Μεταγραφές χειμώνα 2012-13

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2012-13

Δημοσίευση από eorptol »

Argonaut4 έγραψε:Ιδωμεν.....αλλιώς θα τον διώξω! :lol: :lol: :lol:
Ε καλά εσυ Άργοναυτη θέλεις να διώξεις πολλούς ξεκίνα απο τους ποιο παλιούς στην λίστα σου :):):):)

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

E ναι......έχω κατι χρωστούμενα.....με ένα προπονητή. :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

sourmenetes έγραψε:Μη βιαζεστε να κρινετε πριν δειτε...
Πολλοι ηρθαν ως συνταξιουχοι και παιξανε πολυ καλη μπαλα..

Και περνοντας την πασα για τους πιτσιρικαδες που ζητανε καποιοι ας μεταφερθουν στο τοπικ του κατσε και θα διαπιστωσουν οι ιδιοι τις κωλοτουμπες τους..
Κάποιοι δεν κρατάνε ουτε τα προσχήματα .....ρε άμα δεν σας κάτσει και προσφερει πολλα ,τι θα λέτε ; Κρατήστε και μια πισινη του στυλ "θα δούμε" " ο Ιβαν πληρώνει " κλπ. :):):):)

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Ρε DC παράθεση επιχειρημάτων υπέρ και κατά έκανα .... Αμα είμαι αρνητικός λέτε γαι κόλημα ... Αν Είναι θετικός το ίδιο ...
Εβαλα το + και τα - που πιστεύω ότι έχει και διαλέγει ο καθένας.
Πάντως αν δεν πλήρωνε ο Ιβαν ούτε με 100.000 δεν θα τον ήθελα, κυρίως λόγω χαρακτήρα.... Και τώρα έχω ενδοιασμούς αλλά άλλος κερναει!
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Ρε καλά έκανες. Κι εγώ χιούμορ έκανα.
Πέραν της πλάκας, το "μάλλον φορμαρισμένος" είναι άκυρο και τα 4ρια αυτοαναιρούνται.
Άβαταρ μέλους
Sladjan Spasić

Δημοσίευση από Sladjan Spasić »

Odi έγραψε:ΑΝ κάθε φορά που γκρινιάζατε όλοι για μια μεταγραφή έπαιρνα ένα ευρώ τώρα θα ήμουν εγώ ο νέος ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ..

Εγώ λέω να κοιτάξετε πως ο Κατσουράνης είναι αρχηγός της εθνικής,αμυντικό χαφ με 70 γκολ στην καριέρα του και το Σάββατο στο γήπεδο θα δείτε τον Φωτάκη και τον Ρομπέρ και τον Κουμάλο.

Αν τον λέγανε Κατσουράνοβιτς με τους ίδους αριθμούς θα είχε πέσει το φόρουμ..

Οσο για τον χαρακτήρα έχω τους ενδοιασμούς μου,αλλά δεν πιστεύω να είναι τόσο αφελείς στην διοίκηση και να μην το έχουν ψάξει..Πολύ καλή κίνηση αγωνιστικά για μένα..

Οι Βρύζας-Γεωργιάδης,ήταν συμπαίκτες του στην Εθνική Ομάδα.Δε χρειάζονται πληροφορίες από κανέναν για το χαρακτήρα του.Ένα παιδί έγραψε,ότι προκαλούσε προβλήματα και στην Α.Ε.Κ.(εκτός του Π.A.O.,που ακούστηκε όταν τον έδιωχναν).Εγώ δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο και σε κάθε περίπτωση,δε γνωρίζω ποδοσφαιριστές,που κάνουν μπουρδέλο τα αποδυτήρια των ομάδων τους,αλλά μένουν τουλάχιστον 3 χρόνια σε αυτές.Εκτός και αν είναι ΤΑ ταλέντα.Ο Κατσουράνης έχει παίξει σε 4 ομάδες όλο κι όλο και είναι 33.Το να προκαλεί εσωτερικά προβλήματα στις ομάδες που παίζει,αλλά να μένει χρόνια σε αυτές και να τον κάνουν και αρχηγό,δεν έχει καμία λογική.

Α και για την ηλικία του..Δεν είναι 45 χρονών,είναι 33.Ο γαύρος πήρε τον Κοντρέρας στα 36 του (που εμείς κράζαμε όταν τον χάσαμε στα 35 του) και ακόμη και τώρα κάνει την διαφορά..Ο Γκαρσία πέρσυ στα 34 του πάλι έκανε την διαφορά..Ο Λίνο το ίδιο..Για να μην μιλήσω για Γ.Χ..

Ο Contreras είναι 34 και εμείς τον χάσαμε στα 33 του.

Προς Θεού δεν συγκρίνω,απλά λέω μερικά παραδείγματα.
Τα έντονα γράμματα,είναι δικά μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sladjan Spasić την Πέμ 06 Δεκ 2012, 01:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Αν ο Odi με αποκάλεσε παιδί το ευχαριστώ πολύ!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Με ανέβασε...
Οκ για τον χαρακτήρα του, αποδητήρια κλπ ΄οτι έχω ακούσει και διαβάσει.... Δεν το έχω και κολητό
Αλλοστε είναι πολύ μικρότερος :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Sladjan Spasić

Δημοσίευση από Sladjan Spasić »

nikolasf,γράφεις ότι στα χρήματα του Κατσουράνη,υπάρχουν καλύτεροι από αυτόν.
Γράψε 1-2 παραδείγματα,αν μπορείς.
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Δημοσίευση από Tetradje »

Εδω και αρκετα χρονια αδιαφορω για τις ηλικιες των ποδοσφαιριστων. Μπορει να προσφερει κατι ΤΩΡΑ? Αμεσα? Τοτε ναι, θελω τον οποιονδηποτε. Χωρις να πιστευω οτι ο Κατσουρανης μπορει να αλλαξει απο μονος του δραματικα κατι, δε βλεπω πως μπορει να κανει και κακο...

Και αυτα περι χρηματων και συμβολαιου δε μας απασχολουσε επι εποχων ουσιαστικου Πρωτοδικειου (οταν η ομαδα στηριζοταν στα λεφτα μας), τωρα θα μας νοιαξει που αλλος πληρωνει (και αποφασιζει)?

Απο τη μια λεμε για τον Chistyakov και που εχει δουλεψει, και Ανζι, και ξερω γω, αλλα απο την αλλη τον θεωρουμε και εντελως ηλιθιο που συζηταει με τον τελειωμενο, τον προβληματικο, εγωιστη κ.α. Κατσουρανη.
Άβαταρ μέλους
papageorgiou

Δημοσίευση από papageorgiou »

Odi έγραψε:ΑΝ κάθε φορά που γκρινιάζατε όλοι για μια μεταγραφή έπαιρνα ένα ευρώ τώρα θα ήμουν εγώ ο νέος ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ..

Εγώ λέω να κοιτάξετε πως ο Κατσουράνης είναι αρχηγός της εθνικής,αμυντικό χαφ με 70 γκολ στην καριέρα του και το Σάββατο στο γήπεδο θα δείτε τον Φωτάκη και τον Ρομπέρ και τον Κουμάλο.

Αν τον λέγανε Κατσουράνοβιτς με τους ίδους αριθμούς θα είχε πέσει το φόρουμ..

Οσο για τον χαρακτήρα έχω τους ενδοιασμούς μου,αλλά δεν πιστεύω να είναι τόσο αφελείς στην διοίκηση και να μην το έχουν ψάξει..Πολύ καλή κίνηση αγωνιστικά για μένα..

Α και για την ηλικία του..Δεν είναι 45 χρονών,είναι 33.Ο γαύρος πήρε τον Κοντρέρας στα 36 του (που εμείς κράζαμε όταν τον χάσαμε στα 35 του) και ακόμη και τώρα κάνει την διαφορά..Ο Γκαρσία πέρσυ στα 34 του πάλι έκανε την διαφορά..Ο Λίνο το ίδιο..Για να μην μιλήσω για Γ.Χ..

Προς Θεού δεν συγκρίνω,απλά λέω μερικά παραδείγματα.
+1926.....
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Φορτουνης καλυτερα

Αν θελει ο Ιβαν να ριξει λεφτα, να τα φυλαξει να παρει Σαμαρά
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Έρχομαι!
Εικόνα
Ήρθα!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Είδες τι γίνεται όταν δεν σε πληρώνουνε; Ό,τι να 'ναι φοράς!
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Θεωρητικα ετοιμαζουμε ομαδα που θα διεκδικησει τιτλους σε 2-3 χρονια.Ο Λουκας ειναι ενας παικτης που κρινεται ικανος απο τους περισσοτερους και κοστολογειται απο την καρπατι που τον αγορασε 600000 στο 1 μυριο.Εμεις λεγεται οτι εχουμε ταβανι τις 500.000.Πειστε με εμενα οτι τα 500 του Κατσουρανη δεν θα αξιζαν να προστεθουν για παικτες στυλ Λουκας.Αν βεβαια μπορει να αποκτηθει ο Λουκας,ενας αμυντικος επιπεδου Μπεν Χαιν,ενας επιτελικος-επιθετικος αντιστοιχου επιπεδου και ο κατσουρανης δεν με χαλαει καθολου,αν ομως ο κατσουρ ειναι το τυρακι και οι υπολοιποι στυλ Ολαιταν,φυτανιδη και ναπολεονι,καταλαβαινετε φανταζομαι οτι κατι εχουμε καταλαβει λαθος.

Υ.Γ Ο Μπεν Χαιμ κριθηκε ανετοιμος ενω ο κατσουρανης οχι;
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

''Η περίπτωση Κατσουράνη είναι αυτονόητη για έναν ΠΑΟΚ που άργησε να κατανοήσει πως τον χρειάζεται. Άργησε όμως για λόγους περισσότερους από έναν.''

Αυτό, για εισαγωγή απ τον Κόλκα, στο OnSports. Θα περάσουμε υπέροχα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”