Ε καλά εσυ Άργοναυτη θέλεις να διώξεις πολλούς ξεκίνα απο τους ποιο παλιούς στην λίστα σουArgonaut4 έγραψε:Ιδωμεν.....αλλιώς θα τον διώξω!![]()
![]()

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Ε καλά εσυ Άργοναυτη θέλεις να διώξεις πολλούς ξεκίνα απο τους ποιο παλιούς στην λίστα σουArgonaut4 έγραψε:Ιδωμεν.....αλλιώς θα τον διώξω!![]()
![]()
Κάποιοι δεν κρατάνε ουτε τα προσχήματα .....ρε άμα δεν σας κάτσει και προσφερει πολλα ,τι θα λέτε ; Κρατήστε και μια πισινη του στυλ "θα δούμε" " ο Ιβαν πληρώνει " κλπ.sourmenetes έγραψε:Μη βιαζεστε να κρινετε πριν δειτε...
Πολλοι ηρθαν ως συνταξιουχοι και παιξανε πολυ καλη μπαλα..
Και περνοντας την πασα για τους πιτσιρικαδες που ζητανε καποιοι ας μεταφερθουν στο τοπικ του κατσε και θα διαπιστωσουν οι ιδιοι τις κωλοτουμπες τους..
Τα έντονα γράμματα,είναι δικά μου.Odi έγραψε:ΑΝ κάθε φορά που γκρινιάζατε όλοι για μια μεταγραφή έπαιρνα ένα ευρώ τώρα θα ήμουν εγώ ο νέος ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ..
Εγώ λέω να κοιτάξετε πως ο Κατσουράνης είναι αρχηγός της εθνικής,αμυντικό χαφ με 70 γκολ στην καριέρα του και το Σάββατο στο γήπεδο θα δείτε τον Φωτάκη και τον Ρομπέρ και τον Κουμάλο.
Αν τον λέγανε Κατσουράνοβιτς με τους ίδους αριθμούς θα είχε πέσει το φόρουμ..
Οσο για τον χαρακτήρα έχω τους ενδοιασμούς μου,αλλά δεν πιστεύω να είναι τόσο αφελείς στην διοίκηση και να μην το έχουν ψάξει..Πολύ καλή κίνηση αγωνιστικά για μένα..
Οι Βρύζας-Γεωργιάδης,ήταν συμπαίκτες του στην Εθνική Ομάδα.Δε χρειάζονται πληροφορίες από κανέναν για το χαρακτήρα του.Ένα παιδί έγραψε,ότι προκαλούσε προβλήματα και στην Α.Ε.Κ.(εκτός του Π.A.O.,που ακούστηκε όταν τον έδιωχναν).Εγώ δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο και σε κάθε περίπτωση,δε γνωρίζω ποδοσφαιριστές,που κάνουν μπουρδέλο τα αποδυτήρια των ομάδων τους,αλλά μένουν τουλάχιστον 3 χρόνια σε αυτές.Εκτός και αν είναι ΤΑ ταλέντα.Ο Κατσουράνης έχει παίξει σε 4 ομάδες όλο κι όλο και είναι 33.Το να προκαλεί εσωτερικά προβλήματα στις ομάδες που παίζει,αλλά να μένει χρόνια σε αυτές και να τον κάνουν και αρχηγό,δεν έχει καμία λογική.
Α και για την ηλικία του..Δεν είναι 45 χρονών,είναι 33.Ο γαύρος πήρε τον Κοντρέρας στα 36 του (που εμείς κράζαμε όταν τον χάσαμε στα 35 του) και ακόμη και τώρα κάνει την διαφορά..Ο Γκαρσία πέρσυ στα 34 του πάλι έκανε την διαφορά..Ο Λίνο το ίδιο..Για να μην μιλήσω για Γ.Χ..
Ο Contreras είναι 34 και εμείς τον χάσαμε στα 33 του.
Προς Θεού δεν συγκρίνω,απλά λέω μερικά παραδείγματα.
+1926.....Odi έγραψε:ΑΝ κάθε φορά που γκρινιάζατε όλοι για μια μεταγραφή έπαιρνα ένα ευρώ τώρα θα ήμουν εγώ ο νέος ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ..
Εγώ λέω να κοιτάξετε πως ο Κατσουράνης είναι αρχηγός της εθνικής,αμυντικό χαφ με 70 γκολ στην καριέρα του και το Σάββατο στο γήπεδο θα δείτε τον Φωτάκη και τον Ρομπέρ και τον Κουμάλο.
Αν τον λέγανε Κατσουράνοβιτς με τους ίδους αριθμούς θα είχε πέσει το φόρουμ..
Οσο για τον χαρακτήρα έχω τους ενδοιασμούς μου,αλλά δεν πιστεύω να είναι τόσο αφελείς στην διοίκηση και να μην το έχουν ψάξει..Πολύ καλή κίνηση αγωνιστικά για μένα..
Α και για την ηλικία του..Δεν είναι 45 χρονών,είναι 33.Ο γαύρος πήρε τον Κοντρέρας στα 36 του (που εμείς κράζαμε όταν τον χάσαμε στα 35 του) και ακόμη και τώρα κάνει την διαφορά..Ο Γκαρσία πέρσυ στα 34 του πάλι έκανε την διαφορά..Ο Λίνο το ίδιο..Για να μην μιλήσω για Γ.Χ..
Προς Θεού δεν συγκρίνω,απλά λέω μερικά παραδείγματα.