠΑΟΚ ...

Αν δεν μπορούν να κάνουν μεταγραφές ας αφήσουν να παίξουν οι μικροί ... λιγότερο θα είναι το ρεζιλίκι
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Μην τα μηδενιζουμε ολα ...ειπαμε μεταγραφες αλλα δεν ειναι και αχρηστοι οι παιχτες ...ΕΛΕΟΣ !!!!
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

giliopoulos έγραψε:Τρομαζω πραγματικα στη σκεψη να παμε να αυτα τα 2 δεξια μπακ ολη τη χρονια.. Φρικαρω..
Το τμήμα σκαουτινγκ έκανε το θαυμα του. Βρήκε μπακ χειρότερο του ροδριγου. Ήθελε πραγματικά ψάξιμο αυτό το πράγμα
Άβαταρ μέλους
vdragic

Δημοσίευση από vdragic »

Μετα και τον σημερινο τραυματισμο του Ροντριγκο (ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΓΑΜΩ) και την (δυστυχως) ανεπαρκη για αυτο το επιπεδο εικονα του Τευλορ, η ομαδα θελει και αριστερο και δεξι μπακ.Και με ενα εξτρεμ και ενα φορ γρηγορο ανακατωσουρα η ομαδα ειναι μια χαρα.Τωρα αν γινει και κανα θαυμα αντικαταστασης Καγκαβα με Τζιοβινκο η ομαδα ειναι υπερπληρης
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Καλα τα λεει ο tad...
αλιμονο μας αν κανει τις επομενες μεταγραφες αυτος που μας φορεσε τον Τειλορ!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

buffalobill4 έγραψε:
giliopoulos έγραψε:Τρομαζω πραγματικα στη σκεψη να παμε να αυτα τα 2 δεξια μπακ ολη τη χρονια.. Φρικαρω..
Το τμήμα σκαουτινγκ έκανε το θαυμα του. Βρήκε μπακ χειρότερο του ροδριγου. Ήθελε πραγματικά ψάξιμο αυτό το πράγμα
Ναι το σκάουτινγκ άφησε τα βασικά και έγινε Ιντιάνα Τζόουνς να ψάξει να βρει τον Τέιλορ.
Καρφωτός θα μας ήρθε αυτός.
JohnEconomist

Δημοσίευση από JohnEconomist »

tad έγραψε:
εάν είναι αυτοί που έφεραν το ανέκδοτο Τέιλορ και τον πιο αργό από εμένα Κούρτιτς να πάρει 1,2 εκατ να φέρουν και τους υπόλοιπους να μην φέρουν κανένα άλλο ...

πραγματικά το λέω ... δεν πά να λέτε όλοι ότι θέλετε ... η ομάδα είναι τραγική στο αγωνιστικό κομμάτι ... οι σταθερές μας γερασμένες και δεν μπορούν να βγάλουν άλλο το φίδι από την τρύπα ...

εάν είναι αυτοί που έρχονται να περνούν ένα κάρο λεφτά και να είναι χειρότεροι από τους μέτριους που έχουμε είναι να κλαις και να γελάς συγχρόνως ...

Η ομάδα μας δεν έχει καθόλου μπακ εκτός από τον αρχηγό στα 36 του ... 1000% έχω τουλάχιστον 4 των ακαδημιών που είναι καλύτεροι από αυτούς που παίζουν ... αυτός ή αυτοί που δεν το βλέπουν απλά δεν θέλουν το καλό του ΠΑΟΚ ...

Αν δεν μπορούν να κάνουν μεταγραφές ας αφήσουν να παίξουν οι μικροί ... λιγότερο θα είναι το ρεζιλίκι

ΣΥΜΦΩΝΩ...

Λύρατζης και Τσιγγάρας μπορούσαν να παίξουν σήμερα. Όπως έπαιξε ο Κούτσιας και ήταν μια χαρά!
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Εμένα με έπεισαν οι αισιόδοξοι, καλά είμαστε έτσι. Δεν είναι ανάγκη να γίνουν μεταγραφές, μιλάνε τα αποτελέσματα στο γήπεδο.
MikeStr4

Δημοσίευση από MikeStr4 »

Συγνώμη ρε παιδιά, μηπως εγώ είμαι τυφλός η έχετε κ εσείς την ίδια άποψη?? Έχουμε δύο δεξιά μπακ τα οποίο ο Ροντρίγκο είναι για αλλαγή του βασικού κ ο Τέιλορ είναι για άλλη της αλλαγής(μάλιστα τους έχουν βαφτίσει κιόλας ο ένα ο καλύτερος μπακ τς Πορτογαλίας κ ο άλλος τς Ουκρανίας ....ματος στα 40 του χρόνια δε τους βλέπει...γυρνα πίσω η έστω τηλεφωνα
MikeStr4

Δημοσίευση από MikeStr4 »

Συγνώμη ρε παιδιά, μηπως εγώ είμαι τυφλός η έχετε κ εσείς την ίδια άποψη?? Έχουμε δύο δεξιά μπακ τα οποίο ο Ροντρίγκο είναι για αλλαγή του βασικού κ ο Τέιλορ είναι για άλλη της αλλαγής(μάλιστα τους έχουν βαφτίσει κιόλας ο ένα ο καλύτερος μπακ τς Πορτογαλίας κ ο άλλος τς Ουκρανίας ....ματος στα 40 του χρόνια δε τους βλέπει...γυρνα πίσω η έστω τηλεφωνα
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ο Λυρατζής είναι καλύτερος από Ροντριγκο και Σοαρες, και ο Τσιγγαρας θα μπορούσε να δώσει αυτό που έλειπε από το πολύ βαρύ κέντρο.
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

Μπορείτε και οι μεν και οι δε να σταματήσετε τις ειρωνίες συνέχεια?δεν έχω καμία όρεξη τώρα που θα σκάσουν τα ονόματα να είναι κλειδωμένο το τοπικ.ευχαριστω
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Κανας παιχτης θα σκασει ή παλι μονο ονοματα?

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
vdragic

Δημοσίευση από vdragic »

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Εμένα με έπεισαν οι αισιόδοξοι, καλά είμαστε έτσι. Δεν είναι ανάγκη να γίνουν μεταγραφές, μιλάνε τα αποτελέσματα στο γήπεδο.
17-3 κορνερ, 67-33 κατοχη, διπλασιο αριθμο επιθεσεων, 10-2 σουτ. Οντως μιλησαν τα αποτελεσματα και ειναι εκωφαντικα.Αν δεν σε πειθουν τα νουμερα και η εμφανιση (συγκριτικα) με την υπερομαδα, συμφωνα με τους απαισιοδοξους, Ριεκα, δεν μπορουν να σε βοηθησουν ουτε οι αισιοδοξοι ουτε πιο αρμοδιοι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”