Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Έως και 17 ξένοι (δεν παίζει ρόλο το κοινοτικός ή μη) μπορούν να δηλωθούν στην Ευρώπη. Επί της παρούσης έχουμε 20 ενεργούς
Για το γηπεδο σου λεω κι εγω. Εσυ εισαι εσυ αλλα η πλειοψηφια δεν σκεφτεται οπως εσυ. Ολη αυτη η μιρλα θα μεταφερθει στο γηπεδο περιμενοντας το πρωτο ασχημο αποτελεσμα που και τον Μεσι να ειχες παρει δεν γινεται να κερδιζεις συνεχεια. Και τοτε θα γινει αυτο ακριβως που λες θα παρει ασχημες διαστασεις και θα φταιει η μη αποκτηση ενος παικτη και οχι η μιρλα του "υπεροχου λαου" που απλα ψαχνει αφορμη για να αρχισει να βριζει οποιονδηποτεjoshua έγραψε:Γκουριόν εγω μίλησα για το γήπεδο. Το τι θα πει ο καθένας με τη παρέα του δεν με ενδιαφέρει και δεν τον αδικώ κιόλας. Όσο και αν θέλετε να κάνετε το μαύρο άσπρο κάποιοι ,το ότι έγινε το καλοκαίρι δημιουργεί προβληματισμό απολύτως δικαιολογημένα . Όλα αυτά όμως σταματάνε στις εισόδους του γηπέδου. Με ρωτάς αν πιστεύω ότι θα υπάρξει μουρμούρα; Ναι θα υπάρξει και αν δεν έρθουν αποτελέσματα μπορεί να πάρει και άσχημες διαστάσεις. Εγώ με αυτό το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να μιλήσω για τον εαυτό μου και για μένα όταν είμαι μέλος της ομάδας, όπως πρέπει να νιώθει κάποιος όταν βρίσκεται στο γήπεδο ,τότε εκεί πρέπει να καταπιώ την απογοήτευση μου και μόνο να στηρίξω ,αλλά εγώ είμαι εγώ.
Εδώ που φτάσαμε καλύτερα να μην φορτωθούμε καμιά βαλούτα και τον Γενάρη να πρέπει να ξεφορτωνόμαστε παίκτες.
Είχαμε 3 μήνες και δεν πήραμε παίκτη σε θέση που ήθελε ο προπονητής για να φτάσουμε στο σημείο να αυτοπεριοριζόμαστε σε μια λίστα που έχει δεν έχει δυο σοβαρές περιπτώσεις παικτών.
Είχαμε 3 μήνες και δεν πήραμε παίκτη σε θέση που ήθελε ο προπονητής για να φτάσουμε στο σημείο να αυτοπεριοριζόμαστε σε μια λίστα που έχει δεν έχει δυο σοβαρές περιπτώσεις παικτών.
-
joshua έγραψε:Πάρτε τον Μeyer με ένα συμβόλαιο τύπου Ζιφκοβιτς και αν σου βγει σου βγήκε. Να περιμένεις να υπογράψουν οι Λιάγιτς και Τζιοβινκο σε στυλ Ζιφκοβιτς είναι ουτοπικό. Του Γερμανού όμως είναι ρεαλιστικό.
Συμφωνω. Ειναι ο μονος που αξιζει το ρισκο.
Οι Λιαγιτς και Τζιοβινκο ειναι περιπτωση Βερνμπλουμ.
100 φορες το εχουμε πει οτι στην ευρωπη επιτρεπονται μεχρι 17 μη γηγενεις. Για αυτο δεν γινεται να αλλαξεις και τον Πασχαλακη.nunies4 έγραψε:Μισο λεπτο...αυτο το προβλημα που αναφερεις ειναι και για κοινοτικο; Γιατι αν ειναι ετσι τι συζηταμε τοσο καιρο;seaman έγραψε:Τι λέτε? Αν αποκτηθεί παίχτης από τους ελεύθερους τον θέλουμε και για τα παιχνίδια του Ομίλου?
Αν ναι θα πρέπει να έχει κλείσει μέχρι αύριο. Αν όχι, πάει μακρύτερα η βαλίτσα.
Αύριο λοιπόν δηλώνεις ευρωπαϊκή Λίστα. Ποιους θα αφήσεις έξω?
Άντε εγώ λέω Ζ. Ζίφκοβιτς και Ροντρίγκο. Πρέπει να κοπεί ένας ακόμα. Ποιος? Ο Καντουρί? Τα πρώτα όμως παιχνίδια είναι βατά και ίσως αξίζει το ρίσκο να τον δηλώσεις και να παίξει από τα μέσα Οκτώβρη.
Αν κάνουμε μεταγραφή με στόχο και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, θα πρέπει να κοπεί και άλλος. Ποιος?
Για αποδεσμεύσεις, βασικές ακόμα ανοιχτές αγορές Τουρκία, Σερβία, Ρωσία (αν και στο φόρουμ της Κράσνονταρ έγραφαν ότι η έξτρα εβδομάδα είναι μόνο για εγχώριες μεταγραφές, μπορεί και να μην τα λένε καλά βέβαια), Πορτογαλία, Ουκρανία (μέχρι 4/9) και Αραβικές. Λιγότερο σημαντικές ανοιχτές αγορές Τσεχία, Σλοβακία, Βουλγαρία, Ισραήλ, Μεξικό.
Η Πολωνία κλείνει σήμερα
Αν οποιος αποκτηθει αφηνει καποιον αλλον εκτος λιστας τοτε μονο με πιθανη αποδεσμευση μπορει να συνδυαστει καποια αποκτηση η με αποκλεισμο εκπληξη απο την λιστα.
Αν κρίνουμε από τα σχόλια στο FB της ΠΑΕ κατω απο την ανακοίνωση του Μιτριτσα, είναι πάρα πολλοί που προτιμάνε τη μιζέρια τους από την στήριξη στην ομάδα ...
Από τους ελεύθερους δε φαίνεται να υπάρχει κάποιος που να μπορεί να κάνει τη διαφορά. Δυστυχώς χάθηκε πολύτιμος χρόνος.
Από τους ελεύθερους δε φαίνεται να υπάρχει κάποιος που να μπορεί να κάνει τη διαφορά. Δυστυχώς χάθηκε πολύτιμος χρόνος.
επισης ο βασιλοπουλος ειπε για εντατικες επαφες για 10αρι η εξτρεμ και αυτοι που εξεταζονται απο εχθες το απογευμα που διαπιστωθηκε το προβλημα ειναι 4-5 περιπτωσεις
Πολύ θα ήθελα να ξέρω αν έχουν ασχοληθεί μαζί του. Είναι και παίκτης του Κουτσολιακου εκτός των άλλων. Τι παραπάνω ρίσκο έχει ο Μέγιερ από τον Σιντκλει η τον Μιτριτσα?xrisitsapa έγραψε:joshua έγραψε:Πάρτε τον Μeyer με ένα συμβόλαιο τύπου Ζιφκοβιτς και αν σου βγει σου βγήκε. Να περιμένεις να υπογράψουν οι Λιάγιτς και Τζιοβινκο σε στυλ Ζιφκοβιτς είναι ουτοπικό. Του Γερμανού όμως είναι ρεαλιστικό.
Συμφωνω. Ειναι ο μονος που αξιζει το ρισκο.
Οι Λιαγιτς και Τζιοβινκο ειναι περιπτωση Βερνμπλουμ.
Οκ καταλαβα τι λες. Αν αφαιρεσουμε τον Ολιβειρα μεχρι τον Φεβρουαριο παμε με 19 ενεργους.seaman έγραψε:Έως και 17 ξένοι (δεν παίζει ρόλο το κοινοτικός ή μη) μπορούν να δηλωθούν στην Ευρώπη. Επί της παρούσης έχουμε 20 ενεργούς
Ζιβκο εξω συμφωνω αλλα Ροντριγκο δεν μοιαζει λογικο. Δεν γινεται να πας με 1 δεξι μπακ (εκτος και αν θεωρεις λυση τον Λυρατζη η πασπαρτου τον Αντρε).
Πιο πολυ ταιριαζει να θυσιαστει ενας εκ των Αουγκουστο - Εσιτι.
Αλλα αν αποκτηθει παικτης τοτε δεν μπορω να βρω ποιος θα ειναι ο 3ος που θα μεινει εξω. Καγκαβα ισως;
Αρα το θεμα προυπηρχε.
dimpaok4 έγραψε:αυτοι που εξεταζονται απο εχθες το απογευμα που διαπιστωθηκε το προβλημα

(δε γελαω με εσενα φιλε. με οποιον "διαπιστωσε το προβλημα" χθες)
Sick,δε μπορεί μια ομάδα που η θέση της χώρας της είναι στην 21η θέση πανευρωπαϊκά,να λέμε ότι μπορεί να φτάσει στο τοπ20,δε γίνεται είναι απλησιαστο,φυσιολογικά να παρασυρθούμε προς τα κάτω.
Τρεις προκριματικούς ο πρωταθλητής και άλλους τόσους οι άλλοι τρεις εκπρόσωποι στον τρίτο τη τάξει θεσμό.
Αν συμβάλαμε και εμείς να είναι εκεί η θέση της χώρας;
Ναι ,αλλά ρε φίλε παλέψαμε και παλεύουμε (βλέπεις τι γίνεται με τα τηλεοπτικά φετος) με θεούς και δαίμονες κάθε χρόνο για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε κάνοντας πρωταθλητισμό και παίρνοντας επιτέλους ένα πρωτάθλημα απέναντι σε αυτό τον γαμημένο κόκκινο καρκίνο και τα πλοκάμια του.
Τέλος πάντων,είναι τεράστια η κουβέντα,όπως έχω γράψει πολλές φορές, δεν ειναι όλα καλώς καμωμένα.
Εδώ μέσα όμως διαβάζω ότι τα πάντα είναι στραβά επειδή δεν ήρθε ο 10ας,που αν ερχόταν πιθανόν να ήταν όλα καλά.
Πρόσεξε,δε μιλάω για παιδιά όπως ο gospi ο joshua ή εσύ που κάποιοι τους βλέπουν ως καταστροφολογους,ενώ γράφουν πάντα με επιχειρήματα και όταν έρθει η ώρα του αγώνα είναι εκεί και υποστηρίζουν με όλο τους το είναι την ομάδα.
Αυτό το χρειάζεται ο ΠΑΟΚ,τον μηδενισμό,την προεξόφληση της αποτυχίας και την συνεχή γκρίνια δεν τα χρειάζεται όμως.
Τρεις προκριματικούς ο πρωταθλητής και άλλους τόσους οι άλλοι τρεις εκπρόσωποι στον τρίτο τη τάξει θεσμό.
Αν συμβάλαμε και εμείς να είναι εκεί η θέση της χώρας;
Ναι ,αλλά ρε φίλε παλέψαμε και παλεύουμε (βλέπεις τι γίνεται με τα τηλεοπτικά φετος) με θεούς και δαίμονες κάθε χρόνο για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε κάνοντας πρωταθλητισμό και παίρνοντας επιτέλους ένα πρωτάθλημα απέναντι σε αυτό τον γαμημένο κόκκινο καρκίνο και τα πλοκάμια του.
Τέλος πάντων,είναι τεράστια η κουβέντα,όπως έχω γράψει πολλές φορές, δεν ειναι όλα καλώς καμωμένα.
Εδώ μέσα όμως διαβάζω ότι τα πάντα είναι στραβά επειδή δεν ήρθε ο 10ας,που αν ερχόταν πιθανόν να ήταν όλα καλά.
Πρόσεξε,δε μιλάω για παιδιά όπως ο gospi ο joshua ή εσύ που κάποιοι τους βλέπουν ως καταστροφολογους,ενώ γράφουν πάντα με επιχειρήματα και όταν έρθει η ώρα του αγώνα είναι εκεί και υποστηρίζουν με όλο τους το είναι την ομάδα.
Αυτό το χρειάζεται ο ΠΑΟΚ,τον μηδενισμό,την προεξόφληση της αποτυχίας και την συνεχή γκρίνια δεν τα χρειάζεται όμως.
Τώρα εσύ μιρλιάζεις φίλε.gaz έγραψε:Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους οπαδούς του πληκτρολογίου, των social και του ραδιοφώνου, που με την μιρλα τους κατάφεραν και έπεισαν πολλούς ότι ο ΠΑΟΚ φέτος θα προσπαθήσει να σωθεί. Πήγα χθες στην Τούμπα και δεν υπήρχε ούτε ένας να περιμένει για διάρκειας που άλλες χρονιές τελευταία μέρα είχε ουρά. Έτσι σε πέντε λεπτά πήρα το διάρκειας, έριξα μια ματιά στο άδειο γήπεδο, δακρυσα όταν έφερα μπροστά μου εικόνες φιέστας και εικόνες Γούμενου. Ρε Ιβάν γιατί δεν μας πήρες ένα δεκαρι; Καλά να πάθεις τώρα. Εμείς χωρίς δεκαρι δεν ερχόμαστε γήπεδο. Προτιμάμε καναπέ και κράξιμο. Αυτοί είμαστε.
Υ.Γ. Αύριο και ένα φτηνό διάρκειας στο μπάσκετ κι ας μην ξέρω ούτε έναν παίχτη.
Πρώτον, το 45% όσων είχαν διαρκείας δεν είχαν την δυνατότητα να ανανεώσουν γιατί ο Μητσοτάκης και ο συρφετός του τους απαγόρευσαν την είσοδο στο γήπεδο γιατί αποφάσισαν να μην κάνουν ένα εμβόλιο. Τι έκανε η ΠΑΕ για όλους αυτούς τους ανθρώπους που τόσα χρόνια δίνανε από το υστέρημα τους για να στηρίξουν την ομάδα, πέρα από το να σιωπήσει και να τους γυρίσει την πλάτη; Άκουσες κάποια πρόταση όπως για παράδειγμα να μπαίνει ο κόσμος με αρνητικά test; Δεν μπορούσε η ΠΑΕ να κάνει rapid έξω από το γήπεδο πριν τα παιχνίδια; Σιγά το κόστος.
Δεύτερον, πως συμπεριφέρθηκε η ΠΑΕ σε αυτούς που αγόρασαν ένα πανάκριβο διαρκείας την χρονιά μετά το νταμπλ, μια χρονιά που αγωνιστικά είχε παρθεί η απόφαση να τιναχτούν όλα στον αέρα, που η ομάδα έμεινε εκτός Ευρώπης και που από τον Μάρτιο και μετά ο κόσμος δεν μπορούσε να πάει στο γήπεδο; Όχι απλά κουβέντα δεν ειπώθηκε για επιστροφή χρημάτων, αλλά επιπλέον ανάγκασαν αυτόν τον κόσμο να αγοράσει και PAOK TV. Και φέτος, που ξανά άνοιξαν τα γήπεδα εν μέρη, η ΠΑΕ πρώτα αύξησε κι άλλο τις τιμές, στη συνέχεια έταξε ένα voucher της πλάκας ως αναγνώριση της πατάτας προ διετίας, ακολούθως δεν έδωσε αυτό το voucher ποτέ, και την ώρα που μιλάμε αν τα γήπεδα ξανά κλείσουν, άλλες 7-8 χιλιάδες κόσμου θα κλαίνε τα λεφτά τους.
Τρίτον, όταν βλέπει ο ΠΑΟΚτσής ότι τα δικά μας παιδιά των ακαδημιών τα εκποιούμε με την πρώτη ευκαιρία χωρίς να μπορούμε να τα δούμε καν από κοντά πρώτα, ότι ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη παρά τα τεράστια φετινά έσοδα δίνει λιγότερα χρήματα για μεταγραφές από τον Καρυπίδη, τον Αλαφούζο και τον Μελισανίδη και ότι η κατάσταση όσον αφορά την οργάνωση της ΠΑΕ είναι στα χειρότερα επίπεδα με την ομάδα να μοιάζει παρατημένη στο έλεος του Θεού - και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά βγαίνουν στημένα non paper για παιχταράδες που κυνηγάμε και αποκόμματα skype που ο προπονητής ευχαριστεί τον πρόεδρο ενώ λίγες μέρες πριν ζητούσε άλλα πράγματα δημόσια, πως να μην ξενερώσει ο κόσμος;
Με τόσο κόσμο να μην μπορεί να πάρει διαρκείας,
με τόσο κόσμο ξενερωμένο από την ομάδα και
με τόσο κόσμο να φοβάται την οικονομική επένδυση σε ένα διαρκείας που μπορεί να πάει στράφι και που προτιμάει να πάει με απλά εισητήρια από αγώνα σε αγώνα,
τα διαρκείας που πουλήθηκαν ήταν και πάλι πολλά, πάρα πολλά.
Εννοείται ότι έχει αφαιρεθεί ήδη ο Ολιβέιρα. Σε καμιά περίπτωση δεν είναι ενεργόςnunies4 έγραψε:Οκ καταλαβα τι λες. Αν αφαιρεσουμε τον Ολιβειρα μεχρι τον Φεβρουαριο παμε με 19 ενεργους.seaman έγραψε:Έως και 17 ξένοι (δεν παίζει ρόλο το κοινοτικός ή μη) μπορούν να δηλωθούν στην Ευρώπη. Επί της παρούσης έχουμε 20 ενεργούς
Ζιβκο εξω συμφωνω αλλα Ροντριγκο δεν μοιαζει λογικο. Δεν γινεται να πας με 1 δεξι μπακ (εκτος και αν θεωρεις λυση τον Λυρατζη η πασπαρτου τον Αντρε).
Πιο πολυ ταιριαζει να θυσιαστει ενας εκ των Αουγκουστο - Εσιτι.
Αλλα αν αποκτηθει παικτης τοτε δεν μπορω να βρω ποιος θα ειναι ο 3ος που θα μεινει εξω. Καγκαβα ισως;
Αρα το θεμα προυπηρχε.
-
Νομίζω ήρθε η ώρα σιγά σιγά να μας ενημερώσουν οι rain και ginola για τα μη γενόμενα. Ειδικά ο ginola έγραφε χθες αργά το βράδυ για μία απάντηση που περιμέναμε. Όχι τίποτα άλλο , αλλά να μάθουμε κι εμείς τελικά πιο ήταν το πλάνο. Πάντως ευχαριστούμε και τους δύο για τις πληροφορίες τους , ήταν όαση μέσα στο χάος της ενημέρωσης των επαγγελματιών δημοσιογράφων.
Όταν κλείσουν όλα τα παράθυρα δεσμεύτηκα φίλε
Όσο ακόμα τρέχουν μεταγραφές δεν θέλω να μπω σε ονοματολογια
Όσο ακόμα τρέχουν μεταγραφές δεν θέλω να μπω σε ονοματολογια