το έβαλα το τσαγάκι μου.
Μπορεις να πας και λιγο πιο κοντα. Λιγο πιο νοτια. Εκει σιγουρα θα βρεις καποιο σαιτ οπου απαγορευεται να μιλας για τα λαθη του προεδρου, οπου επιτρεπεται μονο το χειροκροτημα.abc_o_ karpouzas έγραψε:αυτη η μανια να ...βρισκουμε... λαθη και ανικανοτητα ειναι ...για μενα...ακατανοητη...
θλιψη
παω στο ...λιβερπουλομανια ...να ξεχασω για λιγο τα προβληματα που ...εντοπιζουμε .. στον πλανητη ΠΑΟΚ
ιιιι @eorptolkataramenos5 έγραψε:Μπορεις να πας και λιγο πιο κοντα. Λιγο πιο νοτια. Εκει σιγουρα θα βρεις καποιο σαιτ οπου απαγορευεται να μιλας για τα λαθη του προεδρου, οπου επιτρεπεται μονο το χειροκροτημα.abc_o_ karpouzas έγραψε:αυτη η μανια να ...βρισκουμε... λαθη και ανικανοτητα ειναι ...για μενα...ακατανοητη...
θλιψη
παω στο ...λιβερπουλομανια ...να ξεχασω για λιγο τα προβληματα που ...εντοπιζουμε .. στον πλανητη ΠΑΟΚ
bersekeros έγραψε:Μία ομάδα έχει φτιαχτεί επί Ιβάν.
Μία που πήρε τρία νταμπλ.
«Τα σκυλιά γαβγίζουν, αλλά το καραβάνι προχωρά».
ΝΑΙ ρε φίλε τρία. Και εκείνο που κλείσαν οι κάμερες στον πλατανιά και σε σφάξαν στη Βέροια.jibbie έγραψε:bersekeros έγραψε:Μία ομάδα έχει φτιαχτεί επί Ιβάν.
Μία που πήρε τρία νταμπλ.
«Τα σκυλιά γαβγίζουν, αλλά το καραβάνι προχωρά».
τρια;
τοσο απλα ειναι τα πραματα, λουτσεσκου και τελειωνουμε με τους μαγους που θελουν να μαθουν προπονητικη στον ΠΑΟΚ.paoki19 έγραψε:Τραβάτε φέρτε τον Λουτσεσκου και μην ξαναμπλεχτειτε στα πόδια του. Μια χαρά κάθεσαι ΡωσιαΑντε να σε χαρώ!
Tι ιβανοφυλακα ρε.Τι λες?tsou έγραψε:εορπτολάρα μου ιβανοφύλακα σε περίμενα και αναρωτιόμουν που είσαι μετά από τόσα μηνύματα που φαίνεται να ασκούν κάποια κριτική.
το έβαλα το τσαγάκι μου.