«Εγκυκλοπαίδεια ο ΠΑΟΚ»
08 Νοε 2010 20:05, Από PAOK24
Ο Γκαρσία είχε σκοράρει και πέρσι στις 8 Νοεμβρίου και πάλι μακριά από την Τούμπα, στον αγώνα με τον Πανθρακικό. Φαίνεται ότι η συγκεκριμένη ημερομηνία του πάει, αφού σκόραρε και σήμερα χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα.
Ο Ουρουγουανός τόνισε, ότι αυτή τη νίκη τη χρειαζόταν, όπως ο άνθρωπος χρειάζεται το νερό... «Χρειαζόμασταν αυτούς τους βαθμούς σήμερα, όπως ο άνθρωπος το νερό. Τόσο σημαντική ήταν για εμάς. Φεύγω χαρούμενος γιατί κέρδισε η ομάδα. Το δικό μου γκολ ήταν και τυχερό. Χαίρομαι γιατί οι συμπαίκτες μου στο γκολ ήρθαν όλοι επάνω μου για πανηγυρίσουμε».
Ερωτώμενος για την αλλαγή της εικόνας του ΠΑΟΚ, ειπε:
«Χρειαζόμαστε μία εγκυκλοπαίδεια για να γράψουμε όλα όσα έχουν γίνει στον ΠΑΟΚ φέτος. Εχουν γίνει πολλά από την προετοιμασία ακόμα, αλλά τώρα αυτό δεν είναι σημαντικό. Τώρα το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να νικάμε κάθε Κυριακή. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε αυτά που χάσαμε αλλά αυτά που έχουμε να κερδίσουμε. Πρέπει να νικάμε σε κάθε παιχνίδι»
Ο Γκαρσία απάντησε με το δικό του τρόπο για το αν θυμάται ότι και πέρσι την ίδια μέρα είχε σκοράρει... «Είμαι γέρος και ξεχνάω!»
δακρυσα