Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Νηνεμια με τετοια λειψανδρια στα χαφ δεν γινεται. Ειναι μεγαλο το ρισκο να μην παρεις χαφ αμεσα.
Με πελκα και οζντοεφ είσαι πολυ καλα αλλα δεν το κοβω ,τελος παντως καλημερα σε ολους
Τον Πέλκα θα τον ήθελα σε δεύτερο ρόλο ως Μπακ απ' και με άλλο προπονητή. Ο λουτσεσκου είναι ικανός να αφήσει ντελια πάγκο για το πρεσινγκ του Πέλκα.
Εάν φύγει ο ντελιας ο πελκας ΔΕΝ μπορεί να τον αντικαταστήσει.
Τον έχω κράξει στο παρελθόν... το παοκτσακι δεν είναι αθλητικό προσόν είναι ομως σίγουρα πνευματικό.
Αρκεί ο ρόλος και η θέση στην ομάδα να είναι αυτή που πρέπει.
Εάν φύγει ο ντελιας ο πελκας ΔΕΝ μπορεί να τον αντικαταστήσει.
Τον έχω κράξει στο παρελθόν... το παοκτσακι δεν είναι αθλητικό προσόν είναι ομως σίγουρα πνευματικό.
Αρκεί ο ρόλος και η θέση στην ομάδα να είναι αυτή που πρέπει.
-
paliotomaros
Μπαίνουμε να διαβάσουμε καμιά είδηση και βλέπουμε ασυναρτησίες για Πελκα και τι θα γίνει με τον Τεηλορ. Φτάνει. Αν δεν έχετε πληροφορίες πάτε για μπάνιο.
Με την λογικη αυτη οποιοδηποτε 10 ερθει καλυτερο του Πελκα (γιατι αυτο λενε οι περισοτεροι που δεν τον θελουν οτι πρεπει να παμε για καλυτερο παικτη) απειλει τον Ντελια. Ετσι δεν γινονται ομαδες παιδια. Χωρις βαθος ειμαστε καταδικασμενοι.
Ας μεινουμε με Μουργκ λοιπον που δεν απειλει τον Ντελια και ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι
Και αυτο δεν εχει να κανει με τον Πελκα μονο. Μακαρι να ειχε η ομαδα 2 ισαξιους καλους παικτες σε καθε θεση και ας παλευαν καθε Κυριακη για την θεση τους στην 11αδα
Ας μεινουμε με Μουργκ λοιπον που δεν απειλει τον Ντελια και ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι
Και αυτο δεν εχει να κανει με τον Πελκα μονο. Μακαρι να ειχε η ομαδα 2 ισαξιους καλους παικτες σε καθε θεση και ας παλευαν καθε Κυριακη για την θεση τους στην 11αδα
Σπάει @@ αυτή η κομπλεξικη εμμονή γύρω από κάποιες κατηγορίες παικτών και κάποια ονόματα
Άλλο να έχεις άποψη άλλο να τερματίζεται το θεμα
Άλλο να έχεις άποψη άλλο να τερματίζεται το θεμα
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
Καλημέρα.
Να ετοιμάζεται ο Psaras εκεί το μεσημεράκι που θα έχει λιιιιγη ζεστούλα να πάει αεροδρόμιο να υποδεχθεί τον Αλί.
Νομίζω 14:45 είπαν πως θα φτάσει.
Να ετοιμάζεται ο Psaras εκεί το μεσημεράκι που θα έχει λιιιιγη ζεστούλα να πάει αεροδρόμιο να υποδεχθεί τον Αλί.
Νομίζω 14:45 είπαν πως θα φτάσει.
- ΑποστόληςΑ
Μπράβο!paliotomaros έγραψε:Μπαίνουμε να διαβάσουμε καμιά είδηση και βλέπουμε ασυναρτησίες για Πελκα και τι θα γίνει με τον Τεηλορ. Φτάνει. Αν δεν έχετε πληροφορίες πάτε για μπάνιο.
Να μας πεις παλικάρι μου τι θέλεις να διαβάζεις για να γράφουμε μόνο αυτό που ΕΣΥ επιθυμείς.
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!
Ο Πέλκας είναι παίκτης που το όνομά του έχει ακουστεί για τον ΠΑΟΚ εδώ και ενάμιση μήνα. Λογικό είναι να γράφονται πράγματα γι αυτόν και κάποιοι να γράφουν ότι τον θέλουν και κάποιοι το αντίθετο. Δεν είναι δυνατόν να απαγορευτούν οι απόψεις.
Για τον Taylor κάποιος διατύπωσε το - απόλυτα λογικό - επιχείρημα ότι εμφανίζεται να ανήκει στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν τον βλέπουμε πουθενά. Θα το κάνουμε κι αυτό θέμα; ΟΚ θα μπορούσε να το γράψει στο τόπικ του ρόστερ, αλλά όταν η αντίθετη άποψη από κάποιους αποδίδεται ως ασυναρτησία, και μας προτρέπει να μη γράφουμε άλλο εδώ μέσα, αλλά να προτιμούμε να κάνουμε κανένα μπάνιο, με την ανοχή των Mods,, έχουμε ξεφύγει ΠΟΛΥ.
Αυτό είναι φόρουμ δημοκρατικό.
Παρακαλώ κρατήστε το έτσι.
-
Asimos
Τον Πελκίνιο όλοι τον ξέρουμε. Από χρόνια. Ξέρουμε και τα καλά του και τα στραβά του.
Η αλήθεια είναι πως συνήθως οι παίκτες που κάνουν δεύτερο πέρασμα από ομάδες δεν είναι ίδιοι και κακώς θεωρούμε πως ο χρόνος δεν πέρασε από πάνω τους περιμένοντας να μην έχουν αλλάξει από άποψη βιολογίας αλλά και νοοτροπίας.
Κάποια χαρακτηριστικά προστίθενται και κάποια απλώς χάνονται.
Από εμένα είναι όχι αν και δεν τον είδα ξανά μετά την Κρασνοντάρ. Από δική μου άποψη.
Η αλήθεια είναι πως συνήθως οι παίκτες που κάνουν δεύτερο πέρασμα από ομάδες δεν είναι ίδιοι και κακώς θεωρούμε πως ο χρόνος δεν πέρασε από πάνω τους περιμένοντας να μην έχουν αλλάξει από άποψη βιολογίας αλλά και νοοτροπίας.
Κάποια χαρακτηριστικά προστίθενται και κάποια απλώς χάνονται.
Από εμένα είναι όχι αν και δεν τον είδα ξανά μετά την Κρασνοντάρ. Από δική μου άποψη.
Τρομερά πράγματα...δεν πρόλαβα να γράφω για την άφιξη του Σαμάττα το μεσημέρι και βγήκε τώρα άρθρο πως θα έρθει τελικά στις 20:10 το βράδυ...
Μαυρόγατας!
Μαυρόγατας!
Γενικα ναι αλλα υπαρχουν και εξαιρεσεις. Βλεπε Βιερινια.Asimos έγραψε:Η αλήθεια είναι πως συνήθως οι παίκτες που κάνουν δεύτερο πέρασμα από ομάδες δεν είναι ίδιοι και κακώς θεωρούμε πως ο χρόνος δεν πέρασε από πάνω τους περιμένοντας να μην έχουν αλλάξει από άποψη βιολογίας αλλά και νοοτροπίας.
Οποιοδηποτε σεναριο επιστροφης Πελκα θα ειναι καταστροφικο.
1. Θα γυρισει με μεγαλυτερο συμβολαιο απο αυτο που ειχε πριν φυγει, και χωρίς να υπαρχουν ενδειξεις πως θα επιστρεψει σε καλυτερο επιπεδο απ ο,τι οταν έφυγε.
2. Στην πρώτη στραβη θα ξαναγινει στοχος κριτικής και κραξιματος. Δεν το αντεχε στην πρώτη θητεια του, δεν βλεπω πως θα το αντεξει τωρα.
3. Η ομαδα θα δειξει πως αδυνατει να βρει λυσεις περαν των γνωστων μας. Δεν γινεται να εχεις διαθεσιμα απο 700.000 εως 1.000.000 και να καταληγεις να το διαθεσεις στον 30χρονο Πελκα. Κατι δεν κανεις σωστα αν δεν μπορεις να βρεις κατι καλυτερο.
Ας ξεκολλησουμε σαν οργανισμος απο τους πρώην και ας κοιταξουμε μπροστα. Η θεση η συγκεκριμενη απαιτει καθαρο μυαλο ταχυδυναμη και νουμερα. Ο Πελκας εχει μονο ταχυδυναμη.
1. Θα γυρισει με μεγαλυτερο συμβολαιο απο αυτο που ειχε πριν φυγει, και χωρίς να υπαρχουν ενδειξεις πως θα επιστρεψει σε καλυτερο επιπεδο απ ο,τι οταν έφυγε.
2. Στην πρώτη στραβη θα ξαναγινει στοχος κριτικής και κραξιματος. Δεν το αντεχε στην πρώτη θητεια του, δεν βλεπω πως θα το αντεξει τωρα.
3. Η ομαδα θα δειξει πως αδυνατει να βρει λυσεις περαν των γνωστων μας. Δεν γινεται να εχεις διαθεσιμα απο 700.000 εως 1.000.000 και να καταληγεις να το διαθεσεις στον 30χρονο Πελκα. Κατι δεν κανεις σωστα αν δεν μπορεις να βρεις κατι καλυτερο.
Ας ξεκολλησουμε σαν οργανισμος απο τους πρώην και ας κοιταξουμε μπροστα. Η θεση η συγκεκριμενη απαιτει καθαρο μυαλο ταχυδυναμη και νουμερα. Ο Πελκας εχει μονο ταχυδυναμη.
εάν έχεις λίγο τσίπα, αυτομπανήσου.Minority4 έγραψε:Τρομερά πράγματα...δεν πρόλαβα να γράφω για την άφιξη του Σαμάττα το μεσημέρι και βγήκε τώρα άρθρο πως θα έρθει τελικά στις 20:10 το βράδυ...![]()
Μαυρόγατας!