Football Manager

Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Football Manager

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Καλά κάτι κουφά τα κάνει. Έχω δει τον Κομπότη να αγοράζει την Manchester City (στο fmgreece). :mrgreen:

Πέλκα και Popovic τους περιμένω, ας ψηθούν στον Απόλλωνα, του χρόνου που λήγει δανεισμός Oliseh και Stoch, θα χρειαστούν...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

οποιος παρει ΠΑΟΚ θα πρεπει η πρωτη του μεταγραφη να ειναι ο Savitskiy και η δευτερη ο Humam Tariq. μετα να ψαξει για σεντερ μπακ.

για να παρει τους παραπανω δυο ας πουλησει το Σαλπι. :lol:

φυσικα, παντα καλυτερη εποχη για να αρχισει κανεις save με ΠΑΟΚ ειναι μετα τις χειμερινες μεταγραφες οποτε γλυτωνεις μερικες θεσεις. 8-)
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

RoMaN έγραψε:Καλά κάτι κουφά τα κάνει. Έχω δει τον Κομπότη να αγοράζει την Manchester City (στο fmgreece). :mrgreen: ...
Γιατί κουφά;
Εδώ άρπαξε το Πουλί-δο από τα χέρια του Βαγγέλα, στα αγγλάκια θα κολλούσε;
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

RoMaN έγραψε:Καλά κάτι κουφά τα κάνει. Έχω δει τον Κομπότη να αγοράζει την Manchester City (στο fmgreece). :mrgreen:

Πέλκα και Popovic τους περιμένω, ας ψηθούν στον Απόλλωνα, του χρόνου που λήγει δανεισμός Oliseh και Stoch, θα χρειαστούν...
εγω σου λεω μονο για πελκα.μην τον ψηνεις καθολου.βαλτον αριστερο εξτρεμ.δεν ξερω αν ετυχε αλλα καθε χρονο εβγαινε μαν οφ δε γιαρ και τρωγαν παγκο παικτες απο εθνικες αργεντινης βραζιλιας κλπ.μονιμα μεση αποδοση πανω απο 8.5 με πανω απο 20-25 ασιστ και 15 γκολ στο νερο.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Να την πω την αμαρτία μου, ακόμη στο cm0102 καίγομαι.
Τόμπρος, Ανδριέλος, Καλογεράς, Στυλιανός Δούκας, Κούρτογλου, Σκαλίδης, Αλέξανδρος Παπαδόπουλος....
Τζαμπιολίγκι από την τρίτη χρονιά το πολύ, με ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ομάδα και να αναλάβω.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Σχεδον καθε χρονο παιζω τις μερες των χριστουγεννενων. Βγαζω μια δυο σεζον (τιτλος, μεταγραφες βομβες και τελος)

Φετος επαιξα το 15, με επρηξε στους τραυματισμους ( μιλαμε για μεσο ορο δυο σοβαρους την "εβδομαδα") και το παρατησα πριν πιασω "Νοεμβριο" γιατι απλα δεν αντεχοταν.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Ale έγραψε:Να την πω την αμαρτία μου, ακόμη στο cm0102 καίγομαι.
Η γνώμη μου ως managerικός από το πρώτο CM το 1993 (στα καπάκια βγήκε και το CM 93/94) σε δισκέτα σε ηλικία 12 χρονών σε έναν IBM 286...

Championship Manager 2001/2002

Tο καλύτερο manager όλων των εποχών ever!!! Απλά...

Ακόμα με αυτό περνάω την ώρα μου... υπάρχουν τρομερά updates για free downloading για όσους γουστάρουν στο παγκόσμιο forum ( http://www.champman0102.co.uk/ ) του εν λόγο παιχνιδιού πχ. παίχτες, πρωταθλήματα, σήματα κτλ. Φανταστείτε ότι εγώ παίζω με update της season 2014/2015!!!
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Ale έγραψε:Να την πω την αμαρτία μου, ακόμη στο cm0102 καίγομαι.
Τόμπρος, Ανδριέλος, Καλογεράς, Στυλιανός Δούκας, Κούρτογλου, Σκαλίδης, Αλέξανδρος Παπαδόπουλος....
Τζαμπιολίγκι από την τρίτη χρονιά το πολύ, με ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ομάδα και να αναλάβω.
θυμαμαι back in the days που πρωτοεπαιξα το cm0102 και μου ηρθε η φαεινη να ψαξω τα ερασιτεχνικα και τις χαμηλες κατηγοριες χωρις να εχω ακουσει η να ξερω κατι και πεφτω σε τομπρους σκαλιδηδες αδερφους χαριστεα κλπ..
Άβαταρ μέλους
MacTiger
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από MacTiger »

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ 25 ΕΥΡΩ ΑΘΙΚΤΟ ΣΤΗΝ ΤΖΕΛΑΤΙΝΑ ΤΟΥ.ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ *********************.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

επεξεργάστηκε. άσε με λίγο να ρωτήσω και τους άλλους και το βλέπουμε. το πιο πιθανό να δώσουμε ένα μέιλ όπου κάποιος θα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας και ακολούθως εμείς με εσένα...

επίσης, όσοι ενδιαφέρεστε, να ξέρετε ότι το παιχνίδι αν δεν είναι αυθεντικό δεν κάνει όλα τα updates (που γίνονται συχνά πυκνά!)

kgeo
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Τα updates έχουν τελειώσει και δεν προβλέπονται άλλα.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Με έχουνε σπάσει τα νεύρα! Πήρα μαζί μου το FM 14 και το 15, το 15 δεν παίζει (θέλει να κατεβάσω κάτι), οπότε παίζω το 14.. Παίρνω φυσικά Π.Α.Ο.Κ., στα φιλικά minimum γκολ που βάζω είναι τα 2, φουλ νίκες πλην ένα Χ και μια ήττα και στα επίσημα τόσο κλαρίνο που ζηλεύει και ο Γιώργος Μάγγας... Το σταμάτησα κάπου στον Νοέμβρη...

Τα παίρνω στο κρανίο, ξεκινάω νέο save με Palermo, τα ίδια...3 γκολ από κάτι Novarες και κάτι πεταμένες ομάδες της *ούτσας.. Άνεργος ο Γιώργος Μάγγας...

Μήπως είναι λίγο *αμημένη η match engine του παιχνιδιού;;
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Go village :D
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

RoMaN έγραψε:Μήπως είναι λίγο *αμημένη η match engine του παιχνιδιού;;
για αυτό και βγάζουν μετά τόσα πόσα απντεϊτς.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Πόσο ΚΑΥΛΩΝΩ που στο επόμενο FM (το οποίο θα κυνηγήσω να το πάρω σε καμιά προσφορά, αυθεντικό) ο Π.Α.Ο.Κ. θα έχει γάμησέ τα budget, προπονητή, παίχτες!!! :mrgreen: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Και λογικά θα τον έχει τον Π.Α.Ο.Κ. "predicted to finish 1st" 8-)
Απάντηση

Επιστροφή στο “pc games”