21. Vladimir Ivić
- alexpaok4
Re: Βλάνταν Ίβιτς
Ωραίο γκολάκι χτές. Αυτό που δε μαρέσει είναι το οτι κρατάει τη μπάλα λίγο παραπάνω οσο πρέπει.
Δεν ηταν ο κορυφαιος αλλα ηταν αρκετα καλος εχθες και το γκολ ειναι και αυτο σημαντικο...δεν ειναι ολα ευκολα,ας εβαζε καποιος αλλος παικταρας γκολ,αν ειναι τοσο ευκολο...ολα μετρανε...
Οντως οταν κουραζεται ή δεν παιζει,η ομαδα δεν εχει καλη αναπτυξη..
συγκρισεις με Φωτακη και Σορλεν ειναι ατοπες γιατι δεν παιζουν με τον ιδιο τροπο στο γηπεδο...
Το ξαναειπαμε,δεν εχουμε αλλον παικτη με αυτο το τροπο παιχνιδιου του Ιβιτς...
Ειμαι σιγουρος οτι το κραξιμο στο ιντερνετ και στα ραδιοφωνα το μαθαινει και αυτος και ο Κονσεισαο...να που ηρθε η ωρα να ξελασπωσει την ομαδα και να αναγκαστειτε να πανηγυρισετε με αυτον...ελπιζω να συμβει αρκετες φορες.
Μην αδικειτε παικτες της ομαδας τουλαχιστον οταν προσπαθουν και δεν ειναι αδιαφοροι..μην περιμενετε να κανουν επιπλεον πραματα απο αυτα που ξερουν και μπορουν,μονο και μονο επειδη ετσι τους θελουμε να ειναι..
Οντως οταν κουραζεται ή δεν παιζει,η ομαδα δεν εχει καλη αναπτυξη..
συγκρισεις με Φωτακη και Σορλεν ειναι ατοπες γιατι δεν παιζουν με τον ιδιο τροπο στο γηπεδο...
Το ξαναειπαμε,δεν εχουμε αλλον παικτη με αυτο το τροπο παιχνιδιου του Ιβιτς...
Ειμαι σιγουρος οτι το κραξιμο στο ιντερνετ και στα ραδιοφωνα το μαθαινει και αυτος και ο Κονσεισαο...να που ηρθε η ωρα να ξελασπωσει την ομαδα και να αναγκαστειτε να πανηγυρισετε με αυτον...ελπιζω να συμβει αρκετες φορες.
Μην αδικειτε παικτες της ομαδας τουλαχιστον οταν προσπαθουν και δεν ειναι αδιαφοροι..μην περιμενετε να κανουν επιπλεον πραματα απο αυτα που ξερουν και μπορουν,μονο και μονο επειδη ετσι τους θελουμε να ειναι..
Ειναι το μοναδικο απο τα χαφ μας που μπορει να πατησει περιοχη..
Αυτον εχουμε με αυτον θα (επι)ζησουμε... Κοψτε το κραξιμο κουρασε πλεον..
Αυτον εχουμε με αυτον θα (επι)ζησουμε... Κοψτε το κραξιμο κουρασε πλεον..
Λόγω στυλ παιχνιδιού όχι ο πιο εμπορικός παίκτης του ΠΑΟΚ και αυτό δεν αλλάζει για κανέναν μας...Αλλά ας είμαστε αντικειμενικοί..Στα μέχρι τώρα παιχνίδια που έχουμε δώσει αλλά ακόμα και στον περσυνό δεύτερο γύρο, δεν νομίζω να 'ενοχλεί' περισσότερο απο τον Μουσλίμοβιτς....
άλλη φορά να μας το λες να το παίζουμε και στο στοίχημα ρεεεεεdanirifle έγραψε:σκόρερ σήμερα ο ίβιτς!!! έμπνευση!!
με βιτόλο-γκαρσία από πίσω του θα πρέπει να κεντήσει σμρ και γιατί όχι να το χώσει κιόλας!!
βλάντο μπορείς

έρχεται και ΑΜΚ σε λίγο....
άσε νόβι... και γω έχω ανοίξει τρύπα στον τοίχο του δωματίου μου, γιατί χτυπάω το κεφάλι μου από χθες που δεν το έπαιξα
-
Καλησπερα παιδια.
Ειμαι νεο μελος και αυτη ειναι η πρωτη επαφη.
Δε θα πω τα τετριμενα για την ομαδα την αγαπαμε και θελουμε να την δουμε ΠΡΩΤΗ!
Τωρα διαβαζα για τον Ιβιτς χαιρομαι που βλεπω ατομα που μπορουν με επειχηρηματα να αποστομωνουν οσουσ δε ξερουν να διαβαζουν ενα αγωνα. Οποτε δε μπορω να μην συμφωνισω με τον χρηστη Fury που πραγματικα τα ειπε με νουμερα σωστα.
Λοιπον,
1. Ειναι αργος και τραβαει την ομαδα πισω και περσι αλλα και φετος που ειμαστε 1 κλικ γρηγοροτεροι, συντηρητικη εκτιμιση.
2. Οχι μονο δε κανει μια ενεργεια παραπανω αλλα μολις την πιανει την μπαλα την γυρναει πισω και αρχιζει εκεινο το ασχημο θεαμα με τισ πασεσ στην αμυνα.
3. Φυσικα δεν ειναι δυνατος και δεν μπορει να διεκδικισει μπαλια οποτε ουτε για πισω δε κανει.
4. Για σουτ τι να πω 4 γκολ εβαλε με πεναλτι.
5. Ειναι ο μοναδικος παιχτεις που ιδρωνει στο 70 αφενος γιατι μαρκαρι με τα ματια( ελεγχει την περιοχη το λενε καποιοι) και αφετερου μπροστα δε φτανει γιατι ειναι αργος.
Δε λεω πως πρεπει να παρουμε παιχτη που κανει 10μυρια αλλα ΠΛΕΟΝ εχουμε καλυτερους απο αυτον.
Δεν ειναι κακο να σχολιαζουμε καποιον που στο κατω κατω εμεις τον πληρωνουμε.
Υ.Γ Τον ρανταπλαν τον θυμαστε? το χαζο σκυλι που εκανε μια εξυπναδα και μετα λυποθυμουσε? Ε, να ο ιβιτσ παιζει καλουτσικα σε ενα ματς και μετα σε αλα τρια δε βλεπετε.
Υ.Γ 2 Με το γκολ που εβαλε καλα εκανε, δουλεια του ειναι , αλλα για τα τοσα ματσ που εχει παιξει και για τα λεφτα που του δινουμε......... εχει ακομα να βαζει πολλα για να τα φερει στα ισα, ακομα χρωσταει.....
Ειμαι νεο μελος και αυτη ειναι η πρωτη επαφη.
Δε θα πω τα τετριμενα για την ομαδα την αγαπαμε και θελουμε να την δουμε ΠΡΩΤΗ!
Τωρα διαβαζα για τον Ιβιτς χαιρομαι που βλεπω ατομα που μπορουν με επειχηρηματα να αποστομωνουν οσουσ δε ξερουν να διαβαζουν ενα αγωνα. Οποτε δε μπορω να μην συμφωνισω με τον χρηστη Fury που πραγματικα τα ειπε με νουμερα σωστα.
Λοιπον,
1. Ειναι αργος και τραβαει την ομαδα πισω και περσι αλλα και φετος που ειμαστε 1 κλικ γρηγοροτεροι, συντηρητικη εκτιμιση.
2. Οχι μονο δε κανει μια ενεργεια παραπανω αλλα μολις την πιανει την μπαλα την γυρναει πισω και αρχιζει εκεινο το ασχημο θεαμα με τισ πασεσ στην αμυνα.
3. Φυσικα δεν ειναι δυνατος και δεν μπορει να διεκδικισει μπαλια οποτε ουτε για πισω δε κανει.
4. Για σουτ τι να πω 4 γκολ εβαλε με πεναλτι.
5. Ειναι ο μοναδικος παιχτεις που ιδρωνει στο 70 αφενος γιατι μαρκαρι με τα ματια( ελεγχει την περιοχη το λενε καποιοι) και αφετερου μπροστα δε φτανει γιατι ειναι αργος.
Δε λεω πως πρεπει να παρουμε παιχτη που κανει 10μυρια αλλα ΠΛΕΟΝ εχουμε καλυτερους απο αυτον.
Δεν ειναι κακο να σχολιαζουμε καποιον που στο κατω κατω εμεις τον πληρωνουμε.
Υ.Γ Τον ρανταπλαν τον θυμαστε? το χαζο σκυλι που εκανε μια εξυπναδα και μετα λυποθυμουσε? Ε, να ο ιβιτσ παιζει καλουτσικα σε ενα ματς και μετα σε αλα τρια δε βλεπετε.
Υ.Γ 2 Με το γκολ που εβαλε καλα εκανε, δουλεια του ειναι , αλλα για τα τοσα ματσ που εχει παιξει και για τα λεφτα που του δινουμε......... εχει ακομα να βαζει πολλα για να τα φερει στα ισα, ακομα χρωσταει.....
καλα πρωτο μυνημα και τα χωνεις γερα στον ιβιτς πρεπει να σου ειναι
μεγαλο απωθημενο......ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΟΤΙ ΕΝΑ ΣΟΥΤ ΚΑΙ ΜΙΑ
ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΟΣ ΑΝ ΗΤΑΝ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..........λιγη αντικειμενικοτητα αδερφε δεν κανει κακο .....

μεγαλο απωθημενο......ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΟΤΙ ΕΝΑ ΣΟΥΤ ΚΑΙ ΜΙΑ
ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΟΣ ΑΝ ΗΤΑΝ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..........λιγη αντικειμενικοτητα αδερφε δεν κανει κακο .....

-
Ναι το οτι τον εχω τον εχω γιατι δε κανει για εμασ , πιστευω
να φανταστεισ βλεπω τα ματς και λεω μετα απο κανα 20λεπτο την ιδια φραση
Βγαλτον ιβιτσ ρεεεεεεεε.
πραγματικα δε θυμαμαι ματσ που να μην το εχω πει..........
Κοιτα για την κεφαλια μηπως ετυχε να ειναι εκει λεω τωρα και αν ειναι μονο επειδη μπορει να βαλει καμια κεφαλια αν και εφοσον ειναι εκει τον βαζεισ να παιζει συνεχεια?
να φανταστεισ βλεπω τα ματς και λεω μετα απο κανα 20λεπτο την ιδια φραση
Βγαλτον ιβιτσ ρεεεεεεεε.
πραγματικα δε θυμαμαι ματσ που να μην το εχω πει..........
Κοιτα για την κεφαλια μηπως ετυχε να ειναι εκει λεω τωρα και αν ειναι μονο επειδη μπορει να βαλει καμια κεφαλια αν και εφοσον ειναι εκει τον βαζεισ να παιζει συνεχεια?
Καλως ηρθες στο φορουμ της παρανοιας αδερφε...
Ετοιμος φαινεσαι και φουριοζος με τη μια στο ψαχνο
Καλα χωσιματα σε Ιβιτς και με τον καιρο πας και προς Κονσεισαο τοπικ κλπ....υπαρχει χωρος για ολους...
Η παρομοιωση με τον Ρανταπλαν θεωρω οτι ειναι τελειως αστοχη....
Το οτι βρεθηκε στη φαση και σκοραρε,ενταξει,να το θεωρησουμε οτι "ετυχε"...αλλα οταν λεμε για Μπακαγιοκο περσι θεωρουμε οτι "το εχει το γκολ" "οτι ειναι μεσα στις φασεις" κλπ...
Εγω θα σου πω οτι προσωπικα παρατηρω πως οποτε λειπει η ομαδα δεν εχει σωστη αναπτυξη....και ναι,θα τον ηθελα πιο γρηγορο και αν μου φερει ο Θοδωρος εναν καλυτερο,καλοδεχουμενος ειναι....ως τοτε,ας συνεχιουμε να γυρναμε τον Ιβιτς και καποιους αλλους στη σουβλα....
PS Στο ματς με τη Ξανθη που σκοραρε με σουταρα και εδωσε σημαντικο 3ποντο στην ομαδα,ηταν παλι κατα τυχη εκει και ακομη πιο τυχερος που βρηκε εστια,σωστα? ενω οι υπολοιποι εχουν ξεσκιστει να σκοραρουν...
PS Καλως ηρθες στην παρεα μας...
ΙΒΙΤΣ ΜΕ ΕΚΟ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΣΑΝ ΤΟΝ ΝΤΕΚΟ
Ετοιμος φαινεσαι και φουριοζος με τη μια στο ψαχνο

Καλα χωσιματα σε Ιβιτς και με τον καιρο πας και προς Κονσεισαο τοπικ κλπ....υπαρχει χωρος για ολους...
Η παρομοιωση με τον Ρανταπλαν θεωρω οτι ειναι τελειως αστοχη....
Το οτι βρεθηκε στη φαση και σκοραρε,ενταξει,να το θεωρησουμε οτι "ετυχε"...αλλα οταν λεμε για Μπακαγιοκο περσι θεωρουμε οτι "το εχει το γκολ" "οτι ειναι μεσα στις φασεις" κλπ...
Εγω θα σου πω οτι προσωπικα παρατηρω πως οποτε λειπει η ομαδα δεν εχει σωστη αναπτυξη....και ναι,θα τον ηθελα πιο γρηγορο και αν μου φερει ο Θοδωρος εναν καλυτερο,καλοδεχουμενος ειναι....ως τοτε,ας συνεχιουμε να γυρναμε τον Ιβιτς και καποιους αλλους στη σουβλα....
PS Στο ματς με τη Ξανθη που σκοραρε με σουταρα και εδωσε σημαντικο 3ποντο στην ομαδα,ηταν παλι κατα τυχη εκει και ακομη πιο τυχερος που βρηκε εστια,σωστα? ενω οι υπολοιποι εχουν ξεσκιστει να σκοραρουν...
PS Καλως ηρθες στην παρεα μας...
ΙΒΙΤΣ ΜΕ ΕΚΟ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΣΑΝ ΤΟΝ ΝΤΕΚΟ
-
Α θα τα χαλασουμε με τον Ρανταμπλαν εχει ομιοτητες
Καλωσ σασ βρηκα ειναι ωραια εδω μου αρεσει οπωσ συζηταμε και ανταλαζουμε αποψεις σαν φιλοι δε θα πω αλλο θα δουμε τα ματσ φετος και εδω ημαστε.
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ
Καλωσ σασ βρηκα ειναι ωραια εδω μου αρεσει οπωσ συζηταμε και ανταλαζουμε αποψεις σαν φιλοι δε θα πω αλλο θα δουμε τα ματσ φετος και εδω ημαστε.
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ
- Isaak the Greek
Περσι , στις αρχες της χρονιας ειχα πει πως ειναι ο μονος που δειχνει πως κανει αγγαρεια.Χτες ηταν ο μονος (μαζι με Βιτολο) που εδωσε την ψυχη του!Σιγουρα θελω κατι καλυτερο σ' αυτη τη θεση αλλα θα ημουν τουλαχιστον αχαριστος αν δεν αναγνωριζα την προσφορα του , τουλαχιστον στο χτεσινο ματς.Ευχομαι κι ελπιζω να μας εκπληξει το ιδιο ευχαριστα στο μελλον.
- alexpaok4
Και να βάζαμε καμια χελώνα στη μεσαία γραμμή το ίδιο αποτέλεσμα θα έιχαμε. Πιο αργός και άπο ΧΕΛΩΝΑ ρε φίλε να πουμε.
Η ΜΠΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΡΙΓΟΡΗ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ; ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΠΑΣΑΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΠΩΩΩΩΩΩ
Η ΜΠΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΡΙΓΟΡΗ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ; ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΠΑΣΑΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΠΩΩΩΩΩΩ