ΥΓ.Sera ?

Την ψιλοείπε στη διοίκηση ή είναι ιδέα μου;;; τελικά είναι όντως ένας από εμάς!!!Sera4 έγραψε:
Ερωτώμενος για την αλλαγή της εικόνας του ΠΑΟΚ, ειπε: «Χρειαζόμαστε μία εγκυκλοπαίδεια για να γράψουμε όλα όσα έχουν γίνει στον ΠΑΟΚ φέτος. Εχουν γίνει πολλά από την προετοιμασία ακόμα, αλλά τώρα αυτό δεν είναι σημαντικό. Τ
[/size]
Welcome to the ΚΑΠΗ club Pablo! Faskomilaki you drink;Sera4 έγραψε: Γκαρσία: «Είμαι γέρος και ξεχνάω!»
+1fox 4 έγραψε:Άς πούμε κι ένα χρόνια πολλά στόν Παύλο Γαβριήλ Γκαρσία Πέρεζ καθότι είναι τών Ταξιαρχών σήμερα και ο άγγελος Γαβριήλ έκανε τό θαύμα του. Μήν ξεχνάμε ότι και πέρυσι πάλι έβαλε γκόλ 8 Νοεμβρίου!!
Μεγάλη η Χάρη Του...!!!![]()
και με τον βαζελο στο 2-1 χαλια επαιξε αλλα ΕΒΑΛΕ ΕΝΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΓΚΟΛ που θα το θυμομαστε χρονια ξεκλειδωσεronaldo έγραψε:εντάξει δεν θα πω τότε αν ήταν από τους καλυτερους η τους χειρότερους αυτό είναι υποκειμενικό
αλλά το ότι ήρθε σε επαφή με την μπάλα 7-8 (δεν νομιζω περισσότερες) φορες δεν νομίζω ότι μπορεί να το αμφισβητήσει κανενας
ότι περπατούσε στο γήπεδο δεν νομίζω ότι είναι αμφισβητήσιμο πάλι
το ότι το γκολ του ήταν από κόντρα και μαλλον τυχερο και αυτο δεν ξερω αν εχει κανενας καμια αντιρηση
το αν ήταν ο καλύτερος η ο χειρότερος είναι όντως υποκειμενικο