Πάντως για να μπω στην 5 στο παιχνίδι με Ριέκα έλεγξαν το ονομα στο διαρκείας, στην ταυτότητα μου και στο πιστοποιητικό εμβολιασμού. Έπρεπε να έχω και τα τρία και τα ονόματα να ταιριάζουν. Αυτά πριν καν προσεγγίσεις το γήπεδο, στο ύψος της γέφυρας. Στα τουρνικέ κανένας έλεγχος.WestBlock4 έγραψε:Ρε μαγκα μου σε αλλο κόσμο ζεις εσυ για να καταλάβω? Μήπως έμεινες στο 2019?gaz έγραψε:Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους οπαδούς του πληκτρολογίου, των social και του ραδιοφώνου, που με την μιρλα τους κατάφεραν και έπεισαν πολλούς ότι ο ΠΑΟΚ φέτος θα προσπαθήσει να σωθεί. Πήγα χθες στην Τούμπα και δεν υπήρχε ούτε ένας να περιμένει για διάρκειας που άλλες χρονιές τελευταία μέρα είχε ουρά. Έτσι σε πέντε λεπτά πήρα το διάρκειας, έριξα μια ματιά στο άδειο γήπεδο, δακρυσα όταν έφερα μπροστά μου εικόνες φιέστας και εικόνες Γούμενου. Ρε Ιβάν γιατί δεν μας πήρες ένα δεκαρι; Καλά να πάθεις τώρα. Εμείς χωρίς δεκαρι δεν ερχόμαστε γήπεδο. Προτιμάμε καναπέ και κράξιμο. Αυτοί είμαστε.
Υ.Γ. Αύριο και ένα φτηνό διάρκειας στο μπάσκετ κι ας μην ξέρω ούτε έναν παίχτη.
Εγω λοιπόν που θα πάρω διάρκειας στο ονομα της μανας μου κ ζω στην Αθήνα παλευω 10 μερες να γίνει η ανανέωση χωρίς να φέρω τη μανα μου αλλά ευτυχώς έχω ακόμη κάποια κονε κάποιους να με βοηθήσουν..
Ζούμε σε μια χώρα που έχει γίνει ίδια με τη Τουρκία και το Αφγανιστάν οποτε πριν αρχίσεις να αναρωτιέσαι γιατί δε τσούλανε τα διάρκειας βγες πρώτα εξω κ ρωτα πόσος κοσμος είναι ανεμβολιαστος κ ψάχνει τρόπο να πάρει διαρκειας
Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Δεν έχω εικόνα. Απλά θυμάμαι ότι παραιτήθηκε από ένα τρελό συμβόλαιο στην Πρέμιερ (κάνα δεκάρι εκ.) για να πάει να πάιξει μπάλα σε γνώριμο περιβάλλον για να πάρει τα πάνω του. Από ότι φαίνεται δεν έπαιξεjoshua έγραψε:Εσυ seaman τι άποψη έχεις για Meyer; Η μεταγραφή του στην Αγγλία ήταν πισωγύρισμα αλλά δεν είναι πως ήταν και ανενεργός,έγραψε αρκετές συμμετοχές στην πρεμιέρ. Δεν αξίζει ένα αντίστοιχο ρίσκο με τον Ζιφκοβιτς; Και ο τελευταίος θυμίζω από δυο χρονιές σχεδόν ανενεργός ήρθε.
Yurchenko παιδιά και αργός και φτερό.
Δε ξέρω στο δικό μας το πρωτάθλημα δε θα μπορεί να πιάσει μπάλα.
Μόνο πόδι έχει. Ένας Νινουα σε δεκαρι είναι.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δε ξέρω στο δικό μας το πρωτάθλημα δε θα μπορεί να πιάσει μπάλα.
Μόνο πόδι έχει. Ένας Νινουα σε δεκαρι είναι.
Όταν πήρε τον Λουτσέσκου εμπιστεύτηκε τις ικανότητές του.stravostomis έγραψε: Τι σχέση έχει αυτό; Όταν πήρε τον Λουτσέσκου, εμπιστεύτηκε τις ικανότητες του. Όταν δεν πήρε δεκάρι, εμπιστεύτηκε την τύχη, την αντοχή του Μπισεσβαρ και να μην τραυματιστεί ο Καντουρι. Δεν είναι το ίδιο να βασίζεσαι στην ικανότητα και στην τύχη.β
Δεν πήρε δεκάρι γιατί δεν μπόρεσε. Ήξερε πως έχει ανάγκη, ήξερε πως έχει πρόβλημα και έλεγε πως στο δέκα θα γίνει η μεγαλύτερη επένδυση. Περίμενε τελευταία μέρα για να πάρει παίκτη από το πάνω ράφι και έκανε μια τρύπα στο νερό. Δεν βασίστηκε κανείς πουθενά. Δεν υπάρχει λάθος σκέψη ή λάθος σχεδιασμός. Υπάρχει απλά ανικανότητα.
Εμένα εκεί μου βγαίνει περισσότερο η μίρλα. Αν έλεγαν θα πάμε όπως είμαστε δεν θα γκρίνιαζα τόσο. Το να λες 3 μήνες θα κάνω την μεγάλη επένδυση στο 10 και να φέρνεις τον κανένα είναι ηλιθιότητα. Αν το θέμα είναι οικονομικό ας μην έφερνες Άκπομ και ας έπαιρνες δεκάρι.
Δεν συνδέονται με κάποιο τρόπο ξένοι και γηγενείς τις λίστας.WeWillRockYou έγραψε:Ερώτηση: στην ευρωπαϊκή λίστα θα μπορούσε να δηλωθεί ο Τζήμας από την Β' ομάδα ως γηγενής, ώστε να κερδίσουμε μια θέση ξένου;
Επιπλέον, αναρωτιέμαι αν θα μπορούσε να μας ενδιαφέρει ως έξτρα λύση κάποιος από τους Σάμαρη /Κατράνη/ Καινούργιος, πάλι για αύξηση των θέσεων στην ευρωπαϊκή λίστα.
Το έως 17 ξένοι είναι ανεξάρτητο νουμεράκι.
Και φυσικά και έως 8 γηγενείς με τις προϋποθέσεις του 4+4 (οι 4 προερχόμενοι από τις δικές σου ακαδημίες χοντρικά)
Τις Ομάδες τις ενδιαφέρει ουσιαστικά να έχουν τουλάχιστον 23 ετοιμοπόλεμους (και όχι απλά για support στις Λίστες), καθώς τόσοι δηλώνονται μετά στο φύλλο αγώνα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Τετ 01 Σεπ 2021, 14:43, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Το να περιμένουμε τον Τζιοβίνκο μέχρι 17/9 και να υπογράψει σε μας αν δεν βρει άλλη ομάδα, είναι η μεγαλύτερη μλκ που μπορούμε να κάνουμε τώρα. Επί δύο μήνες μας έχει στο περίμενε, δυστυχώς το "scouting team"
κρεμάστηκε σε αυτόν χωρίς προφανώς να του δώσει deadline στο να απαντήσει ναι ή όχι και δεν έκανε τίποτα στο να βρει άλλον παίκτη. Και η δικαιολογία του ποιος έρχεται Ελλάδα είναι για όσους ρουφάνε σκόνη. Δώσε ένα καλό συμβόλαιο σε παίκτη, δώσε του στόχους και προοπτική και θα πετύχεις αν όχι τον πρώτο στόχο, τον δεύτερο.
Τί να τον κάνουμε στις 17/9 τον μέρμηγκα; Να του δώσουμε 1,5 εκατομμύριο συμβόλαιο για να παίζει από τον Οκτώβριο μόνο στο Ελληνικό πρωτάθλημα; Αν τον θέλουν τόσο πολύ έστω και μετά την 17/9, ας του δώσουν συμβόλαιο 700-800.000 και αν θέλει. Ειδάλλως, χίλιες φορές Κωνσταντέλιας.

Τί να τον κάνουμε στις 17/9 τον μέρμηγκα; Να του δώσουμε 1,5 εκατομμύριο συμβόλαιο για να παίζει από τον Οκτώβριο μόνο στο Ελληνικό πρωτάθλημα; Αν τον θέλουν τόσο πολύ έστω και μετά την 17/9, ας του δώσουν συμβόλαιο 700-800.000 και αν θέλει. Ειδάλλως, χίλιες φορές Κωνσταντέλιας.
Δεν ζω σε άλλο κόσμο. Αλλά μην μου λέτε ότι όσοι δεν πήραν διαρκείας είναι χωρίς εμβόλιο. Επίσης φίλε gika να σου πω ότι κι εγώ είχα διαρκείας στην 3 αλλά αγόρασα τώρα στην 4 γιατί δεν βγαίνω και για να μπορώ να πάρω και στο μπάσκετ. Το να κράζουμε όλοι συνεχώς τους πάντες και τα πάντα είναι άλλο. Έχουν δίκιο τα σκουλήκια που λένε ότι συμπεριφερόμαστε σαν νεόπλουτοι. Ξεχνάμε τι μας έχει προσφέρει αυτή η ομάδα. Όλοι θέλουμε το καλύτερο αλλά οι περισσότεροι από τον καναπέ. Από στήριξη μηδέν. Εγώ μπορεί να μην πάω καν στο γήπεδο φέτος αλλά το διαρκείας το πήρα. Θα μπορούσατε πολλοί από εσάς που κράζετε να το αγοράσετε και αν σας αφήσουν να πάτε.
Σε ένα σεμινάριο μάρκετινγκ ο εκπαιδευτής είπε:Γκουερινο έγραψε:Βλεπεις εσυ στηριξη και θετικη ενεργεια? Και δεν μιλαω για το φορουμ. Αν βγεις εξω οι 9 στους 10 βριζουν τους παντες και τα παντα. Ο Ιβαν εκλεισε την κανουλα, οι διοικουντες ηταν αχρηστοι να βρουν παικτες και μας αφησαν με αχρηστους παικτες στο ροστερ. Ολοι αχρηστοι λοιπον. Αυτα ακουγονται παντου. Βλεπεις κατι θετικο σε ολα αυτα?joshua έγραψε:Μην συγχέετε τη γκρίνια με τη στήριξη για την ομάδα. Το τι λέμε εδω μέσα για τις μεταγραφές και το αν είμαστε απογοητευμένοι δεν έχει καμια σχέση με τη στάση μας απέναντι στην ομάδα. Αν κάποιος είναι τόσο στόκος και έχει σκοπό να δημιουργήσει προβλήματα στην ομάδα τότε οι υπόλοιποι οφείλουν να τον απομονώσουν. Τα παράπονα μας τελειώνουν εδώ. Η στάση μέσα στο γήπεδο και γύρω από την ομάδα μόνο στήριξη και θετική ενέργεια πρέπει να βγάζει όταν με το καλό ξεκινήσουν ξανά οι υποχρεώσεις της.
"Μην φοβάστε το θυμό και τον εκνευρισμό των πελατών. Να φοβάστε την αδιαφορία".
Ο οπαδός που θυμώνει και βρίζει τους πάντες έχει σφυγμό και συναίσθημα. Ενδιαφέρεται και αγαπάει.
Αν δεις τον οπαδό να αδιαφορεί και να μην νοιάζεται το έχεις χάσει το παιχνίδι.
-
o ρουμανος ειναι μια χαρα δεκαρι , κατα μετωπο μπαινει κινηση σουτ ταχυτητα ντριπλα. αν ενεργοποιηθει ο μουργκ και στα αριστερα κατι γινεται . Υπαρχουν μπαλωματα δηλ αξιοπιστα. Ο Καγκαβα ανετα μπορει να παιξει σαυτη τη φαση και οχταρι μαζι με τον κουρτιτς αλλα δεν εχει πει την τελευταια του λεξη ο ιαπωνας μην τον υποτιμουμε !!!!. Αλλα δεν φαινεται να ειναι το προβλημα το δεκαρι οσο το τερμα. Εκει να μην εκτεθει ο κοουτς. Σιωπη επικρατει αλλα ολοι το βλεπουμε οτι δεν μπορει το παλληκαρι.Υπαρχουν πολλα παιδια που το αναφερουν αυτο γενικα.
Ο Steve Jobs (για τον οποιο δεν εχω και καμια τρελα) ελεγε "Ποτε μην προσπαθεις να ικανοποοησεις τους πελατες. Οταν το κανεις θα θελουν κατι αλλο και συνηθως δεν ξερουν τι θελουν" Οποτε σε καλο δρομο ειμαστε με βαση αυτη τη λογικη... 

Δεν ζητούσε κανείς να ικανοποιηθεί ο πελάτης αλλά ο προπονητής…crow1581 έγραψε:Ο Steve Jobs (για τον οποιο δεν εχω και καμια τρελα) ελεγε "Ποτε μην προσπαθεις να ικανοποοησεις τους πελατες. Οταν το κανεις θα θελουν κατι αλλο και συνηθως δεν ξερουν τι θελουν" Οποτε σε καλο δρομο ειμαστε με βαση αυτη τη λογικη...
Mattia Viviani 21 χρονών αμυντικό χαφ, 190Κ συμβόλαιο..
Καλή χρονιά στη Serie B κάνοντας το αγροτικό του στην Κιέβο.. τον ψήνει η Κάλιαρι.
Καλή χρονιά στη Serie B κάνοντας το αγροτικό του στην Κιέβο.. τον ψήνει η Κάλιαρι.