Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XI

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
dragon

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XI

Δημοσίευση από dragon »

Parolos έγραψε:Ναι γιατί δε μπορεί να περάσει το ρουλη και την κουλα?

Επίσης το να βγουν τρίτοι με το να πάρεις το Γιουρόπα σε ποιο χωροχρόνο συνδέονται?
Είναι που είμαι υπερβολικός εγώ.
Θεωρώ πως δεν μπορουν. Συνδέονται στο χωροχρόνο της υπερβολής κατά την άποψή μου έχοντας πανω κάτω τίς ίδιες πιθανότητες
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ρε μάγκες ειλικρινά δεν έχετε βαρεθεί να ευτελίζετε κάθε συζήτηση και κάθε θέμα;

Δεν έχετε βαρεθεί να είστε ή του ύψους ή του βάθους ΜΟΝΙΜΑ;

Δηλαδή κάποιος προπονητής πρέπει να είναι είτε άχρηστος είτε Θεός;

Και όλα κρίνονται από το αν πήγε καλά στην Ευρώπη ή στην Ελλάδα;

Δε σας έφτασε ο Σάντος δηλαδή για να καταλάβετε οτι το αν είναι καλός ένας προπονητής φαίνεται απο πολλά πράγματα και ΟΧΙ μόνο από τα αποτελέσματα που συχνά είναι συγκυριακά;

Πως να κρίνω τον Μπόλονι όταν η ομάδα ήταν και γηρασμένη και υπό κατάρρευση; Πως να τον κρίνω όταν δεν πήραν σοβαρούς παίκτες και ταυτόχρονα από τον Οκτώβρη του είπαν οτι θα πουληθεί ο Βιερίνια; Και στα καπάκια έφυγε και ο Κοντρέρας;

Ταυτοχρόνως, πως να τον αποθεώσω όταν τόσα συνεχόμενα χρόνια δεν στέριωσε πουθενά και δεν είχε σοβαρές ομάδες;

Όλοι ξέρουμε οτι το ταβάνι του ήταν πολύ ψηλότερο από ομάδες τύπου Αμβέρσας. Δεν το έφτασε ποτέ και είναι απολύτως βέβαιο πως φταίει σε μεγάλο βαθμό και ο ίδιος.

Πανέξυπνος άνθρωπος, πολύ δύσκολος χαρακτήρας.

Χίλια καντάρια μπάλα ξέρει, αλλά δε μπαίνει σε καλούπι με τίποτα. Και είναι και πονηρός Βαλκάνιος (έστω και οριακά) με τα καλά και τα κακά που έχει αυτό.

Το γεγονός οτι η διοίκηση μας μαλακίστηκε πριν μια δεκαετία και του φέρθηκε λάθος δεν σημαίνει οτι θα ασχολούμαστε με αυτόν επί μονίμου βάσεως λες και είχαμε τον Γουαρδιόλα.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Τον μπολονι δεν τον θέλω για αρκετους λόγους, αλλά δεν μπορούμε να παραγνωρίσουμε ότι ο βάζελος θα είναι πολύ τυχερός που θα έχει έναν προπονητή που του αρέσει πολύ να δουλεύει με νεαρούς παίκτες
icue

Δημοσίευση από icue »

Ο Αλαφουζος περιμενε να τελειωσουν οι μεταγραφες, δεν αλλαξε προπονητη πριν μια εβδομαδα για να εχει ο επομενος και λιγο χρονο να δει που ηρθε, πηρε και μαου να χαρουν λιγο οι οπαδοι και ολα μελι γαλα. Στα επομενα κλαρινα θα φταει ο προηγουμενος, ο τδ, οι παικτες, ο μπολονι, ο συριζα κλπ.
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Μου αρέσει που εδώ οι συνδεσμοι βγάλανε ανακοίνωση και ζητάνε τα ρέστα για τον αποκλεισμό, ενώ στο βάζελο αυτό που συμβαίνει δεν έχει προηγούμενο, χωρίς να κουνιέται φύλλο. Είναι απίθανα αυτά που κάνει ο Αλαφούζος εκεί πέρα, απίστευτα πράγματα.
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Αυτό που θυμάμαι πιο έντονα από την περίοδο Μπόλονι, είναι οι θλάσεις!

Edit: Βρήκα ένα άρθρο από τον Μάρτιο του 2012 όταν και είχαμε φτασει τις 30 θλασεις! :shock:
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

dragon έγραψε:
Parolos έγραψε:Όχι απλά καψούρα..
Πανέξυπνος άνθρωπος πολύ υψηλό IQ, γι αυτό και μαλώνει με δημοσιογράφους κλπ γιατί δεν μπορεί να κολλήσει με τους ανόητους.. και στο βαζελο θα μαλώσει είμαι σίγουρος..

Εδώ θυμάμαι γραφανε ότι έρχεται μετά το ζεσταμα στην προπόνηση.. οπότε είναι παραλίας και κακός προπονητής.. ας μας πούνε τώρα αν ο Άμπελ κάνει το ζεσταμα ή το κάνει ο Αμανατίδης..

τί ζήσαμε και τότε.. μετά είχαμε παραίτηση και του Σβούρα καθώς διαφωνούσε με την απομάκρυνση του Μπολονι και τον ερχομό του Γιδωνη... Απίστευτα πράγματα.

Όπως έγραψα και στο άλλο τοπικ αν πάρουν και Αντρέ γίνονται ομάδα τριάδας.. άνετα.

Δλδ με Μαουρίσιο βιερινια κ μπολονι γίνεται αυτή η ομάδα, ομάδα 3αδας ; δλδ αν τους πάρουμε εμείς παμε για τελικό Europa; Συγγνώμη αλλά μου φαίνεται τέτοια η υπερβολή
Με Μπόλονι βιερίνια μαουρίσιο άνετα τέταρτος αν δεν είχε ξεκινήσει τόσο χάλια και πιο ψηλά.
Τον έχω σε πολύ εκτίμηση, κυρίως επειδή δεν φοβάται να αξιοποιησει πιτσιρίκια. Για τον παναθηναικό πολύ καλή επιλογή, και για εμάς θα ήταν οτι πρέπει αν έφευγε ο φερέιρα και δεν παίρνει και 2 μυρια. Βασικά θα ήταν ο τέλειος αντικαταστάτης του Λουτσέσκου πέρυσι (γνώμη μου), και με τις ακαδημίες που έχει ο ΠΑΟΚ θα βλέπαμε θαύματα σε ότι αφορά τους πιτσιρικάδες.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

GI4NNEN4 έγραψε:Αυτό που θυμάμαι πιο έντονα από την περίοδο Μπόλονι, είναι οι θλάσεις!

Edit: Βρήκα ένα άρθρο από τον Μάρτιο του 2012 όταν και είχαμε φτασει τις 30 θλασεις! :shock:
Εγώ θυμάμαι ότι κάναμε αξιόλογη πορεία με Κατσικαδες και Γεωργιαδηδες και περάσαμε από όμιλο με Τότεναμ και Ρουμπιν! Επίσης ότι πήραμε διπλά στην Αθήνα με Βαζελο και χάρτινη σε εποχές που ήταν αδιανόητο κάτι τέτοιο!Ένα πράγμα είχε ζητήσει τότε. Να παραμείνουν 3 ποδοσφαιριστές οπωσδήποτε (Contreras-Garcia-Vieirinha)Όλοι ξέρουμε τι συνέβη μετέπειτα.....3ος τερμάτισε με σαρδέλες, χωρίς Ιβαν και ξεπουλώντας ότι καλύτερο είχε η ομάδα. Είμαι 43 και είναι ένας από τους 3 προπονητές που ο Π.Α.Ο.Κ. έπαιξε μπαλάρα.Haan και Bajevic οι άλλοι δύο
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Ιάσονας έγραψε:
dragon έγραψε:
Parolos έγραψε:Όχι απλά καψούρα..
Πανέξυπνος άνθρωπος πολύ υψηλό IQ, γι αυτό και μαλώνει με δημοσιογράφους κλπ γιατί δεν μπορεί να κολλήσει με τους ανόητους.. και στο βαζελο θα μαλώσει είμαι σίγουρος..

Εδώ θυμάμαι γραφανε ότι έρχεται μετά το ζεσταμα στην προπόνηση.. οπότε είναι παραλίας και κακός προπονητής.. ας μας πούνε τώρα αν ο Άμπελ κάνει το ζεσταμα ή το κάνει ο Αμανατίδης..

τί ζήσαμε και τότε.. μετά είχαμε παραίτηση και του Σβούρα καθώς διαφωνούσε με την απομάκρυνση του Μπολονι και τον ερχομό του Γιδωνη... Απίστευτα πράγματα.

Όπως έγραψα και στο άλλο τοπικ αν πάρουν και Αντρέ γίνονται ομάδα τριάδας.. άνετα.

Δλδ με Μαουρίσιο βιερινια κ μπολονι γίνεται αυτή η ομάδα, ομάδα 3αδας ; δλδ αν τους πάρουμε εμείς παμε για τελικό Europa; Συγγνώμη αλλά μου φαίνεται τέτοια η υπερβολή
Με Μπόλονι βιερίνια μαουρίσιο άνετα τέταρτος αν δεν είχε ξεκινήσει τόσο χάλια και πιο ψηλά.
Τον έχω σε πολύ εκτίμηση, κυρίως επειδή δεν φοβάται να αξιοποιησει πιτσιρίκια. Για τον παναθηναικό πολύ καλή επιλογή, και για εμάς θα ήταν οτι πρέπει αν έφευγε ο φερέιρα και δεν παίρνει και 2 μυρια. Βασικά θα ήταν ο τέλειος αντικαταστάτης του Λουτσέσκου πέρυσι (γνώμη μου), και με τις ακαδημίες που έχει ο ΠΑΟΚ θα βλέπαμε θαύματα σε ότι αφορά τους πιτσιρικάδες.
Το είχαμε αναφέρει πολλοί τότε που ήταν υπ'ατμον ο Ferreyra ( καταραμένο ffp)Boloni με Garcia βοηθό θα ήταν ότι έπρεπε
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

Κάποτε τρεχαμε να πάρουμε τα καταλοιπα των κατω αφου τους ειχαν ξεζουμισει πρωτα και ειχαν παρει την κρεμα απο τον καπουτσινο..κατι Λακηδες,Μαλαδενηδες,Μπαγιεβιτς κτλ
Τωρα τρεχουν να παρουν αυτοί τα καταλοιπα κατι Σαχοφ,Μαουριτσιους και Μπολονιδες..
Μην ασχολείστε αλλάξαν τα πράγματα πια και το ξερουν κι αυτοι.
Θα περασουμε ενα μεσοκωλοδιαστημα φετος και ξανα προς την δοξα τραβα.
icue

Δημοσίευση από icue »

Παιδια δεν ειναι μπασκετ. Μπαλα ειναι. Ενας και δυο παικτες δεν κανουν την διαφορα οταν οι υπολοιποι ειναι απο τα πανερια. Ο βαζελος με Πογιατος θα παλευε με Λαρισα και Απολλωνα, τωρα θα παλεψει να μπει εξαδα. Ναι ειναι προοδος σε σχεση με το τι θα γινοταν, αλλα σε σχεση με περυσι ειναι χειροτερα. Περυσι βγηκαν τεταρτοι γιατι δεν υπηρχε Αρης, δεν υπηρχε Ατρομητος, δεν υπηρχε Τριπολη κατι που φετος δεν φαινεται να ισχυει.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω θα πω μην βιαζεστε για κανεναν,ουτε για εμας,ουτε για τους αντιπαλους.Τα ροστερ ολων εχουν αλλαξει πολυ και κανεις δεν μπορει να προιδεασει ποια θα ειναι η εξελιξη καθε ομαδας.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Η ΑΕΠ Κοζάνης συμφώνησε με διεθνή Ιάπωνα που έχει 104 ματς στη Serie A

Ο 32χρονος επιθετικός Τακαγιούκι Μοριμότο θα συνεχίσει στη χώρα μας για λογαριασμό της ομάδας της Football League 

Μία κίνηση που ξεφεύγει από τα στενά όρια της Football Leagueέκανε έκανε η ΑΕΠ Κοζάνης, καθώς συμφώνησε με τον Τακαγιούκι Μοριμότο και μάλιστα ανακοίνωσε την προσθήκη του 32χρονου Ιάπωνα επιθετικού.  

Ετσι η ομάδα της Football League απέκτησε έναν ποδοσφαιριστή που μετρά 104 συμμετοχές στη Serie A (19 γκολ/4 ασίστ) με τη φανέλα των Κατάνια και Νοβάρα, όπου και αγωνίζονταν από το 2006 μέχρι το 2013, ενώ είναι και η 10 φορές διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του. Για την ιστορία στις 21 Δεκεμβρίου του 2008 βρήκε δις στόχο στο 3-2 που κέρδισε η Κατάνια τη Ρόμα! 

Εκτός των άλλων συμμετείχε στην αποστολή των «Σαμουράι» για το Μουντιάλ του 2010 της Νοτίου Αφρικής, όμως δεν έπαιξε. 

Μέχρι πρότινος αγωνίζονταν στην Αβίσπα Φουκουόκα, της δεύτερης κατηγορίας της πατρίδας του. Μάλιστα ο Μοριμότο κατέχει το ρεκόρ του νεαρότερου που έκανε ντεμπούτο στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος της χώρας του, καθώς συμμετείχε σε αγώνα της Tokyo Verdy σε ηλικία 15 ετών, 10 μηνών και 6 ημερών.  
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Ούτε στο μάνατζερ αυτά
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Έχει κανένα νόημα το σημερινό δικαστήριο του χοντρου εφόσον έχει αθωωτική από τη Επιτροπή δεοντολογίας;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”