Μεταγραφές καλοκαιριού III
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
παμε παλι...
οτιδηποτε λιγοτερο θα ειναι απλα ΑΠΟΤΥΧΙΑ
1) τερματοφυλακας
2) αριστερ μπακ
3) 10αρι
4) αριστερο εξτρεμ
5) φορ
φυσικα η ομαδα χρειαζεται και 8αρι και βασικο δεξι μπακ αλλα εδω που φτασαμε ας γινουν τα απολυτως απαραιτητα για να ειμαστε ανταγωνιστικη σε ελλαδα και ευρωπη(?) και βλεπουμε...
οτιδηποτε λιγοτερο θα ειναι απλα ΑΠΟΤΥΧΙΑ
1) τερματοφυλακας
2) αριστερ μπακ
3) 10αρι
4) αριστερο εξτρεμ
5) φορ
φυσικα η ομαδα χρειαζεται και 8αρι και βασικο δεξι μπακ αλλα εδω που φτασαμε ας γινουν τα απολυτως απαραιτητα για να ειμαστε ανταγωνιστικη σε ελλαδα και ευρωπη(?) και βλεπουμε...
Εγώ δεν θέλω καμία μεταγραφή ...
εάν είναι αυτοί που έφεραν το ανέκδοτο Τέιλορ και τον πιο αργό από εμένα Κούρτιτς να πάρει 1,2 εκατ να φέρουν και τους υπόλοιπους να μην φέρουν κανένα άλλο ...
πραγματικά το λέω ... δεν πά να λέτε όλοι ότι θέλετε ... η ομάδα είναι τραγική στο αγωνιστικό κομμάτι ... οι σταθερές μας γερασμένες και δεν μπορούν να βγάλουν άλλο το φίδι από την τρύπα ...
εάν είναι αυτοί που έρχονται να περνούν ένα κάρο λεφτά και να είναι χειρότεροι από τους μέτριους που έχουμε είναι να κλαις και να γελάς συγχρόνως ...
Η ομάδα μας δεν έχει καθόλου μπακ εκτός από τον αρχηγό στα 36 του ... 1000% έχω τουλάχιστον 4 των ακαδημιών που είναι καλύτεροι από αυτούς που παίζουν ... αυτός ή αυτοί που δεν το βλέπουν απλά δεν θέλουν το καλό του ΠΑΟΚ ...
Αν δεν μπορούν να κάνουν μεταγραφές ας αφήσουν να παίξουν οι μικροί ... λιγότερο θα είναι το ρεζιλίκι
εάν είναι αυτοί που έφεραν το ανέκδοτο Τέιλορ και τον πιο αργό από εμένα Κούρτιτς να πάρει 1,2 εκατ να φέρουν και τους υπόλοιπους να μην φέρουν κανένα άλλο ...
πραγματικά το λέω ... δεν πά να λέτε όλοι ότι θέλετε ... η ομάδα είναι τραγική στο αγωνιστικό κομμάτι ... οι σταθερές μας γερασμένες και δεν μπορούν να βγάλουν άλλο το φίδι από την τρύπα ...
εάν είναι αυτοί που έρχονται να περνούν ένα κάρο λεφτά και να είναι χειρότεροι από τους μέτριους που έχουμε είναι να κλαις και να γελάς συγχρόνως ...
Η ομάδα μας δεν έχει καθόλου μπακ εκτός από τον αρχηγό στα 36 του ... 1000% έχω τουλάχιστον 4 των ακαδημιών που είναι καλύτεροι από αυτούς που παίζουν ... αυτός ή αυτοί που δεν το βλέπουν απλά δεν θέλουν το καλό του ΠΑΟΚ ...
Αν δεν μπορούν να κάνουν μεταγραφές ας αφήσουν να παίξουν οι μικροί ... λιγότερο θα είναι το ρεζιλίκι
Μην τα μηδενιζουμε ολα ...ειπαμε μεταγραφες αλλα δεν ειναι και αχρηστοι οι παιχτες ...ΕΛΕΟΣ !!!!
- buffalobill4
Το τμήμα σκαουτινγκ έκανε το θαυμα του. Βρήκε μπακ χειρότερο του ροδριγου. Ήθελε πραγματικά ψάξιμο αυτό το πράγμαgiliopoulos έγραψε:Τρομαζω πραγματικα στη σκεψη να παμε να αυτα τα 2 δεξια μπακ ολη τη χρονια.. Φρικαρω..
Μετα και τον σημερινο τραυματισμο του Ροντριγκο (ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΓΑΜΩ) και την (δυστυχως) ανεπαρκη για αυτο το επιπεδο εικονα του Τευλορ, η ομαδα θελει και αριστερο και δεξι μπακ.Και με ενα εξτρεμ και ενα φορ γρηγορο ανακατωσουρα η ομαδα ειναι μια χαρα.Τωρα αν γινει και κανα θαυμα αντικαταστασης Καγκαβα με Τζιοβινκο η ομαδα ειναι υπερπληρης
Καλα τα λεει ο tad...
αλιμονο μας αν κανει τις επομενες μεταγραφες αυτος που μας φορεσε τον Τειλορ!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
αλιμονο μας αν κανει τις επομενες μεταγραφες αυτος που μας φορεσε τον Τειλορ!
Ναι το σκάουτινγκ άφησε τα βασικά και έγινε Ιντιάνα Τζόουνς να ψάξει να βρει τον Τέιλορ.buffalobill4 έγραψε:Το τμήμα σκαουτινγκ έκανε το θαυμα του. Βρήκε μπακ χειρότερο του ροδριγου. Ήθελε πραγματικά ψάξιμο αυτό το πράγμαgiliopoulos έγραψε:Τρομαζω πραγματικα στη σκεψη να παμε να αυτα τα 2 δεξια μπακ ολη τη χρονια.. Φρικαρω..
Καρφωτός θα μας ήρθε αυτός.
-
tad έγραψε:
ΣΥΜΦΩΝΩ...
Λύρατζης και Τσιγγάρας μπορούσαν να παίξουν σήμερα. Όπως έπαιξε ο Κούτσιας και ήταν μια χαρά!
-
Εμένα με έπεισαν οι αισιόδοξοι, καλά είμαστε έτσι. Δεν είναι ανάγκη να γίνουν μεταγραφές, μιλάνε τα αποτελέσματα στο γήπεδο.
Συγνώμη ρε παιδιά, μηπως εγώ είμαι τυφλός η έχετε κ εσείς την ίδια άποψη?? Έχουμε δύο δεξιά μπακ τα οποίο ο Ροντρίγκο είναι για αλλαγή του βασικού κ ο Τέιλορ είναι για άλλη της αλλαγής(μάλιστα τους έχουν βαφτίσει κιόλας ο ένα ο καλύτερος μπακ τς Πορτογαλίας κ ο άλλος τς Ουκρανίας ....ματος στα 40 του χρόνια δε τους βλέπει...γυρνα πίσω η έστω τηλεφωνα
Συγνώμη ρε παιδιά, μηπως εγώ είμαι τυφλός η έχετε κ εσείς την ίδια άποψη?? Έχουμε δύο δεξιά μπακ τα οποίο ο Ροντρίγκο είναι για αλλαγή του βασικού κ ο Τέιλορ είναι για άλλη της αλλαγής(μάλιστα τους έχουν βαφτίσει κιόλας ο ένα ο καλύτερος μπακ τς Πορτογαλίας κ ο άλλος τς Ουκρανίας ....ματος στα 40 του χρόνια δε τους βλέπει...γυρνα πίσω η έστω τηλεφωνα
Ο Λυρατζής είναι καλύτερος από Ροντριγκο και Σοαρες, και ο Τσιγγαρας θα μπορούσε να δώσει αυτό που έλειπε από το πολύ βαρύ κέντρο.
-
Μπορείτε και οι μεν και οι δε να σταματήσετε τις ειρωνίες συνέχεια?δεν έχω καμία όρεξη τώρα που θα σκάσουν τα ονόματα να είναι κλειδωμένο το τοπικ.ευχαριστω
Κανας παιχτης θα σκασει ή παλι μονο ονοματα?
17-3 κορνερ, 67-33 κατοχη, διπλασιο αριθμο επιθεσεων, 10-2 σουτ. Οντως μιλησαν τα αποτελεσματα και ειναι εκωφαντικα.Αν δεν σε πειθουν τα νουμερα και η εμφανιση (συγκριτικα) με την υπερομαδα, συμφωνα με τους απαισιοδοξους, Ριεκα, δεν μπορουν να σε βοηθησουν ουτε οι αισιοδοξοι ουτε πιο αρμοδιοι.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Εμένα με έπεισαν οι αισιόδοξοι, καλά είμαστε έτσι. Δεν είναι ανάγκη να γίνουν μεταγραφές, μιλάνε τα αποτελέσματα στο γήπεδο.