το έβαλα το τσαγάκι μου.
Γιώργος Σαββίδης
Re: Γιώργος Σαββίδης
εορπτολάρα μου ιβανοφύλακα σε περίμενα και αναρωτιόμουν που είσαι μετά από τόσα μηνύματα που φαίνεται να ασκούν κάποια κριτική. 
το έβαλα το τσαγάκι μου.
το έβαλα το τσαγάκι μου.
θα προτιμούσα τη ρετσίνα κόλα του τσου αλλά αφού ο εορπτολάρας είπε τσαγάκι του βουνού θα τον ακούσω
- buffalobill4
- kataramenos5
Μπορεις να πας και λιγο πιο κοντα. Λιγο πιο νοτια. Εκει σιγουρα θα βρεις καποιο σαιτ οπου απαγορευεται να μιλας για τα λαθη του προεδρου, οπου επιτρεπεται μονο το χειροκροτημα.abc_o_ karpouzas έγραψε:αυτη η μανια να ...βρισκουμε... λαθη και ανικανοτητα ειναι ...για μενα...ακατανοητη...
θλιψη
παω στο ...λιβερπουλομανια ...να ξεχασω για λιγο τα προβληματα που ...εντοπιζουμε .. στον πλανητη ΠΑΟΚ
-
Dimg4
ιιιι @eorptolkataramenos5 έγραψε:Μπορεις να πας και λιγο πιο κοντα. Λιγο πιο νοτια. Εκει σιγουρα θα βρεις καποιο σαιτ οπου απαγορευεται να μιλας για τα λαθη του προεδρου, οπου επιτρεπεται μονο το χειροκροτημα.abc_o_ karpouzas έγραψε:αυτη η μανια να ...βρισκουμε... λαθη και ανικανοτητα ειναι ...για μενα...ακατανοητη...
θλιψη
παω στο ...λιβερπουλομανια ...να ξεχασω για λιγο τα προβληματα που ...εντοπιζουμε .. στον πλανητη ΠΑΟΚ
- PAOK_Antarctica
bersekeros έγραψε:Μία ομάδα έχει φτιαχτεί επί Ιβάν.
Μία που πήρε τρία νταμπλ.
«Τα σκυλιά γαβγίζουν, αλλά το καραβάνι προχωρά».
τρια;
- thodoris31
- bersekeros
ΝΑΙ ρε φίλε τρία. Και εκείνο που κλείσαν οι κάμερες στον πλατανιά και σε σφάξαν στη Βέροια.jibbie έγραψε:bersekeros έγραψε:Μία ομάδα έχει φτιαχτεί επί Ιβάν.
Μία που πήρε τρία νταμπλ.
«Τα σκυλιά γαβγίζουν, αλλά το καραβάνι προχωρά».
τρια;
ΑΛΛΑ σήμερα, άλλα είναι τα θέματα.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΠΑΣΩ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ....ΒΑΣΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΠΑΣΩ ΤΟ LAPTOP ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ!
Τραβάτε φέρτε τον Λουτσεσκου και μην ξαναμπλεχτειτε στα πόδια του. Μια χαρά κάθεσαι Ρωσια
Αντε να σε χαρώ!
-
ligontakis4
τοσο απλα ειναι τα πραματα, λουτσεσκου και τελειωνουμε με τους μαγους που θελουν να μαθουν προπονητικη στον ΠΑΟΚ.paoki19 έγραψε:Τραβάτε φέρτε τον Λουτσεσκου και μην ξαναμπλεχτειτε στα πόδια του. Μια χαρά κάθεσαι ΡωσιαΑντε να σε χαρώ!
Tι ιβανοφυλακα ρε.Τι λες?tsou έγραψε:εορπτολάρα μου ιβανοφύλακα σε περίμενα και αναρωτιόμουν που είσαι μετά από τόσα μηνύματα που φαίνεται να ασκούν κάποια κριτική.
το έβαλα το τσαγάκι μου.
Που θα ησουν τωρα αν δεν ηταν ι ιβαν?
Στην καλυτερη θα ειχες κ εσυ μια βιδωτη λολιτα σαν της παπαναστασιου κ θα ξαφτιλιζοσουν.
Η κριτικη ειναι για την ισορροπια που δε μπορουμε να βρουμε.Οχι για τον ιβαν κ την προσφορα του η το ενδιαφερον του.
-
mbison