Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Minority4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Δημοσίευση από Minority4 »

Δεκτό.
Αλλά σε γλίτωσα από το λιοπύρι, να τα λέμε κι αυτά!
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

@icue

Συνήθως η νοοτροπία είναι αντιστρόφως ανάλογη της βιολογίας. Και ναι ο Αρχηγός ήταν εξαίρεση με τη διαφορά πως τα 6 χρόνια που έλειψε έκανε σημαντικά πράγματα στα γήπεδα. Έπαιξε CL με τη Volkswagen, στάθηκε αξιοπρεπώς Γερμανία και πήρε ένα Euro με Σάντος και Κριστιάνο.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Gospi έγραψε:Οποιοδηποτε σεναριο επιστροφης Πελκα θα ειναι καταστροφικο.
1. Θα γυρισει με μεγαλυτερο συμβολαιο απο αυτο που ειχε πριν φυγει, και χωρίς να υπαρχουν ενδειξεις πως θα επιστρεψει σε καλυτερο επιπεδο απ ο,τι οταν έφυγε.
2. Στην πρώτη στραβη θα ξαναγινει στοχος κριτικής και κραξιματος. Δεν το αντεχε στην πρώτη θητεια του, δεν βλεπω πως θα το αντεξει τωρα.
3. Η ομαδα θα δειξει πως αδυνατει να βρει λυσεις περαν των γνωστων μας. Δεν γινεται να εχεις διαθεσιμα απο 700.000 εως 1.000.000 και να καταληγεις να το διαθεσεις στον 30χρονο Πελκα. Κατι δεν κανεις σωστα αν δεν μπορεις να βρεις κατι καλυτερο.
Ας ξεκολλησουμε σαν οργανισμος απο τους πρώην και ας κοιταξουμε μπροστα. Η θεση η συγκεκριμενη απαιτει καθαρο μυαλο ταχυδυναμη και νουμερα. Ο Πελκας εχει μονο ταχυδυναμη.
Να τον θελει ο προπονητης και να κουμπωνει στα θελω του το λαμβανουμε υποψιν η θα κανουμε μεταγραφες αναλογα τα γουστα της κερκιδας;
Και στην τελικη πολυ πρεμουρα ρε παιδια για το αν θα παρει 500,700, 2εκ. Η ομαδα ΑΝ τον θελει θα τον κοστολογησει οσο πιστευει οτι αξιζει για να τον εχει στο ροστερ της. Ειτε 500 ειτε 5εκ. Δεν καταλαβαινω γιατι σε καθε μεταγραφη θα πρεπει να κανουμε τους λογιστες.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Μια χαρά είναι η πιθανή επιστροφή Πέλκα.

Ξέρει τα θέλω του προπονητή, χρειάζεται μηδενικό χρόνο προσαρμογής, έχει γνώση των ιδιαιτεροτήτων της ομάδας και όσο και να γκρινιάζουμε εχει μια επαρκή ποιότητα για την Ελλάδα.

Τα αρνητικά του γνωστά. Ποτε δε δικαίωσε τις προσδοκίες για το ταλέντο του.

Από εκεί και πέρα ΣΥΝΈΛΘΕΤΕ ΌΛΟΙ

Άλλο γαμημενο πράγμα είναι να συζητάμε νορμάλ για ένα Χ όνομα που ακούστηκε και άλλο να τερματιζουμε τη κουβέντα ξεχειλωνοντας όλα τα όρια, με συνεχείς αντεγκλήσεις ειρωνίες και κράξιμο στην ΠΑΕ επειδή εμείς προσωπικά δε γουστάρουμε κάποιον χωρίς καν να το στηρίζουμε σε λογικά επιχειρήματα

Κανέναν δεν νοιάζει ο εαυτουλης ορισμένων.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Θα γραψω ενα τελευταιο σχολιο για την Πελκιαδα και σταματαω γιατι οντως κουρασαμε, γιατι το αστειο ειναι οτι ενω δεν ειχα καμια πρεμουρα για την επιστροφη μοιαζω σαν τον μεγαλυτερο υπερασπιστη του απο χθες

Λοιπον εγω προσωπικα τις μεταγραφες τις κρινω με ενα και μοναδικο κριτηριο. Μου αναβαθμιζουν το ροστερ (θεωρητικα) ναι η οχι (λαμβανοντας υποψιν χαρακτηριστικα παικτων); Τοσο απλο. Οχι με το τι θα ονειρευομουν ως ροστερ του ΠΑΟΚ

Με αυτο το κριτηριο λοιπον για το ροστερ
Θεωρω αναβαθμιση τον Σαματα σε σχεση με τον Νελσον
Θεωρω αναβαθμιση τον Ενκονγκ (και ας κραζετε) σε σχεση με τον Ινγκι που δεν σημαδευε συμπαικτη στα 5 μετρα
Θεωρω αναβαθμιση τον ημιβασικο στοπερ της Πολωνιας Κεντζιορα σε σχεση με τον Καργα
Θεωρω αναβαθμιση τον Μπαμπα σε σχεση με τον Αντρε που ηταν το μπακ απ του Ραφα περυσι
Θεωρω αναβαθμιση ακομα και τον aggressive Χαρη σε σχεση με τις εναλλακτικες που ειχαμε
Θα θεωρησω αναβαθμιση τον Οζντοεφ σε σχεση με την μηδενικη προσφορα του Κουρτιτς και του Φελιπε
Και θα θεωρησω αναβαθμιση τον Πελκα να πλαισιωσει τον Ντελια στην θεση σε σχεση με τον ανυπαρκτο Μουργκ και τις αλχημειες τυπου Μπισε η Ομαρ.
Τοσο απλο

Αν μου λεγατε Πελκα η Ρομπερτο Περειρα προφανως θα ελεγα Περειρα. Δεν ειμαι μ@@@κας.

Ααααα και επουδενι δεν θα κατσω να σκεφτω μην παρουμε εναν καλο παικτη σε μια θεση γιατι θα κοψει την "φανελα στο σπιτι" απο καποιον αλλο. Εμενα σαν οπαδο μου ειναι αδιαφορο. Να παλεψουν για την θεση τους στην 11αδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Σάβ 15 Ιούλ 2023, 09:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Aν γινουν δυο προσθηκες στη μεσοεπιθετικη γραμμη, κατι που δεν θεωρω πολυ πιθανο χωρις αποχωρηση, ο Πελκας δεν θα με χαλουσε. Αν γινει μονο μια θα ηθελα αυτη να αφορα εναν παικτη να μαμει και να δερνει αριστερα και οχι τον Μητσο.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Δεν θα έλεγα όχι για τον Πέλκα με ένα νορμάλ συμβόλαιο. Δεν είναι φυσικά μεταγραφή που θα απογειώσει την ομάδα αλλά μπορεί να αποδειχτεί εξαιρετικά χρήσιμη επιλογή.
Αρκεί αυτή η μεταγραφή να μην επηρεάσει τον στόχο για την απόκτηση ενός πρωτοκλασάτου εξτρέμ στα αριστερά.
leftosss4

Δημοσίευση από leftosss4 »

Για τον Πέλκα έχω πει την άποψη μου και είμαι θετικός με την κίνηση για πολλούς λόγους. Άμα έρθει ξέρει και αυτός ότι θα έχει κριτική άρα είναι απόφαση του και θα πρέπει να ανταπεξέλθει αλλά και να αλλάξει την εικόνα του σε αυτούς που είναι αρνητική.

Όσον αφορά τον Οντζοεφ δεν τον ξέρω και δεν ήταν γνωστό όνομα με καριέρα σε ευρωπαϊκά πρωτάθλημα άρα ίσως θα προτιμούσα κάτι διαφορετικό. Άμα έρθει βεβαίως με βάση αυτά που ακούγονται θα είναι μια ποιοτική προσθήκη.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Με πελκα οζντοεφ κλείνει όντως πολυ καλα το πρωτο μισό της καλοκαιρινης ενίσχυσης.. Ο Δημητράκης θα χρειαστεί και για τα αποδυτήρια εκτός της ποιοτητας που έχει.. Νοιώθει ΠΑΟΚ... Μακάρι να κλείσουν αυτοί οι 2..κ επίσης ας μην απαξιωνουμε έτσι παιχτες που πονανε κ ματωνουν αυτή τη φανέλα...
Δε θα ξεχάσω ποτε το κλάμα του Δημητράκη στη φιέστα με τη Λιβαδειά.. Όποτε τ βλέπω κλαίω τ ίδιο..
Το μόνο αρνητικό είναι ότι από τη στιγμή που φαίνεται ότι θα επιστρέψει ίσως θα έπρεπε να είναι εδώ στην προετοιμασια...
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο πέλκας δεν είναι το παικτακι της σειράς που κάποιοι προσπαθούν να πείσουν ότι είναι.
Από κει και πέρα βέβαια με την προϋπόθεση ότι η ομάδα θα κάνει μια μόλις κίνηση για την μεσοεπιθετικη της γραμμή είναι λογικό να υπάρχει προσδοκία για κάτι πολύ πιο επιδραστικο.
Πιστεύω ότι αν έρθει ο Δημήτρης στην ομαδα θα έρθει ως επιπλέον κίνηση
Άβαταρ μέλους
Vet_eranos

Δημοσίευση από Vet_eranos »

Πόσα να ζητάει ο Ταντιτς άραγε..? Στα 35 του ελεύθερος.. Μαζί με ζιβκο κ με ντελια να χορεύουν τα κοπελιά θα ήμαστε εκεί στα μπροστά..
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Όσα παίρνουν όλοι οι επιθετικοί μας μαζί.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

εγω με οζντοεφ, πελκα, νκουντου ειμαι ευχαριστημενος..
Dillinger

Δημοσίευση από Dillinger »

Καλα ολα αυτα αλλα κανενα χαφ θα ερθει ?
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Με Πέλκα Οντζοεφ ομίλους, ένα ακόμα εξτρεμ και ένα ακόμα χαφ θα μιλάμε για μια άκρως ενδιαφέρουσα χρονιά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”