Πέλκα και Popovic τους περιμένω, ας ψηθούν στον Απόλλωνα, του χρόνου που λήγει δανεισμός Oliseh και Stoch, θα χρειαστούν...
Γιατί κουφά;RoMaN έγραψε:Καλά κάτι κουφά τα κάνει. Έχω δει τον Κομπότη να αγοράζει την Manchester City (στο fmgreece)....
εγω σου λεω μονο για πελκα.μην τον ψηνεις καθολου.βαλτον αριστερο εξτρεμ.δεν ξερω αν ετυχε αλλα καθε χρονο εβγαινε μαν οφ δε γιαρ και τρωγαν παγκο παικτες απο εθνικες αργεντινης βραζιλιας κλπ.μονιμα μεση αποδοση πανω απο 8.5 με πανω απο 20-25 ασιστ και 15 γκολ στο νερο.RoMaN έγραψε:Καλά κάτι κουφά τα κάνει. Έχω δει τον Κομπότη να αγοράζει την Manchester City (στο fmgreece).![]()
Πέλκα και Popovic τους περιμένω, ας ψηθούν στον Απόλλωνα, του χρόνου που λήγει δανεισμός Oliseh και Stoch, θα χρειαστούν...
Η γνώμη μου ως managerικός από το πρώτο CM το 1993 (στα καπάκια βγήκε και το CM 93/94) σε δισκέτα σε ηλικία 12 χρονών σε έναν IBM 286...Ale έγραψε:Να την πω την αμαρτία μου, ακόμη στο cm0102 καίγομαι.
θυμαμαι back in the days που πρωτοεπαιξα το cm0102 και μου ηρθε η φαεινη να ψαξω τα ερασιτεχνικα και τις χαμηλες κατηγοριες χωρις να εχω ακουσει η να ξερω κατι και πεφτω σε τομπρους σκαλιδηδες αδερφους χαριστεα κλπ..Ale έγραψε:Να την πω την αμαρτία μου, ακόμη στο cm0102 καίγομαι.
Τόμπρος, Ανδριέλος, Καλογεράς, Στυλιανός Δούκας, Κούρτογλου, Σκαλίδης, Αλέξανδρος Παπαδόπουλος....
Τζαμπιολίγκι από την τρίτη χρονιά το πολύ, με ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ομάδα και να αναλάβω.
για αυτό και βγάζουν μετά τόσα πόσα απντεϊτς.RoMaN έγραψε:Μήπως είναι λίγο *αμημένη η match engine του παιχνιδιού;;